ANADOLU KAPLANLARI ÖRNEK OLUYOR [17.02.2015]

Amerika Boston’da bulunan Tufts Üniversitesi Fletcher School Başkanı Arthur Sculley, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

ŞAHİNBEY KAYMAKAMI SELAMİ AYDIN GSO’YU ZİYARET ETTİ [16.02.2015]

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

BAKLAVANIN BAŞKENTİ, ‘’ULUSAL BAKLAVA STANDARDINI’’ BELİRLEDİ [15.02.2015]

Türk Standartları Enstitüsü (TSE), Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantepli ünlü baklavacılar ile yaptığı çalışma sonucunda, baklavanın ulusal üretim standardını belirledi.
‘’Türk Baklavası Standart Tasarısı’’ hazırlığı yapan TSE teknik ekibi, tasarıya son şeklini vermeden önce baklavanın başkenti Gaziantep’te, Antep Baklavası’nın uluslararası coğrafi işaret tescilini alan Sanayi Odası temsilcileri ve ünlü baklava üreticileriyle bir araya geldi.

TIBBİ CİHAZ YATIRIM FIRSATLARI TOPLANTISI GSO’DA YAPILDI [12.02.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “İthal yolla temin edilen ürünlerin, Türkiye’de üretilmesi için gerekli teknolojiyi elde etmek ve bu ürünlerin ihracatında söz sahibi olmalıyız” dedi.

GSO ve Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği (TÜDER) işbirliğiyle, “Gaziantep Tıbbi Cihaz Yatırım Fırsatları ve Medikal Küme Oluşumu” toplantısı gerçekleştirildi.

GSO YÖNETİMİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜ ERHAN GÜLVEREN’E ZİYARET [09.02.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetimi, İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Erhan Gülveren’i ziyaret etti.

Bu haber 2014 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO, ‘’ANTEP KUTNU KUMAŞI’’NIN COĞRAFİ İŞARET TESCİLİNİ ALMAK İÇİN TPE’YE BAŞVURDU [08.02.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep yöresinin asırlık el sanatlarına ve geleneksel tatlılarına sahip çıkmaya devam ediyor.
Geleneksel tatlılarından baklavanın, Avrupa Birliği’ne yaptığı resmi başvurusunun ardından 2013 yılında ‘’Antep Baklavası’’ olarak uluslararası tescilini alma başarısı gösteren GSO, şimdi de ‘’Antep Kutnu Kumaşı’’nın tescil sürecini başlattı.

GIDA SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI GAZİANTEP’TE YAPILDI [06.02.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) koordinasyonunda yürütülen, KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (KUYAP) kapsamında, “Gıda Sektörü Çalıştayı” gerçekleştirildi.

‘’6. GAPTARIM’’ VE ‘’11. GAPFOOD’’ FUARLARI AÇILDI [05.02.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) desteğiyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ’’6. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)’’ ile ‘’11. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD)’’ Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kudbettin Arzu’nun katıldığı törenle açıldı.

CUMHURİYET BAŞSAVCISI ESAT SEMERCİ’DEN VEDA ZİYARETİ [03.02.2015]

Emekliye ayrılacak olan Gaziantep Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Esat Semerci, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) veda ziyaretinde bulundu.

GENÇ GİRİŞİMCİLERE ‘’ORTAK İŞ YAPMA KÜLTÜRÜNÜ GELİŞTİRİN’’ TAVSİYESİ [03.02.2015]

TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Başkanı İbrahim Yetkinşekerci, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt