"21. GAPSHOES’’ VE ‘’3. TRİKONFEX’’ FUARLARI AÇILDI [10.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) destekleriyle düzenlenen ‘’21. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES)’’ ile ‘’3. Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı (TRİKONFEX)’’, düzenlenen törenle aynı anda açıldı.

GAZİANTEP SANAYİSİNİN ACI GÜNÜ [10.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, sanayinin duayen isimlerinden mucit makina ustası Mennan Aksoy’u kaybetmekten dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

GSO BAŞKANI ADİL KONUKOĞLU İLK ÇEYREK BÜYÜME RAKAMINI DEĞERLENDİRDİ [10.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı adil Konukoğlu, büyüme rakamlarının beklentilerin üstünde gelmesinin sevindirici ancak yeterli olmadığını belirterek, ‘’Türkiye’nin daha hızlı büyümeye ihtiyacı var’’ dedi.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU SİYASİ İSTİKRARIN DEVAM ETMESİNİ İSTİYOR [05.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep ve Türkiye ekonomisinin son 12 yılda sağlanan siyasi istikrar sayesinde büyük sıçrama yaptığını vurgulayarak, ‘’Siyasi istikrar devam etmeli’’ dedi.

ÇİNLİ İŞADAMLARI HEYETİ GSO’DA [03.06.2015]

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang ve beraberindeki işadamı heyeti, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Enerji, madencilik, sağlık, çelik ekipmanları ve mühendislik, müteahhitlik ve raylı sistem gibi sektörlerde faaliyet gösteren büyük ölçekli Çinli firmaların temsilcilerinin yer aldığı heyet, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile bir araya gelerek, Gaziantepli işadamları ile ortak işbirliği ve yatırım imkanlarını görüştüler.

GAPPLAST FUARI, GSO VE GAPLASDER DESTEĞİYLE BÖLGEDE İLK KEZ DÜZENLENECEK [02.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği’nin (GAPLASDER) desteği ile AKORT Fuarcılık tarafından organize edilecek, Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarı (GAPPLAST) 09-12 Eylül 2015 tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

TUĞGENERAL CEMALETTİN DOĞAN’IN GSO ZİYARETİ [01.06.2015]

Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Tuğgeneral Doğan, sanayi odasına gelişinde, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

Bu haber 1937 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP’TEN MAYIS AYINDA 522,9 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPILDI [01.06.2015]

Gaziantep’ten, bu yılın Mayıs ayında 522 milyon 920 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,9 düşüşle 522 milyon 920 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

GSO İLE MESLEK LİSELERİ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI [01.06.2015]

İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Arttırılması Programı kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından hazırlanan “Mesleki Eğitim İçin Oda, Okul ve Özel Sektör İşbirliği Projesi” kapsamında, GSO ve meslek liseleri arasında, “Mesleki Eğitim İşbirliği” protokolleri imzalandı.

ÜNYE TİCARET VE SANAYİ ODASI HEYETİNDEN, GSO’YA ZİYARET [31.05.2015]

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Cafer Ocak, Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Zor ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kökoğlu ve Genel Sekreter Kürşat Göncü ile birlikte heyeti karşılayan GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi ziyarette Gaziantep sanayisi ile ilgili bilgiler verdi.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt