ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI GAZİANTEP ŞUBESİ’NİN ZİYARETİ [10.04.2016]

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

GAZİANTEP OĞUZELİ HAVAALANI ISLAH ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ KURULDU [06.04.2016]

Sanayinin cazibe merkezlerinden Gaziantep, yeni bir organize sanayi bölgesine kavuştu.
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, ‘’Gaziantep Oğuzeli Havaalanı Islah Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’’nin kuruluşuna onay verdi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından 2012 yılında ilk başvuru yapılarak kuruluş işlemlerine start verilen Gaziantep Oğuzeli Havaalanı Islah OSB, ilgili bakanlığın onay vermesiyle resmen kurulmuş oldu.

Bu haber 2058 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP İHRACATI MART AYINDA YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRDÜ [01.04.2016]

İhracatta sevindiren gelişmelerin yaşandığı Gaziantep’te, Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14,1 oranında artışla 580 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’ten Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 14,1 oranında artışla 579 milyon 863 bin dolarlık ihracat yapıldığını bildirdi.

TÜRKİYE’NİN 2015 YILI EKONOMİK BÜYÜME KARNESİ [31.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin 2015 yılında yüzde 4 büyümeyle başarılı bir performans sergilediğini belirtti.

KONUKOĞLU’NDAN OKUMA PROJESİNE DESTEK [30.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, okuma projesine destek verdi.

GSO’DA “PLASTİK ENJEKSİYON TEKNOLOJİSİ” EĞİTİMİ YAPILDI [29.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ve Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği (GAPLASDER) işbirliğinde, ‘PAGEV Akademi’ programı kapsamında “Plastik Enjeksiyon Teknolojisi” eğitimi gerçekleştirildi.

GSO’DA “SANAYİDE ENERJİ VERİMLİLİĞİNİN ARTTIRILMASI” TOPLANTISI YAPILDI [27.03.2016]

İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) 2016 proje teklif çağrısı bilgilendirme toplantısı Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) gerçekleştirildi.
GSO Sani Konukoğlu Meclis Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, “GAP Bölgesi’nde Sanayide Enerji Verimliliğinin Arttırılması Pilot Uygulamaları Destekleri” konusunda uzmanlar tarafından bilgi verildi.

GSO’DA “KALİTE YÖNETİM SİSTEMLERİ EĞİTİMLERİ” BAŞLADI [23.03.2016]

İpekyolu kalkınma Ajansı’nın Teknik Destek Programı kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve Türk Standartları Enstitüsü işbirliğinde düzenlenen, Yönetim Sistemleri eğitimleri başladı.

GSO’DAN “PLASTİK ENJEKSİYON TEKNOLOJİSİ” EĞİTİMİ [21.03.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türk Plastik Sanayicileri Araştırma, Geliştirme ve Eğitim Vakfı (PAGEV) ve Güneydoğu Plastik ve Kimya Sanayicileri Derneği (GAPLASDER) işbirliğinde, 28-29 Mart tarihlerinde, “Plastik Enjeksiyon Teknolojisi” eğitimleri verilecek.

KAPASİTE RAPORU RAPORTÖRLERİNE VE EKSPERLERİNE GSO’DA EĞİTİM VERİLDİ [21.03.2016]

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) “Kapasite Raporu Otomasyon Sistemi ve Raportör Eğitimi” Gaziantep Sanayi Odasında (GSO) yapıldı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt