GSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA TOPÇUOĞLU TERÖRÜ LANETLEDİ [02.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu Gaziantep’te yaşanan terör saldırısını lanetleyerek, “2 polisimizin şehit olduğu, 19 vatandaşımızın da yaralandığı bomba yüklü araçla yapılan saldırıyı kınıyorum” dedi.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, GAZİANTEP'TEKİ SALDIRIYI KINADI [01.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’te hainlerin gerçekleştirdiği terör saldırısını şiddetle kınayarak, ‘’Birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecek’’ dedi.

AR-GE SANAYİCİ BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ [28.04.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin hedeflerine ulaşabilmesinde ileri üretim teknolojilerinin önemini belirtirken, ‘’İnovasyon ve Ar-Ge çalışmalarını ticarete dönüştürmeli, üniversite-sanayi işbirliğini sürekli geliştirmeliyiz’’ dedi.

TÜBİTAK Marmara Teknokent önderliğinde, GSO, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) ve Gaziantep Teknopark işbirliğiyle düzenlenen ‘’Ar-Ge Sanayici Buluşması’’ toplantısı, Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

BAYAN FORKLİFTÇİLER UYGULAMA SINAVINA KATILDI [27.04.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Türkiye’de ilk kez bayanlara yönelik simülatörlü forklift operatörlüğü kursuna katılan bayanlar uygulama sınavına katıldı.

GSO’DA KOBİGEL - KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI TOPLANTISI YAPILDI [26.04.2016]

GSO ve KOSGEB Gaziantep Müdürlüğü İşbirliğinde, “KOBİGEL Gelişim Destek Programı” bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

GSO SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ÇİN’DE [26.04.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Ekonomi Bakanlığı’nın destekleriyle 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi konulu tebliğ kapsamında 23-29 Nisan tarihlerinde Çin Halk Cumhuriyeti’ne sektörel ticaret heyeti düzenlendi.

GAGİAD YENİ YÖNETİMİ GSO’DA [25.04.2016]

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) yeni yönetimi, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.

SEVGİLİ YAVRULARIMIZIN HER GÜNÜ BAYRAM HAVASINDA GEÇSİN [22.04.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en güzel dilekleriyle kutlayarak, ‘’Sevgili yavrularımızın her günü bayram havasında geçsin’’ dedi.

GSO NİSAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [20.04.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, şehrin ihracatındaki yükselişin devam etmesini dileyerek, ‘’Bu yılsonunda, beşinci sırada bulunan Ankara’yı geçmek en büyük hayallerimizden birisi’’ dedi.

Konukoğlu, GSO nisan ayı meclis toplantısında yaptığı konuşmasına başlarken, Gaziantep’in yeni bir organize sanayi bölgesine kavuştuğunu, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Gaziantep Oğuzeli Havaalanı Islah Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) kuruluşuna onay verildiğini hatırlattı.

GSO ÖNCÜLÜĞÜNDE BAYANLARA SİMÜLATÖRLÜ FORKLİFT OPERATÖRLÜĞÜ KURSU VERİLMEYE BAŞLADI [11.04.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) öncülüğünde, Türkiye’de ilk kez bayanlara yönelik simülatörlü forklift operatörlüğü kursu başladı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt