TÜRKONFED GAZİANTEP EKONOMİSİNİ KİTAPLAŞTIRACAK [08.04.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ‘’Gaziantep’in, dünyanın gözbebeği bir şehir olması her zaman hayalim’’ dedi.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Mesut İşsever, Ekonomik Araştırmalar Bölüm Sorumlusu Zuhal Özbay Daş ve Danışman Doç. Dr. Ümit İzmen, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret ettiler.

GSO ZİRVE YAPTI [03.04.2015]

Medya Takip Ajansı Interpress’in 2015 yılının ilk çeyreğinde ekonomiye yön veren sanayi odalarını kapsayan araştırmasına göre, Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) ekonomide gündeminde ilk sırada yer aldığı ortaya çıktı.

Medya Takip Ajansı Interpress’in ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergide yayımlanan haberleri tek tek incelemesi sonrasında, Türkiye’de faaliyet gösteren 12 ildeki sanayi odası içinde GSO zirveye çıktı. GSO’nun, geride kalan üç ay boyunca 1.460 haberle birinci olduğu belirlendi.

GAZİANTEP MAKİNE VE OTOMASYON FUARI AÇILDI [02.04.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), KOSGEB desteğiyle 4M Fuarcılık tarafından organize edilen, 5. Gaziantep Makine ve Otomasyon Fuarı Gazitek 2015 Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

ADİL SANİ KONUKOĞLU ‘’YILIN SANAYİCİSİ’’ SEÇİLDİ [01.04.2015]

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı olan Adil Sani Konukoğlu, ‘’Yılın Sanayicisi’’ seçildi.

Uluslararası ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekovitrin tarafından bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen ‘’Yılın Starları Anketi’’ sonuçlandı. Dev anketin sonucu, Nisan ayı sayısında kamuoyuna duyuruldu.

GAZİANTEP’İN MART AYI İHRACATI [01.04.2015]

Gaziantep’ten, Mart ayında yüzde 5,6 oranında düşüşle 509,8 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yılın Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,6 oranında azalışla toplam 509 milyon 874 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

GSO SEKTÖREL HEYETİ ABD’DEN DÖNDÜ [01.04.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi” projesi (UR-GE) kapsamında plastik sektöründe faaliyet gösteren 20 firma temsilcisi ile Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği (GAPLASDER) heyetinden 11 firma temsilcisi Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) programlarını tamamlayarak kente döndü.

Bu haber 2088 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP VALİSİ ALİ YERLİKAYA GSO’YA İADEYİ ZİYARETTE BULUNDU [31.03.2015]

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) iadeyi ziyarette bulundu.
Vali Yerlikaya, GSO binası önünde Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cevdet Akınal ve Adnan Ünverdi ile Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

ADİL KONUKOĞLU, BÜYÜME RAKAMINI DEĞERLENDİRDİ [31.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin 2014 yılında potansiyelinin altında büyüdüğünü belirterek, ‘’Üretim faktörlerini harekete geçirmek için yapısal reformlara ağırlık verilmelidir’’ dedi.

Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye ekonomisinin 2014 yılının son çeyreğinde büyüme rakamının zayıf geldiğini ve yılın tamamında yüzde 2,9 büyüdüğünü ifade ederek, Orta Vadeli Program’da revize edilerek yüzde 3,3’e çekilen 2014 yılsonu hedefinin bile yakalanamadığını belirtti.

GAZİANTEP’TE MESLEKİ EĞİTİM ÇALIŞTAYI YAPILDI [31.03.2015]

İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Operasyonu kapsamında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından hazırlanan “Mesleki Eğitim İçin Oda, Okul ve Özel Sektör İşbirliği Projesi” kapsamında, “Gaziantep Mesleki Eğitim Çalıştayı” gerçekleştirildi.

GSO’DA, URGE MAKİNE-METAL SEKTÖRÜ PROJESİ FAALİYETLERİ BAŞLADI [28.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi konulu tebliğ uyarınca Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle yürütülen, Makine-Metal Sektöründe Uluslararası Rekabet Gücünün Artırılması ve İhracatın Desteklenmesi Projesi (URGE) açılış toplantısı yapıldı.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt