“25.GAPSHOES FUARI AÇILDI” [19.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edilen 25. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES) Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in katılımıyla ziyarete açıldı.

GSO MECLİS BAŞKANI TOPÇUOĞLU, RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLADI [22.06.2017]

Topçuoğlu: “Bu kutsal günleri en iyi şekilde değerlendirip birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek kenetlenmek ve ülkemizin gelişmesi, kalkınması için çalışmak zorundayız. Bayramlar birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmemiz için en önemli vesilelerdir” dedi.

ALMANYA BÜYÜKELÇİLİĞİ MÜSTEŞARI’NDAN GSO’YA ZİYARET [11.07.2017]

Almanya Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Gunnar Denecke, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.

KONUKOĞLU:“30 AĞUSTOS; TÜRKİYE’NİN İŞGALCİLERDEN İLELEBET TEMİZLENDİĞİ ZAFER OLARAK TARİHE ALTIN HARFLERLE KAYIT DÜŞÜLEN GÜNDÜR” [25.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 30 Ağustos’un, Türkiye’nin işgalcilerden ilelebet temizlendiği zafer günü olarak tarihe altın harflerle kayıt düşülen gün olduğunu bildirdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Konukoğlu, vatanı işgal altında bulunan Türk milletinin yokluklara rağmen azim ve inançla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini bundan 95 yıl önce tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

“GÜCÜMÜZ MİLLİ İRADE, HEDEF BÜYÜK TÜRKİYE” [13.07.2017]

MAKİNE-METAL SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ GSO-MEM’DE KONUŞULDU [13.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) işbirliğinde, Başpınar 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan, GSO Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), ‘Makine-Metal Sektörel Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı.

KONUKOĞLU:“ÜRETİMİN ARTMASI BÜYÜMEYİ DESTEKLEYECEKTİR” [08.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TÜİK tarafından açıklanan Haziran ayı Sanayi Üretim Endeksi’nin geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,4 artış gösterdiğine dikkati çekerek, “Ekonomide güzel gelişmeler oluyor. Üretimin artması büyümeyi destekleyecektir. Önemli bir gelişme” dedi.

GAZİANTEP’İN AĞUSTOS İHRACATI YÜZDE 5,5 ARTTI [01.09.2017]

Gaziantep’ten ağustos ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,5 artışla 604 milyon 905 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. 2016 yılı Ağustos ayında 573 milyon 555 bin dolarlık ürün ihraç edilmişti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerini değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yılın ilk 8 aylık ihracatının ise yüzde 4,5 oranında artışla 4 milyar 266 milyon 311 bin dolara ulaştığını söyledi.

MUSTAFA TOPÇUOĞLU 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 95. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI [25.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “95 yıl önce atalarımızın verdiği milli mücadele ruhuyla bizler de aynı anlayışla çalışmaya ve onların bize bıraktığı bu kutsal emaneti korumaya devam ediyoruz” dedi.

KONUKOĞLU:“15 TEMMUZ GECESİ YAŞANANLARI UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ” [14.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Ne kadar güçlü bir millet olduğumuzu, el ele verince karşımızda hiçbir gücün duramayacağını tüm dünyaya kanıtladığımız günün üzerinden bir yıl geçti. 15 Temmuz gecesi yaşananları unutmadık, unutturmayacağız” dedi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt