TUĞGENERAL GÜNEŞ, SANAYİCİLERE VEDA ETTİ [11.08.2014]

Gaziantep’te görev süresi dolan 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) veda ziyaretinde bulundu.
Tuğgeneral Güneş’i makamında ağırlayan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’te yürüttüğü başarı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.
Görev süresi boyunca sanayicilerden ve kurumlardan önemli destekler gördüklerini belirten Tuğgeneral Güneş, bugüne kadar sağladıkları katkılardan dolayı sanayicilere teşekkür etti.
GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de hazır bulunduğu ziyaret sırasında, Tuğgeneral Güneş’e yöresel bakır işlemeli bir hediye takdim edildi.

Bu haber 2065 defa görüntülendi. >>Habere git
İŞYERLERİNDE YANGINLARIN ÇIKIŞ SEBEBİ VE ALINMASI GEREKEN TEDBİRLER [11.08.2014]

‘’İşyerlerinde Meydana Gelen Yangınların Çıkış Sebepleri ve Alınması Gereken Tedbirler ve Uygulamalar’’ konulu toplantı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

GTO ESKİ BAŞKANI MEHMET ASLAN GSO’YA ZİYARETTE BULUNDU [11.08.2014]

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) eski Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

MİLLETVEKİLİ NEJAT KOÇER GSO’YU ZİYARET ETTİ [11.08.2014]

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret ederek, kentin sanayisi ve ekonomik faaliyetleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

KONUKOĞLU:"CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİM SONUCU MEMLEKETİMİZE VE BÜTÜN MİLLETİMİZE HAYIRLI OLSUN'' [11.08.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Cumhurbaşkanlığı seçim sonucunun hayırlı olmasını dileyerek, ‘’Siyasi tarihimizde başlayan bu yeni dönemde, istikrar ve güven ortamının sürmesini istiyoruz’’ dedi.

Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti’nin halk tarafından ilk Cumhurbaşkanının seçildiğine işaret ederek, bu gelişmenin ülkemiz demokrasisi açısından önemli bir kazanım olduğunu belirtti.

GAZİANTEP'İN TEMMUZ AYI İHRACAT RAKAMLARI AÇIKLANDI. [01.08.2014]

Gaziantep’ten, Temmuz ayında yüzde 18 oranında düşüşle 460 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep’ten bu yıl Temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 18 oranında düşüşle toplam 460 milyon 100 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

ADİL KONUKOĞLU:‘’TÜM İSLAM DÜNYASI DA İNŞALLAH BAYRAMI BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE GEÇİRİR’’ [25.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, İslam aleminin, milletimizin ve hemşerilerinin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bu haber 1940 defa görüntülendi. >>Habere git
GIDA SEKTÖRÜNDE HİJYEN EĞİTİMİ GSO’DA DEVAM EDİYOR [23.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Şehitkamil Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğinde iş yeri çalışanlarına yönelik düzenlenen hijyen eğitimleri devam ediyor.

Gıda üretim ve perakende iş yerleri, hazır yemek hizmeti, iş yeri ve kurum yemekhaneleri, restoranlar ve diğer benzeri gıda hizmetlerinin sunulduğu yerlerin çalışanlarına yönelik hijyen eğitimleri GSO’da düzenleniyor.

GAZİANTEP’İN, ‘’İSO İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU’’ ATAĞI [22.07.2014]

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ‘’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2013’’ araştırmasında, Gaziantepli sanayiciler yükselen başarı grafiğini sürdürüyor.

ADİL KONUKOĞLU:‘’FİLİSTİN’DEKİ İNSANLIK DIŞI SALDIRILARI EN AĞIR ŞEKİLDE KINIYORUZ. BU SALDIRILARA BİR AN ÖNCE SON VERİLMELİDİR’’ [22.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Filistin’deki insanlık dışı saldırıları en ağır şekilde kınayarak, ‘’Filistin’deki kardeşlerimizin yanındayız. İsrail ürünlerine yapılan protestoları haklı buluyoruz’’ dedi.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt