GSO’DA “SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİNİN ARTTIRILMASI” TOPLANTISI YAPILDI [27.03.2016]

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) 2016 proje teklif çağrısı bilgilendirme toplantısı Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) gerçekleştirildi.
GSO Sani Konukoğlu Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, “GAP Bölgesi’nde Sanayide Enerji Verimliliğinin Arttırılması Pilot Uygulamaları Destekleri” konusunda uzmanlar tarafından bilgi verildi.

GSO’DA “KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİMLERİ” BAŞLADI [23.03.2016]

İpekyolu kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek Programı kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Türk Standartları Enstitüsü işbirliğinde düzenlenen, Yönetim Sistemleri eğitimleri başladı.

GSO’DAN “PLASTİK ENJEKSİYON TEKNOLOJİSİ” EĞİTİMİ [21.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ve Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği (GAPLASDER) işbirliğinde, 28-29 Mart tarihlerinde, “Plastik Enjeksiyon Teknolojisi” eğitimleri verilecek.

Bu haber 2023 defa görüntülendi. >>Habere git
KAPASİTE RAPORU RAPORTÖRLERİNE VE EKSPERLERİNE GSO’DA EĞİTİM VERİLDİ [21.03.2016]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) “Kapasite Raporu Otomasyon Sistemi ve Raportör Eğitimi” Gaziantep Sanayi Odasında (GSO) yapıldı.

MECLİS TOPLANTISINDA ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI [18.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in patent başvurusunda son bir yılda yüzde 96 ile rekor artış olduğunu belirterek, ‘’Bu, Gaziantep’in önümüzdeki dönemde inanılmaz farklılık yaratacağının göstergesidir’’ dedi.

‘’ÇANAKKALE ZAFERİ, ŞEHİTLERİMİZİN KAHRAMANLIK DESTANIDIR’’ [17.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümünü kutlayarak, ‘’Ecdadımız bize gururla anlatacağımız bir zafer, huzurla yaşayacağımız bir vatan bırakmıştır’’ dedi.

‘’TÜRKİYE’NİN AB’YE ÜYELİK SÜRECİ’’ TOPLANTISI [16.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, AB Bakanlığı tarafından Gaziantep’te açılması planlanan temsilciliğe ilişkin, ‘’Temsilciliğe, GSO olarak ofis vermeye hazırız. Buyurun, istediğiniz ofisi sizlere takdim edelim’’ dedi.

AB Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin AB’ye Üyelik Süreci – Sivil Toplumla Diyalog Toplantısı’’, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Toplantı, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır’ın açılış konuşmasıyla başladı.

İTALYA BÜYÜKELÇİSİ LUIGI MATTIOLO, GSO’YU ZİYARET ETTİ [15.03.2016]

İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Luigi Mattiolo, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Gaziantep programı kapsamında GSO’yu da ziyaret eden Büyükelçi Mattiolo, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile bir araya gelerek, bir süre görüştü.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, ANKARA'DAKİ TERÖR SALDIRISINI KINADI [14.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, başkentte meydana gelen terör saldırısından dolayı milletimize başsağlığı dileyerek, ‘’Terörle mücadeleye kararlılıkla devam edilmelidir’’ dedi.

TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT KOORDİNATÖRÜ GSO’YU ZİYARET ETTİ [11.03.2016]

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) Marmara Teknokent Koordinatörü Deniz Yayla, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

İlk kayıt ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60  ... Son kayıt