GAZİANTEP’TEN MAYIS AYINDA 522,9 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPILDI [01.06.2015]

Gaziantep’ten, bu yılın Mayıs ayında 522 milyon 920 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,9 düşüşle 522 milyon 920 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

GSO İLE MESLEK LİSELERİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI [01.06.2015]

İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Programı kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından hazırlanan “Mesleki Eğitim İçin Oda, Okul ve Özel Sektör İşbirliği Projesi” kapsamında, GSO ve meslek liseleri arasında, “Mesleki Eğitim İşbirliği” protokolleri imzalandı.

ÜNYE TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİNDEN, GSO’YA ZİYARET [31.05.2015]

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cafer Ocak, Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Zor ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kökoğlu ve Genel Sekreter Kürşat Göncü ile birlikte heyeti karşılayan GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi ziyarette Gaziantep sanayisi ile ilgili bilgiler verdi.

GSO, MANİSA DEMİRCİ KAYMAKAMI VE TSO HEYETİNİ AĞIRLADI [27.05.2015]

Manisa’nın Demirci ilçesi Kaymakamı Atila Kantay, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkılıç ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
Demirci Kaymakamı Kantay ve TSO heyetini ağırlamaktan dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal Gaziantep’in sanayi yapısı hakkında bilgiler verdi.

Bu haber 1903 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’DA USTA VE USTABAŞLARINA YÖNELİK EĞİTİMLER BAŞLADI [27.05.2015]

İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Programı çerçevesinde Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından hazırlanan “Mesleki Eğitim İçin Oda, Okul ve Özel Sektör İşbirliği Projesi” kapsamında, “Usta ve Ustabaşlarına Yönelik Eğitimler” yapılmaya başlandı.

GAZİANTEP’İN EN BÜYÜK 1000 İHRACATÇI BAŞARISI [21.05.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Türkiye’nin en büyük 1000 ihracatçısı arasına giren Gaziantepli firmaları kutlayarak, ‘’Daha fazla üretim ve ihracat yaparak ülkemizin büyümesine ivme kazandıracağız’’ dedi.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, 19 MAYIS BAYRAMI’NI KUTLADI [18.05.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ülkemizin geleceğinin teminatı olan bütün gençlerin, ‘’19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’’nı kutladı.

BAŞBAKAN YARDIMCISI ALİ BABACAN, GAZİANTEP İŞDÜNYASINA SESLENDİ [16.05.2015]

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye’nin sahip olduğu siyasi istikrarın çok önemli olduğunu vurgulayarak, ‘’En önemli ihtiyacımız şu anda reformlar. Bu reformları da 25 ayrı dönüşüm programı ile detaylı şekilde açıkladık. Bunlar yapılırsa, Türkiye’nin kabuk değiştirdiğini göreceksiniz’’ dedi.

Babacan, ‘’Gaziantep Ekonomi İstişare Forumu’’nda yaptığı konuşmada, Gaziantep’in çok hızlı ilerlediğini, hem Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde hem Türkiye genelinde hatta dünyaya örnek gösterdikleri ve “gerçekten gurur duydukları” bir il olduğunu söyledi.

GAZİANTEP EKONOMİ İSTİŞARE FORUMU [16.05.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ‘’İşadamları olarak, seçim sonrasında da siyasi istikrar ile birlikte ekonomik istikrarın sürmesi en büyük isteğimizdir’ ’dedi.
Gaziantep Sanayi Odası, Güneydoğu Anadolu ihracatçı Birlikleri, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, İslahiye Ticaret Odası, Nizip Ticaret Borsası, Nizip Ticaret Odası işbirliğiyle ortaklaşa düzenlenen ‘’Gaziantep Ekonomi İstişare Forumu’’, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Bu haber 2055 defa görüntülendi. >>Habere git
ÇORLU TSO'DAN GAZİANTEP SANAYİ ODASI’NA ZİYARET [15.05.2015]

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Engin Adıgüzeloğlu, İsmail Köroğlu ve yönetim kurulu üyeleri Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan yardımcılarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cevdet Akınal heyete Gaziantep sanayisi hakkında bilgiler verdi.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt