İSO İKİNCİ 500 LİSTESİNDE GAZİANTEP’TEN 33 FİRMA YER ALDI [17.07.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen ’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2017 Araştırması’nda listeye girme başarısı gösteren Gaziantepli 33 firmayı kutladı. Ünverdi, Türkiye’nin lokomotif kentlerinden Gaziantep’in iller bazında 4. sırada yer aldığını belirtti.
İSO tarafından gerçekleştirilen araştırmada, 2016 yılına göre Gaziantep’in listedeki firma sayısı artarak 32’den 33’e çıktı. Gaziantep merkezli Zeki Mensucat listeye ikinci sıradan girme başarısı gösterdi.
Ünverdi, “2017 zor bir yıl olmasına rağmen Gaziantepli sanayicilerimiz gece gündüz demeden çalışarak ülke sanayimizin en önemli lokomotif kentlerinden birisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Firmalarımızı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

KONUKOĞLU:“İSTİHDAM ARTIŞI, TÜRKİYE EKONOMİSİNİN GÜÇLÜ VE SAĞLAM İLERLEYİŞİNİN İSPATIDIR” [15.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2017 yılı Kasım ayı işsizlik rakamlarına göre istihdamın bir milyon 448 bin kişi artmasını, “Türkiye ekonomisinin güçlü ve sağlam ilerleyişinin ispatıdır” olarak yorumladı.

ÜNVERDİ:“DARBE GİRİŞİMİ GECESİNDE BİR VE BERABER OLDUĞUMUZDA HİÇBİR GÜCÜN KARŞIMIZDA DURAMAYACAĞINI TÜM DÜNYAYA GÖSTERDİK” [13.07.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümünde hüzün ve gururun bir arada yaşandığını belirtti. Türk insanının o gece destan yazdığını dile getiren Ünverdi, “15 Temmuz’un kahramanı şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum. O gece ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, cumhuriyetimizi ve aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainlerine karşı tek yürek mücadele verdik” dedi.

7’İNCİ PENTEX FUARI AÇILDI [14.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, KOSGEB, Penye Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PENKON) ile Moda ve Hazır Giyim Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen PENTEX Fuarı, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve TOBB Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun da katılımıyla açıldı.

GSO KURUCU BAŞKANI SANİ KONUKOĞLU’NU ANIYORUZ [16.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GSO’nun kurucu başkanı Sani Konukoğlu’nun, Gaziantep ve Türkiye için yaptıklarının kendilerine her zaman yol gösterici olduğunu söyledi.

Topçuoğlu, GSO’nun kuruluşuna öncülük yapan ve 1989-1990 yılları arasında ilk Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Sani Konukoğlu’nun 16 Ocak 1994’te hayatını kaybettiğini anımsattı.

GSO MECLİS VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEÇİLDİ [06.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yeni meclis ve yönetim kurulu başkanları seçildi. Adil Sani Konukoğlu Meclis, Adnan Ünverdi Yönetim Kurulu Başkanı seçildi.
GSO’da 3 Nisan’da yapılan seçimlerde oluşan 65 kişilik meclis ilk toplantısını yaparak, meclis başkanı, meclis divanı, yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile disiplin kurulu ve TOBB Genel Kurul delegelerini seçti.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ [13.07.2018]
GSO-MEM İLE GIZ İŞBİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN, ‘CFW PROJESİ’ KAPSAMINDA BU YIL EĞİTİM VERİLEN KURSİYER SAYISI 1300’E ULAŞACAK [19.07.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM) ile Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ) işbirliğinde 1000 kişinin eğitim aldığı “Cash for Work (CfW) Projesi” Aralık ayına kadar uzatılarak 300 kişiye daha eğitim verilmesi kararlaştırıldı. Farklı iş kollarında mesleki eğitimlerin verildiği proje kapsamında yeni eğitimlerle birlikte kurs alanların sayısı 1300’e ulaşacak.
Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu yetkililerinden oluşan heyet Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek verilen eğitimler ve çalışmaları yerinde inceledi.

MÜSİAD YÖNETİMİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [12.07.2018]

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
Ziyarette, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kurulunu tebrik eden Çelenk, hayırlı olsun dileklerini iletti.
Sanayicilerin yaşadığı sorunlar ve çözüm önerilerinin değerlendirildiği ziyarette, Gaziantep sanayisi ve sanayide devlet destekleri konusu istişare edildi.

GSO’NUN ‘E-TİCARET ATAĞI PROJESİ’ BAŞLADI [01.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracat kapasitelerinin artırılması ve E- ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla, ‘GSO E-ticaret Atağı Projesi’ni başlattı.
GSO üyeleri, proje ile 1 yıl boyunca uluslararası piyasalarda daha fazla müşteriye ulaşmak amacıyla düzenlenen faaliyetler aracılığıyla E- ticaret konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri alacak ve GSOTRADE portalına üyelik hakkı kazanacak.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt