GSO EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in her zaman Türkiye’nin iki katı büyüdüğünü vurgularken, ‘’İlk dokuz aylık büyüme oranımızın da yüzde 7 civarında olduğu gözüküyor’’ dedi.

GSO Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya konuk olarak katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş de bir konuşma yaptı.

GAPLASDER YÖNETİM KURULUNUN GSO ZİYARETİ [20.10.2014]

Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği (GAPLASDER) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kökoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Bu haber 2098 defa görüntülendi. >>Habere git
KADIN GİRİŞİMCİLERDEN, GSO BAŞKANINA TEŞEKKÜR PLAKETİ [17.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ekonomik kalkınma yolunda kadınların üretim gücünden yararlanmak gerektiğini vurgulayarak, ‘’2023 yılı hedeflerini gerçekleştirebilmemiz için kadınların iş hayatına daha fazla katılması gerekiyor’’ dedi.

HOLLANDA BÜYÜKELÇİLİĞİ EKONOMİ ATAŞESİ GSO’DA [16.10.2014]

Hollanda Büyükelçiliği Ekonomi Ataşesi Jeroen Kelderhuis ve Hollanda Fahri Konsolosu Bora Tezel, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Ekonomi Ataşeliği görevine yeni atanan Jeroen Kelderhuis’e hayırlı olsun dileklerini ileten GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep ve Hollanda’nın dış ticaret rakamları, şehrin ekonomik gelişimi ve sektörleri hakkında konuklarına bilgi verdi.

‘’ORTADOĞU TEKSTİL MAKİNALARI FUARI’’ AÇILDI [16.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) da işbirliğiyle, TÜYAP Fuarcılık ve Teknik Fuarcılık tarafından Gaziantep’te ilk kez düzenlenen ‘’Ortadoğu Tekstil Makinaları Fuarı (OTM 2014)’’, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI ‘’BÖLGESEL İSTİŞARE TOPLANTISI’’ YAPILDI [16.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, küçük sanayicileri de organize sanayi bölgelerinde toplamak gerektiğini belirterek, ‘’Çünkü, KOBİ’lerimiz olmadan büyük sanayicimizin olma şansı yok’’ dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının, 8. Bölge İl Müdürlükleri ile bağlı kuruluşlar arasında koordinasyon ve işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla kurum ve kuruluşların üst düzey yöneticilerinin katıldığı ‘’İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’’, GSO ev sahipliğinde yapıldı.

ORTADOĞU TEKSTİL MAKİNALARI FUARI’’ KAPILARINI AÇIYOR [14.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğiyle, Tüm Fuarcılık Yapım A. Ş. (TÜYAP) ve Teknik Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’Ortadoğu Tekstil Makinaları Fuarı (OTM 2014)’’, 16 Ekim Perşembe günü Gaziantep’te açılacak.

Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek fuarda, Türkiye’nin yanı sıra 30 ülkeden 560 firma yer alacak. İplik, dokuma, örgü, boya, baskı-terbiye ve konfeksiyon makinalarının en yeni modelleri ve ürünleri fuarda sergilenecek. Perşembe günü saat 12.00’de açılış töreni yapılacak fuar, 19 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, tekstil ve konfeksiyon üretiminde kullanılan teknolojilerin sergilendiği kapsamlı bir fuarın Gaziantep’te düzenlenmesinin ülkemiz ve bölgemiz adına önemli olduğunu belirtti.

GSO YÖNETİMİNDEN TUĞGENERAL DOĞAN’A ZİYARET [13.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı görevine atanan Tuğgeneral Cemalettin Doğan'ı ziyaret etti.

GSO ÜYELERİ, AİDAT BORÇLARINI YAPILANDIRABİLECEK [12.10.2014]

Bir süre önce yürürlüğe giren “Torba Yasa” ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile oda üyeleri birikmiş aidat borçlarını yeniden yapılandırabilecek.

KONUKOĞLU: ‘’BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYELİM’’ [10.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, sağduyu çağrısı yaparak, ‘’Birlik beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim’’ dedi.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt