KONUKOĞLU:“İSTİHDAM ARTIŞI, TÜRKİYE EKONOMİSİNİN GÜÇLÜ VE SAĞLAM İLERLEYİŞİNİN İSPATIDIR” [15.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2017 yılı Kasım ayı işsizlik rakamlarına göre istihdamın bir milyon 448 bin kişi artmasını, “Türkiye ekonomisinin güçlü ve sağlam ilerleyişinin ispatıdır” olarak yorumladı.

GSO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, yılın ilk iki ayında üretim, istihdam ve ihracat rakamlarının olumlu seyir izlediğini söyledi.

GSO Şubat Ayı Meclis Toplantısının açılışında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatının başarıya ulaşmasını temenni ederek sözlerine başlayan Topçuoğlu, meclis üyelerini operasyonda şehit olan askerler için Fatiha okumaya davet etti.

TÜRKİYE TEKNOLOJİ BULUŞMALARI GAZİANTEP TOPLANTISI [22.02.2018]

Türkiye Teknoloji Buluşmalarının bu yılki ana konusu olan “Dijitalleşme ve e-ticaret”, TOBB ve Türk Ekonomi Bankası iş ortaklığı ile Turkcell ana sponsorluğunda, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Üniversitesi’nin ev sahipliğinde GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Toplantının açılışında konuşan Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “Dünya hızla gelişiyor ve değişiyor” diyerek değişen düzende tek değişmeyen şeyin her şeyin değişeceği olduğunu söyledi.

İlk kayıt 1 2 Son kayıt
Toplam:24220214