“ÜLKE OLARAK YASTAYIZ. BAŞIMIZ SAĞ OLSUN’’ [11.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul’daki elim terör saldırısından dolayı milletimize başsağlığı dileyerek, “Hiçbir karanlık gücün vatanımızı parçalamasına, birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz’’ dedi.

“İŞ VE İSTİHDAM FORUMU” GSO MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE YAPILDI [10.05.2017]

Kamu ve özel sektörden, uluslararası kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarından, girişimcilere iş ve istihdam dünyasının birçok aktörü, 10-11 Mayıs’ta Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenlenen “İş ve İstihdam Forumu”nda bir araya geldi.

“İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ FUARI” AÇILDI [04.05.2017]

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından “31. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” etkinlikleri kapsamında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğiyle gerçekleştirilen “İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı” törenle açıldı.

“GİRİŞİM SERMAYESİ ANADOLU BULUŞMALARI” GAZİANTEP TOPLANTISI [12.05.2017]

Türkiye Girişim Meclisi’ne üye girişim sermayesi fonlarının yöneticileri ile Gaziantepli yatırımcıların bir araya geldiği “Girişim Sermayesi Anadolu Buluşmaları” toplantısı TOBB organizasyonunda ve Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Borsası ortaklığında düzenlendi.

GAZİANTEP’İN ‘’İSO 500’’ BAŞARISI DEVAM EDİYOR [05.06.2017]

Sanayi ve ticaret kenti Gaziantep’ten Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan firma sayısı 24’ten 26’ya yükseldi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2016 yılının çok zorlu bir yıl olmasına rağmen, üretim ve ihracatı kesintiye uğratmayarak başarı çıtasını yükselten firmaları kutladı.

TOPÇUOĞLU, GAZİANTEP’İN KURTULUŞUNUN 95’İNCİ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI [22.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Antep Savunmasında hayatın her alanına yayılan bir hikaye olduğunu belirtti.
Topçuoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’nci yıldönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, yokluk, açlık ve çaresizliğe rağmen vatan savunmasından geri durmayan Anteplilerin bugüne ve yarına çok büyük bir miras bıraktığını söyledi.

KONUKOĞLU’NDAN “KADINLAR GÜNÜ”NDE ANLAMLI BAĞIŞ [08.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na anlamlı bir bağışta bulundu.

“KONUKOĞLU, ÜRETİM REFORM PAKETİ’Nİ DEĞERLENDİRDİ” [16.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, büyüme için yatırımın şart olduğunu belirterek, “Sanayicilerin maliyet yükünü azaltan Üretim Reform Paketi, yeni yatırımların önünün açılması için fırsattır’’ dedi.

GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI SANAYİCİ MERHUM NACİ TOPÇUOĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI [11.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) kurucu Meclis Başkanı, sanayici ve iş adamı merhum Naci Topçuoğlu, vefatının 9. yılında mezarı başında dualarla anıldı.

ŞEKERLİ MAMULLER URGE PROJESİ TOPLANTISI GSO’DA YAPILDI [07.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Üniversitesi TargeT Teknoloji Transfer Ofisi İşbirliğinde, “Gaziantep Şekerli Mamuller Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Projesi (UR-GE) Toplantısı” gerçekleştirildi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son kayıt
Toplam:22672062