GSO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [19.02.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal, üretim ve ihracatta 2014 yılında da yeni başarılara imza atma istediklerini söyledi.

GSO Şubat ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı. Meclis Üyeleri toplantı başlamadan önce, SEÇ Otobüsleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Saip Konukoğlu'nun’ geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden oğlu Mehmet Konukoğlu’nun ruhuna dua okudu.

GAPTARIM VE GAPFOOD KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI [06.02.2014]

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gaziantep'in hububat, bakliyat ve tarımsal sanayi ürünleri ihracatının 2013 yılında, 1 milyar 580 milyon dolara ulaştığını belirterek, “Geçen yıla göre artış oranı yüzde 3,6’dır.” dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, Gaziantep Ziraat Odası, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) tarafından desteklenen ve Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen; 5. Gaptarım Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ve 10. GAPFOOD Gıda Fuarı açılış töreni gerçekleştirildi.

GAZİANTEP YENİ YILA İHRACAT ARTIŞIYLA BAŞLADI [01.02.2014]

Yeni yıla ihracat artışıyla başlayan Gaziantep’ten, Ocak ayında yüzde 7 oranında artışla 557 milyon 620 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Ocak ayında geçen yılın Ocak ayına göre yüzde 7 oranında artış olmasını, önemli bir gelişme olarak yorumladı.

Bu haber 2055 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADİL KONUKOĞLU, FAİZ ARTIRIMINI DEĞERLENDİRDİ [29.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Merkez Bankası’nın faiz artırım kararına ilişkin olarak, ‘’Şu anda yapılması gereken buydu, ancak faiz oranlarında yapılması gerekenin üzerinde ciddi bir artış oldu. Faizin yükselmesi, büyümeyi yavaşlatıcı bir etki yapacaktır’’ dedi.

İSVİÇRE BÜYÜKELÇİSİ HAFFNER GSO'YU ZİYARET ETTİ [29.01.2014]

İsviçre’nin Ankara Büyükelçisi Walter Haffner, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Büyükelçi Walter Haffner, eşi Tamar Almagor ve İsviçre Fahri Konsolosu Hasan Ersoy ile birlikte GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret ederek, bir süre görüştü.

GENÇ MÜSİAD ŞUBESİ YÖNETİMİNDEN GSO'YA ZİYARET [28.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, genç işadamlarına birlik beraberliği korumalarını tavsiye ederek, ‘’Bu ülkeyi geleceğe taşıyacak olan sizlersiniz. Birbirinize kenetlenmelisiniz’’ dedi.

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç MÜSİAD) Gaziantep Şubesi Başkanı Cihan Çelenk ve beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

YAŞLILARI KORUMA DERNEĞİNDEN SANAYİCİLERE TEŞEKKÜR [26.01.2014]

Gaziantep Yaşlıları Koruma Derneği Onursal Başkanı Meral Dai, derneklerine her zaman destek veren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve sanayicilere teşekkür etti.

Meral Dai, Dernek Başkanı Fatma Rezzak Güzelbey ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret ederek, bir süre görüştüler.

ZONGULDAK TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİ, GSO'YU ZİYARET ETTİ [25.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in özel sektör eliyle büyüdüğüne vurgu yaparak, ‘’Oda olarak hem sanayicimizin önünü açmaya çalışıyoruz hem de sanayiciler olarak var gücümüzle şehrimizi daha ileriye taşımak için mücadele veriyoruz’’ dedi.

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam, Meclis Başkan Yardımcıları Levent Sürmen ve Ömer Faruk Yıldız’ın da bulunduğu 20 kişilik bir heyet, GSO’yu ziyaret etti. Ziyarette heyete, Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir de eşlik etti.

Bu haber 1983 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [22.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep sanayisinin artık katma değeri yüksek yatırımlara ve teknolojik ürünlere yönelmesi gerektiğini belirterek, ‘’Aksi takdirde ne şehir olarak 30 milyar dolarlık ne de ülke olarak 500 milyar dolarlık ihracat hedefini gerçekleştirebiliriz’’ dedi.

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında ve Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen Ocak ayı Meclis Toplantısı’nda, ekonomik gündem değerlendirildi.

GSO YÖNETİMİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ GEZER’E ZİYARET [21.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetimi, İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Gezer’i makamında ziyaret etti.

GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte, Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Gezer’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İlk kayıt ... 76 77 78 79 80 81 Son kayıt