“KONUKOĞLU, ÜRETİM REFORM PAKETİ’Nİ DEĞERLENDİRDİ” [16.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, büyüme için yatırımın şart olduğunu belirterek, “Sanayicilerin maliyet yükünü azaltan Üretim Reform Paketi, yeni yatırımların önünün açılması için fırsattır’’ dedi.

“GİRİŞİM SERMAYESİ ANADOLU BULUŞMALARI” GAZİANTEP TOPLANTISI [12.05.2017]

Türkiye Girişim Meclisi’ne üye girişim sermayesi fonlarının yöneticileri ile Gaziantepli yatırımcıların bir araya geldiği “Girişim Sermayesi Anadolu Buluşmaları” toplantısı TOBB organizasyonunda ve Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Borsası ortaklığında düzenlendi.

GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI SANAYİCİ MERHUM NACİ TOPÇUOĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI [11.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) kurucu Meclis Başkanı, sanayici ve iş adamı merhum Naci Topçuoğlu, vefatının 9. yılında mezarı başında dualarla anıldı.

“BAĞIMSIZLIK MEŞALESİ, GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLERİMİZİN ELİNDE HİÇBİR ZAMAN SÖNMEYECEKTİR” [18.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, tüm ulusun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “Bağımsızlık meşalesi, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin elinde hiçbir zaman sönmeyecektir” dedi.

GSO DELEGELERİ TOBB GENEL KURULU’NA KATILDI [24.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’na katıldı.
TOBB 73. Genel Kurulu, Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

“TEKNOLOJİ BULUŞMALARI GAZİANTEP” TOPLANTISI YAPILDI [25.05.2017]

Turkcell ana sponsorluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları”, toplantısı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

İlk kayıt 1 2 Son kayıt