GSO MECLİS BAŞKANI TOPÇUOĞLU: “MİLLETİMİZ BU ZOR GÜNLERİ DE BİRLİK VE BERABERLİKLE ATLATACAKTIR” [11.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, masum insanları hedef alan alçak saldırıyı lanetlediğini belirtti.
Topçuoğlu, İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini istemeyen hain güçlerin bir kez daha devre girdiğini ifade etti.

GSO, MALİYE BAKANI NACİ AĞBAL'I AĞIRLADI [31.03.2017]

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ekonomide çarkları hızlandırmak için bankacılık sisteminde kredilere ilişkin tedbirler aldıklarını ve yatırım ve üretim teşviklerini artırdıklarını belirterek, “2016 yılı dördüncü çeyreğinde yüzde 3,5 büyüme ekonomide hızlı toparlanmayı göstermektedir” dedi.

Gaziantep’te bir dizi ziyaretlerde bulunan Maliye Bakanı Naci Ağbal, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) düzenlenen “Ekonomik Sorunlar ve Çözüm Önerileri” konulu toplantıda sanayicilerle bir araya geldi.

“EKONOMİYİ BÜYÜTMEYE MECBURUZ” [31.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin güçlenmesi için ekonomiyi büyütmenin şart olduğunu belirterek, “2017 yılının büyümesini artırmak için daha çok çaba harcamalıyız” dedi.

ŞEKERLİ MAMULLER URGE PROJESİ TOPLANTISI GSO’DA YAPILDI [07.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Üniversitesi TargeT Teknoloji Transfer Ofisi İşbirliğinde, “Gaziantep Şekerli Mamuller Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Projesi (UR-GE) Toplantısı” gerçekleştirildi.

“İHRACATTA ARTIŞ SEVİNDİRDİ” [01.04.2017]

İhracatın lokomotif şehirlerinden Gaziantep, Mart ayında artış gelen ihracat rakamıyla sevindirdi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı yazılı değerlendirmede, Gaziantep’ten Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,1 oranında artışla 602 milyon 595 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

GSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [31.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mart ayı Olağan Meclis Toplantısı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

GSO VE KOCAELİ SO ORTAK KOMİTE TOPLANTISI YAPILDI [29.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Genel Sekreteri Kürşat Göncü, oda olarak kalifiye eleman yetiştirme noktasında GSO Mesleki Eğitim Merkezi’ni kurduklarını belirterek, “Merkezimizde kurduğumuz meslek atölyelerinde sanayicilerimizin talepleri doğrultusunda, meslek sahibi olmayanlara eğitimler verip istihdam edilmelerini sağlayacağız” dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Kocaeli Sanayi Odası ile Makine-Metal Sektör temsilcilerinin katılımıyla ortak komite toplantısı yapıldı.

“ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR DÜNYA BIRAKMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞUDUR” [21.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en iyi dilekleriyle kutlayarak, “En değerli varlıklarımız çocuklarımıza güzel bir ülke, güzel bir dünya bırakmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.

“GAZİANTEP SANAYİ DÖNÜŞÜMÜ PROJESİ” TANITIM TOPLANTISI YAPILDI [14.04.2017]

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, dünyada 4. sanayi devriminin yıkıcı etkilerinin önümüzdeki yıllarda hissedileceğini belirterek, “Bundan sonra dijital altyapılı, 4. sanayi devrimine uygun modern fabrikalar kurulmalıdır” dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in himayelerinde Gaziantep sanayisinin yol haritasını belirlemek üzere, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) aracılığında uluslararası danışmanlık şirketi McKinsey ile yapılan “ Gaziantep Sanayi Dönüşümü Projesi” tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

KONUKOĞLU, REFERANDUM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ [17.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, referandum sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek, “Artık daha güçlü Türkiye için birlikte çok çalışma zamanıdır. Önümüze bakmalı, ekonomiye öncelik vermeliyiz” dedi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 Son kayıt