“KONUKOĞLU, ÜRETİM REFORM PAKETİ’Nİ DEĞERLENDİRDİ” [16.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, büyüme için yatırımın şart olduğunu belirterek, “Sanayicilerin maliyet yükünü azaltan Üretim Reform Paketi, yeni yatırımların önünün açılması için fırsattır’’ dedi.

“GİRİŞİM SERMAYESİ ANADOLU BULUŞMALARI” GAZİANTEP TOPLANTISI [12.05.2017]

Türkiye Girişim Meclisi’ne üye girişim sermayesi fonlarının yöneticileri ile Gaziantepli yatırımcıların bir araya geldiği “Girişim Sermayesi Anadolu Buluşmaları” toplantısı TOBB organizasyonunda ve Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Borsası ortaklığında düzenlendi.

“QNB FİNANSBANK ANADOLU BULUŞMALARI” TOPLANTISI [11.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ekonomide ibrenin yukarı doğru döndüğü bir döneme girildiğini belirterek, “Gaziantep büyümeye devam ediyor. Türkiye ekonomisine ve geleceğine inanıyoruz” dedi.

QNB Finansbank tarafından düzenlenen “QNB Finansbank Anadolu Buluşmaları” toplantısının ilki Gaziantep’te gerçekleştirildi. Gökhan Şen moderatörlüğünde GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, QNB Finansbank Genel Müdür Yardımcısı Ömür Tan ve ekonomist Ali Ağaoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı toplantıda, Türkiye’nin makroekonomik görünümü ve Gaziantep’teki yansımaları ele alındı.

GSO KURUCU MECLİS BAŞKANI SANAYİCİ MERHUM NACİ TOPÇUOĞLU MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI [11.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) kurucu Meclis Başkanı, sanayici ve iş adamı merhum Naci Topçuoğlu, vefatının 9. yılında mezarı başında dualarla anıldı.

“İŞ VE İSTİHDAM FORUMU” [10.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Suriyeli mültecilere herkesin elbirliğiyle sahip çıkması gerektiğini belirterek, “GSO Mesleki Eğitim Merkezinde hem kendi vatandaşlarımıza hem de Suriyelilere mesleki eğitim verilecek, iş sahibi olacaklar” dedi.

“İŞ VE İSTİHDAM FORUMU” GSO MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE YAPILDI [10.05.2017]

Kamu ve özel sektörden, uluslararası kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarından, girişimcilere iş ve istihdam dünyasının birçok aktörü, 10-11 Mayıs’ta Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenlenen “İş ve İstihdam Forumu”nda bir araya geldi.

KONUKOĞLU’NA TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN ANLAMLI PLAKET [09.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı’na yaptığı bağışa istinaden “Gümüş Plaket” ve “Plaket Beratı” takdim edildi.

SANAYİCİ NACİ TOPÇUOĞLU’NIN VEFAT YIL DÖNÜMÜ [09.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu, 9. vefat yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle anılıyor.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yayımladığı anma mesajında, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten ve Oda’nın kurucu Meclis Başkanı olan değerli sanayici merhum Naci Topçuoğlu’nun 11 Mayıs 2008 tarihinde aramızdan ayrıldığını anımsatarak, Allah’tan gani gani rahmet diledi.

“İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ FUARI” AÇILDI [04.05.2017]

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından “31. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” etkinlikleri kapsamında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğiyle gerçekleştirilen “İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı” törenle açıldı.

GSO ESKİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAMİL ŞERBETÇİ MEZARI BAŞINDA ANILDI [02.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi vefatının 19. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

Anma törenine, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Genel Sekreter Kürşat Göncü, sanayiciler iş adamları ile oda personeli katıldı.

İlk kayıt ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... Son kayıt