26.GAPSHOES FUARI TÖRENLE AÇILDI [13.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edilen 26. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES), Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün katılımıyla ziyarete açıldı.

KONUKOĞLU:“25 ARALIK, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN YAPI TAŞLARINDANDIR” [23.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşunun, Türkiye Cumhuriyeti’nin yapı taşlarından biri olduğunu kaydetti.

Konukoğlu, Gaziantep’in Kurtuluş Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 25 Aralık’ın her türlü silah ve teçhizata sahip sözde medeni ülkelere karşı elde edilen zaferin yıldönümü olmakla kalmadığını, sömürgeci zihniyetteki emperyalist devletin ordusu karşısında bir avuç kent halkının; her türlü yoksunluğa rağmen vatanı, bayrağı, milleti, bağımsızlığı, namusu ve gururu için neler yapabileceğini dünyaya ispat ettiği gün olarak tarihte onurlu yerini aldığına vurgu yaptı.

GSO’NUN ‘E-TİCARET ATAĞI PROJESİ’ BAŞLADI [01.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracat kapasitelerinin artırılması ve E- ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla, ‘GSO E-ticaret Atağı Projesi’ni başlattı.
GSO üyeleri, proje ile 1 yıl boyunca uluslararası piyasalarda daha fazla müşteriye ulaşmak amacıyla düzenlenen faaliyetler aracılığıyla E- ticaret konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri alacak ve GSOTRADE portalına üyelik hakkı kazanacak.

GSO’DAN, BAKLAVACILARA “ANTEP BAKLAVASI” MARKASI VE LOGOSUNU KULLANMA İMKANI [19.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), tescil aşamasında, ‘Antep Baklavası’ imalatında kullanılan malzemelerin özelliklerinden, etiketleme, ambalajlama ve satış aşamalarına kadar pek çok kriterle üretim yapan baklava imalatçılarına, ‘Antep Baklavası’ markası ve logosunu kullanma imkanı sunuyor.
Kriterleri yerine getiren imalatçı firmalara, GSO’nun tescil ettirdiği, “Antep Baklavası” markasını ve logosunu kullanma imkânı sağlanacak.

GSO-MEM – GAGİAD İŞBİRLİĞİNİN İLK ADIMLARI ATILDI [27.12.2017]

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’yi ziyaret etti.
Ziyareti için başkan Tezel’e teşekkür eden Ünverdi, GAGİAD ile işbirliği çalışmalarının ilk adımlarını atmak açısından ziyaretin önemli olduğunu söyledi.

TOPÇUOĞLU: KURTULUŞ GÜNÜNÜ ONURLA KUTLUYORUM [23.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gazianteplilerin girişimcilik ruhunun Antep Savunmasına dayandığını söyledi.
Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Topçuoğlu, Gaziantep’in geçmişten gelen ve atalardan miras kalan mücadele gücünü hayatın her alanında uyguladığını söyledi.

GAZİANTEP 2017’DE İHRACATINI YÜZDE 6,9 ARTIRDI [03.01.2018]

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin rakamlarına göre 2017 yılı Aralık ayında Gaziantep’ten toplam 588 milyon 819 bin dolar ihracat yapıldı.

Geçen yılın Aralık ayına göre ihracatı yüzde 6,9 oranında yükseldi. 2016 yılının Aralık ayında 551 milyon 8 bin dolarlık ihracat gerçekleştirilmişti.

KONUKOĞLU:“SANAYİ VE ÖZELLİKLE KATMA DEĞERLİ ÜRETİME YÖNELMEK, GÜÇLÜ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜMENİN EN ÖNEMLİ ŞARTIDIR” [11.12.2017]

Türkiye ekonomisi, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 11,1 büyüdü. Türkiye, baz etkisi ve başta Kredi Garanti Fonu (KGF) olmak üzere uygulanan teşviklerin desteğiyle üçüncü çeyrekte güçlü artışı yakaladı.

Türkiye, bu büyüme rakamı ile dünya genelinde açık ara birinci olurken, büyüme rakamlarında Türkiye’yi yüzde 6,9 ile Filipinler, 6,8 ile Çin, 6,3 ile Hindistan, 6,2 ile Malezya izledi.

Büyüme rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, açıklanan büyüme rakamlarının piyasa beklentilerinin üzerinde gelmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

KONUKOĞLU:“İBRAHİM ÇAĞLAR KARDEŞİMİ KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİM. ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN, MEKÂNI CENNET OLSUN” [11.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar’ın, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesinden derin üzüntü duyduğunu bildirdi.

GSO YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [27.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Aralık ayı meclis toplantısı Milletvekili Nejat Koçer, danışma kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, 2018 yılından umutlu olduğunu belirterek, “Her alanda başarılı işlere imza atacağımız bir yıl olacak” dedi.

Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, 2017 yılının genel olarak iyi geçtiğini, birçok algı operasyonuna rağmen Türkiye’nin yoluna devam ettiğini söyledi.

İlk kayıt 1 2 3 Son kayıt