‘’24. GAPSHOES YAZ FUARI’’ TÖRENLE AÇILDI [14.12.2016]

Gaziantep’te düzenlenen ‘’24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’ törenle açıldı.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Yaz Fuarı’’nın, Ortadoğu Fuar Merkezi’nin açılış töreni, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi.

“BÜYÜME YOLCULUĞUMUZUN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUZ’’ [12.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ekonominin üçüncü çeyrekte canlı bir görünüm sergilemediğini belirterek, “Daralmanın geçici olduğuna, büyüme yolculuğumuzun devam edeceğine inanıyoruz’’ dedi.

“ÜLKE OLARAK YASTAYIZ. BAŞIMIZ SAĞ OLSUN’’ [11.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul’daki elim terör saldırısından dolayı milletimize başsağlığı dileyerek, “Hiçbir karanlık gücün vatanımızı parçalamasına, birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz’’ dedi.

GSO MECLİS BAŞKANI TOPÇUOĞLU: “MİLLETİMİZ BU ZOR GÜNLERİ DE BİRLİK VE BERABERLİKLE ATLATACAKTIR” [11.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, masum insanları hedef alan alçak saldırıyı lanetlediğini belirtti.
Topçuoğlu, İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini istemeyen hain güçlerin bir kez daha devre girdiğini ifade etti.

SUDAN BAŞKONSOLOSU’NDAN GSO’YA ZİYARET [08.12.2016]

Sudan İstanbul Başkonsolosu Dr. Emad Mirghani Altohamy, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi ile bir süre görüşen Başkonsolos Altohamy, Gaziantep’in sanayi kenti olduğunu belirterek, Sudan ile Gaziantep arasındaki ticari işbirliğini geliştirmek istediklerini söyledi.

CUMHURBAŞKANININ TL ÇAĞRISINA DESTEK [07.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dövizin bozdurularak TL’ye çevrilmesi yönündeki çağrısını desteklediklerini belirterek, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı bu çağrı çok doğru, herkesin uyması gerek’’ dedi.

KONUKOĞLU, NTV’DE ‘’EKOANADOLU’’ PROGRAMINA KONUK OLDU [06.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, NTV tarafından Gaziantep’te yayımlanan ‘’EkoAnadolu” programına konuk olarak katılarak, Gaziantep ekonomisini değerlendirdi.

''24. GAPSOHES FUARI'' [05.12.2016]

‘’24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’ Ortadoğu Fuar Merkezi’nde, 14 Aralık Çarşamba günü kapılarını açacak.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Fuarı’’ açılış töreni, 14 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

"BÜTÜN DÜNYAYI PAZARIMIZ OLARAK GÖRMELİ, FIRSATLARI DEĞERLENDİRMELİYİZ’’ [01.12.2016]

Gaziantep’in Kasım ayı ihracatı yüzde 3,7 düşüşle 565 milyon 556 bin dolar olarak gerçekleşti.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yıl Kasım ayında Gaziantep ihracatının, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,7 kayıpla 565 milyon 556 bin dolar olduğunu bildirdi.

GSO’DA, “MÜŞTERİN KAMU OLSUN” BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI [29.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Gaziantep Bölge Müdürlüğü işbirliği ile, 'Müşterin Kamu Olsun' konseptli bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt