FUARLAR SEKTÖRLERİN GELİŞİMİNİ SAĞLIYOR [20.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, önemi artan sektörlere yönelik düzenledikleri fuarların sektörlerin gelişimine ve sundukları katma değerin artmasına büyük katkı sağladığını söyledi.

Konukoğlu, GSO desteğiyle AKORT Fuarcılık tarafından 27-30 Eylül tarihlerinde ikinci kez düzenlenecek GAPPLAST 2017 Plastik, Ambalaj, Kimya Teknolojileri, Hammadde ve Ürünleri Fuarının, sektörde üretim ve istihdama ayrı bir değer katacağını kaydetti.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU’NUN GAZİLER GÜNÜ MESAJI [18.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, vatan uğruna canlarını hiçe sayarak mücadele eden gazilerin “Gaziler Gününü” kutlayarak şükran ve minnetlerini sundu.

Konukoğlu, yayınladığı mesajda “Ülkemizin her karış toprağına terlerini ve kanlarını akıtarak tarihimize altın sayfalar yazdıran, Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasının en büyük teminatı olan, Türk kahramanlığının sönmeyen meşaleleri Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

MISIR BÜYÜKELÇİSİ WAEL A.EL-NAGGAR GSO’DA SANAYİCİLERLE BULUŞTU [15.09.2017]

Mısır Arap Cumhuriyeti Büyükelçisi Wael A.El-Naggar Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde sanayicilerle toplantıda bir araya geldi.

Mısır’da yatırım yapan Gaziantepli iş adamalarıyla buluşan Büyükelçi, El Naggar katılımcılara Mısır’daki yatırım imkanları ve yeni yatırım kanunu hakkında açıklamalarda bulundu.

GSO-MEM VE FAO İŞBİRLİĞİNDE GIDA EĞİTİMLERİ BAŞLADI [12.09.2017]

Birleşmiş Milletler'in uzmanlık kuruluşu haline gelen Gıda ve Tarım Örgütü (FAO ) ve Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) işbirliğinde düzenlenen eğitimler başladı.

GSO HEYETİ İL EMNİYET MÜDÜRÜ VE İL JANDARMA KOMUTANINA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU [11.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep’te göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

KONUKOĞLU:“BÜYÜME RAKAMI GELECEĞE UMUTLA BAKMAMIZI SAĞLIYOR” [11.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin ikinci çeyrekte yüzde 5,1 oranında büyümesinin geleceğe daha olumlu bakmalarını sağladığını söyledi.

Türkiye İstatistik Kurumu’nun açıkladığı nisan-haziran dönemine ilişkin ikinci çeyrek Gayri Safi Yurtiçi Hâsıla (GSYH) verilerini değerlendiren Konukoğlu, “İkinci çeyrekte bayram nedeniyle oluşan iş günü kaybına rağmen ekonominin ilk çeyrekte elde edilen yüksek büyüme oranını devam ettirmesi memnuniyet verici bir tablo” dedi.

KONUKOĞLU: “ÜRETİM ÖLÇÜSÜNDE KALKINMA VAR DEMEKTİR” [08.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan sanayi üretim endeksinin beklentilerin üzerinde artmasının sevindirici ve büyümeye destek vermesi açısından önemli olduğunu söyledi.

ALMAN HEYETİNDEN GSO’YA ZİYARET [07.09.2017]

Başbakanlık Türkiye Yatırım ve Tanıtım Ajansı ve merkezi Gaziantep’te bulunan İpekyolu Kalkınma Ajansı işbirliğinde hazırlanan program kapsamında Alman medya kuruluşları temsilcilerinden oluşan heyet, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.

GSO-MEM ‘DE İŞLETMELER İÇİN ZORUNLU YANGIN EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR [07.09.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), firmaların işletme ve çalışan güvenliği açısından almak zorunda oldukları eğitimlerden birisi olan yangın eğitimleri başlıyor.

GAZİANTEP’İN AĞUSTOS İHRACATI YÜZDE 5,5 ARTTI [01.09.2017]

Gaziantep’ten ağustos ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 5,5 artışla 604 milyon 905 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. 2016 yılı Ağustos ayında 573 milyon 555 bin dolarlık ürün ihraç edilmişti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerini değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yılın ilk 8 aylık ihracatının ise yüzde 4,5 oranında artışla 4 milyar 266 milyon 311 bin dolara ulaştığını söyledi.

İlk kayıt ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... Son kayıt