İSO 500’DE GAZİANTEP’TEN 24 FİRMA YER ALDI [30.05.2018]

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen ’Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu-2017 Araştırması’na göre Gaziantep’ten 24 firma ilk 500 firma arasına girme başarısını gösterdi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşu arasına girerek, ülke kalkınmasının en büyük aktörleri arasında yer alma başarısını gösteren firmaları kutladı.
Dünyada yaşanan siyasi gerilimler, bölgemizdeki Jeopolitik koşullar ve rekabetin en üst seviyede yaşandığı bir dönemde Gaziantepli sanayicilerin üretime, istihdama ve ihracata devam ettiğini belirten Ünverdi, “Bugünün şartlarında, hele ki dünya coğrafyasının en kritik noktasında olup da başarı öyküleri yazmak kolay değildir. Gaziantep şartlar ne olursa olsun azim ve kararlılıkla ülkemizin lokomotif kentleri arasında yer almayı sürdürmektedir. Sanayicilerimiz gece gündüz, 7 gün 24 saat çalışmak suretiyle katma değer üretmeye devam etmektedir“ dedi.

GSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [29.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası’nda, gerçekleşen Oda seçimlerinin ardından ilk meclis toplantısı, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu başkanlığında, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve meclis üyelerinin katılımıyla yapıldı.

Toplantıda, Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu gündeme dair açıklamalarda bulunurken, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep sanayisinde gelinen noktayı ve ihracatta yaşanan gelişmeleri rakamsal veriler ışığında anlattı.

ÜNVERDİ:“TÜRK VE ORTADOĞU YAPI SEKTÖRÜ 04-07 EKİM TARİHLERİ ARASINDA GAZİANTEP’TE BULUŞACAK” [26.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 04-07 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek BUILDEAST Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı ve eş zamanlı olarak düzenlenecek olan GAYRİMENKUL Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nın yapı ve emlak sektörüne önemli katkılarının olacağını söyledi.

GSO-MEM KURSİYERLERİ İŞ SAHİBİ OLUYOR [24.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) istihdam garantili meslek edindirme kurslarını tamamlayan kursiyerler firmalarda iş başı yapmaya başladı.

GSO-MEM kurulduğu 2017 yılından bu yana gerek ulusal gerekse de uluslararası kurum ve kuruluşlarla yaptığı işbirliği çerçevesinde 50‘ye yakın alanda meslek edindirme kursları düzenliyor.

GSO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR [22.05.2018]

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür, Dışişleri Bakanlığı Gaziantep Temsilcisi Büyükelçi Adnan Keçeci ve Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği (GUSAD) Başkanı Erhan Özmen, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

GSO-MEM’DE İSTİHDAM GARANTİLİ MESLEK EDİNDİRME EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR [18.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası tarafından GSO-Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) gerçekleştirilen istihdam garantili meslek edindirme kursları devam ediyor.
İstihdam garantili; PVC doğramacı, inşaat boyacısı, ring iplikçi, iplik laborantı, pamuk tarakçısı, metal işleme elemanı, yönetici asistanları için İngilizce eğitimi olmak üzere 7 adet yeni meslek dalında eğitimler “23 Mayıs Çarşamba günü” başlıyor.

GSO’YA KURUM MÜDÜRLERİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ [17.05.2018]

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Mehmet Uzun, Müdür Yardımcıları Ahmet Par ve Mehmet Yıldız ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hasan Alan, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ADNAN ÜNVERDİ:“MİLLETİMİZ, ATATÜRK’ÜN ÖNDERLİĞİNDE DÜNYAYA ÖRNEK BİR KURTULUŞ MÜCADELESİ VERMİŞTİR” [17.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağanı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurtuluş destanı yazdıklarını belirten Adnan Ünverdi, “Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda ilk adımı 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkarak atmıştır. 19 Mayıs Türk milleti için tarihi bir gün ve önemli bir dönüm noktası olmuştur. Milli mücadele kıvılcımının yakıldığı bugünden sonra atalarımız; genç, yaşlı, kadın, erkek demeden tek vücut olmuş ve destansı bir mücadele vererek bugün özgürce yaşadığımız bu toprakları bizlere miras bırakmıştır” ifadelerine yer verdi.

GAİB HALI İHRACATÇILAR BİRLİĞİ’NDEN GSO-MEM’E ZİYARET [17.05.2018]

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçılar Birliği Başkanı Ahmet Kaplan, başkan yardımcıları Hüseyin Ulutaş ve Murat Çolak ile birlikte, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret etti.

Gaziantep sanayisinin gelişimi amacıyla eğitim konusunda yapılabileceklerin de konuşulduğu ve görüş alış verişinde bulunulduğu ziyaret sonrasında, GSO-MEM atölyelerini gezen heyet, GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Akınal ve GSO Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Aslansoy’dan atölyelerde devam eden eğitimlerle ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

TÜRK VE SURİYELİ İŞVERENLERE YÖNELİK İSG MEVZUATI SEMİNERİ DÜZENLENDİ [17.05.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Merkezi ve Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) işbirliği ile başlatılan proje çerçevesinde Türk ve Suriyeli İşadamlarına yönelik, “İşverenler için İSG Mevzuatı Seminerleri” gerçekleştirildi.
Günümüz iş dünyasında çok daha önemli hale gelen İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda özellikle işverenleri bilinçlendirmek amacıyla gerçekleştirilen, GSO-MEM-İLO işbirliği projelerinin ilk adımlarından olan ve özellikle işverenler seviyesinde bilgilendirmelerin yapıldığı seminerler başladı.
İki gün süren bilgilendirme seminerinin birinci günü Türk işverenlere yönelik düzenlenirken, ikinci gün sadece Suriyeli işverenlere yönelik program gerçekleştirildi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt