KOÇER, GSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ [13.01.2015]

AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, hükümetin açıkladığı Ekonomik ve Sosyal Dönüşüm Programlarının her birinin devrim sayılabilecek paketler olduğunu belirterek, ‘’Bunlar Türkiye’yi kalkındıracak, milli geliri artıracak, refahı ve sosyal düzeyi geliştirecek çalışmalar’’ dedi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu’nu ziyaret eden Koçer, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcılığı görevi nedeniyle ekonomik süreçle çok daha fazla ilişkili olduğunu, Türkiye makro ekonomisi alanında çok önemli çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

KONUKOĞLU, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI [08.01.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, gazeteciliğin toplumsal yaşamımızda çok önemli ve büyük sorumluluk taşıyan bir meslek olduğunu belirtti.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Gaziantep ve ülkemizin dört bir yanında halkın haber alma özgürlüğü için çalışan bütün basın mensuplarının ‘’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’nü kutladı.

TOBB GAZİANTEP KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU SEÇİMİ YAPILDI [08.01.2015]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu Başkanlığına Gülseren Hülya Akkaya seçildi.

GAZİANTEP 2014 YILINI İHRACATTA ARTIŞLA KAPATTI [01.01.2015]

Gaziantep’ten, 2014 yılında yüzde 2,5 artışla toplam 6 milyar 641 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ihracat rakamlarını değerlendirdi.

Bu haber 1944 defa görüntülendi. >>Habere git
KONUKOĞLU: ‘’2015’İN, DAHA BAŞARILI VE DAHA İYİ BİR YIL OLMASINI BEKLİYORUZ’’ [30.12.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 2015 yılının daha iyi bir yıl olmasını beklediklerini ifade ederek, ‘’Hedeflerimize ulaşmak için dün olduğu gibi bugün de elimizi taşın altına koymaya devam edeceğiz’’ dedi.

Bu haber 2071 defa görüntülendi. >>Habere git
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU, ‘’GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİNE’’ KATILDI [28.12.2014]

Bu haber 2061 defa görüntülendi. >>Habere git
‘’GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ’’ [28.12.2014]

GSO YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [24.12.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ihracat artışının sürdürülebilir kılınması için ‘’Teknolojisi ve katma değeri yüksek ürünlerin ihracatına doğru mutlaka yelken açmalıyız’’ dedi.

GSO’DA ELEKTRİK KESİNTİLERİ KONUSUNDA TOPLANTI YAPILDI [24.12.2014]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO), kentte son dönemde yaşanan elektrik kesintileri konusunda, Enerjisa yetkililerinin katılımıyla toplantı yapıldı.

KONUKOĞLU, GAZİANTEP’İN KURTULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI [24.12.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 93. yıl dönümünü kutladı.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt