“AMANOS TÜNELİ” PROJESİ 2018 YILI YATIRIM PROGRAMINA ALINDI [17.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bölge illerinin İskenderun Limanı’na daha kısa mesafeden ulaşımını sağlayacak olan Amanos Tüneli Projesi’nin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yatırım programına alındığını söyledi.

Konukoğlu, yaptığı açıklamada, “Bölge ihracatçılarının Akdeniz’e kısa sürede ulaşmasını sağlayacak ve bizim için ‘Çılgın Proje’ olan projenin yatırım programına alınmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Projenin kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

GAPTARIM VE GAPFOOD FUARLARI AÇILDI [16.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen, “9. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)” ile ‘’14. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD)”, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

GSO KURUCU BAŞKANI SANİ KONUKOĞLU’NU ANIYORUZ [16.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GSO’nun kurucu başkanı Sani Konukoğlu’nun, Gaziantep ve Türkiye için yaptıklarının kendilerine her zaman yol gösterici olduğunu söyledi.

Topçuoğlu, GSO’nun kuruluşuna öncülük yapan ve 1989-1990 yılları arasında ilk Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Sani Konukoğlu’nun 16 Ocak 1994’te hayatını kaybettiğini anımsattı.

GSO-MEM İLE YAPILAN İŞBİRLİĞİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK [11.01.2018]

Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Mukim Koordinatörü ve BM Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Mukim Temsilcisi Irena Vojáčková-Sollorano ve berberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret ederek merkezde incelemelerde bulundu.

"KONUKOĞLU:YENİLİKÇİ ANLAYIŞA YÖNELEREK, YENİ ÜRETİM METODLARI GELİŞTİRMELİYİZ. BUNLARI YAPTIĞIMIZ TAKDİRDE HEDEFLERİMİZE DAHA KISA SÜREDE ULAŞIRIZ” [09.01.2018]

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, 2017 yılının Kasım ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ise kasımda ekime göre yüzde 0,3 oranında arttı.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun, Kasım 2017'ye ilişkin sanayi üretim endeksi sonuçlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, üretim gücünün bir yansıması olan sanayi üretim endeksinin artmasının memnun edici olduğunu söyledi.

KONUKOĞLU:“GAZETECİLER BİR MESLEĞİN MENSUBU DEĞİL, DOĞRUNUN VE İDEALLERİNİN PEŞİNDE KOŞAN SAYGIN YOL ARKADAŞLARIMIZDIR” [09.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Gazeteciler bir mesleğin mensubu olmaktan ziyade, doğrunun ve ideallerinin peşinde koşan saygın yol arkadaşlarımızdır” dedi.

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla mesaj yayınlayan Konukoğlu, toplumsal hayatın ve demokrasinin en önemli özelliklerinden birisinin haber alma ve yayma özgürlüğü olduğuna vurgu yaptı.

GAZİANTEP 2017’DE İHRACATINI YÜZDE 6,9 ARTIRDI [03.01.2018]

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin rakamlarına göre 2017 yılı Aralık ayında Gaziantep’ten toplam 588 milyon 819 bin dolar ihracat yapıldı.

Geçen yılın Aralık ayına göre ihracatı yüzde 6,9 oranında yükseldi. 2016 yılının Aralık ayında 551 milyon 8 bin dolarlık ihracat gerçekleştirilmişti.

GSO’NUN ‘E-TİCARET ATAĞI PROJESİ’ BAŞLADI [01.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracat kapasitelerinin artırılması ve E- ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla, ‘GSO E-ticaret Atağı Projesi’ni başlattı.
GSO üyeleri, proje ile 1 yıl boyunca uluslararası piyasalarda daha fazla müşteriye ulaşmak amacıyla düzenlenen faaliyetler aracılığıyla E- ticaret konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri alacak ve GSOTRADE portalına üyelik hakkı kazanacak.

KONUKOĞLU:“2018, TÜRKİYE İÇİN FIRSAT YILI OLACAKTIR” [28.12.2017]

Konukoğlu, yayınladığı yeni yıl mesajında, 2017’de iç ve dış kaynaklı ekonomik ve siyasi gerginliklere rağmen Türkiye’nin sağladığı büyüme başarısının, 2018 yılından beklentileri artırdığını belirtti.

“İŞ DÜNYASINA YENİ SOLUK: ARABULUCULUK” [28.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 1 Ocak 2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan 7036 Sayılı İş mahkemeleri Kanunu’nu ile iş uyuşmazlıklarında dava şartı haline gelen arabuluculuğun iş dünyasına olan etkilerini değerlendirdi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt