KONUKOĞLU:“BÜYÜME RAKAMI GELECEĞE UMUTLA BAKMAMIZI SAĞLIYOR” [11.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin ikinci çeyrekte yüzde 5,1 oranında büyümesinin geleceğe daha olumlu bakmalarını sağladığını söyledi.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nisan-haziran dönemine ilişkin ikinci çeyrek Gayri Safi Yurtiçi Hâsıla (GSYH) verilerini değerlendiren Konukoğlu, “İkinci çeyrekte bayram nedeniyle oluşan iş günü kaybına rağmen ekonominin ilk çeyrekte elde edilen yüksek büyüme oranını devam ettirmesi memnuniyet verici bir tablo” dedi.

KONUKOĞLU: “ÜRETİM ÖLÇÜSÜNDE KALKINMA VAR DEMEKTİR” [08.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan sanayi üretim endeksinin beklentilerin üzerinde artmasının sevindirici ve büyümeye destek vermesi açısından önemli olduğunu söyledi.

ALMAN HEYETİNDEN GSO’YA ZİYARET [07.09.2017]

Başbakanlık Türkiye Yatırım ve Tanıtım Ajansı ve merkezi Gaziantep’te bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliğinde hazırlanan program kapsamında Alman medya kuruluşları temsilcilerinden oluşan heyet, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.

GSO-MEM ‘DE İŞLETMELER İÇİN ZORUNLU YANGIN EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [07.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), firmaların işletme ve çalışan güvenliği açısından almak zorunda oldukları eğitimlerden birisi olan yangın eğitimleri başlıyor.

GAZİANTEP’İN AĞUSTOS İHRACATI YÜZDE 5,5 ARTTI [01.09.2017]

Gaziantep’ten ağustos ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,5 artışla 604 milyon 905 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. 2016 yılı Ağustos ayında 573 milyon 555 bin dolarlık ürün ihraç edilmişti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerini değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yılın ilk 8 aylık ihracatının ise yüzde 4,5 oranında artışla 4 milyar 266 milyon 311 bin dolara ulaştığını söyledi.

ADİL KONUKOĞLU:"KURBAN BAYRAMININ; MİLLETİMİZ VE BÜTÜN İNSANLIĞA HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM” [28.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu İslam aleminin Kurban Bayramını kutlayarak, “Bu mübarek bayramın; milletimiz ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

MUSTAFA TOPÇUOĞLU:“BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN VESİLEDİR” [28.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kurban Bayramı'nın dünyaya ve Türkiye'ye barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek, bayramların birlik ve beraberliğin sağlanması ve devamlılığı için önemli bir vesile olduğunu ifade etti.

KONUKOĞLU:“30 AĞUSTOS; TÜRKİYE’NİN İŞGALCİLERDEN İLELEBET TEMİZLENDİĞİ ZAFER OLARAK TARİHE ALTIN HARFLERLE KAYIT DÜŞÜLEN GÜNDÜR” [25.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 30 Ağustos’un, Türkiye’nin işgalcilerden ilelebet temizlendiği zafer günü olarak tarihe altın harflerle kayıt düşülen gün olduğunu bildirdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Konukoğlu, vatanı işgal altında bulunan Türk milletinin yokluklara rağmen azim ve inançla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini bundan 95 yıl önce tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

MUSTAFA TOPÇUOĞLU 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 95. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI [25.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “95 yıl önce atalarımızın verdiği milli mücadele ruhuyla bizler de aynı anlayışla çalışmaya ve onların bize bıraktığı bu kutsal emaneti korumaya devam ediyoruz” dedi.

GSO-MEM’ DE, ‘İŞKUR HİZMET NOKTASI’ FAALİYETLERİNE BAŞLIYOR [24.08.2017]

Çalışma ve İş Kurumu’nun (İŞKUR) işverenlere ve iş arayanlara yönelik faaliyetlerini Başpınar Bölgesi’nde gerçekleştirmek üzere, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), İŞKUR hizmet noktası oluşturuldu.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt