MUSTAFA TOPÇUOĞLU 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 95. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI [25.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “95 yıl önce atalarımızın verdiği milli mücadele ruhuyla bizler de aynı anlayışla çalışmaya ve onların bize bıraktığı bu kutsal emaneti korumaya devam ediyoruz” dedi.

GSO-MEM’ DE, ‘İŞKUR HİZMET NOKTASI’ FAALİYETLERİNE BAŞLIYOR [24.08.2017]

Çalışma ve İş Kurumu’nun (İŞKUR) işverenlere ve iş arayanlara yönelik faaliyetlerini Başpınar Bölgesi’nde gerçekleştirmek üzere, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), İŞKUR hizmet noktası oluşturuldu.

EMNİYET MÜDÜRÜ GÜLVEREN’DEN GSO’YA VEDA ZİYARETİ [23.08.2017]

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Gülveren, Gaziantep’ten ayrılacağından dolayı veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirterek, “Gaziantep’te çalıştığım sürece bana ve kurumuma tam destek veren Gazianteplilere ve Gaziantep’teki yöneticilere çok teşekkür ederim” dedi.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu da, Gülveren’e Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevinde başarılar dileyerek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

“Emniyet Müdürümüz Erhan Gülveren, Gaziantep’te görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği başarılı çalışmalarıyla tüm Gaziantep halkının takdirini kazanmıştır” diyen Konukoğlu, şöyle konuştu:

“Görevi süresince kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla sağladığı örnek dayanışmayla önemli bir görevi başarıyla yerine getirdiğine inandığımız Sayın Gülveren’e, Gaziantep’te huzur ve asayişin hâkim kılınması yolunda yaptığı özverili çalışmalardan dolayı kendisine ve teşkilatına teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.”

Konukoğlu, konuşmaların sonunda Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e, filografi tekniği ile hazırlanan Türk Bayrağı armağan etti.

GAZİANTEP SANAYİ ODASI’NA VEDA ZİYARETİ [23.08.2017]

Jandarma Genel Komutanlığı karargahına atanan Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

MUSTAFA TOPÇUOĞLU:“BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN VESİLEDİR” [28.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kurban Bayramı'nın dünyaya ve Türkiye'ye barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek, bayramların birlik ve beraberliğin sağlanması ve devamlılığı için önemli bir vesile olduğunu ifade etti.

GAZİANTEP’İN AĞUSTOS İHRACATI YÜZDE 5,5 ARTTI [01.09.2017]

Gaziantep’ten ağustos ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,5 artışla 604 milyon 905 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. 2016 yılı Ağustos ayında 573 milyon 555 bin dolarlık ürün ihraç edilmişti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerini değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yılın ilk 8 aylık ihracatının ise yüzde 4,5 oranında artışla 4 milyar 266 milyon 311 bin dolara ulaştığını söyledi.

ADİL KONUKOĞLU:"KURBAN BAYRAMININ; MİLLETİMİZ VE BÜTÜN İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM” [28.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu İslam aleminin Kurban Bayramını kutlayarak, “Bu mübarek bayramın; milletimiz ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

GAPPLAST 2017 FUARI 27 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇACAK [10.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) desteği ile AKORT Fuarcılık tarafından düzenlenen GAPPLAST 2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarı 27-30 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

GSO-MEM ‘DE İŞLETMELER İÇİN ZORUNLU YANGIN EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [07.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), firmaların işletme ve çalışan güvenliği açısından almak zorunda oldukları eğitimlerden birisi olan yangın eğitimleri başlıyor.

ALMAN HEYETİNDEN GSO’YA ZİYARET [07.09.2017]

Başbakanlık Türkiye Yatırım ve Tanıtım Ajansı ve merkezi Gaziantep’te bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliğinde hazırlanan program kapsamında Alman medya kuruluşları temsilcilerinden oluşan heyet, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Son kayıt
Bugün:1932