GAZİANTEPLİ SANAYİCİLER, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜKLERİ ARASINDA [16.06.2015]

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan ‘’Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu – 2014 Araştırması’’na Gaziantep’ten 20 firma girdi.
Sanayi şirketlerinin üretimden satış gelirleri dikkate alınarak ülkenin en büyüklerinin belirlendiği ‘’İSO 500 – 2014’’ araştırmasına göre, Gaziantepli firmalar da ülkenin devler liginde yerini aldı. Araştırmanın bugün açıklanan 2014 yılı sonuçları dikkate alındığında, listede yer alan Gaziantepli firma sayısı 20 oldu.

GSO BAŞKANI ADİL KONUKOĞLU'NDAN ''KAREKODLU ÇEK UYGULAMASI'' AÇIKLAMASI [14.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 15 Haziran’da başlayacak ‘’karekodlu çek’’ uygulamasının piyasada karşılıksız ve sahte çek riskini azaltacağını belirterek, ‘’Şu anda zorunlu olmayan bu uygulamanın tam işlerlik kazanması sağlanmalıdır’’ dedi.

MİLLETVEKİLİ KOÇER GAPSHOES VE TRİKONFEX FUARI’NI ZİYARET ETTİ [12.06.2015]

Gaziantep milletvekili Nejat Koçer, açılışı 10 Haziran Çarşamba günü yapılan, ‘’21. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES)’’ ile ‘’3. Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı’nı (TRİKONFEX)’’ ziyaret ederek bir değerlendirmede bulundu.

Bu haber 1970 defa görüntülendi. >>Habere git
"21. GAPSHOES’’ VE ‘’3. TRİKONFEX’’ FUARLARI AÇILDI [10.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) destekleriyle düzenlenen ‘’21. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES)’’ ile ‘’3. Triko, Triko İpliği, Konfeksiyon ve Teknolojileri Fuarı (TRİKONFEX)’’, düzenlenen törenle aynı anda açıldı.

GAZİANTEP SANAYİSİNİN ACI GÜNÜ [10.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, sanayinin duayen isimlerinden mucit makina ustası Mennan Aksoy’u kaybetmekten dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirtti.

GSO BAŞKANI ADİL KONUKOĞLU İLK ÇEYREK BÜYÜME RAKAMINI DEĞERLENDİRDİ [10.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı adil Konukoğlu, büyüme rakamlarının beklentilerin üstünde gelmesinin sevindirici ancak yeterli olmadığını belirterek, ‘’Türkiye’nin daha hızlı büyümeye ihtiyacı var’’ dedi.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU SİYASİ İSTİKRARIN DEVAM ETMESİNİ İSTİYOR [05.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep ve Türkiye ekonomisinin son 12 yılda sağlanan siyasi istikrar sayesinde büyük sıçrama yaptığını vurgulayarak, ‘’Siyasi istikrar devam etmeli’’ dedi.

ÇİNLİ İŞADAMLARI HEYETİ GSO’DA [03.06.2015]

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Yu Hongyang ve beraberindeki işadamı heyeti, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Enerji, madencilik, sağlık, çelik ekipmanları ve mühendislik, müteahhitlik ve raylı sistem gibi sektörlerde faaliyet gösteren büyük ölçekli Çinli firmaların temsilcilerinin yer aldığı heyet, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile bir araya gelerek, Gaziantepli işadamları ile ortak işbirliği ve yatırım imkanlarını görüştüler.

GAPPLAST FUARI, GSO VE GAPLASDER DESTEĞİYLE BÖLGEDE İLK KEZ DÜZENLENECEK [02.06.2015]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği’nin (GAPLASDER) desteği ile AKORT Fuarcılık tarafından organize edilecek, Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarı (GAPPLAST) 09-12 Eylül 2015 tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

TUĞGENERAL CEMALETTİN DOĞAN’IN GSO ZİYARETİ [01.06.2015]

Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Cemalettin Doğan, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Tuğgeneral Doğan, sanayi odasına gelişinde, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılandı.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt