KONUKOĞLU: “TÜM ÇOCUKLARIN BARIŞ, KARDEŞLİK VE HUZUR İÇERİSİNDE YAŞAMASINI DİLERİM” [23.04.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, tüm çocukların barış, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşamasını diledi.

Konukoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “yarınlarımız” diye tanımladığı çocukları en iyi şekilde hazırlamanın herkesin en asli görevi olduğuna vurgu yaparak, “Büyük Önder Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun” dedi.

GSO’DA SANAYİCİLERE, “DALGALI PİYASALARDA RİSK YÖNETİMİ VE KORUNMA” KONUSU ANLATILDI [30.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, GSO ile Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği işbirliğinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, “Sanayiciler olarak bize düşen görev sakinliğimizi koruyarak, paniğe kapılmadan üretime devam etmek, riski akılcı ve doğru olarak yönetmek” dedi.

MİLLETVEKİLİ KOÇER’DEN GSO-MEM’E ÖVGÜ [28.12.2017]

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nin (GSO-MEM), etkin kullanılmasıyla Gaziantep’in inovasyon ve tasarım merkezi olacağını söyledi.
Koçer, Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 11 bin metrekare alan üzerinde kurulan GSOMEM’i ziyaret ederek, GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’den bilgi aldı.

DAVA SÜRECİ DEVAM EDEN FİRMALARIMIZ KOSGEB DESTEKLERİNDEN YENİDEN FAYDALANABİLECEK [14.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleri ile ilgili daha önce haklarında soruşturma süreci başlatılan ve davalık olan firmaların yeniden KOSGEB desteklerinden faydalanabileceklerini açıkladı.
Adnan Ünverdi, dava süreçleri nedeniyle çok sayıda firmanın uzun zamandır KOSGEB desteklerinden faydalanamaması üzerine Gaziantep Sanayi Odası olarak harekete geçtiklerini ve bulundukları girişimler neticesinde bahse konu firmaların KOSGEB desteklerinden yeniden faydalanabilmelerinin sağlandığını belirtti.

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜNVERDİ RAMAZAN BAYRAMI’NI KUTLADI [12.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, bayramların bir arada olmanın, sevginin ve kardeşliğin en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu belirterek, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutladı.
Mübarek Ramazan ayının ardından, ülkemizde ve tüm İslam aleminde bayram sevincinin yaşandığını dile getiren Adnan Ünverdi, bayramların, dini ve milli duyguların en üst seviyede yaşandığı, birlik, beraberlik ve bütünleşme zamanı olduğunu kaydetti.

ADNAN ÜNVERDİ:“MİLLETİMİZ, ATATÜRK’ÜN ÖNDERLİĞİNDE DÜNYAYA ÖRNEK BİR KURTULUŞ MÜCADELESİ VERMİŞTİR” [17.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş destanı yazdıklarını belirten Adnan Ünverdi, “Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak atmıştır. 19 Mayıs Türk milleti için tarihi bir gün ve önemli bir dönüm noktası olmuştur. Milli mücadele kıvılcımının yakıldığı bugünden sonra atalarımız; genç, yaşlı, kadın, erkek demeden tek vücut olmuş ve destansı bir mücadele vererek bugün özgürce yaşadığımız bu toprakları bizlere miras bırakmıştır” ifadelerine yer verdi.

ÜNVERDİ:“TÜRK VE ORTADOĞU YAPI SEKTÖRÜ 04-07 EKİM TARİHLERİ ARASINDA GAZİANTEP’TE BULUŞACAK” [26.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 04-07 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve eş zamanlı olarak düzenlenecek olan GAYRİMENKUL Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nın yapı ve emlak sektörüne önemli katkılarının olacağını söyledi.

GSO SEKTÖREL TİCARET HEYETİ TAYVAN’DA [15.08.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Tayvan Ticaret Merkezi (TAITRA) işbirliğinde, plastik ve ayakkabı sektör temsilcilerinin katılımlarıyla TAIPEI PLAS ve SHOETECH TAIPEI fuarlarına sektörel ticaret heyeti organizasyonu düzenlendi.
Heyet, organizasyon kapsamında fuar ziyaretleri yaparak GSO ile Tayvan Ticaret Merkezi arasında işbirliği toplantısı gerçekleştirdi. GSO Meclis Üyesi Nevzat Kara, Tayvan Ticaret Merkezi Direktörü Thomas Huang’ın katılımlarıyla Gaziantep Sanayi Odası ile Tayvan Ticaret Merkezi arasında işbirliği anlaşması imzalandı.

GSO-MEM KURSİYERLERİ İŞ SAHİBİ OLUYOR [24.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) istihdam garantili meslek edindirme kurslarını tamamlayan kursiyerler firmalarda iş başı yapmaya başladı.

GSO-MEM kurulduğu 2017 yılından bu yana gerek ulusal gerekse de uluslararası kurum ve kuruluşlarla yaptığı işbirliği çerçevesinde 50‘ye yakın alanda meslek edindirme kursları düzenliyor.

GAİB HALI İHRACATÇILAR BİRLİĞİ’NDEN GSO-MEM’E ZİYARET [17.05.2018]

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Kaplan, başkan yardımcıları Hüseyin Ulutaş ve Murat Çolak ile birlikte, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret etti.

Gaziantep sanayisinin gelişimi amacıyla eğitim konusunda yapılabileceklerin de konuşulduğu ve görüş alış verişinde bulunulduğu ziyaret sonrasında, GSO-MEM atölyelerini gezen heyet, GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Akınal ve GSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aslansoy’dan atölyelerde devam eden eğitimlerle ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt