“BAYRAM NEŞESİNİ VE COŞKUSUNU HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM” [22.06.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bayram günlerinin yardımlaşma ve dayanışma içerisinde en mutlu şekilde geçmesini dileyerek, “Bayram neşesini ve coşkusunu hep birlikte yaşayalım” dedi.

GSO MECLİS BAŞKANI TOPÇUOĞLU, RAMAZAN BAYRAMI'NI KUTLADI [22.06.2017]

Topçuoğlu: “Bu kutsal günleri en iyi şekilde değerlendirip birlik ve beraberliğimizi muhafaza ederek kenetlenmek ve ülkemizin gelişmesi, kalkınması için çalışmak zorundayız. Bayramlar birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi pekiştirmemiz için en önemli vesilelerdir” dedi.

GSO HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [20.06.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantepli sanayicinin hangi koşullar olursa olsun yatırımdan ve büyümekten vazgeçmediğini belirtti.

Konukoğlu, GSO Haziran ayı Meclis Toplantısında konuşmasına başlarken, bütün hemşerilerinin ve tüm İslam aleminin Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını kutlayarak, birlik beraberliğin pekişmesine ve huzura vesile olmasını diledi.

KONUKOĞLU BÜYÜME RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ [13.06.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde yüzde 5 büyümesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, “Zor bir dönemden geçmemize rağmen beklentilerin üzerinde gerçekleşen büyüme rakamları bizleri çok mutlu etti, geleceğe daha olumlu bakmamızı sağladı” dedi.

“TÜRKİYE’NİN İLK 1000 İHRACATÇI FİRMASI 2016 ” ARAŞTIRMASINA GAZİANTEP’TEN 73 FİRMA GİRDİ [09.06.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin en büyük 1000 ihracatçısı arasına giren Gaziantepli firmaları kutlayarak, “Listede yer alan firma sayımızın 11 sayı artarak 73’e çıkması çok önemli bir gelişmedir ve çok sevindiricidir” dedi.

GAZİANTEP’İN ‘’İSO 500’’ BAŞARISI DEVAM EDİYOR [05.06.2017]

Sanayi ve ticaret kenti Gaziantep’ten Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan firma sayısı 24’ten 26’ya yükseldi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2016 yılının çok zorlu bir yıl olmasına rağmen, üretim ve ihracatı kesintiye uğratmayarak başarı çıtasını yükselten firmaları kutladı.

GAZİANTEP İHRACAT ARTIŞ TRENDİNİ SÜRDÜRÜYOR [01.06.2017]

İhracatta olumlu trendi sürdüren Gaziantep’ten, bu yılın Mayıs ayında yüzde 9,8 oranında artışla 567 milyon 700 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı yazılı değerlendirmede, bu yılın Mayıs ayında ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,8 oranında artış göstererek 567 milyon 700 bin dolar olduğunu belirtti.

GSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [31.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yılın ilk dört ayında sigortalı çalışan sayısının yüzde 7,9 artış gösterdiğini ve bu artışın ağırlığının sanayiden kaynaklandığını bildirdi.

GSO Mayıs ayı Meclis Toplantısı, mayıs ayı içerisinde vefat yıldönümleri olan Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi ve ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu’nun dualarla anılmasıyla başladı.

“TEKNOLOJİ BULUŞMALARI GAZİANTEP” TOPLANTISI YAPILDI [25.05.2017]

Turkcell ana sponsorluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları”, toplantısı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

GSO DELEGELERİ TOBB GENEL KURULU’NA KATILDI [24.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’na katıldı.
TOBB 73. Genel Kurulu, Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt