KONUKOĞLU, NTV’DE ‘’EKOANADOLU’’ PROGRAMINA KONUK OLDU [06.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, NTV tarafından Gaziantep’te yayımlanan ‘’EkoAnadolu” programına konuk olarak katılarak, Gaziantep ekonomisini değerlendirdi.

''24. GAPSOHES FUARI'' [05.12.2016]

‘’24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’ Ortadoğu Fuar Merkezi’nde, 14 Aralık Çarşamba günü kapılarını açacak.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Fuarı’’ açılış töreni, 14 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

GAZİANTEP İHRACAT ARTIŞ TRENDİNİ SÜRDÜRÜYOR [01.06.2017]

İhracatta olumlu trendi sürdüren Gaziantep’ten, bu yılın Mayıs ayında yüzde 9,8 oranında artışla 567 milyon 700 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı yazılı değerlendirmede, bu yılın Mayıs ayında ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,8 oranında artış göstererek 567 milyon 700 bin dolar olduğunu belirtti.

“QNB FİNANSBANK ANADOLU BULUŞMALARI” TOPLANTISI [11.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ekonomide ibrenin yukarı doğru döndüğü bir döneme girildiğini belirterek, “Gaziantep büyümeye devam ediyor. Türkiye ekonomisine ve geleceğine inanıyoruz” dedi.

QNB Finansbank tarafından düzenlenen “QNB Finansbank Anadolu Buluşmaları” toplantısının ilki Gaziantep’te gerçekleştirildi. Gökhan Şen moderatörlüğünde GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, QNB Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Ömür Tan ve ekonomist Ali Ağaoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, Türkiye’nin makroekonomik görünümü ve Gaziantep’teki yansımaları ele alındı.

GSO, ASIRLIK KUTNU KUMAŞINA TANITIM FİLMİ ÇEKTİ [05.03.2017]

Yöresel değerleri yaşatmaya büyük önem veren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, asırlık el sanatlarından “Antep kutnu kumaşının” daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla “Bir Tutkudur Kutnu” başlıklı bir tanıtım filmi hazırlandı.

Ülkemizde sadece Gaziantep’te üretilen ve dokuma sanatı 16. yüzyıla kadar uzanan kutnu kumaşının geçen yıl coğrafi işaret tescilini alan GSO, bu kültürel değeri yaşatmak, geliştirmek ve tüm dünyaya tanıtmak için çalışmalara hız verdi.

‘’24. GAPSHOES YAZ FUARI’’ TÖRENLE AÇILDI [14.12.2016]

Gaziantep’te düzenlenen ‘’24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’ törenle açıldı.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Yaz Fuarı’’nın, Ortadoğu Fuar Merkezi’nin açılış töreni, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN IŞIK, SAVUNMA SANAYİ ZİRVESİNİN AÇILIŞINI YAPTI [22.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası tarafından, Savunma Sanayi Müsteşarlığının desteğiyle düzenlenen “Güney Anadolu Savunma, Havacılık Yerlileştirme Zirvesi”nin açılışı, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi.

GSO’DA, “MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ” SINAVLARI DEVAM EDİYOR [20.12.2016]

GSO öncülüğünde, Gaziantep’te, tehlikeli mesleklerde çalışanlara yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları yapılmaya devam ediyor.

GSO MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE EĞİTİMLER 10 NİSAN’DA BAŞLIYOR [03.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, sanayiye kalifiye eleman yetiştirmek amacıyla, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde kurulan ve ülkemizin en büyük ve donanımlı, GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde eğitimlere 10 Nisan’da başlanıyor.

“BAĞIMSIZLIK MEŞALESİ, GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLERİMİZİN ELİNDE HİÇBİR ZAMAN SÖNMEYECEKTİR” [18.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, tüm ulusun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “Bağımsızlık meşalesi, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin elinde hiçbir zaman sönmeyecektir” dedi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt