GAZİANTEP'İN TEMMUZ AYI İHRACAT RAKAMLARI AÇIKLANDI. [01.08.2014]

Gaziantep’ten, Temmuz ayında yüzde 18 oranında düşüşle 460 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep’ten bu yıl Temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 18 oranında düşüşle toplam 460 milyon 100 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

Bu haber 1980 defa görüntülendi. >>Habere git
ADİL KONUKOĞLU:‘’TÜM İSLAM DÜNYASI DA İNŞALLAH BAYRAMI BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE GEÇİRİR’’ [25.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, İslam aleminin, milletimizin ve hemşerilerinin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı.

GIDA SEKTÖRÜNDE HİJYEN EĞİTİMİ GSO’DA DEVAM EDİYOR [23.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Şehitkamil Mesleki Eğitim Merkezi işbirliğinde iş yeri çalışanlarına yönelik düzenlenen hijyen eğitimleri devam ediyor.

Gıda üretim ve perakende iş yerleri, hazır yemek hizmeti, iş yeri ve kurum yemekhaneleri, restoranlar ve diğer benzeri gıda hizmetlerinin sunulduğu yerlerin çalışanlarına yönelik hijyen eğitimleri GSO’da düzenleniyor.

GAZİANTEP’İN, ‘’İSO İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU’’ ATAĞI [22.07.2014]

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ‘’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2013’’ araştırmasında, Gaziantepli sanayiciler yükselen başarı grafiğini sürdürüyor.

ADİL KONUKOĞLU:‘’FİLİSTİN’DEKİ İNSANLIK DIŞI SALDIRILARI EN AĞIR ŞEKİLDE KINIYORUZ. BU SALDIRILARA BİR AN ÖNCE SON VERİLMELİDİR’’ [22.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Filistin’deki insanlık dışı saldırıları en ağır şekilde kınayarak, ‘’Filistin’deki kardeşlerimizin yanındayız. İsrail ürünlerine yapılan protestoları haklı buluyoruz’’ dedi.

KONUKOĞLU, TÜRKİYE’NİN TANITIM FİLMİ ÇEKİMLERİNE KATILDI [21.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın tanıtım filmi çekimlerine katıldı.

2014 yılında Türkiye’nin dünya çapında tanıtımını üstlenen, ünlü grafik tasarımcısı Emrah Yücel’in sahibi olduğu I Mean It reklam şirketi ekibi, sosyal medyada İngilizce yayımlanacak tanıtım filmi çekimleri kapsamında Gaziantep’e geldi.

Bu haber 1986 defa görüntülendi. >>Habere git
İL MÜFTÜSÜ AHMET ÇELİK, SANAYİCİLERİN RAMAZANINI KUTLADI [16.07.2014]

Gaziantep İl Müftülüğüne atanan Ahmet Çelik, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile bir araya gelen Müftü Çelik, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bu haber 1984 defa görüntülendi. >>Habere git
İSVİÇRE BAŞKONSOLOSLUĞU’NDAN GSO’YA ZİYARET [16.07.2014]

İsviçre İstanbul Başkonsolosluğu Ticari Ofis Başkanı Mehmet Yıldırımlı, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile görüşen Mehmet Yıldırımlı, çalışmaları ve önümüzdeki dönemde Gaziantep’te yapmayı düşündükleri bir toplantı hakkında bilgi verdi.

CUMHURBAŞKANI GÜL’E İFTARDA GAZİANTEP JESTİ [16.07.2014]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) düzenlediği iftar yemeğine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’e, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gaziantep Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ve GTO Başkanı Eyüp Bartık tarafından Gaziantep’in meşhur tatlılarından şöbiyet ikram edildi.

KONUKOĞLU, CNBC-e KANALINDA SANAYİ ÜRETİMİNİ DEĞERLENDİRDİ [08.07.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, mayıs ayında sanayi üretim endeksinde artışın mevsimsel faktörlerin de etkisiyle yavaşlamasını doğal karşıladığını belirterek, ‘’Bu durum kesinlikle geçici. Yılsonunu yüzde 4,5’un üzerinde bir büyüme rakamıyla kapatacağımıza inanıyorum’’ dedi.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt