GSO’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE TEKNİK GEZİ [31.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında mühendislik öğrencilerine yönelik teknik gezi düzenledi.

GSO’DAN YAŞLILARA MORAL YEMEĞİ [27.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yaşlılar Haftası dolayısıyla Gaziantep Huzurevi sakinleri ile yemekte bir araya geldi.

BAŞKAN GÜZELBEY VE BAŞKAN ÖZTEKİN'DEN GSO’YA VEDA ZİYARETİ [26.03.2014]

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) veda ziyaretinde bulundu.

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI GSO’YU ZİYARET ETTİ [25.03.2014]

MHP’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Erzin, Gazianteplilerin müteşebbis ruhunu teşvik etmek gerektiğin belirterek, ‘’Yatırımların daha hızlı şekilde yapılabilmesi için önünün açılması gerektiğini düşünüyoruz’’ dedi.

Erzin, MHP İl Başkanı Mehmet Doğan, Şahinbey Belediye Başkan Adayı Burhan Gündüz ve Şehitkamil Belediye Başkan Adayı Mustafa Akdoğan ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

CHP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AKİF EKİCİ, SANAYİCİLERE POJELERİNİ ANLATTI [25.03.2014]

CHP’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akif Ekici, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Ekici, beraberinde Milletvekili Ali Serindağ ile Şahinbey ve Şehitkamil belediye başkan adaylarıyla birlikte GSO’yu ziyaret ederek, sanayicilere projelerini anlattı.

GSO MECLİSİ, FATMA ŞAHİN’İ AĞIRLADI [18.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, şehrin iki ayda ihracatının yüzde 10,2 artış gösterdiğini anımsatarak, ‘’Bu hızla gittiğimiz takdirde, inşallah bu yıl sonunda 7-7.5 milyar dolar arasında ihracatı gerçekleştiririz’’ dedi.

GSO Meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantı, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 99. yıl dönümü dolayısıylaşehitlerin ruhuna dua okunmasıyla başladı.

İŞYERİ ÇALIŞANLARINA HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [17.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Sürekli Eğitim Merkezi’nde iş yeri çalışanlarına yönelik hijyen eğitimleri başlıyor.
Gıda üretim ve perakende iş yerleri, hazır yemek hizmeti, iş yeri ve kurum yemekhaneleri, restoranlar ve diğer benzeri gıda hizmetlerinin sunulduğu yerlerin çalışanlarına yönelik hijyen eğitimleri verilecek.
Eğitimlere katılanlara bir gün süreyle 09:00-15:30 saatleri arasında eğitimciler tarafından hijyen konusunda bilgiler anlatılacak. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU’NA ANLAMLI TEŞEKKÜR PLAKETİ [16.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’na, ‘’Engelsiz İstihdam Merkezi’’nin kurulmasına destek verdiği için teşekkür plaketi sunuldu.

ADİL KONUKOĞLU, GAGİAD GENEL KURULU’NA KATILDI [15.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, kurucu başkanlığını yaptığı Gaziantep Genç İşadamları Derneği’nin (GAGİAD) şehrin ekonomisinde önemli yere sahip olduğunu vurgulayarak, ‘’Şu ana kadar tüm arkadaşlar ellerinden geleni yaptı. Yeni gelenler de aynı bilinç çerçevesinde GAGİAD’ın çıtasını daha da yukarı çıkaracak’’ dedi.

GAGİAD’IN ‘’11. Olagan Genel Kurulu’’, derneğin hizmet binasında gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu’nun yaptığı Genel Kurulda, mevcut başkan Taner Özdurak yeniden seçildi.

Bu haber 1944 defa görüntülendi. >>Habere git
ADİL KONUKOĞLU, SANAYİ ÜRETİMİNİ NTV’YE DEĞERLENDİRDİ [10.03.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, bu yılın ilk sanayi üretim endeksi rakamının beklentilerin de üzerinde gelerek yüzde 7,3 olduğunu belirterek, ‘’Bu Gaziantep ve Türkiye için büyük bir moral kaynağı oldu. Türkiye büyümeye devam edecek’’ dedi.

Bu haber 1910 defa görüntülendi. >>Habere git
İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 Son kayıt