GSO DELEGELERİ TOBB GENEL KURULU’NA KATILDI [02.05.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) delegeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 71. Genel Kurulu’na katıldı.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleşen genel kurula, Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, kongre üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

GSO TOBB DELEGELERİNE HİZMET ŞEREF BELGESİ VE PLAKET VERİLDİ [02.05.2015]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’nda, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) TOBB delegeleri Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Ünverdi, Cevdet Akınal ve Durmuş İşsever’e plaket verildi.

ADİL KONUKOĞLU: ÖLÜMÜNÜN 17. YILINDA KAMİL ŞERBETÇİ’Yİ RAHMETLE ANIYORUZ [02.05.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, eski GSO Yönetim Kurulu Başkanlarından merhum Kamil Şerbetçi’yi ölümünün 17. yılında rahmet ve şükranla andıklarını bildirdi.
Konukoğlu, yaptığı açıklamada, 1990-1998 yılları arasında GSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten Kamil Şerbetçi’nin, GSO ve Gaziantep sanayisinin gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtti.
“GSO Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürütürken aramızdan ayrılan Merhum Kamil Şerbetçi’yi her zaman hayırla anıyoruz” diyen Konukoğlu, şunları söyledi:
“Merhum Kamil Şerbetçi, şehrimiz için önemli çalışmalarda bulunmuş, Gaziantep sanayisine vizyonuyla büyük katkılar sağlamış, mümtaz bir şahsiyetti. Kendisini aramızdan ayrılışının 17. yılında bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyorum. Bu vesile ile Hakk’ın rahmetine kavuşan tüm meclis, danışma ve disiplin kurulu ile GSO üyelerini de saygı ve şükranla anıyor, Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun.”

NİSAN AYI İHRACATI AÇIKLANDI [01.05.2015]

Gaziantep’ten, bu yılın Nisan ayında yüzde 9,2 oranında azalışla 538 milyon 110 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yılın Nisan ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,2 oranında düşüşle toplam 538 milyon 110 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

HALI, KİLİM VE YER KAPLAMALARI İMALATÇILARI BİR ARAYA GELDİ [30.04.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından organize edilen halı, kilim ve yer kaplamaları imalatı meslek komite toplantısı yapıldı.
Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tekstil Mühendisliği Bölümü’nde düzenlenen toplantıya, GAÜN Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Topalbekiroğlu, GSO Yönetim Kurulu Üyesi M. Aykut Erkent ile Halı, Kilim ve Yer Kaplamaları İmalatı Komite üyeleri katıldı.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU’NDAN 23 NİSAN MESAJI [22.04.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, “Millet iradesinin sembolü TBMM’nin açılışının 95. Yıldönümünde milletimizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım” dedi.

GAP ENERJİ VERİMLİLİĞİ DANIŞMANLIK VE KULUÇKA MERKEZİ AÇILDI [22.04.2015]

“Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji Verimliliğinin Arttırılması” projesi kapsamında kurulan, GAP Enerji Verimliliği Danışmanlık ve -Kuluçka Merkezi açılış töreni, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, ve BM Kalkınma Programı (UNDP) Başkanı Helen Clark’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

AP’NİN ERMENİ KARARINA SERT TEPKİ [20.04.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Avrupa Parlamentosu’nun (AP) Ermeni kararını şiddetle kınayarak, ‘’Avrupa ülkeleri, eğer yürekleri yetiyorsa kendi geçmişleriyle yüzleşsinler’’ dedi.

Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, AP’nin geçtiğimiz hafta aldığı 1915 Ermeni zorunlu göçünü ‘’soykırım’’ olarak niteleyen karara sert tepki göstererek, bu kararın tarihi ve hukuki gerçeklerle bağdaşmadığını belirtti.

BREZİLYA BÜYÜKELÇİSİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [16.04.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye ve Brezilya arasındaki yapılacak karşılıklı anlaşmalarla dış ticaretin çok daha fazla gerçekleştirilebileceğini söyledi.

Brezilya’nın Ankara Büyükelçisi Antonio Luis Espinola Salgoda ve beraberinde Brezilya Fahri Konsolosu Murat Kökoğlu, GSO’yu ziyaret etti.

RUSYA PENZA BÖLGESİ TİCARİ HEYETİNDEN GSO’YA ZİYARET [16.04.2015]

Rusya Federasyonu Penza Bölgesi Ticari heyeti Gaziantep Sanayi Odası‘na (GSO) ziyarette bulundu.
Penza Bölgesi Hükümet Başkanı Birinci Yardımcısı-Yatırım Geliştirme ve Dış İlişkiler Bakanı Vladimir Volkov, Penza Bölgesi Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Vladimir Podbed, Yatırım Geliştirme ve Bölgesel Kalkınma Merkezi Başkanı Aleksandra Bessonova, Rusya Federasyonu Ülke Müdürü Suat Balaban’dan oluşan heyet ziyarette Penza Bölgesi hakkında bilgi verdi.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt