GSO YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [28.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2016 yılının Türkiye ve tüm dünya için zor bir yıl olduğunu belirterek, ‘’Ama Gaziantep olarak hiçbir zaman yılmadık, var gücümüzle çalışmaya, üretmeye, ihracat yapmaya devam ettik’’ dedi.
Konukoğlu, GSO Aralık ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, dışarıda küresel ekonomide belirsizlik ve Ortadoğu’da yaşanan istikrarsız durum, içerde hain darbe girişimi ve terör olaylarının yaşandığı zor bir yılı geride bırakmak üzere olduğumuzu belirtti.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK VE BAKAN TÜFENKCİ, GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ'NE KATILDI [25.12.2016]

“GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ” YAPILDI [25.12.2016]

KONUKOĞLU: ‘’VATAN TOPRAKLARIMIZA GÖZ DİKENLERE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ’’ [22.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıl dönümünü coşkuyla kutladı.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Kurtuluş Savaşı sırasında tam 11 ay şehrin her sokağında işgalci güçlere karşı kahramanca direnen Gaziantep halkının yiğitliğini ve cesaretini bütün dünyaya gösterdiğini vurguladı.

TOPÇUOĞLU, GAZİANTEP’İN KURTULUŞUNUN 95’İNCİ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI [22.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Antep Savunmasında hayatın her alanına yayılan bir hikaye olduğunu belirtti.
Topçuoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’nci yıldönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, yokluk, açlık ve çaresizliğe rağmen vatan savunmasından geri durmayan Anteplilerin bugüne ve yarına çok büyük bir miras bıraktığını söyledi.

GSO’DA, “MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ” SINAVLARI DEVAM EDİYOR [20.12.2016]

GSO öncülüğünde, Gaziantep’te, tehlikeli mesleklerde çalışanlara yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları yapılmaya devam ediyor.

‘’24. GAPSHOES YAZ FUARI’’ TÖRENLE AÇILDI [14.12.2016]

Gaziantep’te düzenlenen ‘’24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’ törenle açıldı.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Yaz Fuarı’’nın, Ortadoğu Fuar Merkezi’nin açılış töreni, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi.

“BÜYÜME YOLCULUĞUMUZUN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUZ’’ [12.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ekonominin üçüncü çeyrekte canlı bir görünüm sergilemediğini belirterek, “Daralmanın geçici olduğuna, büyüme yolculuğumuzun devam edeceğine inanıyoruz’’ dedi.

“ÜLKE OLARAK YASTAYIZ. BAŞIMIZ SAĞ OLSUN’’ [11.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul’daki elim terör saldırısından dolayı milletimize başsağlığı dileyerek, “Hiçbir karanlık gücün vatanımızı parçalamasına, birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz’’ dedi.

GSO MECLİS BAŞKANI TOPÇUOĞLU: “MİLLETİMİZ BU ZOR GÜNLERİ DE BİRLİK VE BERABERLİKLE ATLATACAKTIR” [11.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, masum insanları hedef alan alçak saldırıyı lanetlediğini belirtti.
Topçuoğlu, İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini istemeyen hain güçlerin bir kez daha devre girdiğini ifade etti.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Toplam:22031352