GSO MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [10.08.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, tüm ülkede güzel bir birliktelik gösterildiğini vurgulayarak, ‘’Arzumuz, bu birlikteliği bundan sonra da devam ettirmektir. İnşallah siyasiler ülkenin geleceği konusunda birlikte karar alırlar ve refah seviyesini çok daha yükseltiriz’’ dedi.
Konukoğlu, GSO Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminin, her görüşten insanın dimdik ayakta durması ve milletin vatanına sahip çıkmasıyla önlendiğini söyledi.

GAZİANTEP'İN ''İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU'' GURURU [08.08.2016]

Sanayinin önemli merkezlerinden birisi olan Gaziantep, Türkiye’nin ikinci en büyük sanayi kuruluşları arasına 30 firmayla adını yazdırmayı başardı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yapılan ‘’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu - 2015 Araştırması’’ açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre, Gaziantep’ten toplam 30 firma Türkiye’nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasına girerek, kentin gururu oldu.

IRAK GAZİANTEP BAŞKONSOLOSU’NDAN GSO’YA ZİYARET [05.08.2016]

Irak’ın Gaziantep Başkonsolosu Muayed Ömer Kopely, Irak Büyükelçiliği Ticaret Ateşesi Mohammed İbrahim Al-Magazachi ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.

TEMMUZ AYI İHRACATI AÇIKLANDI [01.08.2016]

Gaziantep’ten, Temmuz ayında yüzde 18 düşüşle 372 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Gaziantep’ten bu yıl Temmuz ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 18 oranında düşüşle toplam 371 milyon 832 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

GSO’DAN, “MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ” SINAVI [29.07.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Gaziantep'te, tehlikeli mesleklerde çalışanlara yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavı yapılıyor.
5544 Sayılı Kanun Kapsamında, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan tebliğlerde yer alan tehlikeli ve çok tehlikeli işler sınıfındaki mesleklerde “Mesleki Yeterlilik Belgesi” zorunlu hale getirildi.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, BASIN BAYRAMINI KUTLADI [24.07.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ‘’basının, demokrasinin en önemli ve vazgeçilmez unsurlarından birisi’’ olduğunu belirtti.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, başta gazi şehrimizde bulunan basın yayın kuruluşları olmak üzere ülkemizde çalışan bütün gazetecilerin ‘’24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı’’nın 108. yıl dönümünü kutladı.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU'NDAN, TÜRKİYE'NİN KREDİ NOTUNUN DÜŞÜRÜLMESİNE TEPKİ [21.07.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, uluslararası kredi ve derecelendirme kuruluşu Standard & Poors'un (S&P) Türkiye'nin kredi notunu düşürme kararının ‘’objektiflikten uzak ve iyi niyetli olmayan bir yaklaşım’’ olduğunu belirtti.

23. GAPSHOES FUARI AÇILDI [20.07.2016]

Gaziantep’te düzenlenen ‘’23. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES)’’ ziyarete açıldı.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU'NDAN DEMOKRASİ NÖBETİ TUTAN MİLLETİMİZE VE GENÇLERİMİZE ÖVGÜ [20.07.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, aziz milletimizin darbe girişimine karşı ortaya koyduğu mücadelenin tüm dünyaya örnek olduğunu vurgulayarak, ‘’15 Temmuz demokrasinin temellerinin ne kadar sağlam olduğunun gösterildiği gündür’’ dedi.

Demokrasi dışı kalkışmanın başladığı ilk günden itibaren milletin yanında yer alan ve meydanlarda birlikte demokrasi nöbeti tutan GSO Başkanı Konukoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GSO MECLİSİNDE, DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNE DUA EDİLDİ [20.07.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ‘’Bütün sanayiciler olarak bundan sonra bize düşen görev daha fazla çalışarak, ülkemizi daha ileriye götürmektir’’ dedi.

GSO Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısında, sanayiciler 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen darbe girişimini şiddetle kınadılar. Milletin iradesi ve demokrasiyi korumak için şehit olan sivil vatandaşlar, polis ve askerler anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından dua okundu.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt
Toplam:26720030