GSO BAŞKANI ÜNVERDİ, YÖNETİM VE KARİYER ZİRVESİNDE GENÇLERLE BULUŞTU [08.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yönetim ve Kariyer Topluluğu tarafından Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde, Yönetim ve Kariyer Topluluğu Başkanı Rezzan Kurt’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen Kariyer Günleri programında gençlere tavsiyelerde bulundu.

KONUKOĞLU:“İSTİKLAL VE İSTİKBAL MÜCADELESİNDE ÖN SAFLARDA YER ALAN KADINLAR, GÜNÜMÜZDE EKONOMİK, SOSYAL VE SİYASAL ALANDA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATMAKTADIRLAR” [07.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, istiklal ve istikbal mücadelesinde ön sıralarda yer alan kadınların, günümüzde ekonomik, sosyal ve siyasal alanda önemli başarılara imza attığını söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Konukoğlu, kadınların, toplumsal hayattaki en önemli rol model olduğuna vurgu yaptı.

ANTEP’İN YÖRESEL LEZZETİ ‘’ANTEP KATMERİ’’ TESCİLLENDİ [15.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO), Gaziantep ile özdeşleşen lezzetlerden birisi olan ‘’Antep Katmeri’’ tatlısının tescili için 23.01.2015 tarihinde Türk Patent ve Marka Kurumu’na (TPE) yaptığı coğrafi işaret başvurusu sonuçlandı.

TPE’den gelen coğrafi işaret yazısında, Antep Katmeri’nin, 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu kapsamında 23.01.2015 tarihinden itibaren korunmak üzere 07.12.2017 tarihinde tescil edildiği bildirildi.

KONUKOĞLU:“2018, TÜRKİYE İÇİN FIRSAT YILI OLACAKTIR” [28.12.2017]

Konukoğlu, yayınladığı yeni yıl mesajında, 2017’de iç ve dış kaynaklı ekonomik ve siyasi gerginliklere rağmen Türkiye’nin sağladığı büyüme başarısının, 2018 yılından beklentileri artırdığını belirtti.

GAZİANTEP’E İKİ YENİ FUAR DAHA… [27.03.2018]

Gaziantep’te, 04-07 Ekim 2018 tarihleri arasında, BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve eş zamanlı olarak, GAYRİMENKUL Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlenecek.

LİSELİ GENÇ GİRİŞİMCİLER GSO-MEM’DE PROJELERİNİ SERGİLEDİ [10.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Başarı Vakfı işbirliğinde düzenlenen programda liseli genç girişimcilerin proje sergisine ev sahipliği yaptı.

GSO-MEM KURSİYERLERİNİ İSTİHDAMA YARIM MAAŞ DESTEK [15.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) devam etmekte olan kursları bitiren kursiyerleri istihdam edecek olan firmalara 6 ay boyunca yarım maaş destek sağlanacak.

BAŞKAN KONUKOĞLU MART AYI İHRACAT RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ [01.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan mart ayı ihracat rakamlarını değerlendirdi. İhracat rakamlarından duyduğu memnuniyetini dile getiren Konukoğlu, “Hiç durmadan büyümeye, üretime, yatırıma, istihdama ve ihracata devam edeceğiz” dedi.

26’INCI GAPSHOES FUARI 30 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI [17.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Gaziantep Kunduracılar Odası ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edilen, 26’ncı Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES), 30 bin ziyaretçiyi ağırladı.

GSO-MEM’DE, ÖN MUHASEBE EĞİTİMLERİ 23 MART'TA BAŞLIYOR [15.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), firmaların çoğunlukla ihtiyaç duyduğu ve şirketlerin finansal eğitimine destek olmak amacıyla, 23 Mart 2018 tarihinde, ‘Ön Muhasebe Eğitimi başlatacak.

Gaziantep’in gelişen sanayisiyle daha büyük ve önemli bir ihtiyaç haline gelen mesleki eğitim misyonunu her kademe için kendine misyon ve görev edinen GSO-MEM’de yapılacak ön muhasebe eğitimlerinin 10 hafta sürmesi planlanıyor.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Son kayıt