KUYAP BİLGİLENDİRME KONFERANSI YAPILDI [29.09.2014]

KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi (KUYAP) kapsamında bilgilendirme konferansı düzenlendi.

İTALYA-KANADA TİCARET HEYETLERİ KENTE DÖNDÜ [24.09.2014]

Ekonomi Bakanlığı tarafından desteklenen ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) organizasyonunda İtalya ve Kanada’ya giden sektörel ticaret heyetleri programlarını tamamlayarak Gaziantep’e döndü.
GSO organizasyonunda, “Triko-Konfeksiyon” İtalya, “Halı ve Halı İpliği” Kanada sektörel ticaret heyetleri ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi. Gaziantepli firmalar yaptıkları toplantılarda firmalarını tanıtarak fikir alışverişinde bulundu.

"YEREL DEĞERDEN KÜRESEL İNOVASYONA-DUPONT ANADOLU BULUŞMALARI"TOPLANTISI [18.09.2014]

Küresel pazara yenilikçi ürünler, malzemeler ve hizmetler sunan bilim şirketi DuPont, yerel markaların inovasyon sürecine destek olmak amacıyla bu yıl ilk kez ‘’Yerel Değerden Küresel İnovasyona – DuPont Anadolu Buluşmaları 2014’’ adlı bir organizasyon düzenledi.

KAYMAKAM TURAN’DAN GSO’YA VEDA ZİYARETİ [18.09.2014]

Kütahya Vali Yardımcılığına atanan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) veda ziyaretinde bulundu.

GSO MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [17.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ihracatta ürün ve pazar çeşitliliğini artırmak gerektiğini belirterek, ‘’Sanayiciler olarak çıktığımız bu yolda ihracat bayrağını her zaman ileriye götürmek zorundayız’’ dedi.
Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu’nun başkanlığında yapılan GSO Meclis Toplantısı’na, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Halil Mazıcıoğlu ve Derya Bakbak ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in de konuk olarak katıldı.

DENETİMLİ SERBESTLİK FORKLİFT OPERATÖRLÜĞÜ SERTİFİKA TÖRENİ [17.09.2014]

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen forklift kursunu başarıyla tamamlayan, suçtan zarar gören mağdur ve eski hükümlü 12 kursiyere ‘’operatörlük belgeleri’’, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) düzenlenen törenle dağıtıldı.

TÜRKİYE HOKEY FEDERASYONU YÖNETİMİNİN GSO ZİYARETİ [17.09.2014]

Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

POLATELİ-ŞAHİNBEY OSB’’ ÇEVRESEL ETKİ DEĞERLENDİRME SÜRECİ [16.09.2014]

Kilis ile Gaziantep sınırında ortaklaşa kurulacak ‘’Polateli-Şahinbey Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi (OSB)’’nin devam eden Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci kapsamında halkı bilgilendirmek amacıyla toplantı düzenlendi.

KONUKOĞLU:‘’YEREL VE YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ’’ [12.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye’nin dış ticaret açığının en büyük kalemini enerji ithalatının oluşturduğunu belirterek, ‘’Yerel ve yenilenebilir kaynaklarımızı hızla enerjiye dönüştürmeliyiz. Bu yatırımların da mutlaka desteklenmesi gerekiyor’’ dedi.

KONUKOĞLU:"BÜYÜME RAKAMI BEKLENTİLERİMİZİN BİRAZ ALTINDA GELDİ" [10.09.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ikinci çeyrek büyüme rakamlarının beklentilerin bir miktar altında geldiğini belirterek, ‘’Ama yılsonu hedefimizden şaşmıyoruz’’ dedi.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt