KONUKOĞLU; ‘’HÜKÜMETİMİZİN AÇIKLADIĞI PAKETLER, TÜRKİYE’Yİ DAHA GÜÇLÜ BİR NOKTAYA GETİRECEKTİR’’ [14.01.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, hükümetin son dönemde açıkladığı yeni paketlerin Türkiye’nin çok daha güçlü bir noktaya gelmesine katkı sağlayacağını belirtti.

Bu haber 1919 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’NUN KURUCU BAŞKANI SANİ KONUKOĞLU VEFATININ 21. YILINDA RAHMET VE ŞÜKRANLA ANILDI [14.01.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, GSO’nun kurucu başkanı merhum Sani Konukoğlu’nu aramızdan ayrılışının 21. yılında rahmet ve şükranla andı.
Konukoğlu, yayımladığı mesajında, 1989 yılında GSO’nun kuruluşunu gerçekleştiren ve ilk Yönetim Kurulu Başkanı olan duayen sanayici Sani Konukoğlu’nun, 16 Ocak Cuma günü ölüm yıl dönümünde Gaziantep Asri Mezarlıkta kabri başında anılacağını belirtti.

Bu haber 2038 defa görüntülendi. >>Habere git
BANGLADEŞ HEYETİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [13.01.2015]

Bangladeş’in Ankara Büyükelçisi Zulfiqur Rahman ve Bangladeş Parlamentosu Tekstil ve Jüt Bakanlığı Daimi Komitesi Başkanı Saber Hossain Chowdhury, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

KOORDİNATÖR VALİ DALMAZ’DAN GSO BAŞKANINA VEDA ZİYARETİ [13.01.2015]

Koordinatör Vali Veysel Dalmaz, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

KADIN GİRİŞİMCİLERDEN NEZAKET ZİYARETİ [13.01.2015]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu yeni yönetimi, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

KOÇER, GSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ [13.01.2015]

AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, hükümetin açıkladığı Ekonomik ve Sosyal Dönüşüm Programlarının her birinin devrim sayılabilecek paketler olduğunu belirterek, ‘’Bunlar Türkiye’yi kalkındıracak, milli geliri artıracak, refahı ve sosyal düzeyi geliştirecek çalışmalar’’ dedi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu’nu ziyaret eden Koçer, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevi nedeniyle ekonomik süreçle çok daha fazla ilişkili olduğunu, Türkiye makro ekonomisi alanında çok önemli çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

KONUKOĞLU, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI [08.01.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, gazeteciliğin toplumsal yaşamımızda çok önemli ve büyük sorumluluk taşıyan bir meslek olduğunu belirtti.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Gaziantep ve ülkemizin dört bir yanında halkın haber alma özgürlüğü için çalışan bütün basın mensuplarının ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’nü kutladı.

TOBB GAZİANTEP KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMİ YAPILDI [08.01.2015]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına Gülseren Hülya Akkaya seçildi.

GAZİANTEP 2014 YILINI İHRACATTA ARTIŞLA KAPATTI [01.01.2015]

Gaziantep’ten, 2014 yılında yüzde 2,5 artışla toplam 6 milyar 641 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ihracat rakamlarını değerlendirdi.

Bu haber 1995 defa görüntülendi. >>Habere git
KONUKOĞLU: ‘’2015’İN, DAHA BAŞARILI VE DAHA İYİ BİR YIL OLMASINI BEKLİYORUZ’’ [30.12.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 2015 yılının daha iyi bir yıl olmasını beklediklerini ifade ederek, ‘’Hedeflerimize ulaşmak için dün olduğu gibi bugün de elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz’’ dedi.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt