GSO-MEM'DE SURİYELİ İŞADAMLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI [29.07.2017]

Suriyeli işadamlarının sorunlarına çözüm bulmak adına, Gaziantep Sanayi Odası Merkezi Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) istişare toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Genel Sekreter Kürşat Göncü, Suriyeli İşadamları Derneği (SİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Khaled Bablli, yönetim kurulu üyeleri ile GSO’ya kayıtlı Suriyeli firma temsilcileri katıldı.

“BAYRAM NEŞESİNİ VE COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM” [22.06.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bayram günlerinin yardımlaşma ve dayanışma içerisinde en mutlu şekilde geçmesini dileyerek, “Bayram neşesini ve coşkusunu hep birlikte yaşayalım” dedi.

GAZİANTEP PROTOKOLÜNDEN MEHMET ŞİMŞEK VE ABDULHAMİT GÜL'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ [20.07.2017]

Gaziantep protokolü, başta Vali Ali Yerlikaya olmak üzere yenilenen kabinenin ülkemize hayırlı olmasını diledi.
Ankara'daki ziyarete, Vali Ali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Canan Candemir Çelik, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Ahmet Uzer, Abdulkadir Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Settar Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Gaziantep Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci katıldı.

GSO MECLİS BAŞKANI TOPÇUOĞLU BASIN BAYRAMINI KUTLADI [22.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, 24 Temmuz Türk basında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü nedeniyle, basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

KONUKOĞLU:-“15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN BASTIRILMASINDA ÖNEMLİ ROL OYNAYAN BASIN, DEMOKRASİMİZİN, HAYATIMIZIN OLMAZSA OLMAZIDIR” [22.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 15 Temmuz hainlerce gerçekleştirilmek istenilen darbe girişiminin bastırılmasında önemli rol oynayan basının, demokrasinin ve hayatın olmazsa olmazı olduğunu kaydetti.

Basından sansürün kaldırılışının 109’uncu yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Konukoğlu, bu günün “Basın Bayramı” olarak kutlandığını anımsatarak, Gaziantep basını başta olmak üzere, yerel ve yaygın basın kuruluşlarında görev alan basın emekçilerinin Basın Bayramını kutladı.

GSO HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [20.06.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantepli sanayicinin hangi koşullar olursa olsun yatırımdan ve büyümekten vazgeçmediğini belirtti.

Konukoğlu, GSO Haziran ayı Meclis Toplantısında konuşmasına başlarken, bütün hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını kutlayarak, birlik beraberliğin pekişmesine ve huzura vesile olmasını diledi.

GAZİANTEP’TEN ALTI AYDA 3,2 MİLYAR DOLARLIK İHRACAT YAPILDI [01.07.2017]

Gaziantep’ten 2017 yılının ilk yarısında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1,6 oranında artışla 3 milyar 187 milyon 100 bin dolarlık ihracat yapıldı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’in ilk altı ayda, en fazla ihracat yapan 10 il arasında beşinci sıradaki yerini koruduğunu söyledi.

“25.GAPSHOES FUARI AÇILDI” [19.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edilen 25. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES) Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in katılımıyla ziyarete açıldı.

TEMMUZ AYI İHRACAT RAKAMLARINDA SEVİNDİREN ARTIŞ [01.08.2017]

Gaziantep’ten Temmuz ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30,1 artışla 481 milyon 563 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Geçen yılın aynı döneminde 370 milyon 73 bin dolarlık ihracat yapılmıştı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yılın ilk 7 aylık ihracatının yüzde 4,4 oranında artışla 3 milyar 662 milyon 492 bin dolara ulaştığını belirterek, “Geçen yılın aynı döneminde Gaziantep’ten 3 milyar 507 milyon 417 bin dolarlık ihracat gerçekleştirilmişti” dedi.

GSO MECLİS BAŞKANI TOPÇUOĞLU, RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLADI [22.06.2017]

Topçuoğlu: “Bu kutsal günleri en iyi şekilde değerlendirip birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek kenetlenmek ve ülkemizin gelişmesi, kalkınması için çalışmak zorundayız. Bayramlar birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmemiz için en önemli vesilelerdir” dedi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Son kayıt
Bugün:1929