MUSTAFA TOPÇUOĞLU:“BAYRAMLAR BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN VESİLEDİR” [28.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kurban Bayramı'nın dünyaya ve Türkiye'ye barış, huzur ve mutluluk getirmesini dileyerek, bayramların birlik ve beraberliğin sağlanması ve devamlılığı için önemli bir vesile olduğunu ifade etti.

KONUKOĞLU:“30 AĞUSTOS; TÜRKİYE’NİN İŞGALCİLERDEN İLELEBET TEMİZLENDİĞİ ZAFER OLARAK TARİHE ALTIN HARFLERLE KAYIT DÜŞÜLEN GÜNDÜR” [25.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 30 Ağustos’un, Türkiye’nin işgalcilerden ilelebet temizlendiği zafer günü olarak tarihe altın harflerle kayıt düşülen gün olduğunu bildirdi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Konukoğlu, vatanı işgal altında bulunan Türk milletinin yokluklara rağmen azim ve inançla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini bundan 95 yıl önce tüm dünyaya gösterdiğini söyledi.

MUSTAFA TOPÇUOĞLU 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 95. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI [25.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. Yıldönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, “95 yıl önce atalarımızın verdiği milli mücadele ruhuyla bizler de aynı anlayışla çalışmaya ve onların bize bıraktığı bu kutsal emaneti korumaya devam ediyoruz” dedi.

GSO-MEM’ DE, ‘İŞKUR HİZMET NOKTASI’ FAALİYETLERİNE BAŞLIYOR [24.08.2017]

Çalışma ve İş Kurumu’nun (İŞKUR) işverenlere ve iş arayanlara yönelik faaliyetlerini Başpınar Bölgesi’nde gerçekleştirmek üzere, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), İŞKUR hizmet noktası oluşturuldu.

EMNİYET MÜDÜRÜ GÜLVEREN’DEN GSO’YA VEDA ZİYARETİ [23.08.2017]

Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Gülveren, Gaziantep’ten ayrılacağından dolayı veda ziyaretleri gerçekleştirdiğini belirterek, “Gaziantep’te çalıştığım sürece bana ve kurumuma tam destek veren Gazianteplilere ve Gaziantep’teki yöneticilere çok teşekkür ederim” dedi.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Konukoğlu da, Gülveren’e Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevinde başarılar dileyerek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

“Emniyet Müdürümüz Erhan Gülveren, Gaziantep’te görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği başarılı çalışmalarıyla tüm Gaziantep halkının takdirini kazanmıştır” diyen Konukoğlu, şöyle konuştu:

“Görevi süresince kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarıyla sağladığı örnek dayanışmayla önemli bir görevi başarıyla yerine getirdiğine inandığımız Sayın Gülveren’e, Gaziantep’te huzur ve asayişin hâkim kılınması yolunda yaptığı özverili çalışmalardan dolayı kendisine ve teşkilatına teşekkür ediyor, yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.”

Konukoğlu, konuşmaların sonunda Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e, filografi tekniği ile hazırlanan Türk Bayrağı armağan etti.

GAZİANTEP SANAYİ ODASI’NA VEDA ZİYARETİ [23.08.2017]

Jandarma Genel Komutanlığı karargahına atanan Gaziantep İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Ersever, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

MAKİNE-METAL SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ GSO-MEM’DE KONUŞULDU [13.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) işbirliğinde, Başpınar 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan, GSO Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), ‘Makine-Metal Sektörel Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı.

KONUKOĞLU:“ÜRETİMİN ARTMASI BÜYÜMEYİ DESTEKLEYECEKTİR” [08.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TÜİK tarafından açıklanan Haziran ayı Sanayi Üretim Endeksi’nin geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,4 artış gösterdiğine dikkati çekerek, “Ekonomide güzel gelişmeler oluyor. Üretimin artması büyümeyi destekleyecektir. Önemli bir gelişme” dedi.

GSO-MEM’DE MESLEKİ EĞİTİMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR [06.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), 5 dalda 100 kişilik mesleki eğitim programı başladı.

Gaziantep 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde, yaklaşık 10 bin metrekare alanda yer alan GSO-MEM’de başta gaz altı kaynakçılığı olmak üzere, elektrik ark kaynağı, ambalaj ve paketleme, bilgisayarlı 3 d tasarım (solidworks), dış ticaret uzmanlık ve Microsoft Office olarak 5 alanda eğitimlere başlandı.

TEMMUZ AYI İHRACAT RAKAMLARINDA SEVİNDİREN ARTIŞ [01.08.2017]

Gaziantep’ten Temmuz ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30,1 artışla 481 milyon 563 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Geçen yılın aynı döneminde 370 milyon 73 bin dolarlık ihracat yapılmıştı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yılın ilk 7 aylık ihracatının yüzde 4,4 oranında artışla 3 milyar 662 milyon 492 bin dolara ulaştığını belirterek, “Geçen yılın aynı döneminde Gaziantep’ten 3 milyar 507 milyon 417 bin dolarlık ihracat gerçekleştirilmişti” dedi.

İlk kayıt ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... Son kayıt