GSO’DA KOBİGEL - KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI TOPLANTISI YAPILDI [26.04.2016]

GSO ve KOSGEB Gaziantep Müdürlüğü İşbirliğinde, “KOBİGEL Gelişim Destek Programı” bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

GSO SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ÇİN’DE [26.04.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Ekonomi Bakanlığı’nın destekleriyle 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi konulu tebliğ kapsamında 23-29 Nisan tarihlerinde Çin Halk Cumhuriyeti’ne sektörel ticaret heyeti düzenlendi.

GAGİAD YENİ YÖNETİMİ GSO’DA [25.04.2016]

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) yeni yönetimi, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.

SEVGİLİ YAVRULARIMIZIN HER GÜNÜ BAYRAM HAVASINDA GEÇSİN [22.04.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en güzel dilekleriyle kutlayarak, ‘’Sevgili yavrularımızın her günü bayram havasında geçsin’’ dedi.

GSO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [20.04.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, şehrin ihracatındaki yükselişin devam etmesini dileyerek, ‘’Bu yılsonunda, beşinci sırada bulunan Ankara’yı geçmek en büyük hayallerimizden birisi’’ dedi.

Konukoğlu, GSO nisan ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmasına başlarken, Gaziantep’in yeni bir organize sanayi bölgesine kavuştuğunu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Gaziantep Oğuzeli Havaalanı Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) kuruluşuna onay verildiğini hatırlattı.

GSO ÖNCÜLÜĞÜNDE BAYANLARA SİMÜLATÖRLÜ FORKLİFT OPERATÖRLÜĞÜ KURSU VERİLMEYE BAŞLADI [11.04.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Türkiye’de ilk kez bayanlara yönelik simülatörlü forklift operatörlüğü kursu başladı.

ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GAZİANTEP ŞUBESİ’NİN ZİYARETİ [10.04.2016]

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GAZİANTEP OĞUZELİ HAVAALANI ISLAH ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULDU [06.04.2016]

Sanayinin cazibe merkezlerinden Gaziantep, yeni bir organize sanayi bölgesine kavuştu.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ‘’Gaziantep Oğuzeli Havaalanı Islah Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’’nin kuruluşuna onay verdi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından 2012 yılında ilk başvuru yapılarak kuruluş işlemlerine start verilen Gaziantep Oğuzeli Havaalanı Islah OSB, ilgili bakanlığın onay vermesiyle resmen kurulmuş oldu.

GAZİANTEP İHRACATI MART AYINDA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ [01.04.2016]

İhracatta sevindiren gelişmelerin yaşandığı Gaziantep’te, Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14,1 oranında artışla 580 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’ten Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14,1 oranında artışla 579 milyon 863 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

TÜRKİYE’NİN 2015 YILI EKONOMİK BÜYÜME KARNESİ [31.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin 2015 yılında yüzde 4 büyümeyle başarılı bir performans sergilediğini belirtti.

İlk kayıt ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30  ... Son kayıt
Toplam:22031329