GIDA SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI GAZİANTEP’TE YAPILDI [06.02.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) koordinasyonunda yürütülen, KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (KUYAP) kapsamında, “Gıda Sektörü Çalıştayı” gerçekleştirildi.

‘’6. GAPTARIM’’ VE ‘’11. GAPFOOD’’ FUARLARI AÇILDI [05.02.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) desteğiyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ’’6. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)’’ ile ‘’11. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD)’’ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kudbettin Arzu’nun katıldığı törenle açıldı.

CUMHURİYET BAŞSAVCISI ESAT SEMERCİ’DEN VEDA ZİYARETİ [03.02.2015]

Emekliye ayrılacak olan Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) veda ziyaretinde bulundu.

GENÇ GİRİŞİMCİLERE ‘’ORTAK İŞ YAPMA KÜLTÜRÜNÜ GELİŞTİRİN’’ TAVSİYESİ [03.02.2015]

TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Bu haber 1922 defa görüntülendi. >>Habere git
YILIN İLK İHRACAT RAKAMI AÇIKLANDI [02.02.2015]

Gaziantep’te yılın ilk ayında ihracat yüzde 7,4 düşüşle 516 milyon dolar olarak gerçekleşti.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7,4 düşüşle 516 milyon 371 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

GSO ULUSLARARASI AKREDİTASYON BELGESİNİ YENİLEDİ [30.01.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) odalar için ortak kalite stratejisi oluşturmak amacıyla, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından geliştirilen, ‘Oda Akreditasyon Sistemi’ yenileme belgesini düzenlenen törenle aldı.

CHP HEYETİNİN ZİYARETİ [29.01.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, sanayicilerin önünü açabilmek ve şehri ileriye taşımak için yürüttükleri projeler sayesinde Gaziantep’in 2023 yılında 30 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşacağına inandığını belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Şeker ve Ali Serindağ’ın yanı sıra, partisinin Amasya, Burdur, Giresun ve İstanbul milletvekilleri, Parti Meclis Üyeleri ve CHP Gaziantep İl Başkanı Sait Köse’nin yer aldığı heyetle, GSO’yu ziyaret etti.

Bu haber 1905 defa görüntülendi. >>Habere git
KONUKOĞLU: ‘’ ÖNCELİKLİ DÖNÜŞÜM PROGRAMLARI EKONOMİDE YENİ SIÇRAMALAR YAPACAKTIR’’ [28.01.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, hükümetin açıkladığı Öncelikli Dönüşüm Programlarının ekonomide yeni sıçramalar yapacağını kaydetti.

Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ‘’güçlü ve dengeli büyüme için yapısal dönüşüm başlığıyla’’ Onuncu Kalkınma Planı kapsamında Öncelikli Dönüşüm Programlarına ilişkin bugün açıkladığı 8 programdan oluşan yeni bölümün önemli maddeler içerdiğini belirtti.

GSO OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [27.01.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, şehrin ihracatının büyümesinin kendileri için övünç kaynağı olduğunu belirterek, ‘’İhracatımızın ithalatı karşılama oranıyla her zaman gurur duyduk. Ülkenin bütçesine, dış ticaret açığının kapatılmasına katkıda bulunuyoruz’’ dedi.

Konukoğlu, GSO Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, Gaziantep’in geçen yıl dünya ekonomisinde olumsuz gelişmelere ve bölge ülkelerde yaşanan sorunlara rağmen büyümesini sürdürdüğünü kaydederek, bunun ‘’Antep için övünç kaynağı’’ olduğunu söyledi.

KONUKOĞLU; ‘’HÜKÜMETİMİZİN AÇIKLADIĞI PAKETLER, TÜRKİYE’Yİ DAHA GÜÇLÜ BİR NOKTAYA GETİRECEKTİR’’ [14.01.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, hükümetin son dönemde açıkladığı yeni paketlerin Türkiye’nin çok daha güçlü bir noktaya gelmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Bu haber 1949 defa görüntülendi. >>Habere git
İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt