GAZİANTEP’İN ‘’İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU’’ GURURU [14.07.2015]

Gaziantep sanayisi, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasına daha fazla firmayı sokmayı başardı.
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yapılan ‘’Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu - 2014 Araştırması’’ açıklandı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [13.07.2015]

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile görüşen Gül, Gaziantep ve Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini, milletvekilleri olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Bu haber 2026 defa görüntülendi. >>Habere git
KAYMAKAM SELAMİ AYDIN’DAN GSO’YA VEDA ZİYARETİ [10.07.2015]

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) veda ziyaretinde bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, görüşmesi sırasında, Bursa Vali Yardımcılığına atanan Selami Aydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu haber 1926 defa görüntülendi. >>Habere git
KONUKOĞLU, ‘’YILIN SANAYİCİSİ’’ ÖDÜLÜNÜ ALDI [03.07.2015]

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ‘’Yılın Sanayicisi’’ ödülünü aldı.

Uluslararası ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekovitrin tarafından düzenlenen ‘’14. Yılın Starları Ödül Töreni’’, WOW İstanbul Hotelleri’nde gerçekleştirildi. Ekonominin Oscar’ı olarak nitelendirilen Yılın Starları Ödülleri, 27 kategoride, derginin okurları tarafından birinci seçilenlere verildi.

GAZİANTEP İHRACATI ARTIŞA GEÇTİ [01.07.2015]

Gaziantep’ten, Haziran ayında yüzde 4,4 artışla 536 milyon 595 bin dolarlık ihracat yapıldı.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ihracatın olumlu sinyaller vermeye başladığını ifade ederek, 2015 yılının başından itibaren negatif yönde seyir izleyen rakamların Haziran ayında yeniden artışa geçtiğini vurguladı.

MHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLLERİNDEN GSO’YA NEZAKET ZİYARETİ [29.06.2015]

MHP Gaziantep Milletvekilleri Ümit Özdağ ve Ertuğrul Tolga Orhan, Gaziantep Sanayi Odası’’na (GSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

Haziran ayında gerçekleştirilen genel seçimlerde MHP’den milletvekili seçilen Ümit Özdağ ve Ertuğrul Tolga Orhan, seçim sonrası yaptıkları ziyaretler kapsamında, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bu haber 1997 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’DA KREDİ KAYIT BÜROSU TOPLANTISI YAPILDI [18.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “Girişimcilerimiz Gaziantep’in menfaatini her zaman ön planda tutmuştur. Şirketini düşündüğü kadar yaşadığı şehrin kalkınmasını da düşünen işadamlarımızın başarısı Gaziantep’in sanayi ve ticarette güzel yerlere ulaşmasına katkı sağlamıştır” dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğinde, “Kredi Kayıt Bürosu” bilgilendirme toplantısına düzenlendi.

KORE BÜYÜKELÇİSİ YUNSOO CHO, SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ [17.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Koreli firmalarla işbirliğini geliştirmek istediklerini belirterek, ‘’Buyurun, gelin. Yeni yapacağımız OSB’de yer verelim, orada yatırım yapın’’ dedi.

Gaziantep programı çerçevesinde bazı ziyaretlerde bulunan Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yunsoo CHO, sanayicilerle de bir araya geldi. GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özgüler, Ercan Sayın, Aykut Erkent ve Murat Kökoğlu ile birlikte Büyükelçi Yunsoo CHO’yu, İmam Çağdaş’ta yemekte ağırladı.

9. CUMHURBAŞKANI SÜLEYMAN DEMİREL’İN VEFATI [17.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in vefatından büyük üzüntü duyduklarını belirterek, ‘’Milletimizin başı sağolsun’’ dedi.

Konukoğlu, yayımladığı taziye mesajında, Türk siyasi tarihinde çok derin izler bırakan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in kendine özgü üslubu ve 40 yılı aşkın siyasi hayatında ülkemize verdiği hizmetlerle her zaman saygıyla anılacağını belirtti.

GSO HAZİRAN AYI MECLİSİ TOPLANDI [17.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, “Gaziantep olarak üretimlerimizde farklılığımızı mutlaka ortaya koymalıyız ve bu farklılığımızı da pazarlamasını iyi bilmeliyiz” dedi.

Konukoğlu, GSO Haziran ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmasına, son yapılan genel seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını dileyerek başladı.

Bu haber 1908 defa görüntülendi. >>Habere git
İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt