EMNİYET MÜDÜRÜ GÜLVEREN’DEN GSO’YA VEDA ZİYARETİ [23.08.2017]

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Gülveren, Gaziantep’ten ayrılacağından dolayı veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirterek, “Gaziantep’te çalıştığım sürece bana ve kurumuma tam destek veren Gazianteplilere ve Gaziantep’teki yöneticilere çok teşekkür ederim” dedi.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu da, Gülveren’e Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevinde başarılar dileyerek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

“Emniyet Müdürümüz Erhan Gülveren, Gaziantep’te görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği başarılı çalışmalarıyla tüm Gaziantep halkının takdirini kazanmıştır” diyen Konukoğlu, şöyle konuştu:

“Görevi süresince kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla sağladığı örnek dayanışmayla önemli bir görevi başarıyla yerine getirdiğine inandığımız Sayın Gülveren’e, Gaziantep’te huzur ve asayişin hâkim kılınması yolunda yaptığı özverili çalışmalardan dolayı kendisine ve teşkilatına teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.”

Konukoğlu, konuşmaların sonunda Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e, filografi tekniği ile hazırlanan Türk Bayrağı armağan etti.

GAZİANTEP SANAYİ ODASI’NA VEDA ZİYARETİ [23.08.2017]

Jandarma Genel Komutanlığı karargahına atanan Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

MAKİNE-METAL SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ GSO-MEM’DE KONUŞULDU [13.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) işbirliğinde, Başpınar 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan, GSO Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), ‘Makine-Metal Sektörel Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı.

KONUKOĞLU:“ÜRETİMİN ARTMASI BÜYÜMEYİ DESTEKLEYECEKTİR” [08.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TÜİK tarafından açıklanan Haziran ayı Sanayi Üretim Endeksi’nin geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,4 artış gösterdiğine dikkati çekerek, “Ekonomide güzel gelişmeler oluyor. Üretimin artması büyümeyi destekleyecektir. Önemli bir gelişme” dedi.

GSO-MEM’DE MESLEKİ EĞİTİMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR [06.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), 5 dalda 100 kişilik mesleki eğitim programı başladı.

Gaziantep 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde, yaklaşık 10 bin metrekare alanda yer alan GSO-MEM’de başta gaz altı kaynakçılığı olmak üzere, elektrik ark kaynağı, ambalaj ve paketleme, bilgisayarlı 3 d tasarım (solidworks), dış ticaret uzmanlık ve Microsoft Office olarak 5 alanda eğitimlere başlandı.

TEMMUZ AYI İHRACAT RAKAMLARINDA SEVİNDİREN ARTIŞ [01.08.2017]

Gaziantep’ten Temmuz ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30,1 artışla 481 milyon 563 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Geçen yılın aynı döneminde 370 milyon 73 bin dolarlık ihracat yapılmıştı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yılın ilk 7 aylık ihracatının yüzde 4,4 oranında artışla 3 milyar 662 milyon 492 bin dolara ulaştığını belirterek, “Geçen yılın aynı döneminde Gaziantep’ten 3 milyar 507 milyon 417 bin dolarlık ihracat gerçekleştirilmişti” dedi.

GSO-MEM'DE SURİYELİ İŞADAMLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI [29.07.2017]

Suriyeli işadamlarının sorunlarına çözüm bulmak adına, Gaziantep Sanayi Odası Merkezi Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) istişare toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Genel Sekreter Kürşat Göncü, Suriyeli İşadamları Derneği (SİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Khaled Bablli, yönetim kurulu üyeleri ile GSO’ya kayıtlı Suriyeli firma temsilcileri katıldı.

25.GAPSHOES FUARI 20 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI [23.07.2017]

Gaziantep’te bu yıl 25. kez düzenlenen Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES) 4 günde 20 bin ziyaretçiyi ağırladı.
Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 19-22 Temmuz tarihlerinde düzenlenen GAPSHOES Kış Fuarı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edildi.

GSO MECLİS BAŞKANI TOPÇUOĞLU BASIN BAYRAMINI KUTLADI [22.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, 24 Temmuz Türk basında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü nedeniyle, basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

KONUKOĞLU:-“15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN BASTIRILMASINDA ÖNEMLİ ROL OYNAYAN BASIN, DEMOKRASİMİZİN, HAYATIMIZIN OLMAZSA OLMAZIDIR” [22.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 15 Temmuz hainlerce gerçekleştirilmek istenilen darbe girişiminin bastırılmasında önemli rol oynayan basının, demokrasinin ve hayatın olmazsa olmazı olduğunu kaydetti.

Basından sansürün kaldırılışının 109’uncu yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Konukoğlu, bu günün “Basın Bayramı” olarak kutlandığını anımsatarak, Gaziantep basını başta olmak üzere, yerel ve yaygın basın kuruluşlarında görev alan basın emekçilerinin Basın Bayramını kutladı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt