BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK, GAZİANTEPİN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİNE KATILDI [29.12.2015]

Basbakan Yardimcisi Mehmet Simsek, büyümenin hizlanacagini belirterek, ‘’2016 yilinda büyüme rahat bir sekilde yüzde 4,5’u, belki de üzerine yakalayabilir’ ’dedi.

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) tarafindan düzenlenen ‘’2015 Gaziantep’in Yildizlari Ödül Töreni’’ne katilan Simsek, sözlerini baslarken, Gaziantep’in düsman isgalinden kurtulus bayramini kutlayarak, ‘’94 yil önce sehrimizin kurtulusuna vesile olan kahramanlarimiz ile bugün katma deger yaratarak, istidam olusturarak, bu sehrimizi büyüten kahramanlarimiz bizler için çok degerlidir’’ diye konustu.

Bu haber 1938 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP SANAYİCİSİNİN GURUR GÜNÜ [29.12.2015]

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO), kent ve ülke ekonomisinin büyümesine güç katan sanayicilerini ödüllendirdi.

KONUKOĞLU, GAZİANTEP'İN KURTULUŞ BAYRAMINI KUTLADI [24.12.2015]

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) Yönetim Kurulu Baskani Adil Konukoglu, Gaziantep’in kurtulus yil dönümünü kutlayarak, ‘’25 Aralik, tüm Gaziantepliler için gurur günüdür’’ dedi.

Konukoglu, yayimladigi kutlama mesajinda, Gaziantep halkinin, Kurtulus Savasi sirasinda kahramanlik destani yazarak tarihe geçtigini vurguladi.

AYAKKABI FUARI AÇILDI [23.12.2015]

Basbakan Yardimcisi Mehmet Simsek, ayakkabi sektörünün geleneksel pazarlarin ötesine geçmesi gerektigini belirterek, ‘’Rekabet kosullari yogun olsa dahi Asya’yi yeniden kesfetmemiz gerek. Avrupa’ya mal satan firmalarimizin oraya da mal satabilir noktaya gelecegine inaniyorum’’ dedi.

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO), Gaziantep Kunduracilar Odasi, Türkiye Umum Ayakkabicilar Federasyonu ve KOSGEB destekleriyle, Akort Fuarcilik tarafindan düzenlenen ‘’22. Uluslararasi Ayakkabi, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuari (GAPSHOES)’’,  Ortadogu Fuar Merkezi’nde törenle açildi.

Bu haber 2062 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [23.12.2015]

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) Aralik ayi meclis toplantisi, Meclis Baskani Mustafa Topçuoglu baskanliginda yapildi.

Yönetim Kurulu Baskani Adil Konukoglu, yaptigi konusmada, bir yili daha geride biraktiklarini ifade ederek, 2016 yilinin ülkemiz ve tüm dünya için daha huzurlu ve iyi olmasi temennisinde bulunarak, herkesin yeni yilini kutladi.

GSO tarafindan düzenlenen ‘’2015 Gaziantep’in Yildizlari Ödül Töreni’’nin, 26 Aralik Cumartesi günü yapilacagini duyuran Konukoglu, ödül töreninin bu yil Basbakan Yardimcisi Mehmet Simsek’in katilimiyla, Abdulkadir Konukoglu Spor ve Kültür Merkezi’nde gerçeklestirilecegini bildirdi.

ETİYOPYA ALIM HEYETİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [23.12.2015]

Etiyopya isadamlarindan olusan alim heyeti, Gaziantep Sanayi Odasi’ni (GSO) ziyaret etti.

GSO destekleriyle, Ortadogu Fuar Merkezi’nde 16-19 Aralik tarihlerinde düzenlenecek ‘’22. Uluslararasi Ayakkabi, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuari (GAPSHOES)’’na katilmak üzere Etiyopya’dan 19 kisilik alim heyeti Gaziantep’e geldi.

‘’ENDÜSTRİYEL SİMBİYOZ PROJESİ’’ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI [22.12.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), endüstride atıkların değerlendirilerek kaynakların etkin kullanımı ve ekonomiye katkı sağlamak amacıyla ‘’Gaziantep Endüstriyel Simbiyoz Projesi’’ni hayata geçirdi.

UNDP DAİMİ TEMSİLCİ YARDIMCISI DIMOVSKA, GSO’YU ZİYARET ETTİ [11.12.2015]

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Daimi Temsilci Yardımcısı Matilda Dimovska, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile bir araya gelen Dimovska, Suriye krizinin bölgeye olan etkileri ve çözüm önerileri, geliştirilebilecek işbirliği alanları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

SURİYELİ MÜLTECİLERE MESLEKİ EĞİTİM VERİLMESİ ÖNGÖRÜLEN PROTOKOL İMZALANDI [11.12.2015]

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Suriye Krizinin Etkilerinin Azaltılması Projesi protokol imza töreni gerçekleştirildi.

GAP İdaresi Başkanlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ortaklığıyla yürütülen ‘’GAP Bölgesinde Suriye Krizinin Etkilerinin Azaltılması Projesi’’ protokol imza töreni, Grand Hotel’de yapıldı.

‘’SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİ ORTAK HİBE PROGRAMI’’ TOPLANTISI [11.12.2015]

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Gaziantep’in büyümeye ve ihracatını artırmaya devam etmesinin takdir edilecek bir performans olduğunu belirterek, ‘’Kalkınma Bakanlığı olarak Gaziantep ile özel olarak ilgileniyoruz. Bizim için örnek bir şehir’’ dedi.
Kalkınma Bakanlığı, GAP İdaresi, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) işbirliği ile yürütülen ‘’GAP Bölgesi’nde Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Kullanımının ve Enerji Verimliliğinin Arttırılması Projesi’’ kapsamında uygulanacak olan, ‘’Sanayide Enerji Verimliliğinin Arttırılması Pilot Uygulamaları Mali Destek Programı” Gaziantep Grand Hotel’de düzenlenen toplantıyla tanıtıldı.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt