MECLİS TOPLANTISINDA ŞEHİTLER DUALARLA ANILDI [18.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’in patent başvurusunda son bir yılda yüzde 96 ile rekor artış olduğunu belirterek, ‘’Bu, Gaziantep’in önümüzdeki dönemde inanılmaz farklılık yaratacağının göstergesidir’’ dedi.

‘’ÇANAKKALE ZAFERİ, ŞEHİTLERİMİZİN KAHRAMANLIK DESTANIDIR’’ [17.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümünü kutlayarak, ‘’Ecdadımız bize gururla anlatacağımız bir zafer, huzurla yaşayacağımız bir vatan bırakmıştır’’ dedi.

‘’TÜRKİYE’NİN AB’YE ÜYELİK SÜRECİ’’ TOPLANTISI [16.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, AB Bakanlığı tarafından Gaziantep’te açılması planlanan temsilciliğe ilişkin, ‘’Temsilciliğe, GSO olarak ofis vermeye hazırız. Buyurun, istediğiniz ofisi sizlere takdim edelim’’ dedi.

AB Bakanlığı tarafından düzenlenen ‘’Türkiye’nin AB’ye Üyelik Süreci – Sivil Toplumla Diyalog Toplantısı’’, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. Toplantı, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır’ın açılış konuşmasıyla başladı.

İTALYA BÜYÜKELÇİSİ LUIGI MATTIOLO, GSO’YU ZİYARET ETTİ [15.03.2016]

İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Luigi Mattiolo, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

Gaziantep programı kapsamında GSO’yu da ziyaret eden Büyükelçi Mattiolo, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile bir araya gelerek, bir süre görüştü.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, ANKARA'DAKİ TERÖR SALDIRISINI KINADI [14.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, başkentte meydana gelen terör saldırısından dolayı milletimize başsağlığı dileyerek, ‘’Terörle mücadeleye kararlılıkla devam edilmelidir’’ dedi.

TÜBİTAK MARMARA TEKNOKENT KOORDİNATÖRÜ GSO’YU ZİYARET ETTİ [11.03.2016]

Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) Marmara Teknokent Koordinatörü Deniz Yayla, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GSO UNLU MAMULLER İHRACAT TAKIMI DUBAİ’DE [09.03.2016]

Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) konulu tebliğ kapsamında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Birleşik Arap Emirlikleri’ne bir sektörel ticaret heyeti düzenledi.

KONUKOĞLU, ‘’DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’’NÜ KUTLADI [07.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, ülkemizin hedeflerine ulaşabilmesi için kadınların üretim gücünü ve potansiyelini toplumsal hayata geçirmek gerektiğini belirterek, ‘’Kadınların, ekonomiye katılımını daha fazla teşvik etmeliyiz’’ dedi.

“EKONOMİDE ÜRETİME KATILAN ELLER PROJESİ” [06.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, kadınların iş hayatına katılmalarını çok önemsediklerini belirtti.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında Sanko Park AVM’de düzenlenen “Ekonomide Üretime Katılan Eller Projesi’’ konulu kermeste kadınlar stant açtı.

İHRACATTA SEVİNDİREN TABLO [01.03.2016]

Gaziantep’ten, Şubat ayında yüzde 11,7 oranında artışla 531,7 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’ten Şubat ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11,7 oranında artışla toplam 531 milyon 776 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

İlk kayıt ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... Son kayıt