"ALLAH, ŞEHİTLERİMİZE GANİ GANİ RAHMET EYLESİN’’ [07.09.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Dağlıca’da hain terör saldırısında şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet ve yaralı olanlara acil şifa dileyerek, ‘’Milletçe yas içindeyiz’’ dedi.

KILIÇDAROĞLU, GAZİANTEPLİ İŞADAMLARIYLA GÖRÜŞTÜ [02.09.2015]

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep’te sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi.
Kılıçdaroğlu, CHP Ekonomi Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke, İşveren Sendikaları ve Kuruluşları Genel Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ile Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Şeker ve Mehmet Gökdağ, eski Milletvekilleri Ali Serindağ ve Akif Ekici ile beraber Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) geldi.

Bu haber 2005 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP İHRACATINDA MÜJDELİ HABERLER [01.09.2015]

Dünya ekonomisinde zorlu bir dönemden geçilmesine ve temel pazarlarda sorunlar yaşanmasına rağmen Gaziantep ihracatında Ağustos ayında güzel haberler peş peşe geldi.

Ağustos ayında Gaziantep’in ihracatı yüzde 9,6 artış gösterdi. Son bir yılın en yüksek ihracat artış oranına imza atıldı. Gaziantep ayrıca Ağustos ayı ihracatında Ankara’yı geçerek, Türkiye’de en fazla ihracat yapan iller arasında 5’inci sıraya yükseldi. Aylık bazda Ankara’ya 12,2 milyon dolarlık fark attı.

MESLEKİ EĞİTİM İÇİN ODA, OKUL VE ÖZEL SEKTÖR İŞBİRLİĞİ PROJESİ KAPANIŞ TOPLANTISI YAPILDI [30.08.2015]

İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Programı kapsamında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından hazırlanan “Mesleki Eğitim için Oda, Okul ve Özel Sektör İşbirliği Projesi” kapanış toplantısı yapıldı.

ADİL KONUKOĞLU: ‘’BUGÜN BİZİM GURUR GÜNÜMÜZ’’ [28.08.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Zafer Bayramı’nın yıl dönümünü gururla kutladıklarını belirterek, ‘’Vatanımız için gözünü kırpmadan şehit ve gazi olan kahramanlarımızın kutsal emanetini sonsuza kadar koruyacağız’’ dedi.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıl dönümünü kutladı.

Bu haber 1944 defa görüntülendi. >>Habere git
ADİL KONUKOĞLU:‘’POLATELİ-ŞAHİNBEY OSB’NİN YAPIMINDAN, BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI TARAFINDAN VAZGEÇİLDİĞİNE İLİŞKİN İDDİALAR ASILSIZDIR’’ [17.08.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Polateli-Şahinbey Organize Sanayi Bölgesi Projesi’nin yapımından vazgeçildiğine ilişkin iddiaların asılsız olduğunu belirterek, ‘’Proje çalışmalarımız hızla devam ediyor’’ dedi.

Gaziantep OSB Müteşebbis Heyeti Başkan Yardımcısı da olan Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kilis ve Gaziantep şehirleri arasında ortaklaşa kurulacak olan OSB hakkında bugün bir yerel gazetede ‘’Polateli Organize’den Bakanlık Vazgeçti’’ başlığıyla bir haber yayımlandığını hatırlatarak, söz konusu bu haberin gerçek olmadığını bildirdi.

KONUKOĞLU’NDAN KUTLAMA [11.08.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye’nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına giren Gaziantepli 3 firmayı kutlayarak, başarılarının devamını diledi.

SANAYİ ÜRETİM RAKAMI SEVİNDİRDİ [07.08.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Haziran ayında sanayi üretiminin beklentilerin üzerinde gelerek olumlu bir sinyal verdiğini belirterek, ‘’Yılbaşından bu yana en yüksek üretim rakamına ulaşmamız,  büyümeyi yukarı çekmesi açısından önemlidir’’ dedi.

TEMMUZ AYI İHRACATI AÇIKLANDI [01.08.2015]

Gaziantep’ten, Temmuz ayında yüzde 0,6 azalışla 455 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yazılı açıklamasında, Gaziantep’ten bu yıl Temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,6 oranında düşüşle toplam 455 milyon 33 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

KONUKOĞLU, NTV’DE GAZİANTEP EKONOMİSİNİ ANLATTI [31.07.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, şehirde üretim ve yatırımların devam ettiğini belirterek, ‘’Gaziantep’te istihdam yaratmak, Gaziantep ekonomisine ve dolayısıyla Türkiye ekonomisine güç vermek bizim için önemli’’ dedi.

Konukoğlu, NTV kanalında sunuculuğunu Murat Ongun’un yaptığı ‘’Sektör Rotası’’ adlı ekonomi programına konuk oldu. Dünyada ve Türkiye’de iş dünyasına, ekonomiye yön verenlerin başarı hikayelerini ekrana taşıyan programda Konukoğlu, Gaziantep ekonomisini ve gelişimini anlattı.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt