BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN GÜL’DEN GSO’YA ZİYARET [20.06.2018]

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, AK Parti İl Başkanı Eyüp Özkeçeci ve il yönetiminden oluşan heyet Gaziantep Sanayi Odası'nı (GSO) ziyaret ederek, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

KUTNU DOKUMA, “GELENEKSEL, KÜLTÜREL VEYA SANATSAL DEĞERİ OLAN KAYBOLMAYA YÜZ TUTMUŞ MESLEKLER” LİSTESİNE ALINDI [21.06.2018]

Kutnu dokuma, Gaziantep Sanayi Odası’nın girişimleri ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından “Geleneksel, Kültürel veya Sanatsal Değeri Olan Kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslekler” listesine alındı.

Türkiye’de yalnızca Gaziantep’te dokunan ipekli bir dokuma türü ve tarihi değeri olan Kutnu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından 6585 sayılı Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Alışveriş Merkezleri Hakkında Yönetmelik uyarınca “Geleneksel, Kültürel veya Sanatsal Değeri Olan Kaybolmaya Yüz Tutmuş Meslekler” listesine alındı.

Ülkemizde sadece Gaziantep’te üretilen ve tarihi 16. yüzyıla kadar uzanan Gaziantep Kutnu Kumaşı Gaziantep Sanayi Odası’nın başvurusu ile Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından 2016 yılında coğrafi işaret tescili almıştı.

ADNAN ÜNVERDİ:“GAPSHOES AYAKKABI, TERLİK VE YAN SANAYİ FUARI SEKTÖRDE ÇOK ÖNEMLİ MESAFE KAT ETMEMİZİ SAĞLADI” [25.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO olarak sanayicilerin katma değeri yüksek ürünler geliştirmeleri ve sektör fuarları ile tanıtım yapmalarına destek sağladıklarını söyledi.
Ünverdi, GSO, Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen GAPSHOES Fuarı’nın açılış töreninin, 27 Haziran Çarşamba günü protokol üyeleri, firma temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirileceğini kaydetti.

GSO-MEM’DE, “DIŞ TİCARETTE SAHTECİLİK VE DOLANDIRICILIĞA KARŞI ÖNLEMLER EĞİTİMİ” VERİLDİ [25.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, “İhracat Akademisi Projesi” kapsamında, “Dış Ticarette Sahtecilik ve Dolandırıcılığa Karşı Önlemler” eğitimi düzenlendi.
GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) gerçekleştirilen eğitimde, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Bankacılık Komisyonu üyesi ve aynı zamanda, İstanbul Ticaret Mahkemeleri ICC Bilirkişisi ve ICC Uluslararası Akreditifler Uzmanı Abdurrahman Özalp tarafından katılımcılara sunum yapıldı.

ÜNVERDİ:“BUNDAN SONRA HEDEFLERİMİZE DAHA FAZLA ODAKLANMAK ZORUNDAYIZ” [25.06.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek, yeni bir istikrar süreci ile birlikte kalkınmanın önünün açılacağını söyledi.
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilk geçişin, Cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili seçimleri ile birlikte başladığını dile getiren Ünverdi, demokratik seçimler sonrası, millet iradesinin tecelli ettiğini kaydetti.

İlk kayıt 1 2 Son kayıt