TOPÇUOĞLU:"ÇANAKKALE ZAFERİ, BİR MİLLETİN KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞUŞUNUN EN İYİ ÖRNEĞİDİR" [16.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Çanakkale Zaferi’nin bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun en iyi örneği olduğunu belirtti.

KONUKOĞLU’NDAN “KADINLAR GÜNÜ”NDE ANLAMLI BAĞIŞ [08.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’na anlamlı bir bağışta bulundu.

KONUKOĞLU “DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’’NÜ KUTLADI [07.03.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, kadınların konumunu güçlendirmenin toplumların en önemli hedefleri arasında yer alması gerektiğini vurgulayarak, “Her alanda kadın rol model sayısını artırmalıyız” dedi.

GSO, ASIRLIK KUTNU KUMAŞINA TANITIM FİLMİ ÇEKTİ [05.03.2017]

Yöresel değerleri yaşatmaya büyük önem veren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, asırlık el sanatlarından “Antep kutnu kumaşının” daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla “Bir Tutkudur Kutnu” başlıklı bir tanıtım filmi hazırlandı.

Ülkemizde sadece Gaziantep’te üretilen ve dokuma sanatı 16. yüzyıla kadar uzanan kutnu kumaşının geçen yıl coğrafi işaret tescilini alan GSO, bu kültürel değeri yaşatmak, geliştirmek ve tüm dünyaya tanıtmak için çalışmalara hız verdi.

“EKONOMİDE ÜRETİME KATILAN ELLER PROJESİ” SATIŞ GÜNLERİ [05.03.2017]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında, “Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi’’ satış günleri gerçekleştirildi.

ALMANYA BÜYÜKELÇİSİ MARTIN ERDMANN GSO’YU ZİYARET ETTİ [01.03.2017]

Almanya’nın Ankara Büyükelçisi Martin Erdmann, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti
Büyükelçi Martin Erdmann, eşi Marion Maria Antonia Erdmann, Almanya’nın Gaziantep Fahri Konsolosu Oktay Kara ve beraberindeki heyetle birlikte GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile makamında bir araya gelerek görüştüler.

GAZİANTEP ŞUBAT AYINDA 520 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPTI [01.03.2017]

Gaziantep’ten, Şubat ayında yüzde 2 oranında düşüşle 520 milyon dolarlık ihracat yapıldı.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’in bu yıl Şubat ayı ihracatının geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2 oranında gerileyerek 520 milyon 72 bin dolar olarak gerçekleştiğini bildirdi.

KONUKOĞLU, VERGİ HAFTASI'NI KUTLADI [27.02.2017]

Gaziantep Vergi Dairesi Başkan Vekili Halil Tekin, ‘’Vergi Haftası’’ kutlamaları dolayısıyla Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile makamında bir araya gelen Tekin, günün anısına bir buket çiçek sundu.

ABD’NİN ADANA KONSOLOSU GSO’YU ZİYARET ETTİ [27.02.2017]

ABD’nin Adana Konsolosu Linda Stuart Specht, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
Konsolos Specht, Adana Konsolosluğu Siyasi ve Ekonomik İşler Müdürü Joanna Schenke ile birlikte GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu makamında ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundu.

GSO'DA “İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI” YAPILDI [24.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası ev sahipliğinde, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Mehmet Selim Bağlı’nın katılımlarıyla, “İstihdam Seferberliği Bilgilendirme Toplantısı yapıldı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Toplam:22031348