‘’TEŞVİK PAKETİ, DOĞU VE GÜNEYDOĞU BÖLGESİNDE EKONOMİNİN ÇARKLARINI HIZLANDIRACAKTIR’’ [05.09.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Doğu ve Güneydoğu bölgesine yönelik yeni yatırım ve destek hamlesi paketinin, bölgede ekonominin çarklarının hızlanması açısından olumlu katkısı olacağını bildirdi.

Konukoğlu, yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım tarafından Diyarbakır’da açıklanan ‘’Doğu ve Güneydoğu Yatırım-Destek Hamlesi’’ paketini önemli bulduklarını belirtti.

SGK SİGORTA PRİMLERİ GENEL MÜDÜRÜ AÇIKGÖZ GSO’YU ZİYARET ETTİ [01.09.2016]

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sigorta Primleri Genel Müdürü Ahmet Açıkgöz, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.

Bu haber 1916 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP’İN AĞUSTOS AYI İHRACATI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ [01.09.2016]

Gaziantep ihracatı Ağustos ayında, hem aylık bazda hem de sekiz aylık dönemde artışa geçerek yüzleri güldürdü.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı açıklamada, Gaziantep’ten bu yıl Ağustos ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,6 oranında artışla 575 milyon 782 bin dolarlık ihracat yapıldığını belirtti.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI [29.08.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Zafer Bayramı’nın yıl dönümünü gururla kutladıklarını belirterek, ‘’Bu büyük zaferlerden ilham alarak Türkiye’mizin kalkınma hamlesini hızlandırmaya ve ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmaya devam edeceğiz’’ dedi.

KONUKOĞLU, TERÖR MAĞDURU AİLELERİN ACILARINI PAYLAŞTI [26.08.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’te terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU GSO’YU ZİYARET ETTİ [23.08.2016]

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
Gaziantep’te yaşanan terör saldırısı dolayısıyla bir dizi taziye ziyaretlerinde bulunan Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Sanayi Odası’na gelişinde, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu tarafından karşılandı.

Bu haber 2030 defa görüntülendi. >>Habere git
GSO’DAN TERÖR MAĞDURU AİLELERE VE BİTLİS ŞEHİDİNE TAZİYE ZİYARETİ [23.08.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu, bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine ve şehit Uzman Çavuş Adem Özen’in ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

GSO'DAN TERÖR SALDIRISINDA YARALANANLARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ [23.08.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu, bombalı terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

GSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA TOPÇUOĞLU TERÖR SALDIRISINI KINADI [23.08.2016]

Gaziantep’te 54 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısını kınayan Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve milletçe sağduyulu olarak birlikteliğin korunması gerektiğini vurgulayarak,  terörün en önemli panzehirinin birlik ve beraberlik olduğunu ifade ederek vatandaşlara sağ duyu çağrısı yaptı.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU'NDAN DÜĞÜNE YAPILAN TERÖR SALDIRISINA KINAMA [21.08.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, terör saldırısından dolayı Gaziantep halkının her bir ferdine başsağlığı dileyerek, ‘’Gözünü kan bürümüş canilerin bu acımasız eylemini lanetliyorum’’ dedi.

İlk kayıt ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45  ... Son kayıt
Toplam:26720028