GSO-MEM’DE İSTİHDAM GARANTİLİ DIŞ TİCARET EĞİTİMİ [13.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSOMEM), firmaların Dış Ticaret Uzmanı ihtiyacını karşılamak amacıyla, çalışanlarına veya yeni işe alacakları adaylara dış ticaret eğitimi ve firmalar bünyesinde yapılacak olan dış ticaret istihbaratı (yeni müşteri bulma) uygulamalarını içeren ‘İhracat Akademisi’ isimli proje başlatıldı.

GSO-MEM’DE MESLEKİ EĞİTİMLER 2018 YILINDA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK [12.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), sanayicilerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan nitelikli eleman ihtiyacına cevap verebilmek amacıyla, 2018 yılında Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu’nun (GIZ) proje önerisi ile Ocak ayında GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) başlayacak eğitimlerde birçok sektöre kalifiye eleman yetiştirecek.

EKONOMİDE ÜRETİME KATILAN ELLER PROJESİ [04.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ekonomide üretime katılan kadın girişimcileri yürekten desteklediğini söyledi.

GSO koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında SANKO Park Alışveriş Merkezi’nde 3-4 Mart tarihlerinde düzenlenen “Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Satış Günleri’’ etkinliğine eşi Jülide Konukoğlu ile birlikte katılan Başkan Konukoğlu, stantları gezerek kadın girişimcileri kutladı.

KONUKOĞLU:“GAZETECİLER BİR MESLEĞİN MENSUBU DEĞİL, DOĞRUNUN VE İDEALLERİNİN PEŞİNDE KOŞAN SAYGIN YOL ARKADAŞLARIMIZDIR” [09.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Gazeteciler bir mesleğin mensubu olmaktan ziyade, doğrunun ve ideallerinin peşinde koşan saygın yol arkadaşlarımızdır” dedi.

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla mesaj yayınlayan Konukoğlu, toplumsal hayatın ve demokrasinin en önemli özelliklerinden birisinin haber alma ve yayma özgürlüğü olduğuna vurgu yaptı.

BAŞBAKAN YILDIRIM GSO’DA SANAYİCİLERİ DİNLEDİ [25.03.2018]

Başbakan Binali Yıldırım, sanayiciliğin üreten, istihdam oluşturan, ülkeyi kalkındıran, geleceğe taşıyan bir sektör olduğunu belirterek, “Bir ürün ortaya koymanın verdiği hazzı para, pul karşılamaz” dedi.

Başbakan Yıldırım, Gaziantep programı kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) düzenlenen istişare toplantısında, sanayicilerin yaptığı büyük fedakârlık karşısında, kendilerinin daha fazlasını yapmaları gerektiğini düşündüğünü söyledi.

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI HALİL TEKİN GSO’YU ZİYARET ETTİ [05.03.2018]

Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve beraberindeki grup müdürleri Arif Özefe ile Mithat Önalan, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.

GAZİANTEP’TEN ŞUBAT’TA 541,8 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPILDI [01.03.2018]

Türkiye ihracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2018 yılı Şubat ayı verilerine göre, Gaziantep’ten Şubat ayında yüzde 5,4 artışla 541 milyon 835 bin dolarlık ihracat yapıldı. Geçen yılın Şubat ayında 514 milyon 254 bin dolar ihracat yapılmıştı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin ve bölgenin en önemli üretim merkezlerinden biri olan Gaziantep’ten gerçekleştirilen ihracattaki istikrarlı artışın, üretimi milli görev kabul eden sanayicilerin alın teri dökerek sağladığı başarı olduğunu söyledi.

İhracat rakamlarının, ekonomideki istikrarlı ve sürdürülebilir büyümenin sonucu olduğuna vurgu yapan Konukoğlu, “Bu başarıda katkısı olan sanayicilerimizi kutlar, Gaziantep Sanayi Odası ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Sanayiciler ve ihracatçıların mevcut pazarlara yeni pazarlar katmak ve fırsatları değerlendirmek için gösterdikleri çabanın taktire şayan olduğuna dikkat çeken Konukoğlu, GSO olarak Ar-Ge, pazar araştırması ve mesleki eğitim başta olmak üzere ihtiyaç duyulan her alanda üretim, istihdam ve ihracatı artırma amaçlı hedeflere katkı sunacaklarını sözlerine ekledi.

GSO’DA BAKLAVA İMALATÇILARINA, “ANTEP BAKLAVASI” MARKASI VE LOGOSU SERTİFİKASI VERİLDİ [21.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) düzenlenen törende, tescil aşamasında, ‘Antep Baklavası’ imalatında kullanılan malzemelerin özelliklerinden, etiketleme, ambalajlama ve satış aşamalarına kadar pek çok kriterle üretim yapan 7 baklava imalatçı firmaya, ‘Antep Baklavası’ markası ve logosunu kullanım sertifikası verildi.

İŞVEREN VE KURSİYERLER GSO-MEM’DE FAO İSTİHDAM FUARI’NDA BULUŞTU [06.12.2017]

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) tarafından finanse edilen Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) ve Gaziantep Sanayi Odası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ortaklığında yürüttüğü “Suriyeli Mültecilerin ve Ev Sahibi Toplulukların Dayanıklılıklarının Ekonomik Fırsatların Arttırılması Yoluyla Desteklenmesi” projesi kapsamında İstihdam Fuarı düzenlendi.

GAZİANTEP İHRACATTA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR [01.07.2018]

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan verilere göre Gaziantep’in Haziran ayı ihracatı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,1 oranında artışla 482 milyon 631 bin dolar olarak gerçekleşti.
İhracatta büyümenin devam ettiğini belirten Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yılın ilk yarısında Gaziantep’ten yapılan ihracatın geçen yılın Ocak-Haziran dönemine göre yüzde 4,7 oranında artışla 3 milyar 337 milyon 609 bin dolara ulaşıldığını söyledi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt