MODA VE HAZIR GİYİM FEDERASYONU GSO’DA TOPLANDI [22.11.2014]

Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısını, Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Oda olarak her zaman sanayicinin önünü açmak için çalıştıklarını belirten GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, federasyon üyelerini Gaziantep’te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

GSO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [18.11.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, GSO’nun bu yıl 25. kuruluş yıl dönümünü kutladığını belirterek, ‘’Gaziantep ekonomisinin, Oda’nın kurulmasıyla hangi noktada nereye geldiğini çok rahat şekilde görebiliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim’’ dedi.

KONUKOĞLU, ''GARANTİ ANADOLU SOHBETLERİ'' TOPLANTISINA KATILDI [11.11.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Kilis’in kalkınmasına önem verdiklerini belirterek, ‘’Kilis’in maalesef kaderine terk edilmiş bir hali var gibi gözüküyor. Ama Gaziantepli olarak buna gönlümüz el vermiyor. Bundan dolayı birlikte Polateli-Şahinbey OSB’yi hayata geçirmeye çalışıyoruz’’ dedi.

Garanti Bankası’nın 2002 yılından beri gerçekleştirdiği ‘’Garanti Anadolu Sohbetleri’’ toplantısının 96’ıncısı, Kilis’te düzenlendi. İlin potansiyeli ve önündeki fırsatların ele alındığı toplantıyı, Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Arolat yönetti.

ADİL KONUKOĞLU: “MODERN TÜRKİYE’NİN KURUCUSU BÜYÜK ÖNDER’İ SAYGIYLA ANIYORUZ” [09.11.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 76. yılı dolayıyla bir mesaj yayımladı.

Konukoğlu, mesajında, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ilk cumhurbaşkanımız Büyük Önder Atatürk'ün fikirlerinin kendilerine her zaman yol gösterici olduğuna dikkati çekti.

Bu haber 2056 defa görüntülendi. >>Habere git
KONUKOĞLU, ‘’AKADEMİSYEN-SANAYİCİ BULUŞMASI’’ PANELİNDE BAŞARININ SIRLARINI ANLATTI [07.11.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, birlik beraberlik içinde olmanın ve konulan hedeflere doğru çalışmanın başarıyı getireceğini belirterek, ‘’Ülke olarak birlik beraberliğimizi bozmazsak, Türkiye için 500 milyar dolar ihracat hedefi hayal değil’’ dedi.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM), Ekonomi Bakanlığı destekleri ile Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlediği ‘’Türkiye İnovasyon Haftası Gaziantep’’ etkinliği kapsamında ‘’Akademisyen - Sanayici Buluşması’’ konulu oturum yapıldı.

TÜRKİYE İNOVASYON HAFTASI DEVAM EDİYOR [06.11.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, “Türkiye İnovasyon Haftası Gaziantep” etkinliği kapsamında düzenlenen stantları gezdi.

MESLEKİ EĞİTİM İÇİN ODA, OKUL VE ÖZEL SEKTÖR İŞBİRLİĞİ PROJESİ TANITIM TOPLANTISI YAPILDI [02.11.2014]

İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Operasyonu kapsamında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından hazırlanan “Mesleki Eğitim için Oda, Okul ve Özel Sektör İşbirliği Projesi” tanıtım toplantısı yapıldı.

GAZİANTEP İHRACAT ARTIŞINI SÜRDÜRÜYOR [01.11.2014]

Gaziantep’ten, Ekim ayında yüzde 6,6 oranında artışla 569 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Ekim ayında geçen yılın Ekim ayına göre yüzde 6,6 oranında artışla topla 569 milyon 742 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

KONUKOĞLU’NDAN İHRACATÇILARI HEDEF ALAN DOLANDIRICILIĞA KARŞI UYARI [31.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, özellikle ihracat yapan şirketleri hedef alan ‘’Banka hesap detaylarının değiştirilmesi, güncelleştirilmesi’’ adı verilen dolandırıcılık olaylarına karşı üyelerini uyardı.

TÜMEXPO FUARI AÇILDI [30.10.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ‘’2. TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı’’na katılan yerli ve yabancı işadamlarına seslenerek, ‘’Yatırım yapmayı düşünen işadamlarımız varsa, buyursun gelsinler. Burada kendilerine elimizden gelen yardımı yaparız’’ dedi.

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) ve Start Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’2. TÜMSİAD Sanayi ve Ticaret Fuarı’’, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz’ın da katıldığı törenle, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde açıldı.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt
Toplam:24220205