KONUKOĞLU: ‘’ÜÇÜNCÜ ÇEYREKTE YÜZDE 4 BÜYÜME MORAL VERDİ’’ [10.12.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, üçüncü çeyrekte ekonominin beklentilerin üzerinde bir performansla büyüdüğünü belirterek, ‘’Yüzde 4 büyüme moral verdi’’ dedi.

KOÇER, GSO YÖNETİM KURULUNU ZİYARET ETTİ [07.12.2015]

AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep’in hizmetinde olduğunu belirterek, ‘’İnşallah yeni dönemde de daha tecrübeli olarak elimizden gelen çabayı göstereceğiz’’ dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Koçer, ekonomiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

IRAK BAŞKONSOLOSU MUAYED ÖMER KOPERLY’DEN GSO’YA ZİYARET [07.12.2015]

Irak’ın Gaziantep Başkonsolusu Muayed Ömer Koperly, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile görüşen Başkonsolos Koperly, Gaziantep’in modern ve güzel bir şehir olduğunu belirterek, ev sahipliğinden dolayı Adil Konukoğlu’na teşekkür etti.

GIDA SEKTÖRÜNDE KOBİ’LERİN VERİMLİLİĞİNİN ARTIRILMASI PROJESİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI [03.12.2015]

KOBİ Verimliliğinin Artırılması Projesi kapsamında, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü ile, Gaziantep Valiliği, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN), İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA), Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arasında işbirliği protokolü imzalandı.

KASIM AYINDA İHRACAT 590 MİLYON DOLAR OLDU [01.12.2015]

Gaziantep’in Kasım ayı ihracatı yüzde 2,8 düşüşle 589 milyon 977 bin dolar olarak gerçekleşti.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 2015 yılı Kasım ayında Gaziantep ihracatının, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,8 kayıpla 589 milyon 977 bin dolar olduğunu bildirdi.

ENDÜSTRİYEL SİMBİYOZ PROJESİNDE FİRMALAR ZİYARET EDİLDİ [27.11.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından Cazibe Merkezleri Fizibilite Destek programı kapsamında yürütülen, Gaziantep Endüstriyel Simbiyoz Projesi dahilinde, firmalar ziyaret edildi.
Proje kapsamında GSO’ya kayıtlı ve aktif olan tüm işletmeler, proje ekibi tarafından değerlendirilerek, üretimler için potansiyel simbiyoz olanakları (atık değişim potansiyeli) belirlendi. Belirlenen olanaklar içerisinde yer alan ve Gaziantep’te bulunan önemli sektörlerinde önde gelen firmalar ziyaret edildi.

GSO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [25.11.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep ihracatında sanayi ürünlerinin yüzde 94,9 pay aldığını ve sektörel ihracatın çok çeşitli olduğunu belirterek, ‘’Bu, sanayimizin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor’’ dedi.

Konukoğlu, GSO Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, önümüzdeki dört yılı çok rahat şekilde görebilecek bir hükümet yapısının ortaya çıktığını kaydederek, yeni kurulan hükümeti bir kez daha kutladı.

ADİL KONUKOĞLU:‘’64. HÜKÜMET HAYIRLI OLSUN. YENİ KABİNENİN, ÜLKEMİZİN KALKINMA HAMLESİNİ DAHA İLERİ TAŞIYACAĞINA İNANIYORUZ’’ [24.11.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yeni hükümeti tebrik ederek, ‘’Türkiye’nin kalkınma hamlesini daha ileriye taşıyacak, büyümeye ivme katacak güçlü bir reform süreci başlatılmalıdır’’ dedi.

GSO’NUN ‘’ANTEP KUTNU KUMAŞI’’NIN COĞRAFİ İŞARET TESCİL TALEBİ RESMİ GAZETEDE YAYINLANDI [16.11.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, “Antep Kutnu Kumaş” için hazırlanan Tescil İlan Talebi 15.11.2015/29533 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlandı.

KONUKOĞLU:‘’ATATÜRK’Ü ARAMIZDAN AYRILIŞININ 77’İNCİ YIL DÖNÜMÜNDE SAYGI VE ŞÜKRANLA ANIYORUZ’’ [09.11.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, milli mücadelenin kahramanı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 77’inci yıl dönümünde saygı ve şükranla andı.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Türk milletinin varlığını ve bağımsızlığını Atatürk’e borçlu olduğunu belirterek, O’nun ilke ve inkılaplarına sahip çıkarak gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmanın en önemli hedefleri olduğunu ifade etti.

Atatürk’ün ileri görüşlü büyük bir devlet adamı ve büyük bir lider olduğuna vurgu yapan Konukoğlu, bağımsız ve müreffeh bir gelecek için fikirleri ışığında ilerleyerek, bıraktığı mirası gelecek nesillere gururla aktarmak için çalıştıklarını kaydetti.

Konukoğlu, mesajında şöyle dedi:
‘’Atatürk, bir milletin kaderinin nasıl değişebileceğini dünya tarihine altın harflerle yazdırmıştır. Tüm hayatını milletine adamıştır. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasını hedef göstererek, izlenecek yolu işaret etmiştir. Gaziantepli sanayiciler olarak bizler, Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyine çıkarmak ve dünyanın en büyük ekonomileri arasında yer almasını sağlamak için kararlı bir şekilde ilerleyişimizi sürdürüyoruz. Bu yolda var gücümüzle çalışmaya, üretmeye, istihdam sağlamaya devam ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, 77 yıl önce ebediyete uğurladığımız Büyük Önder Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle, saygı ve şükranla anıyoruz.’’

İlk kayıt ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75  ... Son kayıt