TÜRKİYE TEKNOLOJİ BULUŞMALARI GAZİANTEP TOPLANTISI [22.02.2018]

Türkiye Teknoloji Buluşmalarının bu yılki ana konusu olan “Dijitalleşme ve e-ticaret”, TOBB ve Türk Ekonomi Bankası iş ortaklığı ile Turkcell ana sponsorluğunda, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Üniversitesi’nin ev sahipliğinde GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Toplantının açılışında konuşan Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “Dünya hızla gelişiyor ve değişiyor” diyerek değişen düzende tek değişmeyen şeyin her şeyin değişeceği olduğunu söyledi.

ÜNVERDİ:"ŞAHİNBEY- POLATELİ OSB TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR PROJE OLDU" [19.07.2018]

Gaziantep ile Kilis’in kardeş şehirler olduğunu kaydeden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, birlikte gerçekleştirilen Şahinbey-Polateli OSB’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.
Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, Meclis Başkanı Ökkaş Karcı, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette bir konuşma yapan Ünverdi, her iki odanın büyük çaba gösterdiği projenin Türkiye için güzel bir eser olacağını belirterek, “Önümüzdeki dönemde de ilgili bakanlıklarla görüşmelerimizi sürdürerek projeyi devam ettireceğiz” dedi.

GSO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, yılın ilk iki ayında üretim, istihdam ve ihracat rakamlarının olumlu seyir izlediğini söyledi.

GSO Şubat Ayı Meclis Toplantısının açılışında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatının başarıya ulaşmasını temenni ederek sözlerine başlayan Topçuoğlu, meclis üyelerini operasyonda şehit olan askerler için Fatiha okumaya davet etti.

GAZİANTEP HEYETİNDEN BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET [18.07.2018]

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İlçe Belediye Başkanları, Oda ve Borsa Başkanlarından oluşan heyet, son Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Gaziantep Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
24 Haziran seçimlerinin ardından, siyasette yeni dönemin başlamasıyla birlikte, Gaziantep protokolü eski Bakan ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’e veda, Bakan Gül ve milletvekillerine ise hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

GSO’DA SEÇİM ÖNCESİ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) mart ayı meclis toplantısı, Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu, danışma ve meclis üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

GSO-MEM’DE İSTİHDAM GARANTİLİ DIŞ TİCARET EĞİTİMİ [13.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSOMEM), firmaların Dış Ticaret Uzmanı ihtiyacını karşılamak amacıyla, çalışanlarına veya yeni işe alacakları adaylara dış ticaret eğitimi ve firmalar bünyesinde yapılacak olan dış ticaret istihbaratı (yeni müşteri bulma) uygulamalarını içeren ‘İhracat Akademisi’ isimli proje başlatıldı.

TOBB GAZİANTEP KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU BÜYÜYOR [24.07.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, sanayi ve ticarette kadın girişimci sayısının arttığı Gaziantep’te, üreten kadınların iş dünyasında daha fazla temsil edilebilmesi için sivil toplum kuruluşlarında görev almaları tavsiyesinde bulundu. GSO koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu’nun (KGK) başarılarına dikkati çeken Ünverdi, TOBB KGK’nın dünyanın en geniş kadın girişimci ağına sahip sivil toplum kuruluşu olduğunu kaydetti.

GSO’DAN, İŞVERENLER İÇİN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİM SEMİNERİ [25.07.2018]

Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğinde, “İşverenler için İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Eğitim Semineri” düzenlendi.
GSO Sani Konukoğlu Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seminerde, işverenlere İSG konusunda farkındalık kazandırmak, işveren ve çalışanın hak ve sorumlulukları noktasında bilgiler verildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Türkiye’nin 6. büyük ekonomisine sahip Gaziantep’te sadece Organize Sanayi Bölgesi’nde 140 bin kişinin istihdam edildiğini, kent genelinde ise 450 bin sigortalı çalışanın bulunduğunu söyledi.

GSO’NUN ‘E-TİCARET SİTESİ, “GSOTRADE.COM” YAYIN HAYATINA BAŞLADI [25.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracat kapasitelerinin artırılması ve E- Ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan, GSO E-ticaret Atağı Projesi kapsamında hazırlanan ‘gsotrade.com’ web sitesi yayın hayatına başladı.

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI [23.07.2018]

Türk basınında sansürün kaldırılışının 110. yıldönümü ve ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, toplumun gören gözü, işiten kulağı olan basının önemli bir işlevi yerine getirdiğini belirterek, basın bayramını kutladı.
Adnan Ünverdi, Mustafa Kemal Atatürk´ün, “Basın, bir milletin ortak sesidir” sözünün basının önemini ve mesleğin hassasiyetini ortaya koyduğunu belirtti.
Kamu görevi ifa eden basının demokratik toplumların en önemli kurumlarından birisi olduğunu kaydeden Ünverdi, “Haber, fikir, bilgi ve gelişmelerin topluma aktarılması noktasında değerli basınımız önemli bir fonksiyonu yerine getirmektedir. Özgür basın demokrasinin, gelişen, büyüyen ve aydınlık toplumun vazgeçilmez bir parçasıdır” ifadelerini kullandı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt