‘‘POLATELİ-ŞAHİNBEY TEKSTİL İHTİSAS OSB’’ KURULUŞU ONAYLANDI [14.10.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep ve Kilis illerinin işbirliğiyle kuruluş çalışmaları yürütülen ‘’Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ projesinde beklenen güzel haber geldi.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ‘’Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas OSB’’nin kuruluşuna onay verdi.

GSO’DA “ÜRÜN GÜVENLİĞİ” KONUSU ANLATILDI [13.10.2016]

Bilim Sanayi ve Teknoloji Gaziantep İl Müdürlüğü tarafından, 10-16 Ekim “Ürün Güvenliği Haftası” dolayısıyla seminer düzenlendi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Sani Konukoğlu Meclis Toplantı Salonunda yapılan seminere, Gaziantep Vali Yardımcısı Halil Uyumaz, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel, GSO Genel Sekreteri Kürşat Göncü ve diğer davetliler katıldı.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, ''TÜRKİYE TİCARET VE SANAYİ ŞURASI''NDA KONUŞTU [06.10.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ‘’IX. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’’nda kentin sorunlarını ve çözüm taleplerini hükümete aktardı.

HOPALI İŞADAMLARININ GSO ZİYARETİ [03.10.2016]

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası üye işadamlarından heyet, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GAZİ ŞEHİRDEN ‘’15 TEMMUZ DAYANIŞMA KAMPANYASI’’NA ANLAMLI BAĞIŞ [02.10.2016]

Gaziantepli sanayiciler, ‘’15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’’na anlamlı bir bağışta bulundular.
Başbakanlık tarafından, 15 Temmuz darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve yaralanan vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen yardım kampanyasına, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) üye sanayiciler iki aydan kısa bir sürede 21 milyon 634 bin 660 TL bağış yaptılar.

GAZİANTEP EYLÜL AYINDA 5’İNCİLİK KOLTUĞUNU KORUDU, 483 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPTI [01.10.2016]

Gaziantep ihracatı, Eylül ayında uzun bayram tatilinin de etkisiyle geçen yılın aynı ayına göre düşüş gösterdi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin bu yıl Eylül ayı ihracatının geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,6 oranında düşerek, 483 milyon 421 bin dolar değerine olduğunu bildirdi.

GSO BAŞKANLARINDAN MOODY’S KARARINA TEPKİ: ‘’NOT İNDİRİM KARARI SİYASİDİR’’ [29.09.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s’in Türkiye’nin notunu yatırım yapılabilir seviyesinin altına indirmesine tepki göstererek, ‘’Not indirim kararı siyasidir. G20 ülkelerine çağrıda bulunuyorum; gelin siz yeni bir kuruluş kurun ve bu rating kuruluşlarını derecelendirin’’ dedi.

SRİ LANKA’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [22.09.2016]

Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohideen Amza, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.

GSO, ''ANTEP KUTNU KUMAŞI'' COĞRAFİ İŞARET TESCİLİNİ ALDI [18.09.2016]

Medeniyetler beşiği Gaziantep’in asırlık el sanatlarından kutnu kumaşının, ‘’coğrafi işaret’’ tescili alındı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, ülkemizde sadece Gaziantep’te üretilen ve dokuma sanatı 16. yüzyıla kadar uzanan “Antep Kutnu Kumaşı” için gerçekleştirdiği coğrafi işaret başvurusu, Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından onaylandı.

‘’DAHA YÜKSEK ORANLARDA NİTELİKLİ BÜYÜMEYE İHTİYACIMIZ VAR’’ [09.09.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ikinci çeyrek büyüme rakamlarının beklentilerin altında geldiğini belirterek, ‘’Büyüme rakamını Avrupa ile kıyaslarsak önemli, ama Türkiye ekonomisinin potansiyelini yansıtmaktan uzak’’ dedi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt