7’İNCİ PENTEX FUARI AÇILDI [14.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, KOSGEB, Penye Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PENKON) ile Moda ve Hazır Giyim Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen PENTEX Fuarı, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve TOBB Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun da katılımıyla açıldı.

GAZİANTEP 2017’DE İHRACATINI YÜZDE 6,9 ARTIRDI [03.01.2018]

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin rakamlarına göre 2017 yılı Aralık ayında Gaziantep’ten toplam 588 milyon 819 bin dolar ihracat yapıldı.

Geçen yılın Aralık ayına göre ihracatı yüzde 6,9 oranında yükseldi. 2016 yılının Aralık ayında 551 milyon 8 bin dolarlık ihracat gerçekleştirilmişti.

GSO KURUCU BAŞKANI SANİ KONUKOĞLU’NU ANIYORUZ [16.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GSO’nun kurucu başkanı Sani Konukoğlu’nun, Gaziantep ve Türkiye için yaptıklarının kendilerine her zaman yol gösterici olduğunu söyledi.

Topçuoğlu, GSO’nun kuruluşuna öncülük yapan ve 1989-1990 yılları arasında ilk Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Sani Konukoğlu’nun 16 Ocak 1994’te hayatını kaybettiğini anımsattı.

GSO’NUN ‘E-TİCARET ATAĞI PROJESİ’ BAŞLADI [01.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracat kapasitelerinin artırılması ve E- ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla, ‘GSO E-ticaret Atağı Projesi’ni başlattı.
GSO üyeleri, proje ile 1 yıl boyunca uluslararası piyasalarda daha fazla müşteriye ulaşmak amacıyla düzenlenen faaliyetler aracılığıyla E- ticaret konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri alacak ve GSOTRADE portalına üyelik hakkı kazanacak.

GSO MECLİS VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ [06.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yeni meclis ve yönetim kurulu başkanları seçildi. Adil Sani Konukoğlu Meclis, Adnan Ünverdi Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.
GSO’da 3 Nisan’da yapılan seçimlerde oluşan 65 kişilik meclis ilk toplantısını yaparak, meclis başkanı, meclis divanı, yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile disiplin kurulu ve TOBB Genel Kurul delegelerini seçti.

TÜRKİYE TEKNOLOJİ BULUŞMALARI GAZİANTEP TOPLANTISI [22.02.2018]

Türkiye Teknoloji Buluşmalarının bu yılki ana konusu olan “Dijitalleşme ve e-ticaret”, TOBB ve Türk Ekonomi Bankası iş ortaklığı ile Turkcell ana sponsorluğunda, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Üniversitesi’nin ev sahipliğinde GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Toplantının açılışında konuşan Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “Dünya hızla gelişiyor ve değişiyor” diyerek değişen düzende tek değişmeyen şeyin her şeyin değişeceği olduğunu söyledi.

GSO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, yılın ilk iki ayında üretim, istihdam ve ihracat rakamlarının olumlu seyir izlediğini söyledi.

GSO Şubat Ayı Meclis Toplantısının açılışında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatının başarıya ulaşmasını temenni ederek sözlerine başlayan Topçuoğlu, meclis üyelerini operasyonda şehit olan askerler için Fatiha okumaya davet etti.

GSO’DA SEÇİM ÖNCESİ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) mart ayı meclis toplantısı, Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu, danışma ve meclis üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

GSO’NUN ‘E-TİCARET SİTESİ, “GSOTRADE.COM” YAYIN HAYATINA BAŞLADI [25.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracat kapasitelerinin artırılması ve E- Ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan, GSO E-ticaret Atağı Projesi kapsamında hazırlanan ‘gsotrade.com’ web sitesi yayın hayatına başladı.

"KONUKOĞLU:YENİLİKÇİ ANLAYIŞA YÖNELEREK, YENİ ÜRETİM METODLARI GELİŞTİRMELİYİZ. BUNLARI YAPTIĞIMIZ TAKDİRDE HEDEFLERİMİZE DAHA KISA SÜREDE ULAŞIRIZ” [09.01.2018]

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, 2017 yılının Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ise kasımda ekime göre yüzde 0,3 oranında arttı.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun, Kasım 2017'ye ilişkin sanayi üretim endeksi sonuçlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, üretim gücünün bir yansıması olan sanayi üretim endeksinin artmasının memnun edici olduğunu söyledi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt