KONUKOĞLU’NDAN İHRACATÇILARI HEDEF ALAN DOLANDIRICILIĞA KARŞI UYARI [31.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, özellikle ihracat yapan şirketleri hedef alan ‘’Banka hesap detaylarının değiştirilmesi, güncelleştirilmesi’’ adı verilen dolandırıcılık olaylarına karşı üyelerini uyardı.

TÜMEXPO FUARI AÇILDI [30.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ‘’2. TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı’’na katılan yerli ve yabancı işadamlarına seslenerek, ‘’Yatırım yapmayı düşünen işadamlarımız varsa, buyursun gelsinler. Burada kendilerine elimizden gelen yardımı yaparız’’ dedi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ve Start Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’2. TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı’’, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın da katıldığı törenle, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde açıldı.

TÜMSİAD AVRUPA HEYETİNDEN GSO’YA ZİYARET [28.10.2014]

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Avrupa heyeti, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Ev sahipliğinden dolayı GSO’ya teşekkür eden, TÜMSİAD Avrupa Genel Başkanı Cahit Kerenciler Avrupa’da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, CUMHURİYET BAYRAMI’NI KUTLADI [28.10.2014]
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı gururla kutladıklarını belirtti.
Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir kahramanlık destanı yazılarak kazanılan milli mücadele sonucunda kurulan Cumhuriyetimizin 91. yıl dönümüne ulaşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını ifade etti.
İNOVASYON KOŞUSU GAZİANTEP’TE SÜRÜYOR [27.10.2014]

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye’nin 2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat ve dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girme hedeflerine yönelik olarak her yıl İstanbul’da düzenlediği ‘’Türkiye İnovasyon Haftası’’ etkinliğini Gaziantep’e taşıdı.
TİM ve Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) işbirliğiyle ‘’Türkiye inovasyonla geleceğe koşuyor’’ sloganıyla düzenlenen ‘’Türkiye İnovasyon Haftası Gaziantep’’ etkinliği, 6-7 Kasım tarihinde Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Bu haber 1994 defa görüntülendi. >>Habere git
ADİL KONUKOĞLU, "LİDERLİK ZİRVESİNDE" ÜNİVERSİTELİ GENÇLERE SESLENDİ [27.10.2014]

YGA, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen ‘’Gaziantep Liderlik Zirvesi’’, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Oditoryum Salonu’nda yapıldı.

YGA Liderlik Programı kapsamında, İstanbul dışında ilk kez Gaziantep’te Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Sanko Üniversitesi, Gaziantep Üniversitesi ve Zirve Üniversitesi’nden 750 öğrencinin katılımıyla yapılan Liderlik Zirvesi’nde konuşmacı olan Adil Konukoğlu, Gaziantep’in başarısını ve liderlik özelliklerini anlattı.

TÜBİTAK-TEYDEB "PROJE BİLGİLENDİRME VE FARKINDALIK TOPLANTISI" GSO'DA YAPILDI [23.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) üyelerine yönelik TÜBİTAK – TEYDEB proje bilgilendirme ve farkındalık toplantısı yapıldı.

WASHINGTON HEYETİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [22.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantepli işadamlarına Amerikan vizesi alırken kolaylık sağlanması gerektiğini belirtti.

Washington’dan gelen, Avrupa ve Avrasya İşleri Güney Avrupa Bürosu Yöneticisi Philip Kosnett ve Araştırma Bürosu Avrupa Analizcisi Claire Connor ile ABD’nin Adana Konsolosluğu Siyaset ve Ekonomi İşleri Müdürü JM Saxton Ruiz ve Mutluk Sevindik’in bulunduğu heyet, GSO’yu ziyaret etti.

Bu haber 1944 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in her zaman Türkiye’nin iki katı büyüdüğünü vurgularken, ‘’İlk dokuz aylık büyüme oranımızın da yüzde 7 civarında olduğu gözüküyor’’ dedi.

GSO Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya konuk olarak katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş de bir konuşma yaptı.

GAPLASDER YÖNETİM KURULUNUN GSO ZİYARETİ [20.10.2014]

Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği (GAPLASDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kökoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt