GSO-MEM’ DE, ‘İŞKUR HİZMET NOKTASI’ FAALİYETLERİNE BAŞLIYOR [24.08.2017]

Çalışma ve İş Kurumu’nun (İŞKUR) işverenlere ve iş arayanlara yönelik faaliyetlerini Başpınar Bölgesi’nde gerçekleştirmek üzere, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), İŞKUR hizmet noktası oluşturuldu.

GSO-MEM VE FAO İŞBİRLİĞİNDE İŞBAŞI UYGULAMA EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [03.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO- MEM) ile Uluslararası Gıda ve Tarım Örgütü (FAO ) işbirliği çerçevesinde yapılan teorik eğitimlerin ikinci safhası olan ‘İşbaşı Uygulama Eğitimleri’ başlıyor.

15 TEMMUZ DESTANI [12.07.2017]
GSO HEYETİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ VE İL JANDARMA KOMUTANINA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU [11.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep’te göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

MUSTAFA TOPÇUOĞLU:“BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN VESİLEDİR” [28.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kurban Bayramı'nın dünyaya ve Türkiye'ye barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek, bayramların birlik ve beraberliğin sağlanması ve devamlılığı için önemli bir vesile olduğunu ifade etti.

ALMAN HEYETİNDEN GSO’YA ZİYARET [07.09.2017]

Başbakanlık Türkiye Yatırım ve Tanıtım Ajansı ve merkezi Gaziantep’te bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliğinde hazırlanan program kapsamında Alman medya kuruluşları temsilcilerinden oluşan heyet, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.

GSO-MEM VE FAO İŞBİRLİĞİNDE GIDA EĞİTİMLERİ BAŞLADI [12.09.2017]

Birleşmiş Milletler'in uzmanlık kuruluşu haline gelen Gıda ve Tarım Örgütü (FAO ) ve Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) işbirliğinde düzenlenen eğitimler başladı.

GSO UR-GE ŞEKERLİ ÜRÜNLER İHRACAT TAKIMI PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI [28.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) programı kapsamında gerçekleştirilen Şekerli Ürünler İhracat Takımı Projesi’nin açılış toplantısı yapıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ GÜLVEREN’DEN GSO’YA VEDA ZİYARETİ [23.08.2017]

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Gülveren, Gaziantep’ten ayrılacağından dolayı veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirterek, “Gaziantep’te çalıştığım sürece bana ve kurumuma tam destek veren Gazianteplilere ve Gaziantep’teki yöneticilere çok teşekkür ederim” dedi.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu da, Gülveren’e Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevinde başarılar dileyerek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

“Emniyet Müdürümüz Erhan Gülveren, Gaziantep’te görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği başarılı çalışmalarıyla tüm Gaziantep halkının takdirini kazanmıştır” diyen Konukoğlu, şöyle konuştu:

“Görevi süresince kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla sağladığı örnek dayanışmayla önemli bir görevi başarıyla yerine getirdiğine inandığımız Sayın Gülveren’e, Gaziantep’te huzur ve asayişin hâkim kılınması yolunda yaptığı özverili çalışmalardan dolayı kendisine ve teşkilatına teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.”

Konukoğlu, konuşmaların sonunda Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e, filografi tekniği ile hazırlanan Türk Bayrağı armağan etti.

GSO-MEM ‘DE İŞLETMELER İÇİN ZORUNLU YANGIN EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [07.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), firmaların işletme ve çalışan güvenliği açısından almak zorunda oldukları eğitimlerden birisi olan yangın eğitimleri başlıyor.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt