GSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA TOPÇUOĞLU'NDAN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI [31.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu 2016 yılının gerek dünya gerekse Türkiye için birçok zorlukların ve sıkıntıların yaşandığı bir yıl olarak geçtiğini belirterek, 2017 yılının Türkiye ve Gaziantep için yatırım ve yüksek katma değerli üretim olmasını temennisinde bulundu.

CUMHURBAŞKANININ TL ÇAĞRISINA DESTEK [07.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dövizin bozdurularak TL’ye çevrilmesi yönündeki çağrısını desteklediklerini belirterek, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı bu çağrı çok doğru, herkesin uyması gerek’’ dedi.

“İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ FUARI” AÇILDI [04.05.2017]

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından “31. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” etkinlikleri kapsamında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğiyle gerçekleştirilen “İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı” törenle açıldı.

“İŞ VE İSTİHDAM FORUMU” [10.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Suriyeli mültecilere herkesin elbirliğiyle sahip çıkması gerektiğini belirterek, “GSO Mesleki Eğitim Merkezinde hem kendi vatandaşlarımıza hem de Suriyelilere mesleki eğitim verilecek, iş sahibi olacaklar” dedi.

“GİRİŞİM SERMAYESİ ANADOLU BULUŞMALARI” GAZİANTEP TOPLANTISI [12.05.2017]

Türkiye Girişim Meclisi’ne üye girişim sermayesi fonlarının yöneticileri ile Gaziantepli yatırımcıların bir araya geldiği “Girişim Sermayesi Anadolu Buluşmaları” toplantısı TOBB organizasyonunda ve Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Borsası ortaklığında düzenlendi.

“İŞ VE İSTİHDAM FORUMU” GSO MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE YAPILDI [10.05.2017]

Kamu ve özel sektörden, uluslararası kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarından, girişimcilere iş ve istihdam dünyasının birçok aktörü, 10-11 Mayıs’ta Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenlenen “İş ve İstihdam Forumu”nda bir araya geldi.

KONUKOĞLU “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’’NÜ KUTLADI [07.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, kadınların konumunu güçlendirmenin toplumların en önemli hedefleri arasında yer alması gerektiğini vurgulayarak, “Her alanda kadın rol model sayısını artırmalıyız” dedi.

“TÜRKİYE’NİN İLK 1000 İHRACATÇI FİRMASI 2016 ” ARAŞTIRMASINA GAZİANTEP’TEN 73 FİRMA GİRDİ [09.06.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin en büyük 1000 ihracatçısı arasına giren Gaziantepli firmaları kutlayarak, “Listede yer alan firma sayımızın 11 sayı artarak 73’e çıkması çok önemli bir gelişmedir ve çok sevindiricidir” dedi.

ABD’NİN ADANA KONSOLOSU GSO’YU ZİYARET ETTİ [27.02.2017]

ABD’nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
Konsolos Specht, Adana Konsolosluğu Siyasi ve Ekonomik İşler Müdürü Joanna Schenke ile birlikte GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

SUDAN BAŞKONSOLOSU’NDAN GSO’YA ZİYARET [08.12.2016]

Sudan İstanbul Başkonsolosu Dr. Emad Mirghani Altohamy, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi ile bir süre görüşen Başkonsolos Altohamy, Gaziantep’in sanayi kenti olduğunu belirterek, Sudan ile Gaziantep arasındaki ticari işbirliğini geliştirmek istediklerini söyledi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt