GSO ALMANYA DOMOTEX FUARI’NDA TEKSTİL KÜMESİ STANDI AÇTI [12.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle, “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Projesi” (UR-GE) kapsamında 11-14 Ocak 2014 tarihlerinde Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’nda tekstil kümesi standı açtı.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI [09.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep ve ülkemizin dört bir yanında halkın haber alma özgürlüğü için çalışan bütün basın mensuplarının ‘’Çalışan Gazeteciler Günü’’nü kutladı.

‘’6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TOPLANTISI’’ YAPILDI [08.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nu çok önemsediklerini belirterek, ‘’İşverenler olarak, hiçbir çalışanımıza bir zarar gelsin istemeyiz. Hedefimiz tüm işyerlerinde, iş sağlığı ve güvenliği standartlarını en yüksek seviyeye çıkarmaktır’’ dedi.

GSO ve Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen, ‘’6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun Getirdiği Yetki ve Sorumluluklar’’ konulu toplantı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar’ın da katılımıyla Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

"KUYAP PROJESİ’’ TOPLANTISI YAPILDI [07.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, işveren ve çalışanlarının küresel ekonomideki değişimlere uyum yeteneğinin artırılmasının büyüme ve sosyal kalkınmayı olumlu etkileyeceğini belirterek, ‘’Yenilikçi ve uluslararası alanda rekabetçi KOBİ’ler de ekonominin en önemli büyüme motorları olacaktır’’ dedi.
Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sorumluluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yürütülen ‘’KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi (KUYAP)’’ toplantısı, GSO desteğiyle Gaziantep Grand Hotel’de gerçekleştirildi.

GAZİANTEP İHRACATI 2013 YILINI REKORLA KAPATTI [02.01.2014]

İhracatta rekorlar kıran Gaziantep, 2013 yılını yüzde 10,2 artışla toplam 6 milyar 473 milyon dolarlık ihracatla kapattı.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ihracat rakamlarını değerlendirdi.

İlk kayıt ... 91 92 Son kayıt