GSO’NUN ‘E-TİCARET SİTESİ, “GSOTRADE.COM” YAYIN HAYATINA BAŞLADI [25.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracat kapasitelerinin artırılması ve E- Ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan, GSO E-ticaret Atağı Projesi kapsamında hazırlanan ‘gsotrade.com’ web sitesi yayın hayatına başladı.

KADIN GİRİŞİMCİ DESTEK MERKEZİ İNŞAAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR [27.07.2018]

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve İpekyolu Kalkınma Ajansı iş birliğinde kurulacak olan Kadın Girişimci Destek Merkezi’ne yönelik inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Saha çalışmaları kapsamında Kadın Girişimci Destek Merkezi inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, beraberinde GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’yle, çalışmalarda gelinen son noktayı öğrendi, yetkililerden bilgi aldı.

GSO-MEM GAZİANTEP’TEKİ YERLİ VE YABANCI KURUM VE TEMSİLCİLİKLERİ AĞIRLADI [25.07.2018]

Gaziantep sanayisinin en büyük ihtiyaçlarından biri olan kalifiye eleman talebini karşılamak üzere kurulan ve sahip olduğu 20 eğitim salonu, 15 uygulama atölyesiyle bugüne kadar 1200 kursiyere eğitim veren GSO Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM) kurum ve kuruluşlarla ortak proje geliştirmeye devam ediyor.
Bu kapsamda Gaziantep’te faaliyet gösteren yerli ve yabancı kurum temsilcilikleri ile ortak çalışmalar yürüten GSO-MEM, Birleşmiş Milletler (BM) Yüksek Kurulu ile işbirliği çerçevesinde yeni bir toplantı düzenledi.
Toplantıya, UNDP, UNFPA, ATSO, Kızılay, UNHCR, ASAM, IBC, IOM, Qatar Charity, US Embassy, İpekyolu Kalkınma Ajansı, UNICEF, Gaziantep Göç İdaresi gibi 50’ye yakın yerli ve yabancı kuruluşun idareci ve temsilcileri katıldı.

GSO-MEM’DE MESLEKİ EĞİTİMLER 2018 YILINDA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK [12.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), sanayicilerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan nitelikli eleman ihtiyacına cevap verebilmek amacıyla, 2018 yılında Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu’nun (GIZ) proje önerisi ile Ocak ayında GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) başlayacak eğitimlerde birçok sektöre kalifiye eleman yetiştirecek.

GSO-MEM’DE KOBİGEL-KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI PROJE TEKLİF ÇAĞRISI TOPLANTISI YAPILDI [03.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası tarafından Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı Proje Teklif Çağrısı kapsamında imalatçı firmalara yönelik desteklerin anlatıldığı tanıtım programı düzenlendi.

"KONUKOĞLU:YENİLİKÇİ ANLAYIŞA YÖNELEREK, YENİ ÜRETİM METODLARI GELİŞTİRMELİYİZ. BUNLARI YAPTIĞIMIZ TAKDİRDE HEDEFLERİMİZE DAHA KISA SÜREDE ULAŞIRIZ” [09.01.2018]

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, 2017 yılının Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ise kasımda ekime göre yüzde 0,3 oranında arttı.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun, Kasım 2017'ye ilişkin sanayi üretim endeksi sonuçlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, üretim gücünün bir yansıması olan sanayi üretim endeksinin artmasının memnun edici olduğunu söyledi.

KONUKOĞLU:“GAZETECİLER BİR MESLEĞİN MENSUBU DEĞİL, DOĞRUNUN VE İDEALLERİNİN PEŞİNDE KOŞAN SAYGIN YOL ARKADAŞLARIMIZDIR” [09.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Gazeteciler bir mesleğin mensubu olmaktan ziyade, doğrunun ve ideallerinin peşinde koşan saygın yol arkadaşlarımızdır” dedi.

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla mesaj yayınlayan Konukoğlu, toplumsal hayatın ve demokrasinin en önemli özelliklerinden birisinin haber alma ve yayma özgürlüğü olduğuna vurgu yaptı.

İŞVEREN VE KURSİYERLER GSO-MEM’DE FAO İSTİHDAM FUARI’NDA BULUŞTU [06.12.2017]

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) tarafından finanse edilen Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) ve Gaziantep Sanayi Odası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ortaklığında yürüttüğü “Suriyeli Mültecilerin ve Ev Sahibi Toplulukların Dayanıklılıklarının Ekonomik Fırsatların Arttırılması Yoluyla Desteklenmesi” projesi kapsamında İstihdam Fuarı düzenlendi.

GAZİANTEP VERGİ DAİRESİ BAŞKANI HALİL TEKİN’DEN GSO’YA ZİYARET [11.07.2018]

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyarette vergi vermenin önemine ve torba yasa ile yürürlüğe giren vergi borcu yapılandırmalarının devam ettiğine vurgu yapıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, vergilendirilmiş kazancın kutsal olduğuna işaret ederek, “Vergi ödemek en başta bir vatandaşlık görevidir. Ülkemizin geleceği için tüm vatandaşlarımızda vergi bilincini arttırmalı ve yeni nesillere de bu bilinci aktarmalıyız. Torba yasa ile başlayan vergi borçlarını yapılandırma süreci maliyeye borcu olanlar için son derece önemli fırsatlar sunuyor. Kalkınmanın baş aktörü sanayici ve işadamlarımızın da geçmişe dönük vergi borçları varsa sunulan avantajlardan faydalanmak için son başvuru tarihini kaçırmamalarını tavsiye ediyorum” dedi.

İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI’NDAN GSO’YA ZİYARET [12.07.2018]

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kurulunu ziyaret ederek yeni dönem çalışmalarında başarılar diledi.
Ağırlıklı olarak inşaat sektöründe yaşanan gelişmelerin değerlendirildiği ziyarette, inşat sektörü ve sektöre bağlı iş kollarının önünü açacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt