ALBAY ARSLAN'DAN, GSO’YA VEDA ZİYARETİ [30.07.2015]

Başka bir göreve atanan Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Adnan Arslan, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI [23.07.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, basın mensuplarının ‘’24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı’’nı en iyi dilekleriyle kutladı.

Konukoğlu, yayımladığı kutlama mesajında, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basının, sansür ve kısıtlamalara maruz kalmadan görevini yerine getirmesinin demokrasinin temel gereklerinden birisi olduğunu belirtti.

KONUKOĞLU: ‘’BAYRAMI BİRLİK İÇİNDE KUTLAYALIM, MUTLULUKLARIMIZI ÇOĞALTALIM’’ [15.07.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

Konukoğlu, yayımladığı kutlama mesajında, manevi güzellikleri barındıran bir Ramazan ayını daha huzur içinde geride bırakırken, bayrama kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

GAZİANTEP’İN ‘’İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU’’ GURURU [14.07.2015]

Gaziantep sanayisi, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasına daha fazla firmayı sokmayı başardı.
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yapılan ‘’Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu - 2014 Araştırması’’ açıklandı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [13.07.2015]

AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile görüşen Gül, Gaziantep ve Türkiye için çalışmaya devam edeceklerini, milletvekilleri olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi.

Bu haber 1999 defa görüntülendi. >>Habere git
KAYMAKAM SELAMİ AYDIN’DAN GSO’YA VEDA ZİYARETİ [10.07.2015]

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) veda ziyaretinde bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, görüşmesi sırasında, Bursa Vali Yardımcılığına atanan Selami Aydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bu haber 1904 defa görüntülendi. >>Habere git
KONUKOĞLU, ‘’YILIN SANAYİCİSİ’’ ÖDÜLÜNÜ ALDI [03.07.2015]

Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ‘’Yılın Sanayicisi’’ ödülünü aldı.

Uluslararası ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekovitrin tarafından düzenlenen ‘’14. Yılın Starları Ödül Töreni’’, WOW İstanbul Hotelleri’nde gerçekleştirildi. Ekonominin Oscar’ı olarak nitelendirilen Yılın Starları Ödülleri, 27 kategoride, derginin okurları tarafından birinci seçilenlere verildi.

GAZİANTEP İHRACATI ARTIŞA GEÇTİ [01.07.2015]

Gaziantep’ten, Haziran ayında yüzde 4,4 artışla 536 milyon 595 bin dolarlık ihracat yapıldı.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ihracatın olumlu sinyaller vermeye başladığını ifade ederek, 2015 yılının başından itibaren negatif yönde seyir izleyen rakamların Haziran ayında yeniden artışa geçtiğini vurguladı.

MHP GAZİANTEP MİLLETVEKİLLERİNDEN GSO’YA NEZAKET ZİYARETİ [29.06.2015]

MHP Gaziantep Milletvekilleri Ümit Özdağ ve Ertuğrul Tolga Orhan, Gaziantep Sanayi Odası’’na (GSO) nezaket ziyaretinde bulundu.

Haziran ayında gerçekleştirilen genel seçimlerde MHP’den milletvekili seçilen Ümit Özdağ ve Ertuğrul Tolga Orhan, seçim sonrası yaptıkları ziyaretler kapsamında, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bu haber 1973 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’DA KREDİ KAYIT BÜROSU TOPLANTISI YAPILDI [18.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “Girişimcilerimiz Gaziantep’in menfaatini her zaman ön planda tutmuştur. Şirketini düşündüğü kadar yaşadığı şehrin kalkınmasını da düşünen işadamlarımızın başarısı Gaziantep’in sanayi ve ticarette güzel yerlere ulaşmasına katkı sağlamıştır” dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğinde, “Kredi Kayıt Bürosu” bilgilendirme toplantısına düzenlendi.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt