GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BAŞKANI KADİR GÖZEGİR GSO'YU ZİYARET ETTİ [03.06.2014]

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yeni Başkanı Kadir Gözegir, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜRK EXİMBANK'IN ''KREDİ VE SİGORTA PROGRAMLARI'' TANITIM TOPLANTISI YAPILDI [03.06.2014]

Türk Eximbank Ankara Bölge Müdürü Funda Baydar, bankanın misyonunun ihracatı artırmak ve ihracatçıyı desteklemek olduğunu belirterek, ‘’2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefi kapsamında Türk Eximbank’ın vermeyi hedeflediği destek 182 milyar dolar’’ dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Türk Eximbank işbirliğiyle düzenlenen ‘’Kredi ve Sigorta Programları Tanıtım Toplantısı’’, Oda’nın Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

GAZİANTEP'TEN MAYIS AYINDA 556 MİLYON 670 BİN DOLARLIK İHRACAT YAPILDI [01.06.2014]

Gaziantep’ten, Mayıs ayında 556 milyon 670 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,4 oranında düşüşle 556 milyon 670 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

KONUKOĞLU DOMOTEKS GAZİANTEP MAKİNE HALISI FUARI’NI ZİYARET ETTİ [29.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Domoteks Gaziantep Makine Halısı Fuarı"nı ziyaret ederek fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

GSO, GÜNEY AFRİKA’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİSİNİ AĞIRLADI [28.05.2014]

Güney Afrika’nın Ankara Büyükelçisi Vika M. Khumalo, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Güney Afrika Cumhuriyeti’nin, Türkiye’nin dış ticaretinde öncelikli ülkelerden birisi olarak belirlendiğine işaret etti.

TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ SÜRÜYOR [28.05.2014]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliği sürüyor.
Kadın girişimciliğin artırılmasına yönelik düzenlenen etkinlik, Şahinbey Hacı Muzaffer Bakbak Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Hacı Sani Konukoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleştirildi.

TOBB BAŞKANI HİSARCIKLIOĞLU: ‘’FİLİSTİN’DE KURULACAK OSB HAYALİ ETE KEMİĞE BÜRÜNÜYOR’’ [28.05.2014]

TOBB'un Filistinlilere hibe olarak Batı Şeria'nın Cenin şehrinde inşa edeceği ve 6 bin kişiye doğrudan iş imkanı sağlayacak Organize Sanayi Bölgesi için gereken 10 milyon dolarlık kamulaştırma bedelinin ikinci yarısı olan 5 milyon dolar, düzenlenen törende hak sahiplerine dağıtıldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB'un Filistin'de inşa etmeye çalıştığı Organize Sanayi Bölgesi Projesi'ne ilişkin, "Yıllardır peşinden koştuğumuz hayal, ete kemiğe bürünüyor" dedi.

ADİL KONUKOĞLU:‘’2023 İHRACAT HEDEFİNE ULAŞILMASINDA GAZİANTEP, LOKOMOTİF ŞEHİR MİSYONUNU SÜRDÜRMEYE DEVAM EDECEK’’ [22.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 2013 yılında Türkiye’nin en büyük 1000 ihracatçısı arasına Gaziantep’ten giren 67 firmayı kutlayarak, ‘’Türkiye’nin 2023 ihracat hedefine ulaşmasında Gaziantep lokomotif şehir misyonunu sürdürmeye devam edecek’’ dedi.

GSO DELEGELERİ TOBB GENEL KURULU’NA KATILDI [22.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) delegeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 70. Mali Genel Kurulu’na katıldı.

GSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ihracatı daha fazla artırmak ve 2023 yılı hedeflerine ulaşabilmek için bütün sanayicilerin ellerinden gelen çabayı göstermesi gerektiğini söyledi.

GSO Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantı sanayicilerin, Soma’da meydana gelen maden ocağı kazasında hayatını kaybeden madencilere rahmet dilekleri ile başladı.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt