GAZİANTEP NİSAN AYI İHRACATI AÇIKLANDI [01.05.2017]

Gaziantep’ten, bu yıl Nisan ayında yüzde 1,3 oranında artışla 542 milyon 577 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yılın Nisan ayında yapılan ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,3 oranında artış göstererek 542 milyon 577 bin dolar olduğunu bildirdi.

SANAYİCİ MERHUM KAMİL ŞERBETÇİ RAHMETLE ANILIYOR [30.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi vefatının 19. yıl dönümünde anılıyor.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yayımladığı anma mesajında, 1990-1998 yılları arasında Sanayi Odasının başkanlığını yapan rahmetli Kamil Şerbetçi’nin gazi şehrin ve ülkemizin gelişmesine hizmet eden çok değerli bir işadamı olduğunu belirtti.

GSO, COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİNE KATILDI [28.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “Oda olarak, ‘Antep Baklavasının’ uluslararası alanda tescil edilmesi sürecinde çok çaba sarf etmemizin karşılığını aldık” dedi.
GSO, Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından 28-29 Nisan tarihlerinde, Türkiye’nin yöresel ürünlerini dünyaya tanıtmak, Ankara’yı bu ürünlerin ticaret ve ihracatının merkezi haline getirmek amacıyla düzenlenen, Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ne katılarak stant açtı.

GSO MAKİNE METAL KÜMESİ URGE HEYETİ ALMANYA’DA [26.04.2017]

Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) konulu tebliğ kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Makine Metal Kümesi heyeti, Hannover Messe Teknoloji ve Sanayi Fuarı’na ticari heyet düzenledi.

ETİYOPYA HEYETİ GSO’DA SANAYİCİLERLE BULUŞTU [25.04.2017]

Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, Ekonomik ve Ticaret Diplomatik İlişkiler Müsteşarı Tesfakiros Hailu Gebremariam ve berberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) sanayicilerle bir araya geldi.

“ÇOCUKLARIMIZA GÜZEL BİR DÜNYA BIRAKMAK HEPİMİZİN SORUMLULUĞUDUR” [21.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en iyi dilekleriyle kutlayarak, “En değerli varlıklarımız çocuklarımıza güzel bir ülke, güzel bir dünya bırakmak hepimizin sorumluluğudur” dedi.

KONUKOĞLU: “GAZİANTEP BAŞARISININ ÜSTÜNE BAŞARI KATAN BİR ŞEHİRDİR” [19.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yıl ilk üç ayda ihracat, bildirge veren işyeri sayısı, istihdam ve elektrik tüketim rakamlarının artış gösterdiğini belirterek, “Gaziantep her koşulda ileriye giden ve başarısının üstüne başarı katan şehirdir” dedi.

KONUKOĞLU, REFERANDUM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ [17.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, referandum sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dileyerek, “Artık daha güçlü Türkiye için birlikte çok çalışma zamanıdır. Önümüze bakmalı, ekonomiye öncelik vermeliyiz” dedi.

“GAZİANTEP SANAYİ DÖNÜŞÜMÜ PROJESİ” TANITIM TOPLANTISI YAPILDI [14.04.2017]

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, dünyada 4. sanayi devriminin yıkıcı etkilerinin önümüzdeki yıllarda hissedileceğini belirterek, “Bundan sonra dijital altyapılı, 4. sanayi devrimine uygun modern fabrikalar kurulmalıdır” dedi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in himayelerinde Gaziantep sanayisinin yol haritasını belirlemek üzere, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) aracılığında uluslararası danışmanlık şirketi McKinsey ile yapılan “ Gaziantep Sanayi Dönüşümü Projesi” tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

“HASSA-DÖRTYOL TÜNEL PROJESİ YATIRIM PROGRAMINA ALINDI” [12.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde yürütülen “Hassa-Dörtyol Tünel Projesi” kapsamında önemli bir adım atıldı.

Gaziantep ve bölge sanayisini İskenderun Limanı’na daha kısa mesafeden ulaşımını sağlayacak Hassa-Dörtyol Tünel Projesinin; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yatırım programına alındığı bildirildi.

İlk kayıt ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... Son kayıt