‘’GAP ENERJİ VERİMLİLİĞİ DANIŞMANLIĞI KULUÇKA MERKEZİ’’ FAALİYETE BAŞLIYOR [14.10.2015]

Bölgede enerji verimliliğinin sürdürülebilir şekilde artırılması amacıyla kurulan “GAP Enerji Verimliliği Danışmanlığı Kuluçka Merkezi”, faaliyetlerine başlıyor.

‘’Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımı ve Enerji Verimliliğinin Artırılması Projesi’’ kapsamında kurulan GAP Enerji Verimliliği Danışma Kuluçka Merkezi’nin devir teslimine yönelik ek protokol, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörlüğü’nde gerçekleştirildi.

ADİL KONUKOĞLU:‘’SANAYİMİZ HERŞEYE RAĞMEN YOLUNA DEVAM EDİYOR’’ [08.10.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Ağustos ayında sanayi üretiminin piyasa beklentilerinin çok üstünde gelmesinin olumlu olduğunu belirterek, ‘’Rakamlar sevindirici, ancak ekonomik büyüme açısından önemli olan bu artışı sürdürebilir kılmaktır’’ dedi.

Bu haber 1921 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP ENDÜSTRİYEL SİMBİYOZ PROJESİ BAŞLADI [06.10.2015]

Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı Cazibe Merkezleri Destek Programı kapsamında, İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) liderliğinde yürütülen, “Gaziantep Endüstriyel Simbiyoz Projesi” uygulanmaya başladı.

İHRACAT EYLÜL AYINDA AZALDI [01.10.2015]

Gaziantep’ten, uzun bayram tatilinin de etkisiyle Eylül ayında yapılan ihracat yüzde 17 düşüşle 513 milyon 563 bin dolar oldu.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı değerlendirmede, bu yıl Eylül ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 17 azalışla 513 milyon 563 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

Bu haber 2082 defa görüntülendi. >>Habere git
KONUKOĞLU, KURBAN BAYRAMI’NI KUTLADI [20.09.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, herkesin sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesini dileyerek, ‘’Bayramda gönüller yapalım, birlik beraberliğimizi pekiştirelim’’ dedi.

Konukoğlu, yayımladığı kutlama mesajında, dini bayramların birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve sosyal dayanışmanın pekiştiği özel günler olduğunu ifade ederek, bu güzel günlerin milletçe ve ailece bir arada, sevgi ve sevinç içerisinde yaşanmasını temenni etti.

Bu haber 2078 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO MECLİS BAŞKANI TOPÇUOĞLU BAYRAMDA BARIŞ VE HUZUR DİLEDİ [20.09.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kurban Bayramı’nın dünyaya ve Türkiye’ye barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek “Türkiye ve dünya genelinde yaşanan sıkıntıları ve insanların karşı karşıya kaldığı sorun ve sıkıntıları yakından takip ediyoruz. Bayramlar insanlar arasındaki birlik ve beraberliğin, sevgi ve dostluğun gelmesini sağlarken yardımlaşma ve dayanışma duygularının da ön plana çıkmasında önemli rol oynar" dedi.

ADİL SANİ KONUKOĞLU:‘’VATANI UĞRUNA CANINI SİPER EDEN TÜM KAHRAMAN GAZİLERİMİZİN, GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLAR, MİNNET VE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM’’ [18.09.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, vatanı uğruna canını siper eden tüm kahraman gazilerimizin ‘’Gaziler Günü’’nü kutlayarak, minnet ve şükranlarını sundu.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, milleti

millet yapan bir takım değerler olduğunu, bu değerlerden bir tanesinin de gazilik olduğunu ifade ederek, ‘’Şehit ve gazilik, hayattaki en şerefli unvanlardır’’ dedi.

İstiklal savaşında olduğu gibi bugün de vatan bölünmesin, şanlı bayrağımız inmesin diye teröre karşı mücadele verildiğinin altını çizen Konukoğlu, ‘’Bu topraklarda huzur, güven ve istikrar içinde yaşıyorsak bunu şehitlerimiz ve gazilerimize borçluyuz. Destansı mücadelesi ile ‘Gazi’ unvanına layık görülen tek şehir olan Gaziantep’in onurlu insanları, işadamları olarak vatanımıza ve bayrağımıza ilelebet sahip çıkacağız’’ dedi.

Konukoğlu, her zaman gazilerimizin yanında yer aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

‘’Vatanı, milleti, şanlı bayrağı uğruna canlarını siper eden gazilerimizin sorunlarını çözmek ve ihtiyaçlarını karşılamak millet olarak bir vefa borcumuzdur. Birlik beraberliğe büyük ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde şehit yakınlarına ve ve gazilerimize sahip çıkarak, kardeşliğimizi pekiştirmeli ve vatana layık birer evlat olmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi bir kez daha minnet ve şükranla anarım.’’

TERÖRE KARŞI BİRLİK YÜRÜYÜŞÜ [17.09.2015]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), sivil toplum kuruluşları, sendikalar ve meslek örgütleri tarafından Ankara’da yapılan ‘’Teröre HAYIR, Kardeşliğe EVET’’ yürüyüşüne Gaziantep’ten de destek verildi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Yönetim Kurulu, Meclis Üyeleri ve çalışanlarıyla hep birlikte, Ankara Sıhhiye Meydanı’nda saat 16.45’te başlayan yürüyüşe katıldılar.

Bu haber 2060 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP TERÖRE KARŞI TEK SES OLDU… [11.09.2015]

Gaziantepli sivil toplum örgütleri,

son günlerde artan terör olaylarıyla ilgili bir araya gelerek ‘’Gün Birlik Günüdür’’ başlıklı ortak bir bildiri yayımladılar.

ABD ADANA KONSOLUSU SPECHT’İN, GSO ZİYARETİ [10.09.2015]

ABD’nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile görüşen Specht, 21 Ağustos tarihi itibariyle konsolosluk görevine başladığını, bu çerçevede nezaket ziyaretleri yaptığını söyledi.

Bu haber 2050 defa görüntülendi. >>Habere git
İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt