ADİL KONUKOĞLU, 19 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI [18.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ülkemizin geleceğinin gençler olduğunu belirterek, ‘’Gençler, ekonomik ve siyasi hayatta daha fazla yer almalıdır’’ dedi.
Konukoğlu, yayımladığı mesajında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

TİM AKADEMİ 2023 GAZİANTEP’TE [15.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “AR-GE, inovasyon ve nanoteknolojinin hedef olarak konulduğu, markalı ve katma değerli ürünler üreten bir sanayi vizyonuyla üretmeye devam ediyoruz” dedi.
Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), “2023 İhracat Stratejisinde Markalaşma ve Gaziantep” semineri gerçekleştirildi.

SGK İL MÜDÜRÜ UZUN’DAN GSO’YA ZİYARET [14.05.2014]

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gaziantep il Müdürü Mehmet Uzun, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

ADİL KONUKOĞLU, SOMA’DAKİ MADEN KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN VATANDAŞLARIMIZA ALLAH’TAN RAHMET, YARALILARA ACİL ŞİFALAR DİLEDİ [14.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Soma’da meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi.

EFSANE SANAYİCİ NACİ TOPÇUOĞLU MEZARI BAŞINDA ANILDI [11.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) 1989-1998 yılları arasında Meclis Başkanlığı görevini yürüten ve Oda’nın ilk Meclis Başkanı olan değerli sanayici merhum Naci Topçuoğlu ölüm yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

‘’TÜHİD ANADOLU BULUŞMALARI’’ GAZİANTEP’TE YAPILDI [09.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, halkla ilişkiler yönetimi sayesinde verimli ve etkin kurumların ortaya çıkacağını belirterek, ‘’Böylece daha güçlü bir toplum ve daha güçlü bir gelecek inşa edebiliriz. Türkiye’yi 2023 hedeflerine daha kolay taşıyabiliriz’’ dedi.

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği (TÜHİD) tarafından, GSO ev sahipliğinde düzenlenen ‘’TÜHİD Anadolu Buluşmaları – Gaziantep’’ toplantısı, Divan Oteli’nde yapıldı.

KUYAP GELİŞİM PROGRAMLARI BAŞLADI [09.05.2014]

Kobilerin Uyum Yeteneğinin Arttırılması (KUYAP) projesi kapsamında yürütülen “İşletme Sahipleri Gelişim Programları’ nın” ilki, Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) ev sahipliğinde Naci Topçuoğlu Sürekli Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.

KONUKOĞLU: ESKİ GSO MECLİS BAŞKANI MERHUM NACİ TOPÇUOĞLU'NU ÖLÜMÜNÜN 6. YIL DÖNÜMÜNDE RAHMET VE ŞÜKRANLA ANDI. [09.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, eski GSO Meclis Başkanı merhum Naci Topçuoğlu’nu ölümünün 6. yıl dönümünde rahmet ve şükranla andı.

GSO’YA ZİYARETLER [07.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 2023 yılında 30 milyar dolarlık ihracat hedefine ulaşabilmek için katma değeri yüksek ürünleri üretmek ve ihracatını yapmak gerektiğini vurgulayarak, ‘’Teknoparkları sıçrama tahtası olarak görüyoruz’’ dedi.
Gaziantep Teknopark Genel Müdürü Deniz Vuruşkan beraberinde uzmanlarla birlikte, GSO ‘yu ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile görüştü.

GSO YÖNETİMİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ [06.05.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yönetimi, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır ile belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte, Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Abdullah Bayır ile yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Fatma Şahin ve yeniden göreve seçilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamlarında ziyaret etti.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt