"BÜTÜN DÜNYAYI PAZARIMIZ OLARAK GÖRMELİ, FIRSATLARI DEĞERLENDİRMELİYİZ’’ [01.12.2016]

Gaziantep’in Kasım ayı ihracatı yüzde 3,7 düşüşle 565 milyon 556 bin dolar olarak gerçekleşti.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yıl Kasım ayında Gaziantep ihracatının, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,7 kayıpla 565 milyon 556 bin dolar olduğunu bildirdi.

GSO’DA, “MÜŞTERİN KAMU OLSUN” BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI [29.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Devlet Malzeme Ofisi (DMO) Gaziantep Bölge Müdürlüğü işbirliği ile, 'Müşterin Kamu Olsun' konseptli bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GAZİANTEP’İN İNCİSİ ‘’ZEUGMA’’ DÜNYAYA TANITILIYOR [27.11.2016]

Gaziantep’in incisi ‘’Zeugma’’, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü desteğiyle hazırlanan ‘’www.zeugma.org.tr’’ adresli internet sitesi üzerinden dünyaya tanıtılacak.

‘’BİLİNÇLİ VE AYDIN NESİLLER YETİŞTİRMEDE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZİN ÇABALARI ÇOK ÖNEMLİDİR’’ [23.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, “Yüreği vatan ve insan sevgisiyle dolu, bilinçli ve aydın nesiller yetiştirmede değerli öğretmenlerimizin çabaları çok önemlidir’’ dedi.

TOPÇUOĞLU, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI [23.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Türkiye’nin geleceğe emin adımlarla yürüyebilmesinin eğitimden geçtiğini belirtti.
Topçuoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında “başöğretmen” sıfatını alması dolayısıyla 1981’den beri 24 Kasım’ın “Öğretmenler Günü” olarak kutlandığını hatırlatarak, tüm öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutladığını ifade etti.

GSO YÖNETİMİNDEN TUGAY KOMUTANINA ZİYARET [21.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetimi, göreve yeni atanan 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Ekiyor’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GSO KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [17.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Nizip Caddesi çevresinde yoğunlukta bulunan ayakkabı esnafını bir organize sanayi bölgesinde toplayacaklarını belirterek, ‘’Gaziantep Ayakkabı, Terlik ve Yan Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ni kurma çalışmalarına başladık’’ dedi.
Konukoğlu, GSO Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmasına başlarken, terör örgütünün hain tuzağıyla geçtiğimiz hafta şehit olan Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk ve vatan uğruna canlarını veren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı diledi.

BAYAN FORKLİFTÇİLER İŞ BAŞI YAPTI [11.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Türkiye’de ilk kez bayanlara yönelik simülatörlü forklift operatörlüğü kursuna katılan ve kursu başarıyla tamamlayan bayanlar istihdam edildi.

TOPÇUOĞLU, ATATÜRK’Ü VEFATININ 78’İNCİ YILDÖNÜMÜNDE RAHMETLE ANDI [09.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Atatürk’ün çizdiği yoldan sapmadan onun hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini belirtti.

KONUKOĞLU, ATATÜRK’Ü ARAMIZDAN AYRILIŞININ 78. YILINDA SAYGI VE RAHMETLE ANDI [09.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 78’inci yıl dönümünde saygı ve rahmetle andı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt