GSO YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [28.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2016 yılının Türkiye ve tüm dünya için zor bir yıl olduğunu belirterek, ‘’Ama Gaziantep olarak hiçbir zaman yılmadık, var gücümüzle çalışmaya, üretmeye, ihracat yapmaya devam ettik’’ dedi.
Konukoğlu, GSO Aralık ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, dışarıda küresel ekonomide belirsizlik ve Ortadoğu’da yaşanan istikrarsız durum, içerde hain darbe girişimi ve terör olaylarının yaşandığı zor bir yılı geride bırakmak üzere olduğumuzu belirtti.

CUMHURBAŞKANININ TL ÇAĞRISINA DESTEK [07.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dövizin bozdurularak TL’ye çevrilmesi yönündeki çağrısını desteklediklerini belirterek, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı bu çağrı çok doğru, herkesin uyması gerek’’ dedi.

KONUKOĞLU, VERGİ HAFTASI'NI KUTLADI [27.02.2017]

Gaziantep Vergi Dairesi Başkan Vekili Halil Tekin, ‘’Vergi Haftası’’ kutlamaları dolayısıyla Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile makamında bir araya gelen Tekin, günün anısına bir buket çiçek sundu.

“EKONOMİDE ÜRETİME KATILAN ELLER PROJESİ” SATIŞ GÜNLERİ [05.03.2017]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, “Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi’’ satış günleri gerçekleştirildi.

“YENİ YILIN EKONOMİ AÇISINDAN DAHA OLUMLU GEÇMESİNİ BEKLİYORUZ’’ [30.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yeni yılda ekonominin daha olumlu geçmesini beklediklerini ifade ederek, “Gaziantep seferberlik ruhuyla çalışmaya, üretmeye devam edecek’’ dedi.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, 2017 yılını yeni umutlarla karşıladıklarını ifade ederek, yeni yılın ülkemiz ve Gaziantep adına daha güzel gelişmelerle geçmesini, tüm dünyaya barış, huzur ve ekonomik refah getirmesini temenni etti.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN IŞIK, SAVUNMA SANAYİ ZİRVESİNİN AÇILIŞINI YAPTI [22.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası tarafından, Savunma Sanayi Müsteşarlığının desteğiyle düzenlenen “Güney Anadolu Savunma, Havacılık Yerlileştirme Zirvesi”nin açılışı, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi.

GAZİANTEP ŞUBAT AYINDA 520 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPTI [01.03.2017]

Gaziantep’ten, Şubat ayında yüzde 2 oranında düşüşle 520 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’in bu yıl Şubat ayı ihracatının geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2 oranında gerileyerek 520 milyon 72 bin dolar olarak gerçekleştiğini bildirdi.

SUDAN BAŞKONSOLOSU’NDAN GSO’YA ZİYARET [08.12.2016]

Sudan İstanbul Başkonsolosu Dr. Emad Mirghani Altohamy, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi ile bir süre görüşen Başkonsolos Altohamy, Gaziantep’in sanayi kenti olduğunu belirterek, Sudan ile Gaziantep arasındaki ticari işbirliğini geliştirmek istediklerini söyledi.

ABD’NİN ADANA KONSOLOSU GSO’YU ZİYARET ETTİ [27.02.2017]

ABD’nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
Konsolos Specht, Adana Konsolosluğu Siyasi ve Ekonomik İşler Müdürü Joanna Schenke ile birlikte GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

“GÜNEY ANADOLU SAVUNMA, HAVACILIK YERLİLEŞTİRME ZİRVESİ” [21.03.2017]

Türk savunma ve havacılık sanayinin önde gelen firmaları, Gaziantep’te “Güney Anadolu Savunma, Havacılık Yerlileştirme Zirvesi” kapsamında düzenlenen fuarda stant açarak ürünlerini tanıttılar.

Savunma Sanayi Müsteşarlığı desteği ile Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Savunma Sanayii İmalatçılar Derneği (SASAD) ve Teknik Üretim ve İhracatı Destekleme Platformu Derneği (TÜDEP) koordinasyonunda gerçekleştirilen “Güney Anadolu Savunma, Havacılık Yerlileştirme Zirvesi”, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde başladı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 Son kayıt