KONUKOĞLU, NTV’DE ‘’EKOANADOLU’’ PROGRAMINA KONUK OLDU [06.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, NTV tarafından Gaziantep’te yayımlanan ‘’EkoAnadolu” programına konuk olarak katılarak, Gaziantep ekonomisini değerlendirdi.

GAZİANTEP İHRACAT ARTIŞ TRENDİNİ SÜRDÜRÜYOR [01.06.2017]

İhracatta olumlu trendi sürdüren Gaziantep’ten, bu yılın Mayıs ayında yüzde 9,8 oranında artışla 567 milyon 700 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı yazılı değerlendirmede, bu yılın Mayıs ayında ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,8 oranında artış göstererek 567 milyon 700 bin dolar olduğunu belirtti.

GSO, ASIRLIK KUTNU KUMAŞINA TANITIM FİLMİ ÇEKTİ [05.03.2017]

Yöresel değerleri yaşatmaya büyük önem veren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, asırlık el sanatlarından “Antep kutnu kumaşının” daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla “Bir Tutkudur Kutnu” başlıklı bir tanıtım filmi hazırlandı.

Ülkemizde sadece Gaziantep’te üretilen ve dokuma sanatı 16. yüzyıla kadar uzanan kutnu kumaşının geçen yıl coğrafi işaret tescilini alan GSO, bu kültürel değeri yaşatmak, geliştirmek ve tüm dünyaya tanıtmak için çalışmalara hız verdi.

“HASSA-DÖRTYOL TÜNEL PROJESİ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI” [12.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde yürütülen “Hassa-Dörtyol Tünel Projesi” kapsamında önemli bir adım atıldı.

Gaziantep ve bölge sanayisini İskenderun Limanı’na daha kısa mesafeden ulaşımını sağlayacak Hassa-Dörtyol Tünel Projesinin; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yatırım programına alındığı bildirildi.

‘’24. GAPSHOES YAZ FUARI’’ TÖRENLE AÇILDI [14.12.2016]

Gaziantep’te düzenlenen ‘’24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’ törenle açıldı.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Yaz Fuarı’’nın, Ortadoğu Fuar Merkezi’nin açılış töreni, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi.

GAZİANTEPLİ SANAYİCİLERDEN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE DESTEK [16.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğine tüm güçleriyle destek vereceklerini belirterek, "Her zaman ülkesinin ve devletinin yanında yer alan Gaziantepli sanayiciler olarak, bu milli seferberliğe yüzde 5 istihdam artışıyla destek vererek katılacağız." dedi.

GSO’DA, “MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ” SINAVLARI DEVAM EDİYOR [20.12.2016]

GSO öncülüğünde, Gaziantep’te, tehlikeli mesleklerde çalışanlara yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları yapılmaya devam ediyor.

“BAĞIMSIZLIK MEŞALESİ, GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLERİMİZİN ELİNDE HİÇBİR ZAMAN SÖNMEYECEKTİR” [18.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, tüm ulusun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “Bağımsızlık meşalesi, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin elinde hiçbir zaman sönmeyecektir” dedi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN IŞIK, SAVUNMA SANAYİ ZİRVESİNİN AÇILIŞINI YAPTI [22.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası tarafından, Savunma Sanayi Müsteşarlığının desteğiyle düzenlenen “Güney Anadolu Savunma, Havacılık Yerlileştirme Zirvesi”nin açılışı, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Milli Savunma Bakanı Fikri Işık’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi.

GSO ŞUBAT MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [22.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizin hakkının ne yapılsa ödenemeyeceğini belirterek, Bize düşen de var gücümüzle çalışmaktır, daha fazla istihdam yaratacağız, daha fazla ihracat yapacağız’’ dedi.

Konukoğlu, GSO Şubat ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmasına, Fırat Kalkanı harekatı kapsamında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek başladı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Son kayıt