GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI NACİ TOPÇUOĞLU’NUN 11. ÖLÜM YILDÖNÜMÜ [11.05.2019]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO’nun Kurucu Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu’nu vefatının 11. yıldönümünde saygı ve rahmetle andıklarını kaydetti.
Adnan Ünverdi, yayımladığı anma mesajında, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten, Sanayi Odası’nın ilk Meclis Başkanlığını yapan merhum Naci Topçuoğlu’nun 11 Mayıs Cuma günü 11. ölüm yıldönümü olduğunu belirterek, “Kent sanayimizin bugünlere gelmesinde çok büyük emekleri olan değerli büyüğümüz Naci Topçuoğlu’nu ve aramızdan ayrılan bütün sanayicilerimizi rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

SGK İL MÜDÜRÜ MEHMET UZUN’DAN GSO’YA ZİYARET [15.05.2019]

Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gaziantep İl Müdürü Mehmet Uzun ve Müdür Yardımcısı Ahmet Par, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ile istihdam ve istihdam teşviklerini değerlendirdi.
Sosyal Güvenlik Haftası münasebetiyle bir dizi ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getiren SGK İl Müdürü Mehmet Uzun, “Toplumda sosyal güvenlik bilincinin oluşmasını sağlamak amacıyla kurumumuzun kuruluş kanununun kabul edildiği 16 Mayıs tarihini içine alan hafta ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ olarak kutlanıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nu paydaşlarına tanıtmak, sosyal güvenlik kavramının tüm vatandaşlarımız tarafından bilinmesini sağlamak amacıyla çalışmalar yürütüyoruz. Vatandaşlarımızı hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, kayıtlı istihdamı teşvik etmek, istihdam teşvikleri ve genel sağlık sigortası konusunda gerekli bilgilendirmeleri yapmak için çaba gösteriyoruz” diye konuştu.

ADNAN ÜNVERDİ:“GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN 19 MAYIS 1919'DA SAMSUN’A ÇIKIŞININ 100. YILINI BÜYÜK BİR GURUR VE COŞKUYLA KUTLUYORUZ” [17.05.2019]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün milli mücadelenin başlangıcı olan 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 100. yıldönümünü kutlayarak, “19 Mayıs’ın 100. yılına ulaşmanın gurur ve coşkusunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bu önemli günde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere canıyla ve kanıyla kurtuluş mücadelesi veren atalarımızı rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

GSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [22.05.2019]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mayıs ayı Meclis Toplantısı, İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, meclis, danışma ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında yapıldı.

TİCARET ELÇİLERİ GSO ÜYESİ FİRMALARLA BULUŞTU [25.05.2019]

Üniversite Sanayi İşbirliği Programı kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) arasında gerçekleştirilen Ticaret Elçileri Projesi’nde yabancı uyruklu öğrencilerle GSO üyesi firmalar bir araya geldi.
Gaziantep Üniversitesi'nde gerçekleşen ilk buluşmada, GAÜN Rektörü Prof. Dr. Ali Gür ve GSO Yönetim Kurulu Üyesi Perihan Çöçelli, firma-elçi buluşması süresince katılımcılar ile birebir görüştü. Ticaret köprülerinin temellerinin atıldığı program yoğun ilgi gördü.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Son kayıt