GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI MERHUM NACİ TOPÇUOĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI [11.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) kurucu Meclis Başkanı merhum Naci Topçuoğlu, vefatının 10. yılında mezarı başında dualarla anıldı.
GSO’nun, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten sanayici merhum Naci Topçuoğlu’nun Asri Mezarlıktaki anma törenine, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu, Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Topçuoğlu, Merhum Naci Topçuoğlu’nun çocukları, Naci ve Fulden Topçuoğlu ile Gülden Saka ve çok sayıda iş adamı ve sanayici katıldı.

GSO MECLİS BAŞKANI KONUKOĞLU VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜNVERDİ, SANAYİ ODALARI KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ [15.05.2018]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu’nda, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçildi.

GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI NACİ TOPÇUOĞLU 10. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILIYOR [10.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO’nun Kurucu Meclis Başkanı, sanayici işadamı merhum Naci Topçuoğlu’nu vefatının 10. yıldönümünde saygı ve rahmetle andıklarını belirtti.

Gaziantep Sanayi Odası’nın ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu vefatının 10. yıldönümünde saygı ve rahmetle anılıyor.

GAGİAD YÖNETİMİNDEN GSO’YA TEBRİK ZİYARETİ [08.05.2018]

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) ve Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali İhsan Kaya, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ [08.05.2018]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Hülya Akkaya, kurul üyeleri ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Burhan Akyılmaz, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO’NUN E-TİCARET ATAĞI PROJESİ EĞİTİMLERİ YOĞUN İLGİ İLE DEVAM EDİYOR [09.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracatın artırılması ve E-ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan, ‘GSO E-Ticaret Projesi’ kapsamında düzenlenen eğitimler firmaların yoğun ilgisi ile devam ediyor.

AĞUSTOS AYI İHRACAT RAKAMLARI AÇIKLANDI [01.09.2018]

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan verilere göre Gaziantep’ten yapılan ihracat bu yılın Ocak-Ağustos döneminde yüzde 3,4 artışla 4 milyar 419 milyon 959 bin dolara ulaştı. Ağustos ayında ise yaz dönemi olması ve 9 günlük kurban bayramının etkisi ile geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14,5 oranında azalışla 517 milyon 191 bin dolar olarak gerçekleşti. Gaziantep bu rakamlarla 6. sıradaki yerini korudu.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ [09.05.2018]

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve Gaziantep Defterdarı Metin Tamkoç, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinde başarılar dileyen İl Emniyet Müdürü Karaduman, kentin huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatıyla birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

IRAK BÜYÜKELÇİSİ VE BAŞKONSOLOSU GSO’YU ZİYARET ETTİ [05.09.2018]

Irak Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Komşu Ülkeler Misyonluklarından Sorumlu Büyükelçisi Uday Alkhairullah, Yardımcısı Nazdar Ihsan Sherzad ve Irak Cumhuriyeti Gaziantep Başkonsolosu Mohammed Salman Al-Janabi Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
Türkiye ile Irak arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve ileriye dönük projeler geliştirilmesinin konuşulduğu ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

GSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [19.09.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Eylül ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, meclis danışma kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda ekonomide yaşanan gelişmeler, beklentiler, projeler ve yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

İlk kayıt ... 16 17 18 19 Son kayıt