GSO, 2014 YILINDA TÜRK MEDYASINDA ENÇOK YER ALAN 4. ODA OLDU [18.12.2014]

Medya Takip Ajansı Interpress’in 2014 yılında ekonomiye yön veren sanayi odalarını kapsayan araştırmasına göre Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO), yayımlanan haberleri ile gündemde en çok yer alan 4. sanayi odası olduğu belirlendi.

‘’20. GAPSHOES FUARI’’ AÇILDI [17.12.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Akort Fuarcılık işbirliğiyle düzenlenen ‘’20. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı (GAPSHOES)’’, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen törenle ziyaretçilere kapılarını açtı.

Bu haber 2025 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO 25. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI [16.12.2014]

ADİL KONUKOĞLU: ‘’BÜYÜME RAKAMI BEKLENTİLERİMİZİN ALTINDA KALDI’’ [10.12.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, üçüncü çeyrekte büyüme rakamının beklentilerinin altında geldiğini belirterek, ‘’Büyümeyi hızlandırmak için ekonomi politikalarında bazı düzenlemeler yapılarak, üretim canlandırılmalıdır’’ dedi.

Bu haber 1966 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’DA “ÖZEL PAZAR TANITIM TOPLANTISI” YAPILDI [09.12.2014]

GSO ve Borsa İstanbul işbirliğinde, “Özel Pazar Tanıtım Toplantısı” gerçekleştirildi.
Ünverdi, açılışta yaptığı konuşmada, Gaziantep’in faydası olabilecek her türlü harekete her zaman destek verdiklerini söyledi.

Bu haber 2022 defa görüntülendi. >>Habere git
EMPATİ DERNEĞİ ÜYELERİ GSO'YU ZİYARET ETTİ [08.12.2014]

Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Konukoğlu, gelirini eğitime bağışlamak üzere bu yıl ‘’EMPATİ Yılbaşı Alışveriş Şenliği’’nin ikincisini düzenlediklerini belirtti.

Zeynep Konukoğlu, Empati Sosyal Sorumluluk ve Eğitim Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Bu haber 1959 defa görüntülendi. >>Habere git
KIRSAL KALKINMA DESTEKLERİ GSO’DA TANITILDI [01.12.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Gaziantep İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile birlikte, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı bilgilendirme ve tanıtım toplantısı yapıldı.

GAZİANTEP’İN KASIM İHRACATI AÇIKLANDI [01.12.2014]

Gaziantep’ten bu yılın Ocak-Kasım döneminde yüzde 2,2 artışla 6 milyar 25 milyon dolarlık ihracat yapıldı.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in 2014 yılı Kasım ayı ihracatının, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,7 gerileyerek 608 milyon 902 bin dolar olarak gerçekleştiğini bildirdi.

Bu haber 1926 defa görüntülendi. >>Habere git
SIK YAŞANAN ELEKTRİK KESİNTİLERİ SANAYİYİ OLUMSUZ ETKİLİYOR [27.11.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’te son zamanlarda artan elektrik kesintilerinden imalat sanayinin olumsuz etkilediğini belirterek, ‘’İlgili kurum, elektrik kesintisini önlemeye yönelik gerekenleri acilen yapmalıdır’’ dedi.

‘’2. GİRİŞİMCİLİK İŞ FİKRİ YARIŞMASI’’ YAPILDI [22.11.2014]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye’nin hedeflerine ulaşabilmesi için girişimciliğin kadını erkeğiyle topyekun olması ve girişimcilik fikrinin ülke geneline yayılması gerektiğini belirtti.

TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından üniversite öğrencilerine yönelik ‘’Biraz Girişimcilik Biraz Fikir’’ sloganıyla düzenlenen ‘’2. Girişimcilik İş Fikri Yarışması’’ ödül töreni, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt