GAZİANTEP TEKNOPARK -TARGET TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ VE GSO, “UNLU MAMÜL ÜRETİCİLERİ” İÇİN BİR ARAYA GELDİ [10.04.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından organize edilen ‘Unlu Mamulleri Meslek Ortak Komite Toplantısı’, Gaziantep Üniversitesi “Teknopark VIP” salonunda gerçekleştirildi.

GAZİANTEP’İN GURUR GÜNÜ [09.04.2015]

Gaziantep, Türk Patent Enstitüsü tarafından düzenlenen ‘’4. Türk Patent Ödülleri Töreni’’nde ‘’Türkiye’nin Marka Şehri’’ ödülünü aldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türk Patent Enstitüsü tarafından; sınai mülkiyet hakları konusunda toplumda farkındalık yaratılması, sanayiciler, akademisyenler ve diğer tüm kesimlerce inovasyona daha fazla önem verilmesi amacıyla düzenlenen ‘’4. Türk Patent Ödülleri’’, Ankara’da yapıldı.

GSO BAŞKANLARI, ‘’8. TÜRKİYE TİCARET VE SANAYİ ŞURASI’’NA KATILDI [08.04.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) başkanları, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında Ankara’da yapılan ‘’8. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’’na katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) İkiz Kuleler’de düzenlenen Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgili bakan ve üst düzey bürokratların, ülke genelindeki 365 Oda-Borsa Yönetim Kurulu Başkaları, Meclis Başkanları ve işadamlarının katılımıyla gerçekleştirildi.

TÜRKONFED GAZİANTEP EKONOMİSİNİ KİTAPLAŞTIRACAK [08.04.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ‘’Gaziantep’in, dünyanın gözbebeği bir şehir olması her zaman hayalim’’ dedi.

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) Yönetim Kurulu Üyesi Mesut İşsever, Ekonomik Araştırmalar Bölüm Sorumlusu Zuhal Özbay Daş ve Danışman Doç. Dr. Ümit İzmen, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret ettiler.

GSO ZİRVE YAPTI [03.04.2015]

Medya Takip Ajansı Interpress’in 2015 yılının ilk çeyreğinde ekonomiye yön veren sanayi odalarını kapsayan araştırmasına göre, Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) ekonomide gündeminde ilk sırada yer aldığı ortaya çıktı.

Medya Takip Ajansı Interpress’in ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile dergide yayımlanan haberleri tek tek incelemesi sonrasında, Türkiye’de faaliyet gösteren 12 ildeki sanayi odası içinde GSO zirveye çıktı. GSO’nun, geride kalan üç ay boyunca 1.460 haberle birinci olduğu belirlendi.

GAZİANTEP MAKİNE VE OTOMASYON FUARI AÇILDI [02.04.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), KOSGEB desteğiyle 4M Fuarcılık tarafından organize edilen, 5. Gaziantep Makine ve Otomasyon Fuarı Gazitek 2015 Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

ADİL SANİ KONUKOĞLU ‘’YILIN SANAYİCİSİ’’ SEÇİLDİ [01.04.2015]

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı olan Adil Sani Konukoğlu, ‘’Yılın Sanayicisi’’ seçildi.

Uluslararası ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekovitrin tarafından bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen ‘’Yılın Starları Anketi’’ sonuçlandı. Dev anketin sonucu, Nisan ayı sayısında kamuoyuna duyuruldu.

GAZİANTEP’İN MART AYI İHRACATI [01.04.2015]

Gaziantep’ten, Mart ayında yüzde 5,6 oranında düşüşle 509,8 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yılın Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,6 oranında azalışla toplam 509 milyon 874 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

Bu haber 2083 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO SEKTÖREL HEYETİ ABD’DEN DÖNDÜ [01.04.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi” projesi (UR-GE) kapsamında plastik sektöründe faaliyet gösteren 20 firma temsilcisi ile Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği (GAPLASDER) heyetinden 11 firma temsilcisi Amerika Birleşik Devletleri’nden (ABD) programlarını tamamlayarak kente döndü.

Bu haber 2023 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP VALİSİ ALİ YERLİKAYA GSO’YA İADEYİ ZİYARETTE BULUNDU [31.03.2015]

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) iadeyi ziyarette bulundu.
Vali Yerlikaya, GSO binası önünde Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Cevdet Akınal ve Adnan Ünverdi ile Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt
Toplam:25719506