KONUKOĞLU: “ÜRETİM ÖLÇÜSÜNDE KALKINMA VAR DEMEKTİR” [08.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan sanayi üretim endeksinin beklentilerin üzerinde artmasının sevindirici ve büyümeye destek vermesi açısından önemli olduğunu söyledi.

GSO-MEM VE FAO İŞBİRLİĞİNDE GIDA EĞİTİMLERİ BAŞLADI [12.09.2017]

Birleşmiş Milletler'in uzmanlık kuruluşu haline gelen Gıda ve Tarım Örgütü (FAO ) ve Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) işbirliğinde düzenlenen eğitimler başladı.

KONUKOĞLU:“BÜYÜME RAKAMI GELECEĞE UMUTLA BAKMAMIZI SAĞLIYOR” [11.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin ikinci çeyrekte yüzde 5,1 oranında büyümesinin geleceğe daha olumlu bakmalarını sağladığını söyledi.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nisan-haziran dönemine ilişkin ikinci çeyrek Gayri Safi Yurtiçi Hâsıla (GSYH) verilerini değerlendiren Konukoğlu, “İkinci çeyrekte bayram nedeniyle oluşan iş günü kaybına rağmen ekonominin ilk çeyrekte elde edilen yüksek büyüme oranını devam ettirmesi memnuniyet verici bir tablo” dedi.

GSO HEYETİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ VE İL JANDARMA KOMUTANINA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU [11.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep’te göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

MISIR BÜYÜKELÇİSİ WAEL A.EL-NAGGAR GSO’DA SANAYİCİLERLE BULUŞTU [15.09.2017]

Mısır Arap Cumhuriyeti Büyükelçisi Wael A.El-Naggar Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde sanayicilerle toplantıda bir araya geldi.

Mısır’da yatırım yapan Gaziantepli iş adamalarıyla buluşan Büyükelçi, El Naggar katılımcılara Mısır’daki yatırım imkanları ve yeni yatırım kanunu hakkında açıklamalarda bulundu.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU’NUN GAZİLER GÜNÜ MESAJI [18.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, vatan uğruna canlarını hiçe sayarak mücadele eden gazilerin “Gaziler Gününü” kutlayarak şükran ve minnetlerini sundu.

Konukoğlu, yayınladığı mesajda “Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

GAPPLAST 2017 FUARI’NA DOĞRU [20.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, önemi artan sektörlere yönelik düzenledikleri fuarların sektörlerin gelişimine ve sundukları katma değerin artmasına büyük katkı sağladığını söyledi.

Konukoğlu, GSO desteğiyle AKORT Fuarcılık tarafından 27-30 Eylül tarihlerinde ikinci kez düzenlenecek GAPPLAST 2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarının, sektörde üretim ve istihdama ayrı bir değer katacağını kaydetti.

GSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GSO-MEM’DE YAPILDI [24.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Eylül ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve meclis üyelerinin katılımıyla, GSO Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) yapıldı.

Toplantıda fabrikasının depo bölümünde çıkan yangında hayatını kaybeden Selçuk İplik Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kara için dua edildi.

GSO-MEM MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ İÇİN SINAVLARA EVSAHİPLİĞİ YAPMAYA BAŞLADI [21.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), eğitim çalışmalarının yanı sıra; meslek yeterlilik belgesi almak isteyen bireylere ev sahibi olarak hizmet vermeye başladı.

GAPPLAST 2017 FUARI’NI BAŞBAKAN YARDIMCISI MEHMET ŞİMŞEK AÇACAK [25.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) desteği ile AKORT Fuarcılık tarafından, 27-30 Eylül 2017 tarihleri arasında düzenlenecek, GAPPLAST 2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarı’nın açılışını Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek gerçekleştirecek.
Başbakan Yardımcısı Şimşek ve protokolün katılacağı açılış töreni 27 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’da Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde yapılacak.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Son kayıt
Bugün:1937