KONUKOĞLU:"BÜYÜME RAKAMI BEKLENTİLERİMİZİN BİRAZ ALTINDA GELDİ" [10.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ikinci çeyrek büyüme rakamlarının beklentilerin bir miktar altında geldiğini belirterek, ‘’Ama yılsonu hedefimizden şaşmıyoruz’’ dedi.

KAYMAKAM AYDIN, VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU [10.09.2014]

Bursa’nın Yıldırım ilçesi Kaymakamlığına ataması yapılan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, veda ziyaretinde bulundu.

KONUKOĞLU: SANAYİ ÜRETİM ENDEKSİNDEKİ ARTIŞ BİZİ ÜMİTLENDİRDİ [08.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretiminin Temmuz ayında yüzde 1,8 artmasına sevindiklerini belirterek, ‘’Eylül ve Ekim aylarında çok daha iyi neticeler alacağımıza inanıyorum’’ dedi.

TEKSTİL AKADEMİSYENLERİ GSO’DA [04.09.2014]

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Tekstil Mühendisliği Bölümü akademisyenleri, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Bu haber 1911 defa görüntülendi. >>Habere git
KUYAP’TAN MESLEKİ EĞİTİM ÖĞRETMENLERİNE UYGULAMALI EĞİTİM [04.09.2014]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) faydalanıcısı olduğu ve Avrupa Birliği ile TOBB tarafından ortaklaşa finanse edilen KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (KUYAP), kapsamında mesleki eğitim öğretmenlerine “Pratik eğitim ve firma gezileri programı düzenleniyor.

GAZİANTEP’İN BAŞARISI DÜNYAYA ÖRNEK OLACAK [03.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantepli sanayicinin kazandığı parayı şehrinde yatırıma dönüştürdüğünü belirterek, ‘’Şehirde domino etkisi sanayileşme ile oluyor’’ dedi.

KONUKOĞLU, ‘’EN İYİ ANTEPFISTIĞI YARIŞMASI’’ ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI [03.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ‘’En İyi Antepfıstığı Yarışması’’ ödül törenine katıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından üreticiyi desteklemek amacıyla düzenlenen ‘’En İyi Antepfıstığı Yarışması’’, Gaziantep Ticaret ve Endüstri Merkezi’ndeki (GATEM) Fıstıkçılar Sitesi’nde gerçekleştirildi.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde binlerce kişinin geçimini sağladığı ve halk arasında "Yeşil Altın" olarak nitelendirilen Antepfıstığı üreticisinin desteklenmesi ve tanıtımına destek amacıyla bu yıl sekizincisi düzenlenen yarışmada, ilk üçte yer alanlara hediye çekleri takdim edildi.
Üreticiler arasından ‘’Fıstık Ağası’’nın seçildiği yarışmada daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav ile diğer protokol üyeleri, dereceye girenlere ödüllerini verdi.
‘’Fıstık bizim başımızın tacı. Rahmet, bereket demektir’’ diye konuşan Fatma Şahin, o nedenle tüm üreticilerinin çok kıymetli olduğunu belirterek, yarışmaya katılanları kutladı.

KONUKOĞLU, AĞUSTOS AYI İHRACATINI DEĞERLENDİRDİ [01.09.2014]

Gaziantep’ten, bu yılın Ocak-Ağustos döneminde yüzde 1 oranında artışla 4 milyar 235 milyon dolarlık ihracat yapıldı.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in 2014 yılı Ağustos ayı ihracatının, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,7 gerileyerek 481 milyon 620 bin dolar olarak gerçekleştiğini bildirdi.

GAZİANTEP GAZETECİLER CEMİYETİ HEYETİ GSO’DA [31.08.2014]

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, şehirde sanayi ve ticarette yakalanan başarıyı basın sektöründe de göstermek istediklerini söyledi.

Cemiyet Başkanı Ay, beraberinde Başkan Yardımcıları Murat Atay ve Galip Ünlükara, Genel Sekreter Aydın Akyürek, Sayman Bekir Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ruhi Aytaç ve Hanifi Kılıç ile GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

MHP İL BAŞKANINDAN GSO’YA ZİYARET [29.08.2014]

MHP Gaziantep İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt