GSO UR-GE ŞEKERLİ ÜRÜNLER İHRACAT TAKIMI PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI [28.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) programı kapsamında gerçekleştirilen Şekerli Ürünler İhracat Takımı Projesi’nin açılış toplantısı yapıldı.

GAPPLAST 2017 FUARI AÇILDI [27.09.2017]

GSO desteği ile Akort Fuarcılık tarafından Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen GAPPLAST2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarının açılış töreni yapıldı.

KONUKOĞLU:“TEVAZU SAHİBİ, DEĞERLİ SİYASET ADAMI ABDULKADİR YÜKSEL’İ KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİZ. ALLAH RAHMET EYLESİN” [26.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TBMM’de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel’in tevazu sahibi olduğunu belirterek, “Değerli siyaset adamı, milletvekilimiz Abdulkadir Yüksel’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun” dedi.

GSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GSO-MEM’DE YAPILDI [24.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Eylül ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve meclis üyelerinin katılımıyla, GSO Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) yapıldı.

Toplantıda fabrikasının depo bölümünde çıkan yangında hayatını kaybeden Selçuk İplik Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kara için dua edildi.

GSO-MEM MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ İÇİN SINAVLARA EVSAHİPLİĞİ YAPMAYA BAŞLADI [21.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), eğitim çalışmalarının yanı sıra; meslek yeterlilik belgesi almak isteyen bireylere ev sahibi olarak hizmet vermeye başladı.

FUARLAR SEKTÖRLERİN GELİŞİMİNİ SAĞLIYOR [20.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, önemi artan sektörlere yönelik düzenledikleri fuarların sektörlerin gelişimine ve sundukları katma değerin artmasına büyük katkı sağladığını söyledi.

Konukoğlu, GSO desteğiyle AKORT Fuarcılık tarafından 27-30 Eylül tarihlerinde ikinci kez düzenlenecek GAPPLAST 2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarının, sektörde üretim ve istihdama ayrı bir değer katacağını kaydetti.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU’NUN GAZİLER GÜNÜ MESAJI [18.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, vatan uğruna canlarını hiçe sayarak mücadele eden gazilerin “Gaziler Gününü” kutlayarak şükran ve minnetlerini sundu.

Konukoğlu, yayınladığı mesajda “Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

MISIR BÜYÜKELÇİSİ WAEL A.EL-NAGGAR GSO’DA SANAYİCİLERLE BULUŞTU [15.09.2017]

Mısır Arap Cumhuriyeti Büyükelçisi Wael A.El-Naggar Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde sanayicilerle toplantıda bir araya geldi.

Mısır’da yatırım yapan Gaziantepli iş adamalarıyla buluşan Büyükelçi, El Naggar katılımcılara Mısır’daki yatırım imkanları ve yeni yatırım kanunu hakkında açıklamalarda bulundu.

GSO-MEM VE FAO İŞBİRLİĞİNDE GIDA EĞİTİMLERİ BAŞLADI [12.09.2017]

Birleşmiş Milletler'in uzmanlık kuruluşu haline gelen Gıda ve Tarım Örgütü (FAO ) ve Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) işbirliğinde düzenlenen eğitimler başladı.

GSO HEYETİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ VE İL JANDARMA KOMUTANINA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU [11.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep’te göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt