KONUKOĞLU:“SON AYLARDA DÖVİZ KURLARINDA YAŞANAN İNİŞ ÇIKIŞLARA RAĞMEN İSTİKRARLI ARTIŞIN OLMASI DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZUN İFADESİDİR” [01.12.2017]

Gaziantep’ten 2017 Kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,1 artışla 586 milyon 722 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. 2016 yılı Kasım ayında 563 milyon 565 bin dolarlık ürün ihraç edilmişti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerini değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2017 Ocak – Kasım ihracatının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,6 oranında artışla 5 milyar 964 milyon 887 bin dolar olarak gerçekleştiğini söyledi.

KONUKOĞLU:“İBRAHİM ÇAĞLAR KARDEŞİMİ KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİM. ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN, MEKÂNI CENNET OLSUN” [11.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar’ın, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesinden derin üzüntü duyduğunu bildirdi.

GSO-MEM’DE VERİLEN ILO EĞİTİMLERİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI [01.10.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) işbirliği ile Gaziantep sanayisinin kapasitesini geliştirmek için başlatılan eğitim seferberliği kapsamında Türk ve Suriyeli iş dünyasına yönelik eğitim programı başarılı bir şekilde sona erdi.

Özelikle kapasitelerin daraldığı bir zamanda, yeni yapılandırmalar için firmalara fırsatlar oluşturma, farklı bir bakış açısı kazandırmak amacıyla planlanan eğitimler yoğun katılımlarla gerçekleştirildi.
Başta Dış Ticaret, İstihbarat, Yalın Üretim, Kalite Yönetim Sistemleri, Devlet Teşvikleri, Markalaşma gibi 14 ana başlıkta GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) düzenlenen eğitimlerde interaktif uygulamalara daha fazla ağırlık verildi.

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI [16.08.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, “Bayramın tüm dünyaya huzur, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.
Bayramların birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği müstesna günler olduğunu kaydeden Ünverdi, dünyanın zor bir süreçten geçtiğini belirterek, sevgi ve hoşgörüye her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyulduğunun altını çizdi.

VALİ ALİ YERLİKAYA’DAN GSO’YA ZİYARET [03.05.2018]

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlık Divanına “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.
Vali Ali Yerlikaya yaptığı konuşmada, yeni yönetimin Gaziantep’e ve ülkemize hayırlı olmasını dileyerek görevlerinde başarı diledi.

GSO-MEM’DE, “DIŞ TİCARETTE SAHTECİLİK VE DOLANDIRICILIĞA KARŞI ÖNLEMLER EĞİTİMİ” VERİLDİ [25.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, “İhracat Akademisi Projesi” kapsamında, “Dış Ticarette Sahtecilik ve Dolandırıcılığa Karşı Önlemler” eğitimi düzenlendi.
GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) gerçekleştirilen eğitimde, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Bankacılık Komisyonu üyesi ve aynı zamanda, İstanbul Ticaret Mahkemeleri ICC Bilirkişisi ve ICC Uluslararası Akreditifler Uzmanı Abdurrahman Özalp tarafından katılımcılara sunum yapıldı.

KONUKOĞLU:“SANAYİ VE ÖZELLİKLE KATMA DEĞERLİ ÜRETİME YÖNELMEK, GÜÇLÜ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜMENİN EN ÖNEMLİ ŞARTIDIR” [11.12.2017]

Türkiye ekonomisi, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 11,1 büyüdü. Türkiye, baz etkisi ve başta Kredi Garanti Fonu (KGF) olmak üzere uygulanan teşviklerin desteğiyle üçüncü çeyrekte güçlü artışı yakaladı.

Türkiye, bu büyüme rakamı ile dünya genelinde açık ara birinci olurken, büyüme rakamlarında Türkiye’yi yüzde 6,9 ile Filipinler, 6,8 ile Çin, 6,3 ile Hindistan, 6,2 ile Malezya izledi.

Büyüme rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, açıklanan büyüme rakamlarının piyasa beklentilerinin üzerinde gelmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

GSO’DAN “TİCARET POLİTİKASI SAVUNMA ARAÇLARI TOPLANTISI” [13.11.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından sanayici ve işadamlarına yönelik “Ticaret Politikası Savunma Araçları Toplantısı” düzenlendi. Ticaret Bakanlığı Damping ve Sübvansiyon Daire Başkanı Murat Gören ve dış ticaret uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ithalata karşı korunma önlemleri hakkında katılımcılara bilgi verildi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN GÜL’DEN GSO’YA ZİYARET [20.06.2018]

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve il yönetiminden oluşan heyet Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret ederek, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

GTB YÖNETİMİNDEN GSO’YA ZİYARET [04.05.2018]

Gaziantep Ticaret Borsası (GTB) Meclis Başkanlık Divanı ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Gaziantep İl Müdürü Ferhat Güvel, Meteoroloji Bölge Müdürü Mustafa Ülker Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yönetimini ziyaret ederek başarı diledi.

İlk kayıt ... 16 17 18 19 20 21 22 Son kayıt