GSO-MEM’DE İSTİHDAM GARANTİLİ DIŞ TİCARET EĞİTİMİ [13.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSOMEM), firmaların Dış Ticaret Uzmanı ihtiyacını karşılamak amacıyla, çalışanlarına veya yeni işe alacakları adaylara dış ticaret eğitimi ve firmalar bünyesinde yapılacak olan dış ticaret istihbaratı (yeni müşteri bulma) uygulamalarını içeren ‘İhracat Akademisi’ isimli proje başlatıldı.

KONUKOĞLU:“GAZETECİLER BİR MESLEĞİN MENSUBU DEĞİL, DOĞRUNUN VE İDEALLERİNİN PEŞİNDE KOŞAN SAYGIN YOL ARKADAŞLARIMIZDIR” [09.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Gazeteciler bir mesleğin mensubu olmaktan ziyade, doğrunun ve ideallerinin peşinde koşan saygın yol arkadaşlarımızdır” dedi.

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla mesaj yayınlayan Konukoğlu, toplumsal hayatın ve demokrasinin en önemli özelliklerinden birisinin haber alma ve yayma özgürlüğü olduğuna vurgu yaptı.

EKONOMİDE ÜRETİME KATILAN ELLER PROJESİ [04.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ekonomide üretime katılan kadın girişimcileri yürekten desteklediğini söyledi.

GSO koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında SANKO Park Alışveriş Merkezi’nde 3-4 Mart tarihlerinde düzenlenen “Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Satış Günleri’’ etkinliğine eşi Jülide Konukoğlu ile birlikte katılan Başkan Konukoğlu, stantları gezerek kadın girişimcileri kutladı.

BAŞBAKAN YILDIRIM GSO’DA SANAYİCİLERİ DİNLEDİ [25.03.2018]

Başbakan Binali Yıldırım, sanayiciliğin üreten, istihdam oluşturan, ülkeyi kalkındıran, geleceğe taşıyan bir sektör olduğunu belirterek, “Bir ürün ortaya koymanın verdiği hazzı para, pul karşılamaz” dedi.

Başbakan Yıldırım, Gaziantep programı kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) düzenlenen istişare toplantısında, sanayicilerin yaptığı büyük fedakârlık karşısında, kendilerinin daha fazlasını yapmaları gerektiğini düşündüğünü söyledi.

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI HALİL TEKİN GSO’YU ZİYARET ETTİ [05.03.2018]

Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve beraberindeki grup müdürleri Arif Özefe ile Mithat Önalan, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.

GAZİANTEP’TEN ŞUBAT’TA 541,8 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPILDI [01.03.2018]

Türkiye ihracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2018 yılı Şubat ayı verilerine göre, Gaziantep’ten Şubat ayında yüzde 5,4 artışla 541 milyon 835 bin dolarlık ihracat yapıldı. Geçen yılın Şubat ayında 514 milyon 254 bin dolar ihracat yapılmıştı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin ve bölgenin en önemli üretim merkezlerinden biri olan Gaziantep’ten gerçekleştirilen ihracattaki istikrarlı artışın, üretimi milli görev kabul eden sanayicilerin alın teri dökerek sağladığı başarı olduğunu söyledi.

İhracat rakamlarının, ekonomideki istikrarlı ve sürdürülebilir büyümenin sonucu olduğuna vurgu yapan Konukoğlu, “Bu başarıda katkısı olan sanayicilerimizi kutlar, Gaziantep Sanayi Odası ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Sanayiciler ve ihracatçıların mevcut pazarlara yeni pazarlar katmak ve fırsatları değerlendirmek için gösterdikleri çabanın taktire şayan olduğuna dikkat çeken Konukoğlu, GSO olarak Ar-Ge, pazar araştırması ve mesleki eğitim başta olmak üzere ihtiyaç duyulan her alanda üretim, istihdam ve ihracatı artırma amaçlı hedeflere katkı sunacaklarını sözlerine ekledi.

GSO’YA NEZAKET ZİYARETİ [05.03.2018]

TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü görevine atanan Rıza Okumuş, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

GSO-MEM’DE MESLEKİ EĞİTİMLER 2018 YILINDA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK [12.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), sanayicilerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan nitelikli eleman ihtiyacına cevap verebilmek amacıyla, 2018 yılında Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu’nun (GIZ) proje önerisi ile Ocak ayında GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) başlayacak eğitimlerde birçok sektöre kalifiye eleman yetiştirecek.

GSO BAŞKANI ÜNVERDİ, YÖNETİM VE KARİYER ZİRVESİNDE GENÇLERLE BULUŞTU [08.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Yönetim ve Kariyer Topluluğu tarafından Mâvera Kongre ve Sanat Merkezinde, Yönetim ve Kariyer Topluluğu Başkanı Rezzan Kurt’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen Kariyer Günleri programında gençlere tavsiyelerde bulundu.

KONUKOĞLU:“İSTİKLAL VE İSTİKBAL MÜCADELESİNDE ÖN SAFLARDA YER ALAN KADINLAR, GÜNÜMÜZDE EKONOMİK, SOSYAL VE SİYASAL ALANDA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATMAKTADIRLAR” [07.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, istiklal ve istikbal mücadelesinde ön sıralarda yer alan kadınların, günümüzde ekonomik, sosyal ve siyasal alanda önemli başarılara imza attığını söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Konukoğlu, kadınların, toplumsal hayattaki en önemli rol model olduğuna vurgu yaptı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son kayıt