KONUKOĞLU:“İSTİKLAL VE İSTİKBAL MÜCADELESİNDE ÖN SAFLARDA YER ALAN KADINLAR, GÜNÜMÜZDE EKONOMİK, SOSYAL VE SİYASAL ALANDA ÖNEMLİ BAŞARILARA İMZA ATMAKTADIRLAR” [07.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, istiklal ve istikbal mücadelesinde ön sıralarda yer alan kadınların, günümüzde ekonomik, sosyal ve siyasal alanda önemli başarılara imza attığını söyledi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Konukoğlu, kadınların, toplumsal hayattaki en önemli rol model olduğuna vurgu yaptı.

GSO’YA NEZAKET ZİYARETİ [05.03.2018]

TSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü görevine atanan Rıza Okumuş, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

VERGİ DAİRESİ BAŞKANI HALİL TEKİN GSO’YU ZİYARET ETTİ [05.03.2018]

Vergi Dairesi Başkanı Halil Tekin ve beraberindeki grup müdürleri Arif Özefe ile Mithat Önalan, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.

EKONOMİDE ÜRETİME KATILAN ELLER PROJESİ [04.03.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ekonomide üretime katılan kadın girişimcileri yürekten desteklediğini söyledi.

GSO koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüten TOBB Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında SANKO Park Alışveriş Merkezi’nde 3-4 Mart tarihlerinde düzenlenen “Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi Satış Günleri’’ etkinliğine eşi Jülide Konukoğlu ile birlikte katılan Başkan Konukoğlu, stantları gezerek kadın girişimcileri kutladı.

GAZİANTEP’TEN ŞUBAT’TA 541,8 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPILDI [01.03.2018]

Türkiye ihracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2018 yılı Şubat ayı verilerine göre, Gaziantep’ten Şubat ayında yüzde 5,4 artışla 541 milyon 835 bin dolarlık ihracat yapıldı. Geçen yılın Şubat ayında 514 milyon 254 bin dolar ihracat yapılmıştı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin ve bölgenin en önemli üretim merkezlerinden biri olan Gaziantep’ten gerçekleştirilen ihracattaki istikrarlı artışın, üretimi milli görev kabul eden sanayicilerin alın teri dökerek sağladığı başarı olduğunu söyledi.

İhracat rakamlarının, ekonomideki istikrarlı ve sürdürülebilir büyümenin sonucu olduğuna vurgu yapan Konukoğlu, “Bu başarıda katkısı olan sanayicilerimizi kutlar, Gaziantep Sanayi Odası ve şahsım adına teşekkür ederim” dedi.

Sanayiciler ve ihracatçıların mevcut pazarlara yeni pazarlar katmak ve fırsatları değerlendirmek için gösterdikleri çabanın taktire şayan olduğuna dikkat çeken Konukoğlu, GSO olarak Ar-Ge, pazar araştırması ve mesleki eğitim başta olmak üzere ihtiyaç duyulan her alanda üretim, istihdam ve ihracatı artırma amaçlı hedeflere katkı sunacaklarını sözlerine ekledi.

GSO’NUN ‘E-TİCARET SİTESİ, “GSOTRADE.COM” YAYIN HAYATINA BAŞLADI [25.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracat kapasitelerinin artırılması ve E- Ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan, GSO E-ticaret Atağı Projesi kapsamında hazırlanan ‘gsotrade.com’ web sitesi yayın hayatına başladı.

TÜRKİYE TEKNOLOJİ BULUŞMALARI GAZİANTEP TOPLANTISI [22.02.2018]

Türkiye Teknoloji Buluşmalarının bu yılki ana konusu olan “Dijitalleşme ve e-ticaret”, TOBB ve Türk Ekonomi Bankası iş ortaklığı ile Turkcell ana sponsorluğunda, Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Ticaret Borsası, Gaziantep Sanayi Odası ve Gaziantep Üniversitesi’nin ev sahipliğinde GAÜN Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Toplantının açılışında konuşan Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “Dünya hızla gelişiyor ve değişiyor” diyerek değişen düzende tek değişmeyen şeyin her şeyin değişeceği olduğunu söyledi.

GSO ŞUBAT AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [21.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, yılın ilk iki ayında üretim, istihdam ve ihracat rakamlarının olumlu seyir izlediğini söyledi.

GSO Şubat Ayı Meclis Toplantısının açılışında, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Zeytin Dalı Harekatının başarıya ulaşmasını temenni ederek sözlerine başlayan Topçuoğlu, meclis üyelerini operasyonda şehit olan askerler için Fatiha okumaya davet etti.

KONUKOĞLU:“İSTİHDAM ARTIŞI, TÜRKİYE EKONOMİSİNİN GÜÇLÜ VE SAĞLAM İLERLEYİŞİNİN İSPATIDIR” [15.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan 2017 yılı Kasım ayı işsizlik rakamlarına göre istihdamın bir milyon 448 bin kişi artmasını, “Türkiye ekonomisinin güçlü ve sağlam ilerleyişinin ispatıdır” olarak yorumladı.

7’İNCİ PENTEX FUARI AÇILDI [14.02.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, KOSGEB, Penye Konfeksiyon ve İmalat Hazır Giyim Derneği (PENKON) ile Moda ve Hazır Giyim Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen PENTEX Fuarı, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Vali Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve TOBB Türkiye Tekstil Sanayi Meclisi Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nun da katılımıyla açıldı.

İlk kayıt ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... Son kayıt