MİLLETVEKİLİ KOÇER’DEN GSO-MEM’E ÖVGÜ [28.12.2017]

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nin (GSO-MEM), etkin kullanılmasıyla Gaziantep’in inovasyon ve tasarım merkezi olacağını söyledi.
Koçer, Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 11 bin metrekare alan üzerinde kurulan GSOMEM’i ziyaret ederek, GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’den bilgi aldı.

GSO YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [27.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Aralık ayı meclis toplantısı Milletvekili Nejat Koçer, danışma kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, 2018 yılından umutlu olduğunu belirterek, “Her alanda başarılı işlere imza atacağımız bir yıl olacak” dedi.

Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, 2017 yılının genel olarak iyi geçtiğini, birçok algı operasyonuna rağmen Türkiye’nin yoluna devam ettiğini söyledi.

GSO-MEM – GAGİAD İŞBİRLİĞİNİN İLK ADIMLARI ATILDI [27.12.2017]

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’yi ziyaret etti.
Ziyareti için başkan Tezel’e teşekkür eden Ünverdi, GAGİAD ile işbirliği çalışmalarının ilk adımlarını atmak açısından ziyaretin önemli olduğunu söyledi.

KONUKOĞLU:“25 ARALIK, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN YAPI TAŞLARINDANDIR” [23.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşunun, Türkiye Cumhuriyeti’nin yapı taşlarından biri olduğunu kaydetti.

Konukoğlu, Gaziantep’in Kurtuluş Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 25 Aralık’ın her türlü silah ve teçhizata sahip sözde medeni ülkelere karşı elde edilen zaferin yıldönümü olmakla kalmadığını, sömürgeci zihniyetteki emperyalist devletin ordusu karşısında bir avuç kent halkının; her türlü yoksunluğa rağmen vatanı, bayrağı, milleti, bağımsızlığı, namusu ve gururu için neler yapabileceğini dünyaya ispat ettiği gün olarak tarihte onurlu yerini aldığına vurgu yaptı.

TOPÇUOĞLU: KURTULUŞ GÜNÜNÜ ONURLA KUTLUYORUM [23.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gazianteplilerin girişimcilik ruhunun Antep Savunmasına dayandığını söyledi.
Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Topçuoğlu, Gaziantep’in geçmişten gelen ve atalardan miras kalan mücadele gücünü hayatın her alanında uyguladığını söyledi.

KONUKOĞLU:“TÜRKİYE İLE IRAK ARASINDA ÇOK KÖKLÜ BİR TİCARİ BAĞ VAR. AMACIMIZ MEVCUT DURUMU DAHA İLERİ NOKTALARA TAŞIMAK” [21.12.2017]

Gaziantep-Irak İş ve Yatırım Forumu kapsamında Iraklı iş adamları ve Gaziantepli sanayiciler, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Türkiye ile Irak arasında çok köklü bir ticari bağ var. Amacımız mevcut durumu daha ileri noktalara taşımaktır” dedi.

GSO UR-GE PROJELERİNDE EĞİTİM FAALİYETLERİ BAŞLADI [20.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) tebliği kapsamında yürütülen; plastik, iplik ve şekerli ürünler projelerinde yer alan firmalara yönelik eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi.

GSO’DAN, BAKLAVACILARA “ANTEP BAKLAVASI” MARKASI VE LOGOSUNU KULLANMA İMKANI [19.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), tescil aşamasında, ‘Antep Baklavası’ imalatında kullanılan malzemelerin özelliklerinden, etiketleme, ambalajlama ve satış aşamalarına kadar pek çok kriterle üretim yapan baklava imalatçılarına, ‘Antep Baklavası’ markası ve logosunu kullanma imkanı sunuyor.
Kriterleri yerine getiren imalatçı firmalara, GSO’nun tescil ettirdiği, “Antep Baklavası” markasını ve logosunu kullanma imkânı sağlanacak.

26’INCI GAPSHOES FUARI 30 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI [17.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Gaziantep Kunduracılar Odası ve Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) desteğiyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edilen, 26’ncı Uluslararası Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES), 30 bin ziyaretçiyi ağırladı.

GSO’DAN ÜYELERİNE SURİYELİ VE YABANCI ELEMAN İSTİHDAMINDA DANIŞMANLIK HİZMETİ [17.12.2017]

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğiyle Suriyeli ve yabancı eleman istihdam etmek isteyen sanayicilere uzmanlar tarafından danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.

6735 sayılı Uluslararası İşgücü Kanunu ve 4817 sayılı Yabancıların Çalışma İznini düzenleyen kanun uyarınca Türkiye’de çalışmak isteyen yabancıların çalışma izni alması gerekiyor.

Bu kapsamda GSO bünyesinde ve GSO Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) görevli uzmanlar tarafından üyelere bilgilendirme yapılıyor.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt