GSO YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [24.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Türkiye’nin bölgenin en önemli ülkesi olduğunu belirterek, “Ülkemize güç katmak, sanayiciler olarak görevimizdir” dedi.

Topçuoğlu, yılın ilk meclis toplantısınında yaptığı konuşmada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) ülkemizin bekası için “Zeytin Dalı” ismiyle başlattığı operasyonu canı gönülden desteklediklerini söyledi.

SAĞLIK VE TURİZM ESKİ BAKANLARINDAN BÜLENT AKARCALI, GSO BAŞKANI KONUKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ [23.01.2018]

Sağlık ve Turizm eski bakanlarından Bülent Akarcalı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Gaziantep’in sanayisi ve girişimcilik ruhuyla örnek bir şehir olduğunu belirten Akarcalı, “Gaziantep’in çok farklı bir üretim kültürü var. Sanayi kenti Gaziantep bu kültürüyle gerçekten örnek şehir. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

GSO-MEM’DE ARGE VE TASARIM MERKEZİNİN ÖNEMİ KONUŞULDU [22.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) Yönetim Kurulu Başkanı ve GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Ar-Ge ve inovasyonun günümüzde rekabetin vazgeçilmez unsurlarından birisini haline geldiğini belirterek, “Etkin Ar-Ge teşvikleri ile sanayisi desteklenen ülkeler Dünya rekabet sıralamasında en üst seviyelerde yer alıyor” dedi.
GSO-MEM’de AR-GE ve tasarım merkezi kurulmasında yapılacak işlemler ve başvuru süreçleri ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı seminer düzenlendi.

KONUKOĞLU:“ALLAH KAHRAMAN ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN” [21.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’de, “dost ve bölge halkını baskı ve zulümden kurtarmak" amacıyla “Zeytin Dalı” ismiyle başlattığı harekâtı değerlendirdi.

Konukoğlu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” sözünün, Zeytin Dalı harekâtına Türk milletin bakış açısının şablonu olduğunu vurgulayarak, “Allah kahraman ordumuzu muzaffer eylesin. Yüreğimiz kahraman ordumuzun her bir ferdinin burnu kanamadan harekâtı tamamlaması için atıyor” dedi.

GAPTARIM VE GAPFOOD FUARLARINI 245 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ [21.01.2018]

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak 16-20 Ocak tarihlerinde düzenlenen 9’uncu GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile 14’üncü GAPFOOD Gıda Fuarı’nı 245 bin kişi ziyaret etti.

“AMANOS TÜNELİ” PROJESİ 2018 YILI YATIRIM PROGRAMINA ALINDI [17.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bölge illerinin İskenderun Limanı’na daha kısa mesafeden ulaşımını sağlayacak olan Amanos Tüneli Projesi’nin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yatırım programına alındığını söyledi.

Konukoğlu, yaptığı açıklamada, “Bölge ihracatçılarının Akdeniz’e kısa sürede ulaşmasını sağlayacak ve bizim için ‘Çılgın Proje’ olan projenin yatırım programına alınmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Projenin kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

GAPTARIM VE GAPFOOD FUARLARI AÇILDI [16.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen, “9. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)” ile ‘’14. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD)”, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

GSO KURUCU BAŞKANI SANİ KONUKOĞLU’NU ANIYORUZ [16.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GSO’nun kurucu başkanı Sani Konukoğlu’nun, Gaziantep ve Türkiye için yaptıklarının kendilerine her zaman yol gösterici olduğunu söyledi.

Topçuoğlu, GSO’nun kuruluşuna öncülük yapan ve 1989-1990 yılları arasında ilk Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Sani Konukoğlu’nun 16 Ocak 1994’te hayatını kaybettiğini anımsattı.

GSO-MEM İLE YAPILAN İŞBİRLİĞİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK [11.01.2018]

Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Mukim Koordinatörü ve BM Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Mukim Temsilcisi Irena Vojáčková-Sollorano ve berberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret ederek merkezde incelemelerde bulundu.

"KONUKOĞLU:YENİLİKÇİ ANLAYIŞA YÖNELEREK, YENİ ÜRETİM METODLARI GELİŞTİRMELİYİZ. BUNLARI YAPTIĞIMIZ TAKDİRDE HEDEFLERİMİZE DAHA KISA SÜREDE ULAŞIRIZ” [09.01.2018]

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, 2017 yılının Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ise kasımda ekime göre yüzde 0,3 oranında arttı.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun, Kasım 2017'ye ilişkin sanayi üretim endeksi sonuçlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, üretim gücünün bir yansıması olan sanayi üretim endeksinin artmasının memnun edici olduğunu söyledi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt