ADİL KONUKOĞLU:‘’DAHA GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞMALI, EKONOMİYE ODAKLANMALIYIZ’’ [02.11.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 1 Kasım genel seçimlerinin tarihi bir seçim olduğunu belirterek, ‘’Türkiye’de yeni bir sayfa açıldı. Artık 4 yıl boyunca seçim yok, önümüz açık. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz’’ dedi.
Seçim sonuçlarını değerlendiren Konukoğlu, ülke genelinde büyük bir demokratik olgunluk, huzur ve barış içerisinde seçim sürecinin tamamlandığını ifade ederek, sonuçların Gaziantep’imiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını temenni etti.

GAZİANTEP İHRACATINDA OLUMLU SİNYAL [01.11.2015]

İhracatta güzel haberlerin üst üste geldiği Gaziantep’te, Ekim ayında ihracat yüzde 4,8 artışla 596 milyon 188 bin dolar olarak gerçekleşti.

Gaziantep, ayrıca Türkiye’de en fazla ihracat yapan ilk 10 şehir içerisinde bir basamak yükseldi ve Ankara’yı tekrar geçerek 5’incilik koltuğuna yerleşti.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, aylık bazda ihracatın pozitife dönmesinin ve on aylık toplamda düşüşün hız kesmesinin moral verdiğini belirterek, iyileşmenin önümüzdeki aylarda hızlanarak devam etmesini diledi.

MALİYE BAKANI, SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ [29.10.2015]

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in her konuda Türkiye’nin çok ilerisinde performans sergilediğini, şehrin rekabet gücünün daha da artırılması için ellerinden gelen çabayı göstermeye devam edeceklerini söyledi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Toplantı Salonu’nda, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla ‘’Ekonomi ve Maliye Politikaları’’ konulu toplantı gerçekleştirildi.

MHP HEYETİNDEN GSO’YA ZİYARET [28.10.2015]

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, milletvekili adayları ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
Taşdoğan, milletvekili adayları Mezine Sırakaya, Halil Beyazay ve MHP Şahinbey İlçe Başkanı Cahit Çıkmaz, Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Ökkeş Şentürk ile yaptığı ziyarette 1 Kasım genel seçim çalışmaları kapsamında ziyarette bulunduklarını söyledi.

KONUKOĞLU: ‘’CUMHURİYETİMİZİ KORUMALI, YAŞATMALI VE YÜKSELTMELİYİZ’’ [28.10.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı gururla kutladıklarını belirtti.

MUSTAFA TOPÇUOĞLU: “CUMHURİYETİMİZ VE DEMOKRASİ İÇİN KENETLENMEK ZORUNDAYIZ” [28.10.2015]

Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. Yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Cumhuriyetimiz ve demokrasi için kenetlenmek zorundayız” dedi.

Bu haber 1925 defa görüntülendi. >>Habere git
KONUKOĞLU’NDAN YERLİ OTOMOBİLE DESTEK [27.10.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Sanko Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Adil Konukoğlu, yollara çıkmaya hazırlanan yerli otomobile destek vererek, ‘’Şahsen satışa çıkarılacak ilk araçlardan almaya talibim, gururla binerim’’ dedi.

Bu haber 2051 defa görüntülendi. >>Habere git
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN TOBB GAZİANTEP KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU’NA PLAKET [27.10.2015]

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanlığında, 19 sivil toplum kuruluşu, çeşitli kamu kurumu temsilcilerinin destekleriyle hayata geçirilen, “Erken Yaşta Evlilik, Gelin Etmeyin Okula Gönderin” projesi kapsamında TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından plaket verildi.

Bu haber 1905 defa görüntülendi. >>Habere git
BAŞBAKAN DAVUTOĞLU, İŞÇİLERLE BİRLİKTE YEMEK YEDİ [22.10.2015]

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Gaziantep programı çerçevesinde işçi ve sanayicilerle yemekte bir araya geldi.

Almacı Pazarı ve Bakırcılar Çarşısı esnafını ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, daha sonra eşi Sare Davutoğlu ile birlikte, AK Parti Gaziantep İl Teşkilatının düzenlediği yemekli ‘’Sivil Toplum Buluşması’’ organizasyonuna katılarak, bir konuşma yaptı.

Bu haber 1902 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [19.10.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Havaalanı Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) bütün kuruluş işlemlerinin bittiğini ve onay için ilgili bakanlığa gönderildiğini, yönetim kurulunun belirlendiğini, bakanlık onayı gelince işe başlayacaklarını söyledi.

Bu haber 1919 defa görüntülendi. >>Habere git
İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt