GENÇLİK VE SPOR BAKANI MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU:“GSO-MEM MODEL BİR PROJE OLMUŞ, EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM” [12.01.2019]

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’den bilgi alan Bakan Kasapoğlu, merkezde yer alan atölyeleri gezerek eğitim alan kursiyerlerle de bir süre sohbet etti.
GSO-MEM’in çok başarılı ve model olabilecek bir proje olduğunu belirten Bakan Kasapoğlu, “Merkezin yapımında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Mesleki eğitim noktasında çok güzel bir projeyi hayata geçirmişsiniz” dedi.

GSO 2019 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [16.01.2019]

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) 2019 yılı ilk meclis toplantısı, Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Danışma, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2019 yılının tüm dünyaya hayır ve bereket getirmesini diledi.
Sanayiciler olarak Gaziantep ve Türkiye için çalışmaya, üretmeye devam edeceklerini belirten Konukoğlu, “Daha çok üretim, daha çok ihracat yapmak için milli bir görev bilinci ile 7/24 çalışıyoruz, çalışacağız. Ülkemize ve milletimize güveniyoruz. Gaziantep’e ve girişimciliği milli görev kabul eden sanayicilerimize inanıyoruz” dedi.
Meclis üyelerine yapılan faaliyetler ile ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi de yeni yılın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dileyerek, “Herkes için 2019 yılının 2018’den daha iyi geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlk kayıt 1 2 3 4 Son kayıt