GSO ÜYELERİNİN ELEKTRONİK KATALOGLA TANITIM ATAĞI [28.02.2014]

Kurulduğu günden beri sanayicinin rekabet gücünü artıracak ve yeniliklere ayak uydurarak gelişimini sağlayacak projeleri hayata geçiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO), hazırladığı ‘’Sektörel E-Katalog’’ çalışmasını üye firmaların hizmetine sundu.

ABD İLE TİCARİ ORTAKLIK VE İŞBİRLİKLERİ TOPLANTISI [26.02.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ABD ile AB arasında gerçekleştirilecek anlaşma ile gümrüklerin tamamen sıfırlanmasının amaçlandığını belirterek, ‘’Eğer bunun içinde olmazsak, ABD ile Türkiye arasındaki bağların zayıflayacağı konusunda hiç şüphemiz yok. Bu konunun, mutlaka Türkiye’nin içinde bulunacak şekilde yapılmasını talep ediyoruz’’ dedi.

GSO ve ABD Dış Ticaret Müsteşarlığı işbirliğiyle düzenlenen ‘’ABD ile Ticari Ortaklık ve İşbirlikleri’’ konulu bilgilendirme toplantısı, Sanayi Odası’nda yapıldı.

Bu haber 1941 defa görüntülendi. >>Habere git
VERGİ DAİRESİ BAŞKANI EROL ÇEMBER GSO’YU ZİYARET ETTİ [25.02.2014]

Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, Vergi Haftası dolayısıyla Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile görüştü.

Toplumda vergi bilincinin oluşturulması ve tüm kesimlere benimsetilmesi amacıyla her yıl şubat ayının son haftasının ‘’Vergi Haftası’’ olarak kutlandığını anımsatan Çember, devletin bütçesinin temelini vergi gelirlerinin oluşturduğuna vurgu yaptı.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ GEZER’DEN GSO’YA İADEYİ ZİYARET [25.02.2014]

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) iadeyi ziyarette bulundu.

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI FİKRİ IŞIK ‘’PENTEX FUARI’’NI GEZDİ [21.02.2014]

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gaziantep’te devam eden ‘’3. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)’’nı ziyaret etti.

BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI GSO’YU ZİYARET ETTİ [21.02.2014]

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gaziantep’in başarı öyküleriyle dolu olduğunu belirterek, ‘’177 ülkeye 6,5 milyar dolarlık ihracat yapmak gurur verici bir şey. Ben başta Odanız olmak üzere bütün sanayicilerimizi, bütün girişimcilerimizi tebrik ediyorum. Hepsine teşekkür ediyorum’’ dedi.

Bakan Işık, Gaziantep Sanayi Odası’nı ziyaretinde yaptığı konuşmada, burada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu, Gaziantep’in heyecanını ve üretim arzusunu görmekten büyük keyif aldığını söyledi.

GAZİANTEP ENERJİ ZİRVESİ [21.02.2014]

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep'te yapılan enerji zirvesi sırasında düzenlenen, ''Türkiye’de Enerji Sektörü ve Bölgedeki Gelişmeler’’ konulu oturumda bir sunum yaptı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Sürdürülebilirlik Akademisi işbirliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen ‘’Gaziantep Enerji Zirvesi’’, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katılımıyla Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

PENTEX FUARI AÇILDI [20.02.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in 6,5 milyar dolar ihracatının içinde konfeksiyon sektörünün payının 127 milyon dolar olmasından üzüntü duyduklarını belirterek, ‘’2023 yılında 30 milyar dolarlık ihracat hedefimizin içerisinde konfeksiyonun payının mutlaka 1 milyar dolar olması gerekiyor’’ dedi.

GSO desteği ve Penye Konfeksiyoncuları Derneği işbirliğiyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen “3. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)’, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

Bu haber 2099 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [19.02.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal, üretim ve ihracatta 2014 yılında da yeni başarılara imza atma istediklerini söyledi.

GSO Şubat ayı olağan meclis toplantısı, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı. Meclis Üyeleri toplantı başlamadan önce, SEÇ Otobüsleri Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Merhum Saip Konukoğlu'nun’ geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden oğlu Mehmet Konukoğlu’nun ruhuna dua okudu.

GAPTARIM VE GAPFOOD KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI [06.02.2014]

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gaziantep'in hububat, bakliyat ve tarımsal sanayi ürünleri ihracatının 2013 yılında, 1 milyar 580 milyon dolara ulaştığını belirterek, “Geçen yıla göre artış oranı yüzde 3,6’dır.” dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Gaziantep Tarım İl Müdürlüğü, Gaziantep Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği, Gaziantep Ziraat Odası, Gaziantep Ticaret Borsası (GTB), Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) tarafından desteklenen ve Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen; 5. Gaptarım Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ve 10. GAPFOOD Gıda Fuarı açılış töreni gerçekleştirildi.

Bu haber 2066 defa görüntülendi. >>Habere git
İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 Son kayıt