TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU YÖNETİMİNİN GSO ZİYARETİ [17.09.2014]

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

POLATELİ-ŞAHİNBEY OSB’’ ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRME SÜRECİ [16.09.2014]

Kilis ile Gaziantep sınırında ortaklaşa kurulacak ‘’Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi (OSB)’’nin devam eden Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci kapsamında halkı bilgilendirmek amacıyla toplantı düzenlendi.

KONUKOĞLU:‘’YEREL VE YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ’’ [12.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye’nin dış ticaret açığının en büyük kalemini enerji ithalatının oluşturduğunu belirterek, ‘’Yerel ve yenilenebilir kaynaklarımızı hızla enerjiye dönüştürmeliyiz. Bu yatırımların da mutlaka desteklenmesi gerekiyor’’ dedi.

KONUKOĞLU:"BÜYÜME RAKAMI BEKLENTİLERİMİZİN BİRAZ ALTINDA GELDİ" [10.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ikinci çeyrek büyüme rakamlarının beklentilerin bir miktar altında geldiğini belirterek, ‘’Ama yılsonu hedefimizden şaşmıyoruz’’ dedi.

KAYMAKAM AYDIN, VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU [10.09.2014]

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Kaymakamlığına ataması yapılan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, veda ziyaretinde bulundu.

KONUKOĞLU: SANAYİ ÜRETİM ENDEKSİNDEKİ ARTIŞ BİZİ ÜMİTLENDİRDİ [08.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretiminin Temmuz ayında yüzde 1,8 artmasına sevindiklerini belirterek, ‘’Eylül ve Ekim aylarında çok daha iyi neticeler alacağımıza inanıyorum’’ dedi.

TEKSTİL AKADEMİSYENLERİ GSO’DA [04.09.2014]

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tekstil Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

KUYAP’TAN MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRETMENLERİNE UYGULAMALI EĞİTİM [04.09.2014]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) faydalanıcısı olduğu ve Avrupa Birliği ile TOBB tarafından ortaklaşa finanse edilen KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (KUYAP), kapsamında mesleki eğitim öğretmenlerine “Pratik eğitim ve firma gezileri programı düzenleniyor.

Bu haber 2024 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP’İN BAŞARISI DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK [03.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantepli sanayicinin kazandığı parayı şehrinde yatırıma dönüştürdüğünü belirterek, ‘’Şehirde domino etkisi sanayileşme ile oluyor’’ dedi.

KONUKOĞLU, ‘’EN İYİ ANTEPFISTIĞI YARIŞMASI’’ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI [03.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ‘’En İyi Antepfıstığı Yarışması’’ ödül törenine katıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından üreticiyi desteklemek amacıyla düzenlenen ‘’En İyi Antepfıstığı Yarışması’’, Gaziantep Ticaret ve Endüstri Merkezi’ndeki (GATEM) Fıstıkçılar Sitesi’nde gerçekleştirildi.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde binlerce kişinin geçimini sağladığı ve halk arasında "Yeşil Altın" olarak nitelendirilen Antepfıstığı üreticisinin desteklenmesi ve tanıtımına destek amacıyla bu yıl sekizincisi düzenlenen yarışmada, ilk üçte yer alanlara hediye çekleri takdim edildi.
Üreticiler arasından ‘’Fıstık Ağası’’nın seçildiği yarışmada daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav ile diğer protokol üyeleri, dereceye girenlere ödüllerini verdi.
‘’Fıstık bizim başımızın tacı. Rahmet, bereket demektir’’ diye konuşan Fatma Şahin, o nedenle tüm üreticilerinin çok kıymetli olduğunu belirterek, yarışmaya katılanları kutladı.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt