GSO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [26.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Kasım ayı meclis toplantısı, Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu, danışma kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

KAZAKİSTAN İŞ YATIRIM HEYETİ GSO’DA [23.11.2017]

Kazakistan iş yatırım heyeti, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Kazakistan’a yatırım yapmak isteyen firmalarla ikili iş görüşmelerinin yapıldığı toplantıda bir araya geldi.

TOPÇUOĞLU:“ÖĞRETMENLER GELECEK NESİLLERİMİZİ YETİŞTİREN KAHRAMANLARDIR” [23.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, “Fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi.
Topçuoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Gazi Mustafa Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında ‘başöğretmen’ sıfatını alması sebebi ile 24 Kasım’ın ‘Öğretmenler Günü’ olarak kutlandığını hatırlatarak, tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutladığını ifade etti.

KONUKOĞLU:“TOPLUM MÜHENDİSLERİ OLAN ÖĞRETMENLER, GELECEĞİMİZİN MİMARLARIDIR, BİR GÜN DEĞİL, YIL BOYU ELİ ÖPÜLESİ İNSANLARDIR” [23.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “toplum mühendisleri ve geleceğimizin mimarları” olarak tanımladığı öğretmenlerin, bir gün değil, yıl boyu eli öpülesi insanlar olduğunu kaydetti.

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Konukoğlu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Dünyanın her tarafında öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygı değer unsurlarıdır” diyerek öğretmenlerin üstlendikleri görevin önemine vurgu yaptığına dikkat çekti.

GSO, HAZIR GİYİM, KUMAŞ VE İPLİK SEKTÖRÜ TİCARET HEYETİ UKRAYNA’DA [19.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası, Hazır Giyim, Kumaş ve İplik Sektörü Ticaret Heyeti, Ukrayna Kharkiv’e gitti.
GSO tarafından organize edilen ve KOSGEB tarafından desteklenen organizasyonla hazır giyim, kumaş ve iplik üreticilerinden oluşan 39 kişilik heyet, Ukrayna Kharkiv’de 18-19 Kasım tarihlerinde düzenlenen Kharkiv Fashion Show’a katıldı.

“MAKİNE METAL SEKTÖRÜ UR-GE PROJESİ” KAPSAMINDA GSO’YA EKONOMİ BAKANLIĞI TARAFINDAN BAŞARI SERTİFİKASI VERİLDİ [17.11.2017]

Türkiye genelinde en fazla UR-GE projesi yürüten kurumlar arasında yer alan Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO), iyi uygulama örneği seçilen ve diğer kurumlara başarı hikayesi olarak takdim edilen Makine Metal Sektörü için yürüttüğü kurumsal kimlik çalışmasına başarı sertifikası verildi. Geçen yıl yapılan etkinlikte de GSO, plastik projesiyle yine ödüle layık görülmüştü.

“ANADOLU MARKALARI YARIŞIYOR TÜRKİYE İLERLİYOR” TOPLANTISI [16.11.2017]

Anadolu Markaları Yarışması içeriğinin paylaşıldığı, “Anadolu Markaları Yarışıyor, Türkiye İlerliyor” toplantısı Gaziantep’te yapıldı.

Capital ve Ekonomist Dergilerinin organizasyonuyla Divan Otel’de gerçekleştirilen toplantıya, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, sanayiciler, işadamları ve diğer davetliler katıldı.

KONUKOĞLU:“İŞSİZLİĞİN GERİLEMESİYLE ARTAN İSTİHDAM, ÜLKEMİZ EKONOMİSİ VE KALKINMASI ADINA ÖNEMLİ BİR GELİŞMEDİR.” [15.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TÜİK tarafından açıklanan işsizlik rakamlarının sevindirici olduğunu belirterek, “İşsizliğin gerilemesiyle artan istihdam, ülkemiz ekonomisi ve kalkınması adına önemli bir gelişmedir” dedi.

KMTSO’DAN GSO’YA NEZAKET ZİYARETİ [13.11.2017]

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Zabun, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

TOPÇUOĞLU:“ATATÜRK, BARIŞÇI KİŞİLİĞİ, REFORMLARI VE YAPTIKLARIYLA DÜNYA TARİHİNE DAMGASINI VURAN İNSANLIĞIN SAYGI DUYDUĞU BİR LİDERDİR” [09.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, barışçı kişiliği, reformları, düşünce ve yaptıklarıyla dünya tarihine damgasını vuran ve insanlığın saygı duyduğu bir lider olduğunu söyledi.

Topçuoğlu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, ebediyete intikalinin üzerinden 79 yıl geçmesine rağmen Türk milletinin kalbindeki yerini ve sevgisini korumayı başaran büyük bir devlet adamı ve komutan olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet ve şükran ile andığını kaydetti.

İlk kayıt ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... Son kayıt