GSO’DA “ÖZEL PAZAR TANITIM TOPLANTISI” YAPILDI [09.12.2014]

GSO ve Borsa İstanbul işbirliğinde, “Özel Pazar Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirildi.
Ünverdi, açılışta yaptığı konuşmada, Gaziantep’in faydası olabilecek her türlü harekete her zaman destek verdiklerini söyledi.

EMPATİ DERNEĞİ ÜYELERİ GSO'YU ZİYARET ETTİ [08.12.2014]

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Konukoğlu, gelirini eğitime bağışlamak üzere bu yıl ‘’EMPATİ Yılbaşı Alışveriş Şenliği’’nin ikincisini düzenlediklerini belirtti.

Zeynep Konukoğlu, Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Bu haber 2031 defa görüntülendi. >>Habere git
KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ GSO’DA TANITILDI [01.12.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı bilgilendirme ve tanıtım toplantısı yapıldı.

GAZİANTEP’İN KASIM İHRACATI AÇIKLANDI [01.12.2014]

Gaziantep’ten bu yılın Ocak-Kasım döneminde yüzde 2,2 artışla 6 milyar 25 milyon dolarlık ihracat yapıldı.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in 2014 yılı Kasım ayı ihracatının, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,7 gerileyerek 608 milyon 902 bin dolar olarak gerçekleştiğini bildirdi.

Bu haber 2003 defa görüntülendi. >>Habere git
SIK YAŞANAN ELEKTRİK KESİNTİLERİ SANAYİYİ OLUMSUZ ETKİLİYOR [27.11.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’te son zamanlarda artan elektrik kesintilerinden imalat sanayinin olumsuz etkilediğini belirterek, ‘’İlgili kurum, elektrik kesintisini önlemeye yönelik gerekenleri acilen yapmalıdır’’ dedi.

Bu haber 1945 defa görüntülendi. >>Habere git
‘’2. GİRİŞİMCİLİK İŞ FİKRİ YARIŞMASI’’ YAPILDI [22.11.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye’nin hedeflerine ulaşabilmesi için girişimciliğin kadını erkeğiyle topyekun olması ve girişimcilik fikrinin ülke geneline yayılması gerektiğini belirtti.

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından üniversite öğrencilerine yönelik ‘’Biraz Girişimcilik Biraz Fikir’’ sloganıyla düzenlenen ‘’2. Girişimcilik İş Fikri Yarışması’’ ödül töreni, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

MODA VE HAZIR GİYİM FEDERASYONU GSO’DA TOPLANDI [22.11.2014]

Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısını, Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Oda olarak her zaman sanayicinin önünü açmak için çalıştıklarını belirten GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, federasyon üyelerini Gaziantep’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

GSO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [18.11.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, GSO’nun bu yıl 25. kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirterek, ‘’Gaziantep ekonomisinin, Oda’nın kurulmasıyla hangi noktada nereye geldiğini çok rahat şekilde görebiliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.

KONUKOĞLU, ''GARANTİ ANADOLU SOHBETLERİ'' TOPLANTISINA KATILDI [11.11.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Kilis’in kalkınmasına önem verdiklerini belirterek, ‘’Kilis’in maalesef kaderine terk edilmiş bir hali var gibi gözüküyor. Ama Gaziantepli olarak buna gönlümüz el vermiyor. Bundan dolayı birlikte Polateli-Şahinbey OSB’yi hayata geçirmeye çalışıyoruz’’ dedi.

Garanti Bankası’nın 2002 yılından beri gerçekleştirdiği ‘’Garanti Anadolu Sohbetleri’’ toplantısının 96’ıncısı, Kilis’te düzenlendi. İlin potansiyeli ve önündeki fırsatların ele alındığı toplantıyı, Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Arolat yönetti.

Bu haber 1989 defa görüntülendi. >>Habere git
ADİL KONUKOĞLU: “MODERN TÜRKİYE’NİN KURUCUSU BÜYÜK ÖNDER’İ SAYGIYLA ANIYORUZ” [09.11.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 76. yılı dolayıyla bir mesaj yayımladı.

Konukoğlu, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ilk cumhurbaşkanımız Büyük Önder Atatürk'ün fikirlerinin kendilerine her zaman yol gösterici olduğuna dikkati çekti.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt