GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 102. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI [16.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 102. yıl dönümünü kutlayarak, “Çanakkale ruhunu her daim yaşatmalı, gücümüzü milli benliğimizden alarak birliğimizi beraberliğimizi daim kılmalıyız” dedi.

“EKONOMİDE ÜRETİME KATILAN ELLER PROJESİ” SATIŞ GÜNLERİ [05.03.2017]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, “Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi’’ satış günleri gerçekleştirildi.

KONUKOĞLU, VERGİ HAFTASI'NI KUTLADI [27.02.2017]

Gaziantep Vergi Dairesi Başkan Vekili Halil Tekin, ‘’Vergi Haftası’’ kutlamaları dolayısıyla Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile makamında bir araya gelen Tekin, günün anısına bir buket çiçek sundu.

“ÜLKE OLARAK YASTAYIZ. BAŞIMIZ SAĞ OLSUN’’ [11.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul’daki elim terör saldırısından dolayı milletimize başsağlığı dileyerek, “Hiçbir karanlık gücün vatanımızı parçalamasına, birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz’’ dedi.

“KONUKOĞLU, ÜRETİM REFORM PAKETİ’Nİ DEĞERLENDİRDİ” [16.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, büyüme için yatırımın şart olduğunu belirterek, “Sanayicilerin maliyet yükünü azaltan Üretim Reform Paketi, yeni yatırımların önünün açılması için fırsattır’’ dedi.

“BÜYÜME YOLCULUĞUMUZUN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUZ’’ [12.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ekonominin üçüncü çeyrekte canlı bir görünüm sergilemediğini belirterek, “Daralmanın geçici olduğuna, büyüme yolculuğumuzun devam edeceğine inanıyoruz’’ dedi.

GAZİANTEP ŞUBAT AYINDA 520 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPTI [01.03.2017]

Gaziantep’ten, Şubat ayında yüzde 2 oranında düşüşle 520 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’in bu yıl Şubat ayı ihracatının geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2 oranında gerileyerek 520 milyon 72 bin dolar olarak gerçekleştiğini bildirdi.

TOPÇUOĞLU, GAZİANTEP’İN KURTULUŞUNUN 95’İNCİ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI [22.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Antep Savunmasında hayatın her alanına yayılan bir hikaye olduğunu belirtti.
Topçuoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’nci yıldönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, yokluk, açlık ve çaresizliğe rağmen vatan savunmasından geri durmayan Anteplilerin bugüne ve yarına çok büyük bir miras bıraktığını söyledi.

GSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [31.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yılın ilk dört ayında sigortalı çalışan sayısının yüzde 7,9 artış gösterdiğini ve bu artışın ağırlığının sanayiden kaynaklandığını bildirdi.

GSO Mayıs ayı Meclis Toplantısı, mayıs ayı içerisinde vefat yıldönümleri olan Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi ve ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu’nun dualarla anılmasıyla başladı.

GSO ESKİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAMİL ŞERBETÇİ MEZARI BAŞINDA ANILDI [02.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi vefatının 19. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

Anma törenine, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Genel Sekreter Kürşat Göncü, sanayiciler iş adamları ile oda personeli katıldı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt