ANTALYALI GENÇ İŞADAMLARINDAN GSO’YA ZİYARET [02.05.2014]

Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Okan Keşci ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Sanayi Odası 'nı (GSO) ziyaret etti.

ADİL KONUKOĞLU:“REKABET GÜCÜMÜZÜ ARTIRARAK, DÜNYA İHRACAT PASTASINDAN DAHA BÜYÜK PAY ALMALIYIZ” [01.05.2014]

Gaziantep’ten, Nisan ayında yüzde 6 oranında artışla 592 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

SANAYİCİ KAMİL ŞERBETÇİ’NİN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ [01.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Sanayi Odası’nın ikinci Yönetim Kurulu Başkanı olan merhum Kamil Şerbetçi’yi ölüm yıl dönümünde rahmet ve minnetle andı.

MUSUL SANAYİ ODASI BAŞKANI HAZİM’DEN GSO’YA ZİYARET [29.04.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özpolat, Gaziantep’in Türkiye’nin Irak’a açılan kapısı olduğunu söyledi.
Musul Sanayi Odası Başkanı Muhammed Ali Hazim GSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özpolat ve Genel Sekreter Kürşat Göncü ile bir araya geldi.

Bu haber 1918 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’DAN, “CHINAPLAS 2014 FUAR” ORGANİZASYONU [29.04.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) organizasyonunda, Dünya’nın en büyük 2. Plastik ve Kauçuk Fuarı Chınaplas 2014’e katılan ticaret heyeti kente döndü.

Bu haber 1926 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, TRT AVAZ’A KONUK OLDU [27.04.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, TRT Avaz Kanalı’nda, milli tatlımız Antep Baklavası’nın, mutlu sonla sonuçlanan Avrupa Birliği (AB) tescil sürecini anlattı.

Bu haber 2073 defa görüntülendi. >>Habere git
KONUKOĞLU: MUTLAKA TEKNOLOJİ ÜRETEN VE İHRAÇ EDEN ÜLKE OLMALIYIZ [25.04.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu,  Türkiye’nin kişi başı milli geliri 10 bin dolar seviyesinden yukarı çıkarıp bir sıçrama yapabilmesi için mutlaka teknoloji üreten ve teknoloji ihraç eden ülke konumuna gelmesi gerektiğini söyledi.
TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan  Sert, Ankara Ticaret Borsası Başkanı Faik Yavuz ile Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, GSO'ya ziyaretlerde bulundu.

HOLLANDA’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ RON KELLER’İN GSO ZİYARETİ [25.04.2014]

Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Ron Keller, Gaziantep Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
Hollanda Gaziantep Fahri Konsolosu Bora Tezel ile birlikte GSO’ya gelen Büyükelçi Ron Keller, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile bir araya geldi.

BARTIN VALİSİ ALİ ÇINAR’DAN GSO’YA NEZAKET ZİYARETİ [25.04.2014]

Bartın Valisi Ali Çınar, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

KONUKOĞLU’NA, 23 NİSAN TEŞEKKÜR PLAKETİ [24.04.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na, ‘’23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’’ kutlama programının bu yıl Gaziantep’te yapılmasına verdiği desteklerden dolayı, TRT yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi.

İlk kayıt ... 76 77 78 79 80 81 82 Son kayıt