TAYLAND ANKARA BÜYÜKELÇİSİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [15.08.2018]

Tayland'ın Ankara Büyükelçisi Phantipha Lamsudha Ekarohit ve beraberindeki heyet Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti. İkili ticari ilişkilerin geliştirilmesi ve işbirliği konularının görüşüldüğü ziyarette, GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal, Gaziantep’in 177 ülkeye ihracat yaptığını ve üretim yapısıyla Tayland ile ticaret hacminin daha da geliştirileceğini söyledi.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN ÖZLÜ’DEN GSO-MEM’E ZİYARET [24.04.2018]

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mesleki Eğitim Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
GSO tarafından, Gaziantep sanayisinin yol haritasını belirlemek üzere, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) aracılığında uluslararası danışmanlık şirketi Mckinsey ile yapılan, “Gaziantep Sanayi Dönüşümü Projesi” toplantısına katılan Şimşek ve Özlü daha sonra merkezde yer alan atölyeleri gezdi.

KONUKOĞLU:“SANAYİ ÜRETİMİ ÖNCEKİ YILIN AYNI AYINA GÖRE YÜZDE 12 ARTTI. ÜLKEMİZDE ÜRETİM, İHRACAT VE İSTİHDAM BİRBİRİ İLE DENGELİ BİR ŞEKİLDE ARTIŞ SAĞLAMAKTADIR” [16.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Sanayi Üretim Endeksi ocak ayı verilerini değerlendirdi.

Konukoğlu, sanayi üretiminin bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12 arttığını belirterek, “2017 yılında ekonomide yaşanan güçlü alt yapının etkisi, 2018 yılında da görülüyor. Sanayi üretiminde gözlenen güçlü ivme, 2018 yılı büyüme beklentilerini doğruluyor” dedi.

27. GAPSHOES KIŞ FUARI TÖRENLE AÇILDI [27.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen GAPSHOES 27. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in katılımı ile açıldı.

26.GAPSHOES FUARI TÖRENLE AÇILDI [13.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edilen 26. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES), Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün katılımıyla ziyarete açıldı.

KONUKOĞLU:“25 ARALIK, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN YAPI TAŞLARINDANDIR” [23.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşunun, Türkiye Cumhuriyeti’nin yapı taşlarından biri olduğunu kaydetti.

Konukoğlu, Gaziantep’in Kurtuluş Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 25 Aralık’ın her türlü silah ve teçhizata sahip sözde medeni ülkelere karşı elde edilen zaferin yıldönümü olmakla kalmadığını, sömürgeci zihniyetteki emperyalist devletin ordusu karşısında bir avuç kent halkının; her türlü yoksunluğa rağmen vatanı, bayrağı, milleti, bağımsızlığı, namusu ve gururu için neler yapabileceğini dünyaya ispat ettiği gün olarak tarihte onurlu yerini aldığına vurgu yaptı.

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜNVERDİ BÜYÜME RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ [11.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ilk çeyrek büyüme rakamlarının memnuniyet verici olduğunu ve 2017 yılında 7,4 büyüyen Türkiye'nin, 2018 yılı ilk üç ayında da yine 7,4 ile büyümesini sürdürdüğünü söyledi.

Türkiye’nin, 2017'nin son çeyreğinde 7,3, yıl bazında ise 7,4 büyüdüğünü hatırlatan Ünverdi, 2018 yılına büyümeyle başlayan Türkiye’nin, dünya konjonktüründe şartlar ne olursa olsun yoluna devam ettiğini belirtti.

TÜHİD ANADOLU BULUŞMALARI, GAZİANTEP TOPLANTISI YAPILDI [15.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, firmaları doğru iletişim araçlarıyla doğru hedef kitleye halkla ilişkiler birimlerinin ulaştıracağını söyledi.

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından düzenlenen, TÜHİD Anadolu Buluşmaları Gaziantep’te yapıldı. Divan Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci ile çok sayıda davetli katıldı.

GSO YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [27.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Aralık ayı meclis toplantısı Milletvekili Nejat Koçer, danışma kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, 2018 yılından umutlu olduğunu belirterek, “Her alanda başarılı işlere imza atacağımız bir yıl olacak” dedi.

Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, 2017 yılının genel olarak iyi geçtiğini, birçok algı operasyonuna rağmen Türkiye’nin yoluna devam ettiğini söyledi.

ÜNVERDİ:“BUNDAN SONRA HEDEFLERİMİZE DAHA FAZLA ODAKLANMAK ZORUNDAYIZ” [25.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek, yeni bir istikrar süreci ile birlikte kalkınmanın önünün açılacağını söyledi.
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilk geçişin, Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri ile birlikte başladığını dile getiren Ünverdi, demokratik seçimler sonrası, millet iradesinin tecelli ettiğini kaydetti.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt