GAZİANTEPLİ SANAYİCİLERDEN İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNE DESTEK [16.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğine tüm güçleriyle destek vereceklerini belirterek, "Her zaman ülkesinin ve devletinin yanında yer alan Gaziantepli sanayiciler olarak, bu milli seferberliğe yüzde 5 istihdam artışıyla destek vererek katılacağız." dedi.

''24. GAPSOHES FUARI'' [05.12.2016]

‘’24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’ Ortadoğu Fuar Merkezi’nde, 14 Aralık Çarşamba günü kapılarını açacak.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Fuarı’’ açılış töreni, 14 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

‘’24. GAPSHOES YAZ FUARI’’ TÖRENLE AÇILDI [14.12.2016]

Gaziantep’te düzenlenen ‘’24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’ törenle açıldı.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Yaz Fuarı’’nın, Ortadoğu Fuar Merkezi’nin açılış töreni, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi.

GSO ŞUBAT MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [22.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizin hakkının ne yapılsa ödenemeyeceğini belirterek, Bize düşen de var gücümüzle çalışmaktır, daha fazla istihdam yaratacağız, daha fazla ihracat yapacağız’’ dedi.

Konukoğlu, GSO Şubat ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmasına, Fırat Kalkanı harekatı kapsamında şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet dileyerek başladı.

GSO, ASIRLIK KUTNU KUMAŞINA TANITIM FİLMİ ÇEKTİ [05.03.2017]

Yöresel değerleri yaşatmaya büyük önem veren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, asırlık el sanatlarından “Antep kutnu kumaşının” daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla “Bir Tutkudur Kutnu” başlıklı bir tanıtım filmi hazırlandı.

Ülkemizde sadece Gaziantep’te üretilen ve dokuma sanatı 16. yüzyıla kadar uzanan kutnu kumaşının geçen yıl coğrafi işaret tescilini alan GSO, bu kültürel değeri yaşatmak, geliştirmek ve tüm dünyaya tanıtmak için çalışmalara hız verdi.

GSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA TOPÇUOĞLU'NDAN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI [31.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu 2016 yılının gerek dünya gerekse Türkiye için birçok zorlukların ve sıkıntıların yaşandığı bir yıl olarak geçtiğini belirterek, 2017 yılının Türkiye ve Gaziantep için yatırım ve yüksek katma değerli üretim olmasını temennisinde bulundu.

GSO’DA, “MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ” SINAVLARI DEVAM EDİYOR [20.12.2016]

GSO öncülüğünde, Gaziantep’te, tehlikeli mesleklerde çalışanlara yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları yapılmaya devam ediyor.

"BÜTÜN DÜNYAYI PAZARIMIZ OLARAK GÖRMELİ, FIRSATLARI DEĞERLENDİRMELİYİZ’’ [01.12.2016]

Gaziantep’in Kasım ayı ihracatı yüzde 3,7 düşüşle 565 milyon 556 bin dolar olarak gerçekleşti.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yıl Kasım ayında Gaziantep ihracatının, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,7 kayıpla 565 milyon 556 bin dolar olduğunu bildirdi.

GSO'DA “İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI” YAPILDI [24.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası ev sahipliğinde, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı’nın katılımlarıyla, “İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

KONUKOĞLU: ‘’VATAN TOPRAKLARIMIZA GÖZ DİKENLERE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ’’ [22.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Kurtuluş Savaşı sırasında tam 11 ay şehrin her sokağında işgalci güçlere karşı kahramanca direnen Gaziantep halkının yiğitliğini ve cesaretini bütün dünyaya gösterdiğini vurguladı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 Son kayıt