GAZİANTEPLİ SANAYİCİLER İSO 500 BAŞARI GRAFİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR [19.07.2017]

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından düzenlenen Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasında, Gaziantep’ten listeye giren firma sayısı önceki yıla göre 2 artışla 32’ye yükseldi.

DEMOKRASİ NÖBETİ [16.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile oda personeli 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde demokrasi nöbetine katıldı.

SURİYELİ İŞADAMLARINDAN GSOMEM’E ZİYARET [16.07.2017]

Suriyeli İşadamları ve Girişimcileri Derneği (SİAD) yönetim kurulu, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ni (GSOMEM) ziyaret etti.

KONUKOĞLU:“15 TEMMUZ GECESİ YAŞANANLARI UNUTMADIK, UNUTTURMAYACAĞIZ” [14.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Ne kadar güçlü bir millet olduğumuzu, el ele verince karşımızda hiçbir gücün duramayacağını tüm dünyaya kanıtladığımız günün üzerinden bir yıl geçti. 15 Temmuz gecesi yaşananları unutmadık, unutturmayacağız” dedi.

“GÜCÜMÜZ MİLLİ İRADE, HEDEF BÜYÜK TÜRKİYE” [13.07.2017]

15 TEMMUZ DESTANI [12.07.2017]
ALMANYA BÜYÜKELÇİLİĞİ MÜSTEŞARI’NDAN GSO’YA ZİYARET [11.07.2017]

Almanya Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Gunnar Denecke, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.

SGK’DAN GSO’YA TEŞEKKÜR BELGESİ [11.07.2017]

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Gaziantep İl Müdürü Mehmet Uzun, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret ederek, bazı alacakların yeniden yapılandırılması süreci ve istihdam seferberliği konusunda desteklerinden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Uzun ziyarette yaptığı konuşmada, GSO’nun kentin sanayisinin gelişmesinde çok önemli yeri olduğunu belirterek, “İstihdam seferberliği ve bazı alacakların yeniden yapılandırılması sürecinde desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı SGK İl Müdürü Mehmet Uzun’a teşekkür eden Konukoğlu da, “Sanayiciler olarak gece gündüz demeden ülkemizin üretimine, ihracatına ve istihdamına katkı için var gücümüzle çalışıyoruz. Her zaman ‘nasıl bir kişiye daha iş kapısı açarız’ diye çalışmalar yapıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyarette GSO Başkan Yardımcıları Adnan Ünverdi, Cevdet Akınal, Yönetim Kurulu üyeleri Ercan Sayın, Mustafa Özmermer ve Genel Sekreter Kürşat Göncü de hazır bulundu.

PLASTİK VE İPLİK SEKTÖRÜ URGE PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI [10.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Uluslararası Rekabetin Geliştirilmesi (UR-GE) Projesi kapsamında, Gaziantep Plastik Kümesi (GAPLAST) Gaziantep İplik Sektöründe İhracat Atılımı projeleri açılış toplantısı yapıldı.

GAZİANTEP SANAYİ ODASI MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE İSG EĞİTİMİ YAPILACAK [06.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezinde (GSOMEM), işyeri ve çalışan hayatının güvenliği açısından büyük önem taşıyan, “İş Sağlığı ve Güvenliği” konusunda “Eğiticilerin eğitimi” yapılacak.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt