GSO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [17.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Nizip Caddesi çevresinde yoğunlukta bulunan ayakkabı esnafını bir organize sanayi bölgesinde toplayacaklarını belirterek, ‘’Gaziantep Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni kurma çalışmalarına başladık’’ dedi.
Konukoğlu, GSO Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmasına başlarken, terör örgütünün hain tuzağıyla geçtiğimiz hafta şehit olan Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk ve vatan uğruna canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diledi.

BAYAN FORKLİFTÇİLER İŞ BAŞI YAPTI [11.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Türkiye’de ilk kez bayanlara yönelik simülatörlü forklift operatörlüğü kursuna katılan ve kursu başarıyla tamamlayan bayanlar istihdam edildi.

TOPÇUOĞLU, ATATÜRK’Ü VEFATININ 78’İNCİ YILDÖNÜMÜNDE RAHMETLE ANDI [09.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Atatürk’ün çizdiği yoldan sapmadan onun hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini belirtti.

KONUKOĞLU, ATATÜRK’Ü ARAMIZDAN AYRILIŞININ 78. YILINDA SAYGI VE RAHMETLE ANDI [09.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 78’inci yıl dönümünde saygı ve rahmetle andı.

GSO YÖNETİMİNDEN GÜMRÜK VE TİCARET BÖLGE MÜDÜRÜ’NE ZİYARET [06.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yönetimi, GAP Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Halil Şaşmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GAZİANTEP OCAK-EKİM 2016 DÖNEMİ TOPLAM İHRACATTA 5. SIRAYA YÜKSELDİ [01.11.2016]

Gaziantep’ten Ekim ayında gerçekleştirilen ihracat yüzde 3 düşüşle 577 milyon 365 bin dolar oldu.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, bu yıl Ekim ayında yaptıkları ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3 oranında gerileyerek 577 milyon 365 bin dolar olduğunu bildirdi.

GSO YÖNETİMİNDEN, GAÜN REKTÖRÜ PROF. DR. GÜR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ [01.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yönetimi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, GAÜN Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Gür’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle tebrik ettiler.

GSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA TOPÇUOĞLU: ”MÜREFFEH BİR TÜRKİYE İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ” [28.10.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Türkiye’nin büyük hedeflerinin sanayinin çarklarının daha fazla dönmesiyle mümkün olacağını söyledi.

‘’DAHA BÜYÜK BAŞARILARLA CUMHURİYETİMİZİ TAÇLANDIRACAĞIZ, DEVLETİMİZİ İLELEBET PAYİDAR KILACAĞIZ’’ [27.10.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını gururla kutlayarak, ‘’Milletimiz, darbe girişimini başarısızlıkla sonuçlandırarak ‘egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözünü bir kez daha tescilledi’’ dedi.

HİSARCIKLIOĞLU, DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ İÇİN TOPLANAN PARAYI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TAKDİM ETTİ [26.10.2016]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve beraberlerindeki heyeti kabul etti.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Toplam:22031336