GSO YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [22.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep sanayisinin artık katma değeri yüksek yatırımlara ve teknolojik ürünlere yönelmesi gerektiğini belirterek, ‘’Aksi takdirde ne şehir olarak 30 milyar dolarlık ne de ülke olarak 500 milyar dolarlık ihracat hedefini gerçekleştirebiliriz’’ dedi.

GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında ve Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu’nun da katılımıyla gerçekleştirilen Ocak ayı Meclis Toplantısı’nda, ekonomik gündem değerlendirildi.

GSO YÖNETİMİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ GEZER’E ZİYARET [21.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetimi, İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Gezer’i makamında ziyaret etti.

GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile birlikte, Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Gezer’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

SANİ KONUKOĞLU VEFATININ 20. YILDÖNÜMÜNDE ANILDI [16.01.2014]

SANKO Holding kurucusu Sani Konukoğlu, vefatının 20. yılında Gaziantep Asri Mezarlık’taki kabri başında anıldı.

Anma programına Sani Konukoğlu’nun kardeşi Mahmut Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zeki Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Adil, Fatih, Sami, Hakan, Cengiz ve Turgut Konukoğlu ile Gaziantep Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Tansu Tuğlu, Konukoğlu ailesi, Sanko Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Sınav, Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, sanayiciler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve Sanko çalışanları katıldı.

GSO ALMANYA DOMOTEX FUARI’NDA TEKSTİL KÜMESİ STANDI AÇTI [12.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle, “Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Projesi” (UR-GE) kapsamında 11-14 Ocak 2014 tarihlerinde Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen Domotex Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’nda tekstil kümesi standı açtı.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI [09.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep ve ülkemizin dört bir yanında halkın haber alma özgürlüğü için çalışan bütün basın mensuplarının ‘’Çalışan Gazeteciler Günü’’nü kutladı.

‘’6331 SAYILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TOPLANTISI’’ YAPILDI [08.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nu çok önemsediklerini belirterek, ‘’İşverenler olarak, hiçbir çalışanımıza bir zarar gelsin istemeyiz. Hedefimiz tüm işyerlerinde, iş sağlığı ve güvenliği standartlarını en yüksek seviyeye çıkarmaktır’’ dedi.

GSO ve Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen, ‘’6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu’nun Getirdiği Yetki ve Sorumluluklar’’ konulu toplantı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar’ın da katılımıyla Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

"KUYAP PROJESİ’’ TOPLANTISI YAPILDI [07.01.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, işveren ve çalışanlarının küresel ekonomideki değişimlere uyum yeteneğinin artırılmasının büyüme ve sosyal kalkınmayı olumlu etkileyeceğini belirterek, ‘’Yenilikçi ve uluslararası alanda rekabetçi KOBİ’ler de ekonominin en önemli büyüme motorları olacaktır’’ dedi.
Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı sorumluluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yürütülen ‘’KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Artırılması Projesi (KUYAP)’’ toplantısı, GSO desteğiyle Gaziantep Grand Hotel’de gerçekleştirildi.

Bu haber 2076 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP İHRACATI 2013 YILINI REKORLA KAPATTI [02.01.2014]

İhracatta rekorlar kıran Gaziantep, 2013 yılını yüzde 10,2 artışla toplam 6 milyar 473 milyon dolarlık ihracatla kapattı.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, ihracat rakamlarını değerlendirdi.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 Son kayıt