GSO VE KOCAELİ SO ORTAK KOMİTE TOPLANTISI’NDA BULUŞTU [19.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Kocaeli Sanayi Odası ile hazır yemek, çikolata ve şekerleme sektörüne yönelik ortak komite toplantısı yapıldı.
Gaziantep Sanayi Odası ve Kocaeli Sanayi Odası’nın tanıtım sunumlarının yapıldığı toplantıda gıda sektörünün yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

GSO YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [21.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2016 yılında dünyada ekonominin daraldığı bir dönem yaşandığını belirterek, “Böyle bir dönemde üretmekten, yatırım ve ihracat yapmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyen Gaziantepli işverenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederim’’ dedi.

Konukoğlu, GSO Ocak ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmasına başlarken, terör olaylarına tepki gösterdi ve İstanbul’da yılbaşı gecesinde eğlence merkezini kana bulayan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve yabancı misafirlerimize Allah’tan rahmet diledi.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, TOBB HEYETİ İLE BİRLİKTE MISIR’I ZİYARET ETTİ [02.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) heyetiyle birlikte kara kıtanın en büyük ekonomik ülkelerinden birisi olan Mısır’a giderek, çeşitli temaslarda bulundu.

Mısır Ticaret Odaları Federasyonu Başkanı Ahmet Al Wakil’in daveti üzerine TOBB heyeti, iki günlük bir ziyaret gerçekleştirdi.

''6. PENTEX FUARI'', BAŞBAKAN YARDIMCISI MEHMETŞİMŞEK'İN KATILIMIYLA AÇILDI [08.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen, “6. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)”, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

GAZİANTEP YENİ YILA YÜZDE 16 İHRACAT ARTIŞIYLA BAŞLADI [01.02.2017]

Gaziantep ihracatı yeni yıla yükselişle başladı. Ocak ayında çift haneli artışla 494 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’in Ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 16 oranında artışla toplam 493 milyon 909 bin dolarlık ihracat yaptığını ve en fazla ihracat yapan beşinci il konumunu koruduğunu bildirdi.

GAÜN REKTÖRÜ PROF. DR. ALİ GÜR, GSO’YU ZİYARET ETTİ [06.02.2017]

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

“GAZİ UNVANINI, ŞANLA VE ŞEREFLE TAŞIYORUZ” [07.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gazianteplilerin milli mücadele ruhuyla her zaman mukaddes vatanına ve şanlı bayrağına sahip çıkmaya devam edeceğini belirtti.

ALMANYA BÜYÜKELÇİSİ MARTIN ERDMANN GSO’YU ZİYARET ETTİ [01.03.2017]

Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti
Büyükelçi Martin Erdmann, eşi Marion Maria Antonia Erdmann, Almanya’nın Gaziantep Fahri Konsolosu Oktay Kara ve beraberindeki heyetle birlikte GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile makamında bir araya gelerek görüştüler.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN TÜFENKCİ, GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDI [25.12.2016]

''24. GAPSOHES FUARI'' [05.12.2016]

‘’24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’ Ortadoğu Fuar Merkezi’nde, 14 Aralık Çarşamba günü kapılarını açacak.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Fuarı’’ açılış töreni, 14 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Son kayıt
Toplam:22672071