GAPTARIM VE GAPFOOD FUARLARI AÇILDI [26.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen, “8. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)” ile ‘’13. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD)”, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

GSO’DA, “MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ” SINAVLARI HIZ KESMİYOR [30.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Genel Sekreteri Kürşat Göncü, sanayisiyle lider konumda olan Gaziantep’te, tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışan işçilere yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları yapmaya devam ettiklerini belirterek, “İşçilerin Mesleki Yeterlilik Belgesi alması 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren zorunlu hale geldi” dedi.
GSO öncülüğünde, Gaziantep’te, tehlikeli mesleklerde çalışan işçilere yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları hız kesmeden yapılmaya devam ediyor.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, TOBB HEYETİ İLE BİRLİKTE MISIR’I ZİYARET ETTİ [02.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) heyetiyle birlikte kara kıtanın en büyük ekonomik ülkelerinden birisi olan Mısır’a giderek, çeşitli temaslarda bulundu.

Mısır Ticaret Odaları Federasyonu Başkanı Ahmet Al Wakil’in daveti üzerine TOBB heyeti, iki günlük bir ziyaret gerçekleştirdi.

''6. PENTEX FUARI'', BAŞBAKAN YARDIMCISI MEHMETŞİMŞEK'İN KATILIMIYLA AÇILDI [08.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen, “6. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)”, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

GAZİANTEP YENİ YILA YÜZDE 16 İHRACAT ARTIŞIYLA BAŞLADI [01.02.2017]

Gaziantep ihracatı yeni yıla yükselişle başladı. Ocak ayında çift haneli artışla 494 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’in Ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 16 oranında artışla toplam 493 milyon 909 bin dolarlık ihracat yaptığını ve en fazla ihracat yapan beşinci il konumunu koruduğunu bildirdi.

ALMANYA BÜYÜKELÇİSİ MARTIN ERDMANN GSO’YU ZİYARET ETTİ [01.03.2017]

Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti
Büyükelçi Martin Erdmann, eşi Marion Maria Antonia Erdmann, Almanya’nın Gaziantep Fahri Konsolosu Oktay Kara ve beraberindeki heyetle birlikte GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile makamında bir araya gelerek görüştüler.

“GAZİ UNVANINI, ŞANLA VE ŞEREFLE TAŞIYORUZ” [07.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gazianteplilerin milli mücadele ruhuyla her zaman mukaddes vatanına ve şanlı bayrağına sahip çıkmaya devam edeceğini belirtti.

GAÜN REKTÖRÜ PROF. DR. ALİ GÜR, GSO’YU ZİYARET ETTİ [06.02.2017]

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

KONUKOĞLU, NTV’DE ‘’EKOANADOLU’’ PROGRAMINA KONUK OLDU [06.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, NTV tarafından Gaziantep’te yayımlanan ‘’EkoAnadolu” programına konuk olarak katılarak, Gaziantep ekonomisini değerlendirdi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN TÜFENKCİ, GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDI [25.12.2016]

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 Son kayıt