CUMHURBAŞKANI GÜL’E İFTARDA GAZİANTEP JESTİ [16.07.2014]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) düzenlediği iftar yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve GTO Başkanı Eyüp Bartık tarafından Gaziantep’in meşhur tatlılarından şöbiyet ikram edildi.

KONUKOĞLU, CNBC-e KANALINDA SANAYİ ÜRETİMİNİ DEĞERLENDİRDİ [08.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, mayıs ayında sanayi üretim endeksinde artışın mevsimsel faktörlerin de etkisiyle yavaşlamasını doğal karşıladığını belirterek, ‘’Bu durum kesinlikle geçici. Yılsonunu yüzde 4,5’un üzerinde bir büyüme rakamıyla kapatacağımıza inanıyorum’’ dedi.

ANKARA'DA ''IRAK GÜNCEL DURUM DEĞERLENDİRME'' TOPLANTISI YAPILDI [07.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Ankara’da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi başkanlığında gerçekleştirilen ‘’Irak Güncel Durum Değerlendirme’’ toplantısına katıldı.
Ekonomi Bakanlığı’nda yapılan toplantıda, Irak’ta yaşanan son gelişmelerin Türkiye ekonomisi ve ihracatına yönelik etkileri görüşüldü.

Bu haber 1901 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP’İN İLK YARIYIL İHRACATI [01.07.2014]

Gaziantep’ten yılın ilk altı ayında yüzde 4,8 oranında artışla 3 milyar 294 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Haziran ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,8 oranında artışla toplam 514 milyon 789 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

Bu haber 2028 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’DA AR-GE VE İNOVASYON KONULU TOPLANTI YAPILDI [26.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Ar-Ge ve inovasyonun, Türkiye’nin ileri teknolojiye ulaşması ve gelişmiş ülkeler düzeyine erişmesi için, “olmazsa olmaz” konulardan birisi olduğunu söyledi.

TÜBİTAK tarafından GSO’da, “Ar-Ge ve İnovasyon Destekleri” konulu toplantı düzenledi. Toplantıya, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı Halil Mazıcıoğlu Gaziantep Vali Yardımcısı Adil Nas, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Yücel Altunbaşak, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları (TEYDEB) Başkanı Fatih Yülek ve sanayiciler katıldı.

GSO HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [25.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten Suriye ve Irak’a ihracattaki artışın devam ettiğini, ancak bundan sonrası için önlem alınması gerektiğini söyledi.

GSO Haziran ayı meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da katıldı.

GAZİANTEP’İN, ‘’İSO 500’’TEKİ FİRMA SAYISI 24 OLDU [24.06.2014]

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ‘’Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2013’’ araştırmasında, Gaziantep’ten listeye giren firma sayısı 24’e yükseldi.

‘’19. GAPSHOES FUARI’’ AÇILDI [19.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’19. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES)’’, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katıldığı törenle açıldı.

‘’İŞ DÜNYASI İÇİN VİZE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI’’ GSO'DA YAPILDI [17.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu işbirliğiyle, ‘‘İş Dünyası için Vize Bilgilendirme‘‘ konulu toplantı gerçekleştirildi.

Bu haber 1921 defa görüntülendi. >>Habere git
KONUKOĞLU: ''İŞADAMLARINA VERİLEN SCHENGEN VİZESİNİN SÜRESİ UZUN TUTULMALI'' [17.06.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Avrupa ülkeleri ile iş yapan işadamlarının Schengen vizesi alımında sorunlar yaşadığını belirterek, ‘‘Schengen vizesinin süresi uzun tutulmalı. İşadamlarına miminun 1 yıllık, gerekirse şirketlerin cirosunun büyüklüğüne göre daha uzun süreli vize verilmelidir‘‘ dedi.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 Son kayıt