GAPTARIM VE GAPFOOD FUARLARI AÇILDI [16.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen, “9. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)” ile ‘’14. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD)”, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

KONUKOĞLU:"ÜRETİMİMİZ, İHRACATIMIZ VE SAĞLADIĞIMIZ İSTİHDAMLA ÜLKEMİZE DEĞER KATIYORUZ. 2018 YILINDA HER ALANDA KATKIMIZI ARTIRACAĞIZ” [01.02.2018]

Türkiye ihracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2018 yılı Ocak ayı verilerine göre, Gaziantep’ten Ocak ayında yüzde 6,2 artışla 522 milyon 848 bin dolarlık ihracat yapıldı. Geçen yılın Ocak ayında 492 milyon 409 bin dolar ihracat yapılmıştı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2018 yılına ihracat artışıyla başladıkları için çok memnun olduklarını söyledi.

GSO-MEM’DEN ÜNİVERSİTELİLERE İŞBİRLİĞİ TEKLİFİ [14.02.2018]

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), Dağcılık, Havacılık ve Mühendislik Topluluğu öğrencileri Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) yaratıcı fikirler için bir araya geldi.

GSO-MEM’de bir araya gelen GAÜN Mühendislik öğrencilerine, hem öğrencilik hem de mezun olduktan sonraki iş hayatına daha donanımlı ve tecrübe edinebilecekleri alan için, GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi tam destek sözü verdi.

GSO MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYELİKLERİ SEÇİMİ SONA ERDİ [03.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO), Meslek Komitesi ve Meclis Üyelikleri seçimi sona erdi.
GSO hizmet binasında gerçekleştirilen seçimde, Oda’nın 4,400’e yakın üyesi, 2018-2022 yıllarında Gaziantep ve Türkiye sanayisine yön verecek yönetim kadrosunu seçmek için sandık başına gitti.

GSO-MEM’E GÖNÜLLÜ EĞITMENLER ARANIYOR [11.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ne (GSO-MEM), mesleki, teknik ve kişisel gelişim eğitimlerinde destek verecek eğitmen, usta öğretici, ustabaşı ve işinde uzman kişilerden destek verecek yol arkadaşı aranıyor.

KONUKOĞLU:“EKONOMİDEKİ İSTİKRARLI BÜYÜME, DOĞRU ADIMLAR ATILDIĞININ İFADESİDİR” [09.02.2018]

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,7 artış kaydetti.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Sanayi Üretim Endeksi 2017 yılı Aralık ayı verilerini değerlendirdiği açıklamasında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,7 artış kaydetmenin beklentinin üzerinde gerçekleştiğini ve ekonominin güçlenmesi açısından önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

KONUKOĞLU:“LOKOMOTİF SEKTÖRLERİMİZDEN TEKSTİLİN GELECEĞİ İÇİN MODA VE TASARIMA ÖNCELİK VERİP, MARKALAŞMAYA YÖNELMELİYİZ” [11.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Türkiye, üretim çeşitliliği ve ürün yelpazesinin fazla olduğu tekstil sektöründe, dünyada söz sahibi konumundadır” dedi.

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden tekstilin geleceği için moda ve tasarıma öncelik verip, markalaşmaya yönelmesi gerektiğine vurgu yapan Konukoğlu, 14-17 Şubat tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 7’inci. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı’na (PENTEX) ilişkin değerlendirme yaptı.

KONUKOĞLU:“BAĞIMSIZLIK UĞRUNA AÇLIK VE YOKSUNLUĞA RAĞMEN 11 AY CANI PAHASINA SAVAŞARAK ANTEP’İ GAZİANTEP YAPAN ATALARIMIZA, EKONOMİDE SAĞLADIĞIMIZ BAŞARILARLA LAYIK OLMA ÇABASINDAYIZ” [07.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Bağımsızlık uğruna açlık ve yoksunluğa rağmen 11 ay canı pahasına savaşarak Antep’i Gaziantep yapan atalarımıza, ekonomide sağladığımız başarılarla layık olma çabasındayız” dedi.

Konukoğlu, TBMM tarafından Antep’e “Gazi” unvanı verilişinin 97’inci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Anteplilerin dünyaya örnek gösterilen direnişinin, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Ben Antepliler ’in gözlerinden nasıl öpmem ki? Onlar yalnız Antep’i değil Türkiye’yi de kurtardılar" sözüyle taçlandığını kaydetti.

KONUKOĞLU:“İSTİHDAM ARTIŞI, TÜRKİYE EKONOMİSİNİN GÜÇLÜ VE SAĞLAM İLERLEYİŞİNİN İSPATIDIR” [15.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2017 yılı Kasım ayı işsizlik rakamlarına göre istihdamın bir milyon 448 bin kişi artmasını, “Türkiye ekonomisinin güçlü ve sağlam ilerleyişinin ispatıdır” olarak yorumladı.

GSO-MEM İLE YAPILAN İŞBİRLİĞİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK [11.01.2018]

Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Mukim Koordinatörü ve BM Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Mukim Temsilcisi Irena Vojáčková-Sollorano ve berberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret ederek merkezde incelemelerde bulundu.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Toplam:25719662