TOPÇUOĞLU, GAZİANTEP’İN KURTULUŞUNUN 95’İNCİ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI [22.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Antep Savunmasında hayatın her alanına yayılan bir hikaye olduğunu belirtti.
Topçuoğlu, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 95’nci yıldönümüne ilişkin yaptığı açıklamada, yokluk, açlık ve çaresizliğe rağmen vatan savunmasından geri durmayan Anteplilerin bugüne ve yarına çok büyük bir miras bıraktığını söyledi.

GSO’DA, “MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ” SINAVLARI DEVAM EDİYOR [20.12.2016]

GSO öncülüğünde, Gaziantep’te, tehlikeli mesleklerde çalışanlara yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları yapılmaya devam ediyor.

‘’24. GAPSHOES YAZ FUARI’’ TÖRENLE AÇILDI [14.12.2016]

Gaziantep’te düzenlenen ‘’24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’ törenle açıldı.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Yaz Fuarı’’nın, Ortadoğu Fuar Merkezi’nin açılış töreni, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi.

“BÜYÜME YOLCULUĞUMUZUN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUZ’’ [12.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ekonominin üçüncü çeyrekte canlı bir görünüm sergilemediğini belirterek, “Daralmanın geçici olduğuna, büyüme yolculuğumuzun devam edeceğine inanıyoruz’’ dedi.

“ÜLKE OLARAK YASTAYIZ. BAŞIMIZ SAĞ OLSUN’’ [11.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul’daki elim terör saldırısından dolayı milletimize başsağlığı dileyerek, “Hiçbir karanlık gücün vatanımızı parçalamasına, birlik beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmasına izin vermeyeceğiz’’ dedi.

GSO MECLİS BAŞKANI TOPÇUOĞLU: “MİLLETİMİZ BU ZOR GÜNLERİ DE BİRLİK VE BERABERLİKLE ATLATACAKTIR” [11.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, masum insanları hedef alan alçak saldırıyı lanetlediğini belirtti.
Topçuoğlu, İstanbul’da gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini istemeyen hain güçlerin bir kez daha devre girdiğini ifade etti.

SUDAN BAŞKONSOLOSU’NDAN GSO’YA ZİYARET [08.12.2016]

Sudan İstanbul Başkonsolosu Dr. Emad Mirghani Altohamy, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.
GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi ile bir süre görüşen Başkonsolos Altohamy, Gaziantep’in sanayi kenti olduğunu belirterek, Sudan ile Gaziantep arasındaki ticari işbirliğini geliştirmek istediklerini söyledi.

CUMHURBAŞKANININ TL ÇAĞRISINA DESTEK [07.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dövizin bozdurularak TL’ye çevrilmesi yönündeki çağrısını desteklediklerini belirterek, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı bu çağrı çok doğru, herkesin uyması gerek’’ dedi.

KONUKOĞLU, NTV’DE ‘’EKOANADOLU’’ PROGRAMINA KONUK OLDU [06.12.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, NTV tarafından Gaziantep’te yayımlanan ‘’EkoAnadolu” programına konuk olarak katılarak, Gaziantep ekonomisini değerlendirdi.

''24. GAPSOHES FUARI'' [05.12.2016]

‘’24. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES)’’ Ortadoğu Fuar Merkezi’nde, 14 Aralık Çarşamba günü kapılarını açacak.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) destekleriyle, Akort Fuarcılık tarafından düzenlenen ‘’24. GAPSHOES Fuarı’’ açılış töreni, 14 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt