GSO’DAN ÜYELERİNE SURİYELİ VE YABANCI ELEMAN İSTİHDAMINDA DANIŞMANLIK HİZMETİ [17.12.2017]

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğiyle Suriyeli ve yabancı eleman istihdam etmek isteyen sanayicilere uzmanlar tarafından danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.

6735 sayılı Uluslararası İşgücü Kanunu ve 4817 sayılı Yabancıların Çalışma İznini düzenleyen kanun uyarınca Türkiye’de çalışmak isteyen yabancıların çalışma izni alması gerekiyor.

Bu kapsamda GSO bünyesinde ve GSO Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) görevli uzmanlar tarafından üyelere bilgilendirme yapılıyor.

GSO ULUSLARARASI AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ [29.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) odalar için ortak kalite stratejisi oluşturmak amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından geliştirilen, ‘Oda Akreditasyon Sistemi’ yenileme belgesini düzenlenen törenle aldı.

KONUKOĞLU:“TÜRKİYE EKONOMİSİ BEKLENTİLERİN ÜZERİNDE BÜYÜDÜ. BÜYÜMENİN ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE DEVAM EDECEĞİNDEN ŞÜPHEMİZ YOK” [30.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin 2017 yılında yüzde 7,4 oranında büyümesinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Büyümenin önümüzdeki dönemde de devam edeceğinden şüphemiz yok” dedi.

“İŞ DÜNYASINA YENİ SOLUK: ARABULUCULUK” [28.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 1 Ocak 2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan 7036 Sayılı İş mahkemeleri Kanunu’nu ile iş uyuşmazlıklarında dava şartı haline gelen arabuluculuğun iş dünyasına olan etkilerini değerlendirdi.

GSO HEYETİNDEN VALİ ALİ YERLİKAYA VE KURUMLARA ZİYARET [19.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ile meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve kurumlara ziyaretlerde bulundu.

GSO-MEM’DE İSTİHDAM GARANTİLİ MESLEK EDİNDİRME EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR [18.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası tarafından GSO-Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) gerçekleştirilen istihdam garantili meslek edindirme kursları devam ediyor.
İstihdam garantili; PVC doğramacı, inşaat boyacısı, ring iplikçi, iplik laborantı, pamuk tarakçısı, metal işleme elemanı, yönetici asistanları için İngilizce eğitimi olmak üzere 7 adet yeni meslek dalında eğitimler “23 Mayıs Çarşamba günü” başlıyor.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN ÖZLÜ’DEN GSO-MEM’E ZİYARET [24.04.2018]

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mesleki Eğitim Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
GSO tarafından, Gaziantep sanayisinin yol haritasını belirlemek üzere, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) aracılığında uluslararası danışmanlık şirketi Mckinsey ile yapılan, “Gaziantep Sanayi Dönüşümü Projesi” toplantısına katılan Şimşek ve Özlü daha sonra merkezde yer alan atölyeleri gezdi.

KONUKOĞLU:“SANAYİ ÜRETİMİ ÖNCEKİ YILIN AYNI AYINA GÖRE YÜZDE 12 ARTTI. ÜLKEMİZDE ÜRETİM, İHRACAT VE İSTİHDAM BİRBİRİ İLE DENGELİ BİR ŞEKİLDE ARTIŞ SAĞLAMAKTADIR” [16.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Sanayi Üretim Endeksi ocak ayı verilerini değerlendirdi.

Konukoğlu, sanayi üretiminin bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12 arttığını belirterek, “2017 yılında ekonomide yaşanan güçlü alt yapının etkisi, 2018 yılında da görülüyor. Sanayi üretiminde gözlenen güçlü ivme, 2018 yılı büyüme beklentilerini doğruluyor” dedi.

KONUKOĞLU:“25 ARALIK, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN YAPI TAŞLARINDANDIR” [23.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşunun, Türkiye Cumhuriyeti’nin yapı taşlarından biri olduğunu kaydetti.

Konukoğlu, Gaziantep’in Kurtuluş Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 25 Aralık’ın her türlü silah ve teçhizata sahip sözde medeni ülkelere karşı elde edilen zaferin yıldönümü olmakla kalmadığını, sömürgeci zihniyetteki emperyalist devletin ordusu karşısında bir avuç kent halkının; her türlü yoksunluğa rağmen vatanı, bayrağı, milleti, bağımsızlığı, namusu ve gururu için neler yapabileceğini dünyaya ispat ettiği gün olarak tarihte onurlu yerini aldığına vurgu yaptı.

GSO YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [27.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Aralık ayı meclis toplantısı Milletvekili Nejat Koçer, danışma kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, 2018 yılından umutlu olduğunu belirterek, “Her alanda başarılı işlere imza atacağımız bir yıl olacak” dedi.

Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, 2017 yılının genel olarak iyi geçtiğini, birçok algı operasyonuna rağmen Türkiye’nin yoluna devam ettiğini söyledi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Son kayıt