GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ [02.05.2018]

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Güneydoğu Anadolu Bölge Direktörü Şinasi Albayram, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) gerçekleştirilen seçimlerin ardından hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.
Gaziantep Şube Müdürü Barış Bozgeyik, Gaziantep Şubesi İşletme Portföy Yöneticisi Sevilay Soysal ile birlikte Adnan Ünverdi ile görüşen Şinasi Albayram, Başkan Ünverdi’ye yeni görevinde başarı diledi.

GSO-MEM’DE, AR-GE VE TASARIM MERKEZİ KURULMASININ ÖNEMİ KONUŞULDU [10.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM), firmaların rekabet güçlerinin arttırılmasına yönelik, AR-GE ve Tasarım Merkezi kurmaları, Devlet teşvik ve desteklerinden faydalanmaları, yapılacak işlemler ve başvuru süreçlerinin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

GSO-MEM ATÖLYELERİNİ TEKNİK LİSELERİN UYGULAMA EĞİTİMLERİNE AÇTI [09.05.2018]

Sanayicilerin kalifiye eleman ihtiyacına cevap verebilmek ve bölge sanayisinin teknik alt yapısına destek vermek amacıyla kurulan, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi (GSO-MEM), atölyelerini teknik liselerin uygulama eğitimlerine açtı.
GSO-MEM, meslek atölyeleri ve eğitim salonları ile kentin ekonomisine yön veren sektörlere yönelik, makine ve donanımı tamamlanan atölyelerini uygulama eğitimlerine açmaya devam ediyor.

SANAYİCİ KAMİL ŞERBETÇİ’NİN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ [02.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, “Sanayi Odası’nın ikinci Yönetim Kurulu Başkanı merhum Kamil Şerbetçi’yi ölüm yıl dönümünde rahmet ve minnetle andı.
Ünverdi, yayımladığı mesajında, 1990-1998 yılları arasında GSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten sanayici Kamil Şerbetçi’nin, 2 Mayıs Çarşamba günü ölüm yıl dönümü olduğunu hatırlattı.
Şehrin sanayisinin gelişmesine, ilerlemesine önemli katkılar sunan Kamil Şerbetçi’nin, Gaziantep ve bölgenin ekonomik kalkınmasında öncü kurumlar arasında yer alan GSO’nun bugünlere gelmesinde büyük hizmetleri bulunduğunu vurgulayan Ünverdi, ‘’Merhum Kamil Şerbetçi, odamız ve şehrimizin sanayisi için önemli çalışmalarda bulunmuştur. Gaziantep sanayisine vizyonuyla büyük katkılar sağlayarak yön vermiştir. Bizler de sanayici büyüklerimizin izinden giderek yeni yönetimimizle Gaziantep’in başarı çıtasını daha da yükseltmek için var gücümüzle çalışmaya ve yeni projelere imza atmaya devam edeceğiz. Bu duygularla merhum Kamil Şerbetçi’yi aramızdan ayrılışının 20. yılında bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyor, Şerbetçi Ailesi’ne, yakınlarına, çalışanlarına ve tüm Gaziantep sanayisine başsağlığı diliyorum.’’ ifadelerini kullandı.

GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI MERHUM NACİ TOPÇUOĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI [11.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) kurucu Meclis Başkanı merhum Naci Topçuoğlu, vefatının 10. yılında mezarı başında dualarla anıldı.
GSO’nun, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten sanayici merhum Naci Topçuoğlu’nun Asri Mezarlıktaki anma törenine, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu, Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Topçuoğlu, Merhum Naci Topçuoğlu’nun çocukları, Naci ve Fulden Topçuoğlu ile Gülden Saka ve çok sayıda iş adamı ve sanayici katıldı.

GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI NACİ TOPÇUOĞLU 10. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILIYOR [10.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO’nun Kurucu Meclis Başkanı, sanayici işadamı merhum Naci Topçuoğlu’nu vefatının 10. yıldönümünde saygı ve rahmetle andıklarını belirtti.

Gaziantep Sanayi Odası’nın ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu vefatının 10. yıldönümünde saygı ve rahmetle anılıyor.

GSO MECLİS BAŞKANI KONUKOĞLU VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜNVERDİ, SANAYİ ODALARI KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ [15.05.2018]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu’nda, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçildi.

ÜNVERDİ:“YENİ BİR ANLAYIŞ ÇERÇEVESİNDE, BÜROKRASİNİN AZALDIĞI, İSTİKRAR VE GÜVENİN ARTTIĞI BİR ORTAMDA ÜLKEMİZİN KALKINMASI HIZ KAZANACAKTIR" [10.07.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkemize hayırlı olmasını dileyerek, kurulan yeni hükümeti kutladı. Ünverdi, “Yeni bir anlayış çerçevesinde, bürokrasinin azaldığı, istikrar ve güvenin arttığı bir ortamda ülkemizin kalkınması hız kazanacaktır” dedi.
Adnan Ünverdi, açıklamasında, “Sayın Cumhurbaşkanımızı, kabinede görev alan bakanlarımızı, TBMM çatısı altında görev yapacak milletvekillerimizi tebrik ediyor, yeni yönetim sisteminin ve yeni hükümetin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ [09.05.2018]

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve Gaziantep Defterdarı Metin Tamkoç, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinde başarılar dileyen İl Emniyet Müdürü Karaduman, kentin huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatıyla birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

GAGİAD YÖNETİMİNDEN GSO’YA TEBRİK ZİYARETİ [08.05.2018]

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) ve Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali İhsan Kaya, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Son kayıt