GSO MECLİSİ, FATMA ŞAHİN’İ AĞIRLADI [18.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, şehrin iki ayda ihracatının yüzde 10,2 artış gösterdiğini anımsatarak, ‘’Bu hızla gittiğimiz takdirde, inşallah bu yıl sonunda 7-7.5 milyar dolar arasında ihracatı gerçekleştiririz’’ dedi.

GSO Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 99. yıl dönümü dolayısıylaşehitlerin ruhuna dua okunmasıyla başladı.

İŞYERİ ÇALIŞANLARINA HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [17.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Sürekli Eğitim Merkezi’nde iş yeri çalışanlarına yönelik hijyen eğitimleri başlıyor.
Gıda üretim ve perakende iş yerleri, hazır yemek hizmeti, iş yeri ve kurum yemekhaneleri, restoranlar ve diğer benzeri gıda hizmetlerinin sunulduğu yerlerin çalışanlarına yönelik hijyen eğitimleri verilecek.
Eğitimlere katılanlara bir gün süreyle 09:00-15:30 saatleri arasında eğitimciler tarafından hijyen konusunda bilgiler anlatılacak. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU’NA ANLAMLI TEŞEKKÜR PLAKETİ [16.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na, ‘’Engelsiz İstihdam Merkezi’’nin kurulmasına destek verdiği için teşekkür plaketi sunuldu.

ADİL KONUKOĞLU, GAGİAD GENEL KURULU’NA KATILDI [15.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, kurucu başkanlığını yaptığı Gaziantep Genç İşadamları Derneği’nin (GAGİAD) şehrin ekonomisinde önemli yere sahip olduğunu vurgulayarak, ‘’Şu ana kadar tüm arkadaşlar ellerinden geleni yaptı. Yeni gelenler de aynı bilinç çerçevesinde GAGİAD’ın çıtasını daha da yukarı çıkaracak’’ dedi.

GAGİAD’IN ‘’11. Olagan Genel Kurulu’’, derneğin hizmet binasında gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu’nun yaptığı Genel Kurulda, mevcut başkan Taner Özdurak yeniden seçildi.

Bu haber 2071 defa görüntülendi. >>Habere git
ADİL KONUKOĞLU, SANAYİ ÜRETİMİNİ NTV’YE DEĞERLENDİRDİ [10.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, bu yılın ilk sanayi üretim endeksi rakamının beklentilerin de üzerinde gelerek yüzde 7,3 olduğunu belirterek, ‘’Bu Gaziantep ve Türkiye için büyük bir moral kaynağı oldu. Türkiye büyümeye devam edecek’’ dedi.

‘’EKONOMİDE ÜRETİME KATILAN ELLER PROJESİ’’ [08.03.2014]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu, ‘’Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi’’ kapsamında Sanko Park AVM’de kermes düzenledi.

Dünya Kadınlar Günü’nde gerçekleştirilen kermese, girişimci 45 kadın stant açarak, kendi ürettikleri ürünleri sattılar.

KONUKOĞLU, DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADI [06.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye’nin ekonomik kalkınma yolunda kadının üretim gücünü kullanması gerektiğine vurgu yaparak, ‘’ Kadınların toplumun her alanında etkin bir şekilde yer almasıyla, daha güçlü bir ekonomi ve daha güzel yarınlar yaratabiliriz’’ dedi.

Bu haber 2037 defa görüntülendi. >>Habere git
KUYAP EĞİTİM İHTİYAÇ ANALİZİ ÇALIŞTAYI GSO'DA YAPILDI [04.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “Giderek küreselleşen pazar payı ve pazarlardaki gösterilen hızlı değişimlerle oluşan çalışmalardan dolayı rekabet gücü çok sıkı bir hale geldi” dedi.
Avrupa Birliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından finanse edilen KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (KUYAP) İhtiyaç Analiz Çalıştayı GSO ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Bu haber 1931 defa görüntülendi. >>Habere git
İHRACATTA ARTIŞA DEVAM [01.03.2014]

Gaziantep’ten, Şubat ayında yüzde 13,6 oranında artışla 528,8 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yılın Şubat ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 13,6 oranında artışla toplam 528 milyon 813 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

Bu haber 2002 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO ÜYELERİNİN ELEKTRONİK KATALOGLA TANITIM ATAĞI [28.02.2014]

Kurulduğu günden beri sanayicinin rekabet gücünü artıracak ve yeniliklere ayak uydurarak gelişimini sağlayacak projeleri hayata geçiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO), hazırladığı ‘’Sektörel E-Katalog’’ çalışmasını üye firmaların hizmetine sundu.

Bu haber 2085 defa görüntülendi. >>Habere git
İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Son kayıt