SUDAN BAŞKONSOLOSU’NDAN GSO’YA ZİYARET [08.12.2016]

Sudan İstanbul Başkonsolosu Dr. Emad Mirghani Altohamy, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi ile bir süre görüşen Başkonsolos Altohamy, Gaziantep’in sanayi kenti olduğunu belirterek, Sudan ile Gaziantep arasındaki ticari işbirliğini geliştirmek istediklerini söyledi.

“GİRİŞİM SERMAYESİ ANADOLU BULUŞMALARI” GAZİANTEP TOPLANTISI [12.05.2017]

Türkiye Girişim Meclisi’ne üye girişim sermayesi fonlarının yöneticileri ile Gaziantepli yatırımcıların bir araya geldiği “Girişim Sermayesi Anadolu Buluşmaları” toplantısı TOBB organizasyonunda ve Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Borsası ortaklığında düzenlendi.

“YENİ YILIN EKONOMİ AÇISINDAN DAHA OLUMLU GEÇMESİNİ BEKLİYORUZ’’ [30.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yeni yılda ekonominin daha olumlu geçmesini beklediklerini ifade ederek, “Gaziantep seferberlik ruhuyla çalışmaya, üretmeye devam edecek’’ dedi.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, 2017 yılını yeni umutlarla karşıladıklarını ifade ederek, yeni yılın ülkemiz ve Gaziantep adına daha güzel gelişmelerle geçmesini, tüm dünyaya barış, huzur ve ekonomik refah getirmesini temenni etti.

GAZİANTEP ŞUBAT AYINDA 520 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPTI [01.03.2017]

Gaziantep’ten, Şubat ayında yüzde 2 oranında düşüşle 520 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’in bu yıl Şubat ayı ihracatının geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2 oranında gerileyerek 520 milyon 72 bin dolar olarak gerçekleştiğini bildirdi.

“BÜYÜME YOLCULUĞUMUZUN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUZ’’ [12.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ekonominin üçüncü çeyrekte canlı bir görünüm sergilemediğini belirterek, “Daralmanın geçici olduğuna, büyüme yolculuğumuzun devam edeceğine inanıyoruz’’ dedi.

“ÜLKE OLARAK YASTAYIZ. BAŞIMIZ SAĞ OLSUN’’ [11.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul’daki elim terör saldırısından dolayı milletimize başsağlığı dileyerek, “Hiçbir karanlık gücün vatanımızı parçalamasına, birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz’’ dedi.

“KONUKOĞLU, ÜRETİM REFORM PAKETİ’Nİ DEĞERLENDİRDİ” [16.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, büyüme için yatırımın şart olduğunu belirterek, “Sanayicilerin maliyet yükünü azaltan Üretim Reform Paketi, yeni yatırımların önünün açılması için fırsattır’’ dedi.

“TÜRKİYE’NİN İLK 1000 İHRACATÇI FİRMASI 2016 ” ARAŞTIRMASINA GAZİANTEP’TEN 73 FİRMA GİRDİ [09.06.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin en büyük 1000 ihracatçısı arasına giren Gaziantepli firmaları kutlayarak, “Listede yer alan firma sayımızın 11 sayı artarak 73’e çıkması çok önemli bir gelişmedir ve çok sevindiricidir” dedi.

TOPÇUOĞLU, GAZİANTEP’İN KURTULUŞUNUN 95’İNCİ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI [22.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Antep Savunmasında hayatın her alanına yayılan bir hikaye olduğunu belirtti.
Topçuoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’nci yıldönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, yokluk, açlık ve çaresizliğe rağmen vatan savunmasından geri durmayan Anteplilerin bugüne ve yarına çok büyük bir miras bıraktığını söyledi.

GSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [31.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yılın ilk dört ayında sigortalı çalışan sayısının yüzde 7,9 artış gösterdiğini ve bu artışın ağırlığının sanayiden kaynaklandığını bildirdi.

GSO Mayıs ayı Meclis Toplantısı, mayıs ayı içerisinde vefat yıldönümleri olan Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi ve ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu’nun dualarla anılmasıyla başladı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Son kayıt