GSO’DA ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONUSU ELE ALINDI [25.10.2016]

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (ETKB), Avrupa Birliği, Dünya Bankası ve Gaziantep Sanayi Odası işbirliği (GSO) ile Türkiye’de enerji verimliliği konusunda bilinçlendirme ve teknik çalışmaların geliştirilmesi amacıyla “Enerji Verimliliği Danışmanlık Hizmetleri” bilgilendirme toplantısı yapıldı.

GSO URGE PROJELERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR [25.10.2016]

Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) Unlu Mamuller Kümesi Projesi, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi konulu tebliğ uyarınca Ekonomi Bakanlığının desteğiyle yürütülüyor.

GSO UR-GE PLASTİK KÜMESİ HEYETİ ALMANYA K PLASTİK FUARI’NDA [20.10.2016]

Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) konulu tebliğ kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), URGE Projesi Plastik Kümesi K Plastik Fuarı Sektörel Ticaret Heyeti, Almanya’da düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük ve prestijli plastik fuarlarından biri olan, “K Plastik ve Kauçuk Fuarı’ndaki yerini aldı.

‘’GAZİANTEP, BAYRAĞI VE VATANI İÇİN CANINDAN, HER ŞEYİNDEN VAZGEÇER’’ [20.10.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’te sanayici olmanın farklı bir gururunu yaşadıklarını belirterek, ‘’Bu şehrin ülkesi için yapamayacağı hiçbir fedakarlık yoktur, bayrağı ve vatanı için yeri geldiğinde canından, her şeyinden vazgeçer’’ dedi.
Konukoğlu, GSO Ekim ayı Olağan Meclis ve Meslek Komiteleri Ortak Toplantısında yaptığı konuşmasına, geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te terör örgütü DAEŞ’in hücre evine yapılan baskın sırasında şehit olan özel harekat polislerimize Allah’tan rahmet dileyerek başladı.

GSO’DA ARGE VE TASARIMIN ÖNEMİ KONUŞULDU [18.10.2016]

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Gaziantep Sanayi Odası işbirliğinde, ARGE ve tasarım merkezi olma potansiyeline sahip firmaların desteklerden faydalanmasını sağlamak amacıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GSO UNLU MAMULLER KÜMESİ FRANSA’DA [17.10.2016]

Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) konulu tebliğ kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen, gıda fuarları arasında prestijli bir yere sahip olan “SIAL Paris 2016” Fuarı'na sektörel ticaret heyeti düzenledi.

‘‘POLATELİ-ŞAHİNBEY TEKSTİL İHTİSAS OSB’’ KURULUŞU ONAYLANDI [14.10.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen ‘’Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ projesinde beklenen güzel haber geldi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ‘’Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB’’nin kuruluşuna onay verdi.

GSO’DA “ÜRÜN GÜVENLİĞİ” KONUSU ANLATILDI [13.10.2016]

Bilim Sanayi ve Teknoloji Gaziantep İl Müdürlüğü tarafından, 10-16 Ekim “Ürün Güvenliği Haftası” dolayısıyla seminer düzenlendi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Sani Konukoğlu Meclis Toplantı Salonunda yapılan seminere, Gaziantep Vali Yardımcısı Halil Uyumaz, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel, GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü ve diğer davetliler katıldı.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, ''TÜRKİYE TİCARET VE SANAYİ ŞURASI''NDA KONUŞTU [06.10.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ‘’IX. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’’nda kentin sorunlarını ve çözüm taleplerini hükümete aktardı.

HOPALI İŞADAMLARININ GSO ZİYARETİ [03.10.2016]

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası üye işadamlarından heyet, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Toplam:22031351