KONUKOĞLU:“SANAYİ ÜRETİMİNİN YÜZDE 5,2 ORANINDA ARTMASI, BÜYÜMEYE DESTEK VERMESİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR GELİŞME” [09.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Ağustos ayı sanayi üretim verilerini değerlendirdiği açıklamasında, sanayi üretiminin geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,2 oranında artmasının büyümeye destek vermesi açısından önemli bir gelişme olduğunu kaydetti.

GSO-MEM VE FAO İŞBİRLİĞİNDE İŞBAŞI UYGULAMA EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [03.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO- MEM) ile Uluslararası Gıda ve Tarım Örgütü (FAO ) işbirliği çerçevesinde yapılan teorik eğitimlerin ikinci safhası olan ‘İşbaşı Uygulama Eğitimleri’ başlıyor.

GAZİANTEP’İN EYLÜL AYI İHRACATINDA SEVİNDİREN ARTIŞ [01.10.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı açıklamada, rakamların sevindirici, umut verici, bölgesel ve küresel olumsuzluklar dikkate alındığında göğüs kabartan düzeyde olduğunu belirtti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerine göre Gaziantep’ten Eylül ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,5 artışla 522 milyon 745 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. 2016 Eylül ayında 481 milyon 864 bin dolarlık ihracat yapılmıştı.
Gaziantep en fazla ihracat yapan 10 il arasında Eylül 2017 ihracat rakamlarına göre altıncı sırada yer alırken, 2017 Ocak-Eylül döneminde en fazla ihracat yapan beşinci il oldu.

KONUKOĞLU:“GAZİANTEP’TE TİCARET SİCİLİ KAYITLARINA GÖRE BARZANİ İLE ORTAK OLAN HİÇBİR TACİR VE SANAYİ FİRMASI YOKTUR” [29.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bazı basın yayın organlarında, Barzani’nin Gaziantep’te faaliyet gösteren 250’den fazla işletmesi olduğu yönünde haberlere yer verildiğini belirterek, “Gaziantep’te ticaret sicili kayıtlarına göre Barzani ile ortak olan hiçbir tacir ve sanayi firması yoktur” dedi.

GSO UR-GE ŞEKERLİ ÜRÜNLER İHRACAT TAKIMI PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI [28.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Ekonomi Bakanlığı’nın desteğiyle Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) programı kapsamında gerçekleştirilen Şekerli Ürünler İhracat Takımı Projesi’nin açılış toplantısı yapıldı.

GAPPLAST 2017 FUARI AÇILDI [27.09.2017]

GSO desteği ile Akort Fuarcılık tarafından Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenen GAPPLAST2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarının açılış töreni yapıldı.

KONUKOĞLU:“TEVAZU SAHİBİ, DEĞERLİ SİYASET ADAMI ABDULKADİR YÜKSEL’İ KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİZ. ALLAH RAHMET EYLESİN” [26.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TBMM’de geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden AK Parti Gaziantep Milletvekili Abdülkadir Yüksel’in tevazu sahibi olduğunu belirterek, “Değerli siyaset adamı, milletvekilimiz Abdulkadir Yüksel’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun” dedi.

GSO EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI GSO-MEM’DE YAPILDI [24.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Eylül ayı meclis toplantısı Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve meclis üyelerinin katılımıyla, GSO Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) yapıldı.

Toplantıda fabrikasının depo bölümünde çıkan yangında hayatını kaybeden Selçuk İplik Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kara için dua edildi.

GSO-MEM MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ İÇİN SINAVLARA EVSAHİPLİĞİ YAPMAYA BAŞLADI [21.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM), eğitim çalışmalarının yanı sıra; meslek yeterlilik belgesi almak isteyen bireylere ev sahibi olarak hizmet vermeye başladı.

FUARLAR SEKTÖRLERİN GELİŞİMİNİ SAĞLIYOR [20.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, önemi artan sektörlere yönelik düzenledikleri fuarların sektörlerin gelişimine ve sundukları katma değerin artmasına büyük katkı sağladığını söyledi.

Konukoğlu, GSO desteğiyle AKORT Fuarcılık tarafından 27-30 Eylül tarihlerinde ikinci kez düzenlenecek GAPPLAST 2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarının, sektörde üretim ve istihdama ayrı bir değer katacağını kaydetti.

İlk kayıt ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... Son kayıt