KONUKOĞLU, TÜRKİYE'NİN İLK ÇEYREK BÜYÜME RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ [10.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ilk çeyrek büyüme rakamlarının sevindirici olduğunu belirterek, ‘’Yıl sonunda hedeflerin aşılarak yüzde 5 rakamının yakalanacağına inanıyoruz’’ dedi.

GSO’YA ZİYARETLER [09.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 2023 hedeflerine kadının da çalışmasıyla ulaşılabileceğini belirterek, ‘’Çalışma hayatında kadınların sayısını artırmalıyız. Bu da sivil toplum örgütlerinin görevi’’ dedi.

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Taner Özdurak ve yeni Yönetim Kurulu Üyeleri, GSO Başkanı Konukoğlu’na ziyarette bulundu.

-“AKBANK TİCARİ BANKACILIK MÜŞTERİ BULUŞMALARI” TOPLANTISI [09.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “2023 hedeflerine, bankacılık sektörü ile el ele verilerek ulaşabileceğini” belirtti.

Global ekonomik gelişmelerin Türk ekonomisine etkileri hakkında fikir alışverişinde bulunmak ve şirketlerin ihtiyaç duydukları bankacılık çözümlerini paylaşmak üzere, Akbank ve GSO işbirliğiyle düzenlenen “Akbank Ticari Bankacılık Müşteri Buluşmaları” toplantısı, GSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

HOLLANDA DIŞ TİCARET BAKANI GSO'YU ZİYARET ETTİ [04.06.2014]

Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Lilianne Ploumen, daha fazla iş bağlantıları kurmak ve ticaret yapmak istediklerini belirterek, “Burada daha fazla yatırımı desteklemek istiyoruz. Burada çok fazla fırsat olduğunu düşünüyoruz” dedi.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR BAŞKANI KADİR GÖZEGİR GSO'YU ZİYARET ETTİ [03.06.2014]

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’un yeni Başkanı Kadir Gözegir, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

Bu haber 2074 defa görüntülendi. >>Habere git
TÜRK EXİMBANK'IN ''KREDİ VE SİGORTA PROGRAMLARI'' TANITIM TOPLANTISI YAPILDI [03.06.2014]

Türk Eximbank Ankara Bölge Müdürü Funda Baydar, bankanın misyonunun ihracatı artırmak ve ihracatçıyı desteklemek olduğunu belirterek, ‘’2023 yılında 500 milyar dolarlık ihracat hedefi kapsamında Türk Eximbank’ın vermeyi hedeflediği destek 182 milyar dolar’’ dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Türk Eximbank işbirliğiyle düzenlenen ‘’Kredi ve Sigorta Programları Tanıtım Toplantısı’’, Oda’nın Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

GAZİANTEP'TEN MAYIS AYINDA 556 MİLYON 670 BİN DOLARLIK İHRACAT YAPILDI [01.06.2014]

Gaziantep’ten, Mayıs ayında 556 milyon 670 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,4 oranında düşüşle 556 milyon 670 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

KONUKOĞLU DOMOTEKS GAZİANTEP MAKİNE HALISI FUARI’NI ZİYARET ETTİ [29.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Domoteks Gaziantep Makine Halısı Fuarı"nı ziyaret ederek fuarın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

GSO, GÜNEY AFRİKA’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİSİNİ AĞIRLADI [28.05.2014]

Güney Afrika’nın Ankara Büyükelçisi Vika M. Khumalo, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Güney Afrika Cumhuriyeti’nin, Türkiye’nin dış ticaretinde öncelikli ülkelerden birisi olarak belirlendiğine işaret etti.

TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ SÜRÜYOR [28.05.2014]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliği sürüyor.
Kadın girişimciliğin artırılmasına yönelik düzenlenen etkinlik, Şahinbey Hacı Muzaffer Bakbak Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Hacı Sani Konukoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nde gerçekleştirildi.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 Son kayıt