MAKİNE-METAL SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ GSO-MEM’DE KONUŞULDU [13.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) işbirliğinde, Başpınar 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan, GSO Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), ‘Makine-Metal Sektörel Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı.

KONUKOĞLU:“ÜRETİMİN ARTMASI BÜYÜMEYİ DESTEKLEYECEKTİR” [08.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TÜİK tarafından açıklanan Haziran ayı Sanayi Üretim Endeksi’nin geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,4 artış gösterdiğine dikkati çekerek, “Ekonomide güzel gelişmeler oluyor. Üretimin artması büyümeyi destekleyecektir. Önemli bir gelişme” dedi.

GSO-MEM’DE MESLEKİ EĞİTİMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR [06.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), 5 dalda 100 kişilik mesleki eğitim programı başladı.

Gaziantep 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde, yaklaşık 10 bin metrekare alanda yer alan GSO-MEM’de başta gaz altı kaynakçılığı olmak üzere, elektrik ark kaynağı, ambalaj ve paketleme, bilgisayarlı 3 d tasarım (solidworks), dış ticaret uzmanlık ve Microsoft Office olarak 5 alanda eğitimlere başlandı.

TEMMUZ AYI İHRACAT RAKAMLARINDA SEVİNDİREN ARTIŞ [01.08.2017]

Gaziantep’ten Temmuz ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30,1 artışla 481 milyon 563 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Geçen yılın aynı döneminde 370 milyon 73 bin dolarlık ihracat yapılmıştı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yılın ilk 7 aylık ihracatının yüzde 4,4 oranında artışla 3 milyar 662 milyon 492 bin dolara ulaştığını belirterek, “Geçen yılın aynı döneminde Gaziantep’ten 3 milyar 507 milyon 417 bin dolarlık ihracat gerçekleştirilmişti” dedi.

GSO-MEM'DE SURİYELİ İŞADAMLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI [29.07.2017]

Suriyeli işadamlarının sorunlarına çözüm bulmak adına, Gaziantep Sanayi Odası Merkezi Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM) istişare toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Genel Sekreter Kürşat Göncü, Suriyeli İşadamları Derneği (SİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Khaled Bablli, yönetim kurulu üyeleri ile GSO’ya kayıtlı Suriyeli firma temsilcileri katıldı.

25.GAPSHOES FUARI 20 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI [23.07.2017]

Gaziantep’te bu yıl 25. kez düzenlenen Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı (GAPSHOES) 4 günde 20 bin ziyaretçiyi ağırladı.
Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 19-22 Temmuz tarihlerinde düzenlenen GAPSHOES Kış Fuarı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından organize edildi.

GSO MECLİS BAŞKANI TOPÇUOĞLU BASIN BAYRAMINI KUTLADI [22.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, 24 Temmuz Türk basında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü nedeniyle, basın mensuplarının Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

KONUKOĞLU:-“15 TEMMUZ HAİN DARBE GİRİŞİMİNİN BASTIRILMASINDA ÖNEMLİ ROL OYNAYAN BASIN, DEMOKRASİMİZİN, HAYATIMIZIN OLMAZSA OLMAZIDIR” [22.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 15 Temmuz hainlerce gerçekleştirilmek istenilen darbe girişiminin bastırılmasında önemli rol oynayan basının, demokrasinin ve hayatın olmazsa olmazı olduğunu kaydetti.

Basından sansürün kaldırılışının 109’uncu yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Konukoğlu, bu günün “Basın Bayramı” olarak kutlandığını anımsatarak, Gaziantep basını başta olmak üzere, yerel ve yaygın basın kuruluşlarında görev alan basın emekçilerinin Basın Bayramını kutladı.

GAZİANTEP PROTOKOLÜNDEN MEHMET ŞİMŞEK VE ABDULHAMİT GÜL'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ [20.07.2017]

Gaziantep protokolü, başta Vali Ali Yerlikaya olmak üzere yenilenen kabinenin ülkemize hayırlı olmasını diledi.
Ankara'daki ziyarete, Vali Ali Yerlikaya, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Canan Candemir Çelik, Mehmet Erdoğan, Nejat Koçer, Ahmet Uzer, Abdulkadir Yüksel, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, GSO Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Gaziantep Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Ticaret Odası Meclis Başkanı Settar Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu, Gaziantep Esnaf Odaları Birliği Başkanı Ömer Küsbeoğlu, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci katıldı.

KONUKOĞLU’NDAN YENİLENEN KABİNEYE TEBRİK [20.07.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Başbakan Binali Yıldırım Başkanlığında yenilenen kabinenin ülkemize hayırlı olmasını diledi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt