‘’5. PENTEX FUARI’’ AÇILDI [17.02.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ‘’beyaz altın’’ olarak adlandırılan pamuğun tekstil ve hazır giyim sektörünün hammaddesi olduğunu vurgulayarak, ‘’Türkiye’de pamuk ithalatı aşağı çekilerek, pamuk üretimi artırılmalıdır’’ dedi.

GSO destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’5. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)‘’, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı. Açılış konuşmalarından önce, Akort Fuarcılığın 20. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan film gösterildi.

GSO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [17.02.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Oda içerisinde kuracakları proje ofise ile KOBİ niteliğindeki sanayicilere eğitim vereceklerini ve projelerini hayata geçirmeleri için her türlü katkıyı sağlayacaklarını belirtti.
Konukoğlu, GSO Şubat Ayı Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, ekonomik gelişmeleri ve şehrin gündemini değerlendirdi.

“PENTEX FUARI’’ 17 ŞUBAT ÇARŞAMBA GÜNÜ AÇILACAK [15.02.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’5. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)‘’, 17 Şubat Çarşamba günü Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek törenle açılacak.

Bu haber 1921 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’DAN DIŞ TİCARET EĞİTİMİ [15.02.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) tebliği kapsamında yürütülen, ‘Tarladan Sofraya Unlu Mamuller İhracat Takımı Projesi’nde’ yer alan firmalara yönelik “Dış Ticaret Uygulamaları” eğitimi yapıldı.

GSO ENDÜSTRİYEL SİMBİYOZ PROJESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI [12.02.2016]

Türkiye Cumhuriyeti Kalkınma Bakanlığı Cazibe Merkezleri Destek Programı kapsamında, İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) liderliğinde yürütülen, “Gaziantep Endüstriyel Simbiyoz Projesi Çalıştayı” yapıldı.

Bu haber 2058 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP ‘’FUARLAR KENTİ’’ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR [11.02.2016]

Fuarlar kenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Gaziantep, Şubat ayı içerisinde üçüncü fuara ev sahipliği yapıyor.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’5. Penye, Tekstil ve Teknolojileri Fuarı (PENTEX)‘’, 17 Şubat Çarşamba günü Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek törenle ziyaretçilere kapılarını açacak.

KONUKOĞLU:"ARALIK AYI SANAYİ ÜRETİM RAKAMLARI BÜYÜMEYİ DESTEKLİYOR" [08.02.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, sanayi üretiminin Aralık ayında yıllık bazda yüzde 4,5 artmasının büyümeye destek vermesi açısından önemli bir gelişme olduğunu belirtti.

ANTEP’E ‘‘GAZİ’’ UNVANI VERİLİŞİNİN 95.YIL DÖNÜMÜ [07.02.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, şehre ‘’Gazi’’ unvanı verilişinin 95’inci yıl dönümünü kutlayarak, ‘’Bu unvanı almak bizim için onur ve gurur kaynağıdır. Mukaddes vatanımızın korunması için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi ve gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız’’ dedi.

ÜNVERDİ’DEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNETAVSİYELER [05.02.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, İntörn uygulamasının, öğrenci mezun olmadan üniversitedeki teorik bilginin pratikte uygulanmasının önünü açan müthiş bir model olduğunu belirterek, “Ülkemizin ekonomik anlamda ilerleyebilmesi için bizim size ihtiyacımız, sizin de bize ihtiyacınız var” dedi.

GAPTARIM VE GAPFOOD FUARI TÖRENLE AÇILDI [04.02.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nün destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’7’nci GAP Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)’’ ile “12’nci Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD)’’, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in de katılıdığı törenle açıldı.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt