GSO EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [25.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Ar-Ge ve özellikle endüstri 4.0 konusunda çalışmaları hızlandırarak pazarın gelişmelerine hazır olmayı hedeflediklerini söyledi.

Topçuoğlu, GSO Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, dünya genelinde yaşanan sorunla ve özellikle Ortadoğu coğrafyasında yaşanan terör kaynaklı iç çekişmelere rağmen, Gaziantep’in büyümeye ve yatırım yapmaya devam ettiğini bildirdi.

ENDÜSTRİYEL SİMBİYOZ PROJESİ’NDE YATIRIM ALANLARI BELİRLENDİ [24.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliği ile yürütülen, ‘Gaziantep Endüstriyel Simbiyoz Projesi’ kapsamında, GSO üyeleri enerji, kaynak ve atık alanlarında yeni yatırım konularından faydalanabilecek.

Tamamlanan proje kapsamında atıkların geri kazanımı ile ilgili yeni yatırım alanları belirlendi.

Belirlenen alanlara göre üyeler, etkili bir enerji, kaynak ve atık yönetimiyle, hem kaynak kullanımları azaltarak verimliliklerini arttırabilecek, hem de aynı düzeydeki üretim için daha az çevresel etki oluşturabilecek.

KONUKOĞLU, ÇANAKKALE'YE GİDECEK ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ [16.10.2017]

Gaziantep merkez ilçe Şahinbey Belediyesi tarafından Çanakkale’ye gönderilen öğrencilere seslenen Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Atalarımız bu kutsal vatan toprakları için nasıl mücadele verdiyse, bizler de var gücümüzle vatanımızı yüceltme mücadelesi veriyoruz” dedi.

KONUKOĞLU:“MİLLİ İSTİHDAM SEFERBERLİĞİNİN MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ” [16.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İŞKUR tarafından açıklanan istihdam verilerinin memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanı’nın başlattığı Milli İstihdam Seferberliği ile her ne olumsuzluk olursa olsun üretim sürecinin kesintiye uğratılmamasının ve yatırımların yapılmasının meyvelerini topluyoruz” dedi.

GSO-MEM “DÜNYA YEREL EKONOMİK KALKINMA FORUMU’NDA” TANITILDI [15.10.2017]

Gaziantep ve bölge sanayicilerinin kalifiye eleman ihtiyacına çözüm bulmak amacıyla; Gaziantep 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 10 bin metrekare alanda yer alan Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), Cape Verde’de düzenlenen “Dünya Yerel Ekonomik Kalkınma Forumu’nda” tanıtıldı.

GSO-MEM İLE ODTÜ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI [13.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) ile Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) arasında “İşçi ve İşverenlerin Kapasitelerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yoluyla Geliştirilmesi Teknik Destek Projesi” (BİLGE-İŞ) kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.

BASF TÜRK GAZİANTEP’TE [12.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetin Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, kimya sektörünün Gaziantep’te geleceği parlak bir sektör olduğunu söyledi.

BASF Türk, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezinde (GSO-MEM) “Anadolu Buluşmaları” kapsamında endüstriyel çözümlü toplantı düzenledi.

Anadolu Buluşmaları kapsamında düzenlenen bu toplantıda Gaziantep’te kimya sektörünün geleceği ve endüstriyel çözümler konuşuldu.

GSOMEM’DE İŞLETMELER İÇİN GENEL YANGIN EĞİTİMLERİ BAŞLADI [11.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) olarak başlatılan eğitim çalışmaları, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın; işletme ve çalışan güvenliği açısından alınması gerekli eğitimlerden biri olan genel yangın eğitimleri ile devam ediyor.

KONUKOĞLU:“SANAYİ ÜRETİMİNİN YÜZDE 5,2 ORANINDA ARTMASI, BÜYÜMEYE DESTEK VERMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR GELİŞME” [09.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Ağustos ayı sanayi üretim verilerini değerlendirdiği açıklamasında, sanayi üretiminin geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,2 oranında artmasının büyümeye destek vermesi açısından önemli bir gelişme olduğunu kaydetti.

GSO-MEM VE FAO İŞBİRLİĞİNDE İŞBAŞI UYGULAMA EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [03.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO- MEM) ile Uluslararası Gıda ve Tarım Örgütü (FAO ) işbirliği çerçevesinde yapılan teorik eğitimlerin ikinci safhası olan ‘İşbaşı Uygulama Eğitimleri’ başlıyor.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt