BAŞBAKAN YILDIRIM GSO’DA SANAYİCİLERİ DİNLEDİ [25.03.2018]

Başbakan Binali Yıldırım, sanayiciliğin üreten, istihdam oluşturan, ülkeyi kalkındıran, geleceğe taşıyan bir sektör olduğunu belirterek, “Bir ürün ortaya koymanın verdiği hazzı para, pul karşılamaz” dedi.

Başbakan Yıldırım, Gaziantep programı kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) düzenlenen istişare toplantısında, sanayicilerin yaptığı büyük fedakârlık karşısında, kendilerinin daha fazlasını yapmaları gerektiğini düşündüğünü söyledi.

GSO’DA SEÇİM ÖNCESİ SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) mart ayı meclis toplantısı, Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu, danışma ve meclis üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

GSO’DA BAKLAVA İMALATÇILARINA, “ANTEP BAKLAVASI” MARKASI VE LOGOSU SERTİFİKASI VERİLDİ [21.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) düzenlenen törende, tescil aşamasında, ‘Antep Baklavası’ imalatında kullanılan malzemelerin özelliklerinden, etiketleme, ambalajlama ve satış aşamalarına kadar pek çok kriterle üretim yapan 7 baklava imalatçı firmaya, ‘Antep Baklavası’ markası ve logosunu kullanım sertifikası verildi.

ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 103. YILDÖNÜMÜNÜ [17.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu 103 yıl önce her türlü yokluğa ve imkansızlığa rağmen Çanakkale’de verilen mücadelenin “Bağımsız Türk Milletini yarınlarla ulaştırmak” amacının bulunduğunu belirterek, “İşte bu yüce hedef sayesinde Çanakkale geçilmez oldu” dedi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Konukoğlu, Çanakkale Zaferi’nin, ülkemizin doğusundan batısından, kuzeyinden güneyinden gelen vatan evlatlarının, din, dil, mezhep ayrımı yapmadan birlik ve beraberlik ruhuyla, sırt sırta vererek kenetlenmeleri halinde neler yapabileceğinin tarihe altın harflerle kazındığı gurur abidesi olduğunu söyledi.

KONUKOĞLU:“SANAYİ ÜRETİMİ ÖNCEKİ YILIN AYNI AYINA GÖRE YÜZDE 12 ARTTI. ÜLKEMİZDE ÜRETİM, İHRACAT VE İSTİHDAM BİRBİRİ İLE DENGELİ BİR ŞEKİLDE ARTIŞ SAĞLAMAKTADIR” [16.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan Sanayi Üretim Endeksi ocak ayı verilerini değerlendirdi.

Konukoğlu, sanayi üretiminin bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12 arttığını belirterek, “2017 yılında ekonomide yaşanan güçlü alt yapının etkisi, 2018 yılında da görülüyor. Sanayi üretiminde gözlenen güçlü ivme, 2018 yılı büyüme beklentilerini doğruluyor” dedi.

İŞSİZLİK ARALIK 2017’DE GERİLEDİ, İSTİHDAM ARTTI [15.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2017 yılı Aralık ayı işsizlik rakamlarını değerlendirdi.

Konukoğlu, açıklanan işsizlik rakamlarına göre; iş gücünün 2017 yılı Aralık ayında bir önceki yılın aynı dönemine göre 1 milyon 39 bin kişi artarak 31 milyon 579 bin kişiye ulaştığını söyledi.

GSO-MEM’DE, ÖN MUHASEBE EĞİTİMLERİ 23 MART'TA BAŞLIYOR [15.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), firmaların çoğunlukla ihtiyaç duyduğu ve şirketlerin finansal eğitimine destek olmak amacıyla, 23 Mart 2018 tarihinde, ‘Ön Muhasebe Eğitimi başlatacak.

Gaziantep’in gelişen sanayisiyle daha büyük ve önemli bir ihtiyaç haline gelen mesleki eğitim misyonunu her kademe için kendine misyon ve görev edinen GSO-MEM’de yapılacak ön muhasebe eğitimlerinin 10 hafta sürmesi planlanıyor.

GSO-MEM’DE İSTİHDAM GARANTİLİ DIŞ TİCARET EĞİTİMİ [13.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSOMEM), firmaların Dış Ticaret Uzmanı ihtiyacını karşılamak amacıyla, çalışanlarına veya yeni işe alacakları adaylara dış ticaret eğitimi ve firmalar bünyesinde yapılacak olan dış ticaret istihbaratı (yeni müşteri bulma) uygulamalarını içeren ‘İhracat Akademisi’ isimli proje başlatıldı.

KONUKOĞLU:“İSTİKLAL VE İSTİKBAL MÜCADELESİNDE ÖN SAFLARDA YER ALAN KADINLAR, GÜNÜMÜZDE EKONOMİK, SOSYAL VE SİYASAL ALANDA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATMAKTADIRLAR” [07.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, istiklal ve istikbal mücadelesinde ön sıralarda yer alan kadınların, günümüzde ekonomik, sosyal ve siyasal alanda önemli başarılara imza attığını söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Konukoğlu, kadınların, toplumsal hayattaki en önemli rol model olduğuna vurgu yaptı.

GSO’YA NEZAKET ZİYARETİ [05.03.2018]

TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü görevine atanan Rıza Okumuş, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt