GAPTARIM VE GAPFOOD FUARLARINI 245 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ [21.01.2018]

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak 16-20 Ocak tarihlerinde düzenlenen 9’uncu GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile 14’üncü GAPFOOD Gıda Fuarı’nı 245 bin kişi ziyaret etti.

GSO MESLEK KOMİTESİ VE MECLİS ÜYELİKLERİ SEÇİMİ SONA ERDİ [03.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO), Meslek Komitesi ve Meclis Üyelikleri seçimi sona erdi.
GSO hizmet binasında gerçekleştirilen seçimde, Oda’nın 4,400’e yakın üyesi, 2018-2022 yıllarında Gaziantep ve Türkiye sanayisine yön verecek yönetim kadrosunu seçmek için sandık başına gitti.

GAPTARIM VE GAPFOOD FUARLARI AÇILDI [16.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen, “9. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)” ile ‘’14. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD)”, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

KONUKOĞLU:"ÜRETİMİMİZ, İHRACATIMIZ VE SAĞLADIĞIMIZ İSTİHDAMLA ÜLKEMİZE DEĞER KATIYORUZ. 2018 YILINDA HER ALANDA KATKIMIZI ARTIRACAĞIZ” [01.02.2018]

Türkiye ihracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2018 yılı Ocak ayı verilerine göre, Gaziantep’ten Ocak ayında yüzde 6,2 artışla 522 milyon 848 bin dolarlık ihracat yapıldı. Geçen yılın Ocak ayında 492 milyon 409 bin dolar ihracat yapılmıştı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2018 yılına ihracat artışıyla başladıkları için çok memnun olduklarını söyledi.

GSO-MEM’E GÖNÜLLÜ EĞITMENLER ARANIYOR [11.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ne (GSO-MEM), mesleki, teknik ve kişisel gelişim eğitimlerinde destek verecek eğitmen, usta öğretici, ustabaşı ve işinde uzman kişilerden destek verecek yol arkadaşı aranıyor.

KONUKOĞLU:“EKONOMİDEKİ İSTİKRARLI BÜYÜME, DOĞRU ADIMLAR ATILDIĞININ İFADESİDİR” [09.02.2018]

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,7 artış kaydetti.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan Sanayi Üretim Endeksi 2017 yılı Aralık ayı verilerini değerlendirdiği açıklamasında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,7 artış kaydetmenin beklentinin üzerinde gerçekleştiğini ve ekonominin güçlenmesi açısından önemli bir gelişme olduğunu söyledi.

KONUKOĞLU:“LOKOMOTİF SEKTÖRLERİMİZDEN TEKSTİLİN GELECEĞİ İÇİN MODA VE TASARIMA ÖNCELİK VERİP, MARKALAŞMAYA YÖNELMELİYİZ” [11.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Türkiye, üretim çeşitliliği ve ürün yelpazesinin fazla olduğu tekstil sektöründe, dünyada söz sahibi konumundadır” dedi.

Türkiye’nin lokomotif sektörlerinden tekstilin geleceği için moda ve tasarıma öncelik verip, markalaşmaya yönelmesi gerektiğine vurgu yapan Konukoğlu, 14-17 Şubat tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 7’inci. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı’na (PENTEX) ilişkin değerlendirme yaptı.

GAZİANTEP 2017’DE İHRACATINI YÜZDE 6,9 ARTIRDI [03.01.2018]

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin rakamlarına göre 2017 yılı Aralık ayında Gaziantep’ten toplam 588 milyon 819 bin dolar ihracat yapıldı.

Geçen yılın Aralık ayına göre ihracatı yüzde 6,9 oranında yükseldi. 2016 yılının Aralık ayında 551 milyon 8 bin dolarlık ihracat gerçekleştirilmişti.

GSO-MEM İLE YAPILAN İŞBİRLİĞİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK [11.01.2018]

Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Mukim Koordinatörü ve BM Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Mukim Temsilcisi Irena Vojáčková-Sollorano ve berberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret ederek merkezde incelemelerde bulundu.

KONUKOĞLU:“BAĞIMSIZLIK UĞRUNA AÇLIK VE YOKSUNLUĞA RAĞMEN 11 AY CANI PAHASINA SAVAŞARAK ANTEP’İ GAZİANTEP YAPAN ATALARIMIZA, EKONOMİDE SAĞLADIĞIMIZ BAŞARILARLA LAYIK OLMA ÇABASINDAYIZ” [07.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Bağımsızlık uğruna açlık ve yoksunluğa rağmen 11 ay canı pahasına savaşarak Antep’i Gaziantep yapan atalarımıza, ekonomide sağladığımız başarılarla layık olma çabasındayız” dedi.

Konukoğlu, TBMM tarafından Antep’e “Gazi” unvanı verilişinin 97’inci yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Anteplilerin dünyaya örnek gösterilen direnişinin, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, "Ben Antepliler ’in gözlerinden nasıl öpmem ki? Onlar yalnız Antep’i değil Türkiye’yi de kurtardılar" sözüyle taçlandığını kaydetti.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Bugün:11989