ADİL KONUKOĞLU:"KURBAN BAYRAMININ; MİLLETİMİZ VE BÜTÜN İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM” [28.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu İslam aleminin Kurban Bayramını kutlayarak, “Bu mübarek bayramın; milletimiz ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

SGK’DAN GSO’YA TEŞEKKÜR BELGESİ [11.07.2017]

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gaziantep İl Müdürü Mehmet Uzun, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret ederek, bazı alacakların yeniden yapılandırılması süreci ve istihdam seferberliği konusunda desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Uzun ziyarette yaptığı konuşmada, GSO’nun kentin sanayisinin gelişmesinde çok önemli yeri olduğunu belirterek, “İstihdam seferberliği ve bazı alacakların yeniden yapılandırılması sürecinde desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı SGK İl Müdürü Mehmet Uzun’a teşekkür eden Konukoğlu da, “Sanayiciler olarak gece gündüz demeden ülkemizin üretimine, ihracatına ve istihdamına katkı için var gücümüzle çalışıyoruz. Her zaman ‘nasıl bir kişiye daha iş kapısı açarız’ diye çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyarette GSO Başkan Yardımcıları Adnan Ünverdi, Cevdet Akınal, Yönetim Kurulu üyeleri Ercan Sayın, Mustafa Özmermer ve Genel Sekreter Kürşat Göncü de hazır bulundu.

KONUKOĞLU: “ÜRETİM ÖLÇÜSÜNDE KALKINMA VAR DEMEKTİR” [08.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan sanayi üretim endeksinin beklentilerin üzerinde artmasının sevindirici ve büyümeye destek vermesi açısından önemli olduğunu söyledi.

KONUKOĞLU:“GAZİANTEP’TE TİCARET SİCİLİ KAYITLARINA GÖRE BARZANİ İLE ORTAK OLAN HİÇBİR TACİR VE SANAYİ FİRMASI YOKTUR” [29.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bazı basın yayın organlarında, Barzani’nin Gaziantep’te faaliyet gösteren 250’den fazla işletmesi olduğu yönünde haberlere yer verildiğini belirterek, “Gaziantep’te ticaret sicili kayıtlarına göre Barzani ile ortak olan hiçbir tacir ve sanayi firması yoktur” dedi.

GAZİANTEP’İN EYLÜL AYI İHRACATINDA SEVİNDİREN ARTIŞ [01.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı açıklamada, rakamların sevindirici, umut verici, bölgesel ve küresel olumsuzluklar dikkate alındığında göğüs kabartan düzeyde olduğunu belirtti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre Gaziantep’ten Eylül ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,5 artışla 522 milyon 745 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. 2016 Eylül ayında 481 milyon 864 bin dolarlık ihracat yapılmıştı.
Gaziantep en fazla ihracat yapan 10 il arasında Eylül 2017 ihracat rakamlarına göre altıncı sırada yer alırken, 2017 Ocak-Eylül döneminde en fazla ihracat yapan beşinci il oldu.

FUARLAR SEKTÖRLERİN GELİŞİMİNİ SAĞLIYOR [20.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, önemi artan sektörlere yönelik düzenledikleri fuarların sektörlerin gelişimine ve sundukları katma değerin artmasına büyük katkı sağladığını söyledi.

Konukoğlu, GSO desteğiyle AKORT Fuarcılık tarafından 27-30 Eylül tarihlerinde ikinci kez düzenlenecek GAPPLAST 2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarının, sektörde üretim ve istihdama ayrı bir değer katacağını kaydetti.

GAZİANTEP SANAYİ ODASI’NA VEDA ZİYARETİ [23.08.2017]

Jandarma Genel Komutanlığı karargahına atanan Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

GSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GSO-MEM’DE YAPILDI [24.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Eylül ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve meclis üyelerinin katılımıyla, GSO Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) yapıldı.

Toplantıda fabrikasının depo bölümünde çıkan yangında hayatını kaybeden Selçuk İplik Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kara için dua edildi.

MISIR BÜYÜKELÇİSİ WAEL A.EL-NAGGAR GSO’DA SANAYİCİLERLE BULUŞTU [15.09.2017]

Mısır Arap Cumhuriyeti Büyükelçisi Wael A.El-Naggar Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde sanayicilerle toplantıda bir araya geldi.

Mısır’da yatırım yapan Gaziantepli iş adamalarıyla buluşan Büyükelçi, El Naggar katılımcılara Mısır’daki yatırım imkanları ve yeni yatırım kanunu hakkında açıklamalarda bulundu.

GAPPLAST 2017 FUARI AÇILDI [27.09.2017]

GSO desteği ile Akort Fuarcılık tarafından Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen GAPPLAST2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarının açılış töreni yapıldı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt