GSO-MEM İLE GIZ İŞBİRLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN, ‘CFW PROJESİ’ KAPSAMINDA BU YIL EĞİTİM VERİLEN KURSİYER SAYISI 1300’E ULAŞACAK [19.07.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM) ile Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu (GIZ) işbirliğinde 1000 kişinin eğitim aldığı “Cash for Work (CfW) Projesi” Aralık ayına kadar uzatılarak 300 kişiye daha eğitim verilmesi kararlaştırıldı. Farklı iş kollarında mesleki eğitimlerin verildiği proje kapsamında yeni eğitimlerle birlikte kurs alanların sayısı 1300’e ulaşacak.
Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu yetkililerinden oluşan heyet Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek verilen eğitimler ve çalışmaları yerinde inceledi.

GAZİANTEP HEYETİNDEN BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİNE ZİYARET [18.07.2018]

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İlçe Belediye Başkanları, Oda ve Borsa Başkanlarından oluşan heyet, son Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Gaziantep Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
24 Haziran seçimlerinin ardından, siyasette yeni dönemin başlamasıyla birlikte, Gaziantep protokolü eski Bakan ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’e veda, Bakan Gül ve milletvekillerine ise hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

ÜNVERDİ:"ŞAHİNBEY- POLATELİ OSB TÜRKİYE’YE ÖRNEK BİR PROJE OLDU" [19.07.2018]

Gaziantep ile Kilis’in kardeş şehirler olduğunu kaydeden GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, birlikte gerçekleştirilen Şahinbey-Polateli OSB’nin Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.
Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa Celkanlı, Meclis Başkanı Ökkaş Karcı, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette bir konuşma yapan Ünverdi, her iki odanın büyük çaba gösterdiği projenin Türkiye için güzel bir eser olacağını belirterek, “Önümüzdeki dönemde de ilgili bakanlıklarla görüşmelerimizi sürdürerek projeyi devam ettireceğiz” dedi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Son kayıt