KONUKOĞLU’NDAN, YANGINLARA KARŞI BİLİNÇLİ OLALIM MESAJI [08.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, olası yangınlar ve önceden alınacak tedbirler konusunda kamuoyunu bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışmalarına mesajları ile destek verdi.

KONUKOĞLU: ‘’KİMSESİZLERE VE YOKSULLARA YARDIM ELİNİ UZATALIM. BAYRAM SEVİNCİNİ BİRLİKTE YAŞAYALIM’’ [02.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Kurban Bayramı’nın toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden birisi olduğunu vurgulayarak, ‘’Bütün kimsesizlere ve yoksullara yardım elini uzatalım. Bayram sıcaklığını birlikte yaşayalım’’ dedi.

KONUKOĞLU, ‘’İTFAİYE HAFTASI’’NI KUTLADI [01.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, bütün itfaiyecilerin haftasını kutlayarak, ‘’Sizlerin her zaman yanımızda olduğunuzu bilmek bize güç veriyor’’ dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cafer Yılmaz, ‘’Yangından Korunma ve İtfaiye Haftası’’ dolayısıyla, beraberinde Yangın Kurtarma Şube Müdürü Ali Bozoğlan, Destek hizmetler Şube Müdürü Alpay Canözer ile GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

GAZİANTEP İHRACATTA TARİHİ REKOR KIRDI [01.10.2014]

İhracatta yukarı yönlü ivmeyi tekrar yakalayan Gaziantep, Eylül ayında tarihi rekor kırarak yüzde 12,9 artışla 622,6 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirdi.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 12,9 artışla 622 milyon 622 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI [29.09.2014]

Geleceğin Üretken Kadınları Derneği (GÜKAD), Küçük ve Orta İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve GSO desteğiyle ”Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini” tamamlayan 25 kadın girişimciye sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi.

KUYAP BİLGİLENDİRME KONFERANSI YAPILDI [29.09.2014]

KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (KUYAP) kapsamında bilgilendirme konferansı düzenlendi.

İTALYA-KANADA TİCARET HEYETLERİ KENTE DÖNDÜ [24.09.2014]

Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) organizasyonunda İtalya ve Kanada’ya giden sektörel ticaret heyetleri programlarını tamamlayarak Gaziantep’e döndü.
GSO organizasyonunda, “Triko-Konfeksiyon” İtalya, “Halı ve Halı İpliği” Kanada sektörel ticaret heyetleri ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Gaziantepli firmalar yaptıkları toplantılarda firmalarını tanıtarak fikir alışverişinde bulundu.

Bu haber 1957 defa görüntülendi. >>Habere git
"YEREL DEĞERDEN KÜRESEL İNOVASYONA-DUPONT ANADOLU BULUŞMALARI"TOPLANTISI [18.09.2014]

Küresel pazara yenilikçi ürünler, malzemeler ve hizmetler sunan bilim şirketi DuPont, yerel markaların inovasyon sürecine destek olmak amacıyla bu yıl ilk kez ‘’Yerel Değerden Küresel İnovasyona – DuPont Anadolu Buluşmaları 2014’’ adlı bir organizasyon düzenledi.

KAYMAKAM TURAN’DAN GSO’YA VEDA ZİYARETİ [18.09.2014]

Kütahya Vali Yardımcılığına atanan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) veda ziyaretinde bulundu.

GSO MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [17.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ihracatta ürün ve pazar çeşitliliğini artırmak gerektiğini belirterek, ‘’Sanayiciler olarak çıktığımız bu yolda ihracat bayrağını her zaman ileriye götürmek zorundayız’’ dedi.
Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu’nun başkanlığında yapılan GSO Meclis Toplantısı’na, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Halil Mazıcıoğlu ve Derya Bakbak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de konuk olarak katıldı.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt