SUDAN BAŞKONSOLOSU’NDAN GSO’YA ZİYARET [08.12.2016]

Sudan İstanbul Başkonsolosu Dr. Emad Mirghani Altohamy, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi ile bir süre görüşen Başkonsolos Altohamy, Gaziantep’in sanayi kenti olduğunu belirterek, Sudan ile Gaziantep arasındaki ticari işbirliğini geliştirmek istediklerini söyledi.

CUMHURBAŞKANININ TL ÇAĞRISINA DESTEK [07.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dövizin bozdurularak TL’ye çevrilmesi yönündeki çağrısını desteklediklerini belirterek, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı bu çağrı çok doğru, herkesin uyması gerek’’ dedi.

KONUKOĞLU, NTV’DE ‘’EKOANADOLU’’ PROGRAMINA KONUK OLDU [06.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, NTV tarafından Gaziantep’te yayımlanan ‘’EkoAnadolu” programına konuk olarak katılarak, Gaziantep ekonomisini değerlendirdi.

''24. GAPSOHES FUARI'' [05.12.2016]

‘’24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’ Ortadoğu Fuar Merkezi’nde, 14 Aralık Çarşamba günü kapılarını açacak.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Fuarı’’ açılış töreni, 14 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

"BÜTÜN DÜNYAYI PAZARIMIZ OLARAK GÖRMELİ, FIRSATLARI DEĞERLENDİRMELİYİZ’’ [01.12.2016]

Gaziantep’in Kasım ayı ihracatı yüzde 3,7 düşüşle 565 milyon 556 bin dolar olarak gerçekleşti.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yıl Kasım ayında Gaziantep ihracatının, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,7 kayıpla 565 milyon 556 bin dolar olduğunu bildirdi.

GSO’DA, “MÜŞTERİN KAMU OLSUN” BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI [29.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Gaziantep Bölge Müdürlüğü işbirliği ile, 'Müşterin Kamu Olsun' konseptli bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GAZİANTEP’İN İNCİSİ ‘’ZEUGMA’’ DÜNYAYA TANITILIYOR [27.11.2016]

Gaziantep’in incisi ‘’Zeugma’’, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü desteğiyle hazırlanan ‘’www.zeugma.org.tr’’ adresli internet sitesi üzerinden dünyaya tanıtılacak.

‘’BİLİNÇLİ VE AYDIN NESİLLER YETİŞTİRMEDE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN ÇABALARI ÇOK ÖNEMLİDİR’’ [23.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Yüreği vatan ve insan sevgisiyle dolu, bilinçli ve aydın nesiller yetiştirmede değerli öğretmenlerimizin çabaları çok önemlidir’’ dedi.

TOPÇUOĞLU, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI [23.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Türkiye’nin geleceğe emin adımlarla yürüyebilmesinin eğitimden geçtiğini belirtti.
Topçuoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında “başöğretmen” sıfatını alması dolayısıyla 1981’den beri 24 Kasım’ın “Öğretmenler Günü” olarak kutlandığını hatırlatarak, tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutladığını ifade etti.

GSO YÖNETİMİNDEN TUGAY KOMUTANINA ZİYARET [21.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetimi, göreve yeni atanan 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Toplam:22031353