GAZİANTEP DERNEKLERİ FEDERASYONU GSO'YU ZİYARET ETTİ [03.06.2016]

Gaziantep Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Göksu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

ALMAN MECLİSİNİN ERMENİ İDDİALARINA İLİŞKİN KARARINA TEPKİ [02.06.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Almanya Federal Meclisi’nin Ermeni iddiaları kararına ilişkin, ‘’Soykırım tasarısını kabul kararını şiddetle kınıyoruz. Bizim için hiçbir anlamı yoktur’’ dedi.

GSO’DA, GIDA SEKTÖRÜNDE İŞ TEFTİŞİ UYGULAMALARI SEMİNERİ [01.06.2016]

ÇSGB İş Teftiş Kurulu Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde, “Gıda, İçecek, Tütün İmalatı Yapan İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği-İşin Yürütümü Semineri” düzenlendi.

MAYIS İHRACATI AÇIKLANDI [01.06.2016]

Gaziantep’ten, bu yılın Mayıs ayında 518 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yılın Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,6 oranında azalışla 518 milyon 229 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

23. ULUSLARARASI GAPSHOES FUARI 2016 KIŞ MODASINA DAMGA VURACAK [30.05.2016]

Hazırlık çalışmalarının hızla sürdüğü ve 2016 kış modasına damga vuracak, 23. Uluslararası Ayakkabı, Terlik Saraciye ve Yan Sanayileri Fuarı (GAPSHOES) istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

GSO’DA SURİYELİLERİN İSTİHDAMI KONUŞULDU [27.05.2016]

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde, Türkiye'de geçici koruma kapsamında bulunan Suriyelilerin 15 Ocak 2016 tarihinden itibaren başlayan çalışma izni ve istihdamlarına ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GAZİANTEP’İN 2015 YILI İHRACAT ŞAMPİYONLARI AÇIKLANDI [25.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin en büyük 1000 ihracatçısı arasına giren Gaziantepli firmaları kutlayarak, ‘’İhracatı hem pazar hem de ürün çeşitlendirmesi yoluyla artırmaya dönük çalışmalara hız vererek devam etmeliyiz’’ dedi.

‘’YENİ KURULAN GÜÇLÜ HÜKÜMET, TÜRKİYE’Yİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAKTIR’’ [24.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yeni kurulan hükümeti tebrik ederek, ‘’Sayın Binali Yıldırım başbakanlığındaki güçlü yeni hükümetin, Türkiye’yi daha ileriye taşıyacak adımlar atacağına ve azimle çalışacağına inancımız tamdır’’ dedi.

GSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [18.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) elektrik tüketiminin Ocak-Nisan 2016 döneminde yüzde 11,6 artmasının yeni yatırımların devreye girdiğinin ve yeni işçi alımı yapıldığının göstergesi olduğunu belirtti.
GSO Mayıs ayı Meclis Toplantısı, odanın hizmet binasında gerçekleştirildi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’nın konuk olarak katıldığı toplantıda, sanayiciler şehir gündeminde yaşanan son gelişmeleri ve ekonomik durumu değerlendirdiler.

‘’SEVGİLİ GENÇLERİMİZ, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GÜCÜ VE AYDINLIK YARINLARIMIZIN TEMİNATIDIR’’ [18.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın yıl dönümünü kutlayarak, ‘’Türkiye’nin en büyük gücü ve aydınlık yarınlarımızın teminatı sevgili gençlerimize inancımız sonsuzdur’’ dedi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Toplam:22031340