ADİL KONUKOĞLU, BÜYÜME RAKAMINI DEĞERLENDİRDİ [31.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin 2014 yılında potansiyelinin altında büyüdüğünü belirterek, ‘’Üretim faktörlerini harekete geçirmek için yapısal reformlara ağırlık verilmelidir’’ dedi.

Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye ekonomisinin 2014 yılının son çeyreğinde büyüme rakamının zayıf geldiğini ve yılın tamamında yüzde 2,9 büyüdüğünü ifade ederek, Orta Vadeli Program’da revize edilerek yüzde 3,3’e çekilen 2014 yılsonu hedefinin bile yakalanamadığını belirtti.

GAZİANTEP’TE MESLEKİ EĞİTİM ÇALIŞTAYI YAPILDI [31.03.2015]

İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Operasyonu kapsamında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından hazırlanan “Mesleki Eğitim İçin Oda, Okul ve Özel Sektör İşbirliği Projesi” kapsamında, “Gaziantep Mesleki Eğitim Çalıştayı” gerçekleştirildi.

Bu haber 2057 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’DA, URGE MAKİNE-METAL SEKTÖRÜ PROJESİ FAALİYETLERİ BAŞLADI [28.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi konulu tebliğ uyarınca Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle yürütülen, Makine-Metal Sektöründe Uluslararası Rekabet Gücünün Artırılması ve İhracatın Desteklenmesi Projesi (URGE) açılış toplantısı yapıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ GÜLVEREN’DEN GSO’YA ZİYARET [27.03.2015]

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) iade-i ziyarette bulundu.

Gaziantep’te görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Gülveren, bütün emniyet teşkilatıyla birlikte gece gündüz demeden kentin huzuru ve asayişi için çalışacaklarını söyledi.

GSO’DAN ‘’ANTEP BAKLAVASI’’ COĞRAFİ İŞARET AÇIKLAMASI [25.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), ‘’Antep Baklavası’’ ya da ‘’Gaziantep Baklavası’’ tescili ismini kullanarak üretim yapan üreticilerin, Türk Patent Enstitüsü (TPE) Mahreç İşareti mevzuatında belirlenen özelliklere göre üretim yapması gerektiğini belirtti.

GSO’dan yapılan yazılı açıklamada, ‘’Antep Baklavası’’ konusunda kamuoyunda yer alan açıklamaların eksik bilgi içerdiği belirtildi.

GSO’DAN ABD’YE HEYET ORGANİZASYONU [25.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi” projesi (UR-GE) kapsamında plastik sektöründe faaliyet gösteren 24’ü firma temsilcilerinden oluşan toplam 31 kişiyle Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) fuar gezisi düzenledi.

Bu haber 2004 defa görüntülendi. >>Habere git
BULSAD YENİ YÖNETİMİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [25.03.2015]

Bulgur Sanayicileri Derneği (BULSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Dayıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Bu haber 2022 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’DAN HUZUREVİ SAKİNLERİNE MORAL YEMEĞİ [24.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Yaşlılar Haftası dolayısıyla Gaziantep huzurevi sakinlerine yemek verdi.
Ünal Et Lokantısı’nda verilen yemeğe GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal, yönetim kurulu üyeleri Ferhan Sağım, Ali Özpolat, Gaziantep Huzurevi Müdürü Hasan Acem ile huzurevi sakinleri katıldı.

ALMANYA BÜYÜKELÇİLİĞİ MÜSTEŞARI GSO’DA [24.03.2015]

Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Christoph Hallier, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret ederek, Gaziantep ile ekonomik işbirliğini geliştirme ve yatırım fırsatlarını görüştü.

GSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, “Gaziantepli sanayiciler gece gündüz demeden var güçleriyle çalışmaya devam ediyorlar. Gaziantep olarak önümüz açık. Önümüzdeki dönemlerde çok daha iyi noktalara geleceğiz” dedi.

GSO Mart ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında, Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt
Toplam:25719511