ADNAN ÜNVERDİ:“MİLLETİMİZ, ATATÜRK’ÜN ÖNDERLİĞİNDE DÜNYAYA ÖRNEK BİR KURTULUŞ MÜCADELESİ VERMİŞTİR” [17.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş destanı yazdıklarını belirten Adnan Ünverdi, “Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak atmıştır. 19 Mayıs Türk milleti için tarihi bir gün ve önemli bir dönüm noktası olmuştur. Milli mücadele kıvılcımının yakıldığı bugünden sonra atalarımız; genç, yaşlı, kadın, erkek demeden tek vücut olmuş ve destansı bir mücadele vererek bugün özgürce yaşadığımız bu toprakları bizlere miras bırakmıştır” ifadelerine yer verdi.

GAİB HALI İHRACATÇILAR BİRLİĞİ’NDEN GSO-MEM’E ZİYARET [17.05.2018]

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Kaplan, başkan yardımcıları Hüseyin Ulutaş ve Murat Çolak ile birlikte, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret etti.

Gaziantep sanayisinin gelişimi amacıyla eğitim konusunda yapılabileceklerin de konuşulduğu ve görüş alış verişinde bulunulduğu ziyaret sonrasında, GSO-MEM atölyelerini gezen heyet, GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Akınal ve GSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aslansoy’dan atölyelerde devam eden eğitimlerle ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

TÜRK VE SURİYELİ İŞVERENLERE YÖNELİK İSG MEVZUATI SEMİNERİ DÜZENLENDİ [17.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) işbirliği ile başlatılan proje çerçevesinde Türk ve Suriyeli İşadamlarına yönelik, “İşverenler için İSG Mevzuatı Seminerleri” gerçekleştirildi.
Günümüz iş dünyasında çok daha önemli hale gelen İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda özellikle işverenleri bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen, GSO-MEM-İLO işbirliği projelerinin ilk adımlarından olan ve özellikle işverenler seviyesinde bilgilendirmelerin yapıldığı seminerler başladı.
İki gün süren bilgilendirme seminerinin birinci günü Türk işverenlere yönelik düzenlenirken, ikinci gün sadece Suriyeli işverenlere yönelik program gerçekleştirildi.

GSO-ILO İŞBİRLİĞİNDE MESLEK EDİNDİRME EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [16.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası, 2017 yılında Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) ile gerçekleştirdiği ve 150 kişinin eğitim alarak istihdama kazandırdığı Meslek Edindirme ve Geliştirme Projesi kapsamında yeni bir projeye daha imza atıyor.
Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezinde yapılacak (GSO-MEM) eğitimlerle, Gaziantep ekonomisinin ihtiyaç duyduğu alanlarda meslek edindirme ve meslek geliştirme eğitimleri düzenlenerek yaklaşık 800 kursiyere daha eğitim ve iş imkanı sağlanacak.

GSO MECLİS BAŞKANI KONUKOĞLU VE YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÜNVERDİ, SANAYİ ODALARI KONSEY ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ [15.05.2018]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 74. Genel Kurulu’nda, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Sanayi Odaları Konsey üyeliğine seçildi.

GSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI ADNAN ÜNVERDİ, TÜM ANNELERİN ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI [12.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yayımladığı ‘Anneler Günü’ kutlama mesajında, “Sevginin, şefkatin, merhametin ve fedakarlığın sembolü olan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

GSO Başkanı Adnan Ünverdi, Anneler Günü dolayısıyla tüm annelerin bu anlamlı gününü kutladığını belirtti.
Başkan Ünverdi, kutlama mesajında, “Hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyeceğimiz, sınırsız sevgi ve fedakarlıklarıyla hayatımızı kuşatan annelerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum. İnsanın varoluşundan buyana anne; sevgisiyle sarıp sarmalayan ve sağlıklı nesillerin yetişmesinde en önemli rolü üstlenen, en kutsal varlık olmuştur” ifadelerini kullandı.

GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI MERHUM NACİ TOPÇUOĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI [11.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) kurucu Meclis Başkanı merhum Naci Topçuoğlu, vefatının 10. yılında mezarı başında dualarla anıldı.
GSO’nun, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten sanayici merhum Naci Topçuoğlu’nun Asri Mezarlıktaki anma törenine, GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kaşmir Halı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Topçuoğlu, Topçuoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ali Topçuoğlu, Merhum Naci Topçuoğlu’nun çocukları, Naci ve Fulden Topçuoğlu ile Gülden Saka ve çok sayıda iş adamı ve sanayici katıldı.

GSO-MEM’DE, AR-GE VE TASARIM MERKEZİ KURULMASININ ÖNEMİ KONUŞULDU [10.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM), firmaların rekabet güçlerinin arttırılmasına yönelik, AR-GE ve Tasarım Merkezi kurmaları, Devlet teşvik ve desteklerinden faydalanmaları, yapılacak işlemler ve başvuru süreçlerinin anlatıldığı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI NACİ TOPÇUOĞLU 10. ÖLÜM YILDÖNÜMÜNDE ANILIYOR [10.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GSO’nun Kurucu Meclis Başkanı, sanayici işadamı merhum Naci Topçuoğlu’nu vefatının 10. yıldönümünde saygı ve rahmetle andıklarını belirtti.

Gaziantep Sanayi Odası’nın ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu vefatının 10. yıldönümünde saygı ve rahmetle anılıyor.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ [09.05.2018]

Gaziantep İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve Gaziantep Defterdarı Metin Tamkoç, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinde başarılar dileyen İl Emniyet Müdürü Karaduman, kentin huzur ve güvenliği için emniyet teşkilatıyla birlikte gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt