ÇORLU TSO'DAN GAZİANTEP SANAYİ ODASI’NA ZİYARET [15.05.2015]

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Engin Adıgüzeloğlu, İsmail Köroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal heyete Gaziantep sanayisi hakkında bilgiler verdi.

KONUKOĞLU, ‘’TÜRKİYE SANAYİ STRATEJİ BELGESİ’’Nİ DEĞERLENDİRDİ [13.05.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, büyümenin motorunun imalat sanayisi olduğunu belirterek, ‘’Türkiye Sanayi Strateji Belgesi ile ortaya konan eylemlerin etkin şekilde uygulanması, Türk sanayisinin rekabet gücünü ve verimliliğini artıracaktır’’ dedi.
Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2015-2018 yıllarını kapsayan ve vizyonu ‘’Orta-yüksek ve yüksek teknolojili ürünlerde Afro-Avrasya’nın tasarım ve üretim üssü olmak’’ olarak belirlenen ‘’Türkiye Sanayi Strateji Belgesi’’ hakkında değerlendirmede bulundu.

GSO PLASTİK ÜRETİCİLERİ İTALYA’DAN DÖNDÜ [13.05.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından yürütülen, “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi” projesi (UR-GE) kapsamında plastik sektörüne yönelik İtalya’nın Milano ve Brescia bölgesine yurtdışı ticaret heyeti organizasyonu düzenlendi.

GSO’DAN MESLEK OKULU ÖĞRETMENLERİNE EĞİTİM [13.05.2015]

Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Programı çerçevesinde Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından hazırlanan “Mesleki Eğitim İçin Oda, Okul ve Özel Sektör İşbirliği Projesi” kapsamında, “Gaziantep Meslek Okulu Öğretmen ve İdarecilere Yönelik Eğitimler” verilmeye başladı.

MALİYE BAKANI ŞİMŞEK, SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ [12.05.2015]

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, genel seçim döneminde siyasi partilerin popülist vaatlerini eleştirerek, “Bizim tek seçim vaadimiz şu; biz reform yapacağız. Başka hiçbir vaade ihtiyacımız yok” dedi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda, ekonominin en önemli isimlerinden Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i konuk olarak ağırladı. Toplantıya, AK Parti Milletvekilleri Nejat Koçer ve Halil Mazıcıoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkan Fatma Şahin’in de katıldı.

GSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [12.05.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in ihracatta düşüşü telafi etmesinin yolunun “Yüksek katma değerli üretim ve ihracat yapmasından geçtiğini” belirtti.

GSO Mayıs ayı Olağan Meclis Toplantısı, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla gerçekleştirildi.

MHP HEYETİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [11.05.2015]

MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ, ekonomide yeni bir başarı hikayesinin üretim ve ihracata dayalı, sanayide inovasyona dayalı bir modelle gerçekleştirilebileceğini belirtti.

MHP Gaziantep İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan, MHP MYK üyesi Celal Taşdoğan ile genel seçimde Gaziantep milletvekili adayları Prof. Dr. Ümit Özdağ, Ertuğrul Tolga Orhan, Servet Demir, Fevzi Koçoğlu, Sermet Atay, Onur Önsel ve Mezine Sırakaya, Gaziantep Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

GSO’NUN İLK MECLİS BAŞKANI NACİ TOPÇUOĞLU MEZARI BAŞINDA ANILDI [11.05.2015]

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) kurucularından ve ilk meclis başkanı olan Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı merhum Naci Topçuoğlu, vefatının yedinci yıldönümünde Asri Mezarlık’taki aile kabristanında dualarla anıldı.

DUAYEN SANAYİCİ NACİ TOPÇUOĞLU’NUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ [10.05.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Sanayi Odası’nın Kurucu Meclis Başkanı merhum Naci Topçuoğlu’nu vefatının 7. yılında saygıyla ve rahmetle andı.

TOBB TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLERDEN GSO’YA ZİYARET [08.05.2015]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 18. Türkçe Konuşan Girişimciler Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ziyarette yaptığı konuşmada, heyeti Gaziantep’te görmekten dolayı memnun olduklarını belirterek, “Türkçe konuşan girişimcilerin düzenlediği bu gezinin iş görüşmelerine ciddi bir değer katacağını düşünüyorum” dedi.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt