‘’19. GAPSHOES FUARI’’ AÇILDI [19.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’19. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES)’’, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katıldığı törenle açıldı.

‘’İŞ DÜNYASI İÇİN VİZE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI’’ GSO'DA YAPILDI [17.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu işbirliğiyle, ‘‘İş Dünyası için Vize Bilgilendirme‘‘ konulu toplantı gerçekleştirildi.

Bu haber 2014 defa görüntülendi. >>Habere git
KONUKOĞLU: ''İŞADAMLARINA VERİLEN SCHENGEN VİZESİNİN SÜRESİ UZUN TUTULMALI'' [17.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Avrupa ülkeleri ile iş yapan işadamlarının Schengen vizesi alımında sorunlar yaşadığını belirterek, ‘‘Schengen vizesinin süresi uzun tutulmalı. İşadamlarına miminun 1 yıllık, gerekirse şirketlerin cirosunun büyüklüğüne göre daha uzun süreli vize verilmelidir‘‘ dedi.

KONUKOĞLU, TÜRKİYE'NİN İLK ÇEYREK BÜYÜME RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ [10.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ilk çeyrek büyüme rakamlarının sevindirici olduğunu belirterek, ‘’Yıl sonunda hedeflerin aşılarak yüzde 5 rakamının yakalanacağına inanıyoruz’’ dedi.

Bu haber 1909 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’YA ZİYARETLER [09.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 2023 hedeflerine kadının da çalışmasıyla ulaşılabileceğini belirterek, ‘’Çalışma hayatında kadınların sayısını artırmalıyız. Bu da sivil toplum örgütlerinin görevi’’ dedi.

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, GSO Başkanı Konukoğlu’na ziyarette bulundu.

-“AKBANK TİCARİ BANKACILIK MÜŞTERİ BULUŞMALARI” TOPLANTISI [09.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “2023 hedeflerine, bankacılık sektörü ile el ele verilerek ulaşabileceğini” belirtti.

Global ekonomik gelişmelerin Türk ekonomisine etkileri hakkında fikir alışverişinde bulunmak ve şirketlerin ihtiyaç duydukları bankacılık çözümlerini paylaşmak üzere, Akbank ve GSO işbirliğiyle düzenlenen “Akbank Ticari Bankacılık Müşteri Buluşmaları” toplantısı, GSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

HOLLANDA DIŞ TİCARET BAKANI GSO'YU ZİYARET ETTİ [04.06.2014]

Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Lilianne Ploumen, daha fazla iş bağlantıları kurmak ve ticaret yapmak istediklerini belirterek, “Burada daha fazla yatırımı desteklemek istiyoruz. Burada çok fazla fırsat olduğunu düşünüyoruz” dedi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BAŞKANI KADİR GÖZEGİR GSO'YU ZİYARET ETTİ [03.06.2014]

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yeni Başkanı Kadir Gözegir, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

TÜRK EXİMBANK'IN ''KREDİ VE SİGORTA PROGRAMLARI'' TANITIM TOPLANTISI YAPILDI [03.06.2014]

Türk Eximbank Ankara Bölge Müdürü Funda Baydar, bankanın misyonunun ihracatı artırmak ve ihracatçıyı desteklemek olduğunu belirterek, ‘’2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefi kapsamında Türk Eximbank’ın vermeyi hedeflediği destek 182 milyar dolar’’ dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Türk Eximbank işbirliğiyle düzenlenen ‘’Kredi ve Sigorta Programları Tanıtım Toplantısı’’, Oda’nın Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

GAZİANTEP'TEN MAYIS AYINDA 556 MİLYON 670 BİN DOLARLIK İHRACAT YAPILDI [01.06.2014]

Gaziantep’ten, Mayıs ayında 556 milyon 670 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,4 oranında düşüşle 556 milyon 670 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt