HOLLANDA BÜYÜKELÇİLİĞİ EKONOMİ ATAŞESİ GSO’DA [16.10.2014]

Hollanda Büyükelçiliği Ekonomi Ataşesi Jeroen Kelderhuis ve Hollanda Fahri Konsolosu Bora Tezel, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Ekonomi Ataşeliği görevine yeni atanan Jeroen Kelderhuis’e hayırlı olsun dileklerini ileten GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep ve Hollanda’nın dış ticaret rakamları, şehrin ekonomik gelişimi ve sektörleri hakkında konuklarına bilgi verdi.

‘’ORTADOĞU TEKSTİL MAKİNALARI FUARI’’ AÇILDI [16.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) da işbirliğiyle, TÜYAP Fuarcılık ve Teknik Fuarcılık tarafından Gaziantep’te ilk kez düzenlenen ‘’Ortadoğu Tekstil Makinaları Fuarı (OTM 2014)’’, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI ‘’BÖLGESEL İSTİŞARE TOPLANTISI’’ YAPILDI [16.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, küçük sanayicileri de organize sanayi bölgelerinde toplamak gerektiğini belirterek, ‘’Çünkü, KOBİ’lerimiz olmadan büyük sanayicimizin olma şansı yok’’ dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının, 8. Bölge İl Müdürlükleri ile bağlı kuruluşlar arasında koordinasyon ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla kurum ve kuruluşların üst düzey yöneticilerinin katıldığı ‘’İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’’, GSO ev sahipliğinde yapıldı.

ORTADOĞU TEKSTİL MAKİNALARI FUARI’’ KAPILARINI AÇIYOR [14.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğiyle, Tüm Fuarcılık Yapım A. Ş. (TÜYAP) ve Teknik Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’Ortadoğu Tekstil Makinaları Fuarı (OTM 2014)’’, 16 Ekim Perşembe günü Gaziantep’te açılacak.

Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda, Türkiye’nin yanı sıra 30 ülkeden 560 firma yer alacak. İplik, dokuma, örgü, boya, baskı-terbiye ve konfeksiyon makinalarının en yeni modelleri ve ürünleri fuarda sergilenecek. Perşembe günü saat 12.00’de açılış töreni yapılacak fuar, 19 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, tekstil ve konfeksiyon üretiminde kullanılan teknolojilerin sergilendiği kapsamlı bir fuarın Gaziantep’te düzenlenmesinin ülkemiz ve bölgemiz adına önemli olduğunu belirtti.

GSO YÖNETİMİNDEN TUĞGENERAL DOĞAN’A ZİYARET [13.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Cemalettin Doğan'ı ziyaret etti.

GSO ÜYELERİ, AİDAT BORÇLARINI YAPILANDIRABİLECEK [12.10.2014]

Bir süre önce yürürlüğe giren “Torba Yasa” ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile oda üyeleri birikmiş aidat borçlarını yeniden yapılandırabilecek.

Bu haber 2002 defa görüntülendi. >>Habere git
KONUKOĞLU: ‘’BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYELİM’’ [10.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, sağduyu çağrısı yaparak, ‘’Birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim’’ dedi.

MESLEKİ EĞİTİM İÇİN ODA, OKUL VE ÖZEL SEKTÖR İŞBİRLİĞİ PROJESİ [09.10.2014]

İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Operasyonu kapsamında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından hazırlanan “Mesleki Eğitim için Oda, Okul ve Özel Sektör İşbirliği Projesi” 15.07.2014 tarihinde imzalanan sözleşme dahilinde 01.09.2014 tarihinde uygulanmaya başladı.

KONUKOĞLU’NDAN, YANGINLARA KARŞI BİLİNÇLİ OLALIM MESAJI [08.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, olası yangınlar ve önceden alınacak tedbirler konusunda kamuoyunu bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına mesajları ile destek verdi.

KONUKOĞLU: ‘’KİMSESİZLERE VE YOKSULLARA YARDIM ELİNİ UZATALIM. BAYRAM SEVİNCİNİ BİRLİKTE YAŞAYALIM’’ [02.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Kurban Bayramı’nın toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden birisi olduğunu vurgulayarak, ‘’Bütün kimsesizlere ve yoksullara yardım elini uzatalım. Bayram sıcaklığını birlikte yaşayalım’’ dedi.

İlk kayıt ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90  ... Son kayıt