KONUKOĞLU, “ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ”NÜ KUTLADI [08.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ülkemiz genelinde görev yapan bütün basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, ‘’Kamuoyunun gözü kulağı olan basın çalışanlarını özverili çabalarından dolayı takdir ediyoruz” dedi.

GAZİANTEP İHRACATI YILIN SON AYINDA ÇİFT HANELİ ARTTI [03.01.2017]

Gaziantep, içerde ve dışarda ekonomide zor bir dönemden geçilen 2016 yılında toplam 6 milyar 258 milyon 347 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

İhracat verilerini değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2016 yılı Aralık ayında şehrin ihracatının, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11,2 oranında artarak 554 milyon 677 bin dolar olduğunu bildirdi.

GSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA TOPÇUOĞLU'NDAN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI [31.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu 2016 yılının gerek dünya gerekse Türkiye için birçok zorlukların ve sıkıntıların yaşandığı bir yıl olarak geçtiğini belirterek, 2017 yılının Türkiye ve Gaziantep için yatırım ve yüksek katma değerli üretim olmasını temennisinde bulundu.

“YENİ YILIN EKONOMİ AÇISINDAN DAHA OLUMLU GEÇMESİNİ BEKLİYORUZ’’ [30.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yeni yılda ekonominin daha olumlu geçmesini beklediklerini ifade ederek, “Gaziantep seferberlik ruhuyla çalışmaya, üretmeye devam edecek’’ dedi.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, 2017 yılını yeni umutlarla karşıladıklarını ifade ederek, yeni yılın ülkemiz ve Gaziantep adına daha güzel gelişmelerle geçmesini, tüm dünyaya barış, huzur ve ekonomik refah getirmesini temenni etti.

GSO YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [28.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2016 yılının Türkiye ve tüm dünya için zor bir yıl olduğunu belirterek, ‘’Ama Gaziantep olarak hiçbir zaman yılmadık, var gücümüzle çalışmaya, üretmeye, ihracat yapmaya devam ettik’’ dedi.
Konukoğlu, GSO Aralık ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, dışarıda küresel ekonomide belirsizlik ve Ortadoğu’da yaşanan istikrarsız durum, içerde hain darbe girişimi ve terör olaylarının yaşandığı zor bir yılı geride bırakmak üzere olduğumuzu belirtti.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN TÜFENKCİ, GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDI [25.12.2016]

“GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ” YAPILDI [25.12.2016]

KONUKOĞLU: ‘’VATAN TOPRAKLARIMIZA GÖZ DİKENLERE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ’’ [22.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Kurtuluş Savaşı sırasında tam 11 ay şehrin her sokağında işgalci güçlere karşı kahramanca direnen Gaziantep halkının yiğitliğini ve cesaretini bütün dünyaya gösterdiğini vurguladı.

TOPÇUOĞLU, GAZİANTEP’İN KURTULUŞUNUN 95’İNCİ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI [22.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Antep Savunmasında hayatın her alanına yayılan bir hikaye olduğunu belirtti.
Topçuoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’nci yıldönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, yokluk, açlık ve çaresizliğe rağmen vatan savunmasından geri durmayan Anteplilerin bugüne ve yarına çok büyük bir miras bıraktığını söyledi.

GSO’DA, “MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ” SINAVLARI DEVAM EDİYOR [20.12.2016]

GSO öncülüğünde, Gaziantep’te, tehlikeli mesleklerde çalışanlara yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları yapılmaya devam ediyor.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt