GSO-MEM VE FAO İŞBİRLİĞİNDE İŞBAŞI UYGULAMA EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [03.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO- MEM) ile Uluslararası Gıda ve Tarım Örgütü (FAO ) işbirliği çerçevesinde yapılan teorik eğitimlerin ikinci safhası olan ‘İşbaşı Uygulama Eğitimleri’ başlıyor.

GAZİANTEP’İN EYLÜL AYI İHRACATINDA SEVİNDİREN ARTIŞ [01.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı açıklamada, rakamların sevindirici, umut verici, bölgesel ve küresel olumsuzluklar dikkate alındığında göğüs kabartan düzeyde olduğunu belirtti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre Gaziantep’ten Eylül ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,5 artışla 522 milyon 745 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. 2016 Eylül ayında 481 milyon 864 bin dolarlık ihracat yapılmıştı.
Gaziantep en fazla ihracat yapan 10 il arasında Eylül 2017 ihracat rakamlarına göre altıncı sırada yer alırken, 2017 Ocak-Eylül döneminde en fazla ihracat yapan beşinci il oldu.

BASF TÜRK GAZİANTEP’TE [12.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetin Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, kimya sektörünün Gaziantep’te geleceği parlak bir sektör olduğunu söyledi.

BASF Türk, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezinde (GSO-MEM) “Anadolu Buluşmaları” kapsamında endüstriyel çözümlü toplantı düzenledi.

Anadolu Buluşmaları kapsamında düzenlenen bu toplantıda Gaziantep’te kimya sektörünün geleceği ve endüstriyel çözümler konuşuldu.

GSOMEM’DE İŞLETMELER İÇİN GENEL YANGIN EĞİTİMLERİ BAŞLADI [11.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) olarak başlatılan eğitim çalışmaları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın; işletme ve çalışan güvenliği açısından alınması gerekli eğitimlerden biri olan genel yangın eğitimleri ile devam ediyor.

GSO-MEM İLE ODTÜ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI [13.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) arasında “İşçi ve İşverenlerin Kapasitelerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yoluyla Geliştirilmesi Teknik Destek Projesi” (BİLGE-İŞ) kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

GSO-MEM “DÜNYA YEREL EKONOMİK KALKINMA FORUMU’NDA” TANITILACAK [15.10.2017]

Gaziantep ve bölge sanayicilerinin kalifiye eleman ihtiyacına çözüm bulmak amacıyla; Gaziantep 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 10 bin metrekare alanda yer alan Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), Cape Verde’de düzenlenecek olan “Dünya Yerel Ekonomik Kalkınma Forumu’nda” tanıtılacak.

KONUKOĞLU:“SANAYİ ÜRETİMİNİN YÜZDE 5,2 ORANINDA ARTMASI, BÜYÜMEYE DESTEK VERMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR GELİŞME” [09.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Ağustos ayı sanayi üretim verilerini değerlendirdiği açıklamasında, sanayi üretiminin geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,2 oranında artmasının büyümeye destek vermesi açısından önemli bir gelişme olduğunu kaydetti.

KONUKOĞLU:“MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNİN MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ” [16.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İŞKUR tarafından açıklanan istihdam verilerinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın başlattığı Milli İstihdam Seferberliği ile her ne olumsuzluk olursa olsun üretim sürecinin kesintiye uğratılmamasının ve yatırımların yapılmasının meyvelerini topluyoruz” dedi.

KONUKOĞLU, ÇANAKKALE'YE GİDECEK ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ [16.10.2017]

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi tarafından Çanakkale’ye gönderilen öğrencilere seslenen Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Atalarımız bu kutsal vatan toprakları için nasıl mücadele verdiyse, bizler de var gücümüzle vatanımızı yüceltme mücadelesi veriyoruz” dedi.

İlk kayıt 1 Son kayıt