GSO SEKTÖREL TİCARET HEYETİNDEN ETİYOPYA ÇIKARTMASI [17.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) organizasyonunda, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) desteğiyle Etiyopya’ya Sektörel Ticaret Heyeti programı gerçekleştirildi.

GSO, GENEL KURULA TOBB DELEGELERİ İLE KATILDI [11.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’na katıldı.
TOBB 72. Genel Kurulu, Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

SANAYİCİ NACİ TOPÇUOĞLU’NUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ [10.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu, vefatının 8. yılında saygı ve rahmetle anılıyor.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yayımladığı mesajında, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten ve Oda’nın kurucu Meclis Başkanı olan değerli sanayici merhum Naci Topçuoğlu’nun yarın ölüm yıldönümünde anılacağını hatırlattı.

KONUKOĞLU:,‘’ŞEHRİMİZİN TAKIMINA BÜTÜN GÜCÜMÜZLE DESTEK VERELİM’’ [06.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında yarın kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor’a destek çağrısında bulundu.

‘’KİLİSLİLER BİZİM CAN KARDEŞİMİZDİR. HER ZAMAN YANLARINDAYIZ’’ [06.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, son günlerde yaşanan üzücü olaylardan dolayı Kilis halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek, ‘’Kilisliler bizim can kardeşimizdir. Acılarını ve sıkıntılarını yakinen hissediyoruz. Her zaman yanlarındayız’’ dedi.

SANAYİCİ KAMİL ŞERBETÇİ’NİN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ [02.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Sanayi Odası başkanlarından merhum Kamil Şerbetçi’yi ölüm yıl dönümünde rahmet, saygı ve minnetle andı.

GSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA TOPÇUOĞLU TERÖRÜ LANETLEDİ [02.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu Gaziantep’te yaşanan terör saldırısını lanetleyerek, “2 polisimizin şehit olduğu, 19 vatandaşımızın da yaralandığı bomba yüklü araçla yapılan saldırıyı kınıyorum” dedi.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, GAZİANTEP'TEKİ SALDIRIYI KINADI [01.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’te hainlerin gerçekleştirdiği terör saldırısını şiddetle kınayarak, ‘’Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek’’ dedi.

AR-GE SANAYİCİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ [28.04.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin hedeflerine ulaşabilmesinde ileri üretim teknolojilerinin önemini belirtirken, ‘’İnovasyon ve Ar-Ge çalışmalarını ticarete dönüştürmeli, üniversite-sanayi işbirliğini sürekli geliştirmeliyiz’’ dedi.

TÜBİTAK Marmara Teknokent önderliğinde, GSO, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) ve Gaziantep Teknopark işbirliğiyle düzenlenen ‘’Ar-Ge Sanayici Buluşması’’ toplantısı, Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

BAYAN FORKLİFTÇİLER UYGULAMA SINAVINA KATILDI [27.04.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Türkiye’de ilk kez bayanlara yönelik simülatörlü forklift operatörlüğü kursuna katılan bayanlar uygulama sınavına katıldı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Toplam:22031355