EMNİYET MÜDÜRÜ GÜLVEREN’DEN GSO’YA ZİYARET [27.03.2015]

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) iade-i ziyarette bulundu.

Gaziantep’te görev yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Gülveren, bütün emniyet teşkilatıyla birlikte gece gündüz demeden kentin huzuru ve asayişi için çalışacaklarını söyledi.

GSO’DAN ‘’ANTEP BAKLAVASI’’ COĞRAFİ İŞARET AÇIKLAMASI [25.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), ‘’Antep Baklavası’’ ya da ‘’Gaziantep Baklavası’’ tescili ismini kullanarak üretim yapan üreticilerin, Türk Patent Enstitüsü (TPE) Mahreç İşareti mevzuatında belirlenen özelliklere göre üretim yapması gerektiğini belirtti.

GSO’dan yapılan yazılı açıklamada, ‘’Antep Baklavası’’ konusunda kamuoyunda yer alan açıklamaların eksik bilgi içerdiği belirtildi.

GSO’DAN ABD’YE HEYET ORGANİZASYONU [25.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi” projesi (UR-GE) kapsamında plastik sektöründe faaliyet gösteren 24’ü firma temsilcilerinden oluşan toplam 31 kişiyle Amerika Birleşik Devletleri’ne (ABD) fuar gezisi düzenledi.

Bu haber 1961 defa görüntülendi. >>Habere git
BULSAD YENİ YÖNETİMİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [25.03.2015]

Bulgur Sanayicileri Derneği (BULSAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Dayıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Bu haber 1942 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’DAN HUZUREVİ SAKİNLERİNE MORAL YEMEĞİ [24.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Yaşlılar Haftası dolayısıyla Gaziantep huzurevi sakinlerine yemek verdi.
Ünal Et Lokantısı’nda verilen yemeğe GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal, yönetim kurulu üyeleri Ferhan Sağım, Ali Özpolat, Gaziantep Huzurevi Müdürü Hasan Acem ile huzurevi sakinleri katıldı.

ALMANYA BÜYÜKELÇİLİĞİ MÜSTEŞARI GSO’DA [24.03.2015]

Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği Ekonomi ve Ticaret Müsteşarı Christoph Hallier, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret ederek, Gaziantep ile ekonomik işbirliğini geliştirme ve yatırım fırsatlarını görüştü.

GSO MART AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, “Gaziantepli sanayiciler gece gündüz demeden var güçleriyle çalışmaya devam ediyorlar. Gaziantep olarak önümüz açık. Önümüzdeki dönemlerde çok daha iyi noktalara geleceğiz” dedi.

GSO Mart ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında, Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirildi.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU KADIN GİRİŞİMCİLERE SESLENDİ [20.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, “Artık her başarılı bir erkeğin ardında başarılı bir kadın değil, her başarılı bir kadının ardında başarılı bir erkek vardır demek istiyoruz” dedi.

GSO tarafından organize edilen yemekte, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri bir araya geldi.

ADİL KONUKOĞLU: ‘’ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’NİN 100. YIL DÖNÜMÜNÜ BÜYÜK BİR GURUR VE COŞKUYLA KUTLUYORUZ’’ [17.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ’’18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. Yıl Dönümünü’’ büyük bir gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirtti.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, milli mücadele ruhunun meşalesinin yakıldığı ve milletin vatanı, hürriyetini ve istiklalini korumak için cesaret dolu mücadele sergilediği Çanakkale savaşlarının tarihimizdeki kahramanlık destanlarından birisi olduğunu vurguladı.

PLASTİK SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI [17.03.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, “Gaziantepli sanayiciler olarak, ARGE ve inovasyonu plastik ve kimya sektöründe de kullanarak 2023 hedeflerine ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Plastik Sanayicileri Federasyonu (PLASDER), Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği (GAPLASDER) ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğiyle, “Plastik Sektörünün Gelecek Tasarımı için Stratejik Açılımlar Çalıştayı” gerçekleştirildi.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt