GAÜN REKTÖRÜ PROF. DR. ALİ GÜR, GSO’YU ZİYARET ETTİ [06.02.2017]

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, TOBB HEYETİ İLE BİRLİKTE MISIR’I ZİYARET ETTİ [02.02.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) heyetiyle birlikte kara kıtanın en büyük ekonomik ülkelerinden birisi olan Mısır’a giderek, çeşitli temaslarda bulundu.

Mısır Ticaret Odaları Federasyonu Başkanı Ahmet Al Wakil’in daveti üzerine TOBB heyeti, iki günlük bir ziyaret gerçekleştirdi.

GAZİANTEP YENİ YILA YÜZDE 16 İHRACAT ARTIŞIYLA BAŞLADI [01.02.2017]

Gaziantep ihracatı yeni yıla yükselişle başladı. Ocak ayında çift haneli artışla 494 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’in Ocak ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 16 oranında artışla toplam 493 milyon 909 bin dolarlık ihracat yaptığını ve en fazla ihracat yapan beşinci il konumunu koruduğunu bildirdi.

GSO’DA, “MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ” SINAVLARI HIZ KESMİYOR [30.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Genel Sekreteri Kürşat Göncü, sanayisiyle lider konumda olan Gaziantep’te, tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışan işçilere yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları yapmaya devam ettiklerini belirterek, “İşçilerin Mesleki Yeterlilik Belgesi alması 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren zorunlu hale geldi” dedi.
GSO öncülüğünde, Gaziantep’te, tehlikeli mesleklerde çalışan işçilere yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları hız kesmeden yapılmaya devam ediyor.

GSO’DA, “DEVLET DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ PROGRAMI” YAPILDI [27.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), KOSGEB, Gaziantep Üniversitesi, İpekyolu Kalkınma Ajansı ve İŞKUR tarafından, sanayinin rekabet gücünün arttırılmasına yönelik, “Devlet Destekleri Bilgilendirme Eğitimi Programı” düzenlendi.

GAPTARIM VE GAPFOOD FUARLARI AÇILDI [26.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen, “8. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)” ile ‘’13. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD)”, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

GSO YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [21.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2016 yılında dünyada ekonominin daraldığı bir dönem yaşandığını belirterek, “Böyle bir dönemde üretmekten, yatırım ve ihracat yapmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyen Gaziantepli işverenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederim’’ dedi.

Konukoğlu, GSO Ocak ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmasına başlarken, terör olaylarına tepki gösterdi ve İstanbul’da yılbaşı gecesinde eğlence merkezini kana bulayan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve yabancı misafirlerimize Allah’tan rahmet diledi.

GSO VE KOCAELİ SO ORTAK KOMİTE TOPLANTISI’NDA BULUŞTU [19.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Kocaeli Sanayi Odası ile hazır yemek, çikolata ve şekerleme sektörüne yönelik ortak komite toplantısı yapıldı.
Gaziantep Sanayi Odası ve Kocaeli Sanayi Odası’nın tanıtım sunumlarının yapıldığı toplantıda gıda sektörünün yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

GSO’NUN KURUCUSU SANİ KONUKOĞLU VEFATININ 23’NCÜ YILDÖNÜMÜNDE MEZARI BAŞINDA ANILDI [16.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) kurucusu Sani Konukoğlu, vefatının 23’ncü yılında Asri Mezarlık’taki kabri başında anıldı.

DUAYEN SANAYİCİ SANİ KONUKOĞLU’NUN VEFAT YIL DÖNÜMÜ [15.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GSO’nun kurucu başkanı merhum Sani Konukoğlu’nu vefatının 23. yıl dönümünde rahmet, şükran ve özlemle andı.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Sanayi Odası’nın kuruluşunu gerçekleştiren ve 1989-1990 yılları arasında ilk Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yapan duayen sanayici Sani Konukoğlu’nun 16 Ocak günü aramızdan ayrılıp Yüce Rabbine kavuştuğunu anımsatarak, hayır duasında bulundu.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt