KONUKOĞLU BÜYÜME RAKAMLARINI DEĞERLENDİRDİ [13.06.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin yılın ilk çeyreğinde yüzde 5 büyümesinin mutluluk verici olduğunu belirterek, “Zor bir dönemden geçmemize rağmen beklentilerin üzerinde gerçekleşen büyüme rakamları bizleri çok mutlu etti, geleceğe daha olumlu bakmamızı sağladı” dedi.

“TÜRKİYE’NİN İLK 1000 İHRACATÇI FİRMASI 2016 ” ARAŞTIRMASINA GAZİANTEP’TEN 73 FİRMA GİRDİ [09.06.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin en büyük 1000 ihracatçısı arasına giren Gaziantepli firmaları kutlayarak, “Listede yer alan firma sayımızın 11 sayı artarak 73’e çıkması çok önemli bir gelişmedir ve çok sevindiricidir” dedi.

GAZİANTEP’İN ‘’İSO 500’’ BAŞARISI DEVAM EDİYOR [05.06.2017]

Sanayi ve ticaret kenti Gaziantep’ten Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan firma sayısı 24’ten 26’ya yükseldi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2016 yılının çok zorlu bir yıl olmasına rağmen, üretim ve ihracatı kesintiye uğratmayarak başarı çıtasını yükselten firmaları kutladı.

GAZİANTEP İHRACAT ARTIŞ TRENDİNİ SÜRDÜRÜYOR [01.06.2017]

İhracatta olumlu trendi sürdüren Gaziantep’ten, bu yılın Mayıs ayında yüzde 9,8 oranında artışla 567 milyon 700 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı yazılı değerlendirmede, bu yılın Mayıs ayında ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,8 oranında artış göstererek 567 milyon 700 bin dolar olduğunu belirtti.

GSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [31.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yılın ilk dört ayında sigortalı çalışan sayısının yüzde 7,9 artış gösterdiğini ve bu artışın ağırlığının sanayiden kaynaklandığını bildirdi.

GSO Mayıs ayı Meclis Toplantısı, mayıs ayı içerisinde vefat yıldönümleri olan Sanayi Odası eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi ve ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu’nun dualarla anılmasıyla başladı.

“TEKNOLOJİ BULUŞMALARI GAZİANTEP” TOPLANTISI YAPILDI [25.05.2017]

Turkcell ana sponsorluğunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde EticaretSEM tarafından organize edilen “Türkiye Teknoloji Buluşmaları”, toplantısı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ile Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

GSO DELEGELERİ TOBB GENEL KURULU’NA KATILDI [24.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’na katıldı.
TOBB 73. Genel Kurulu, Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

“BAĞIMSIZLIK MEŞALESİ, GELECEĞİMİZİN TEMİNATI GENÇLERİMİZİN ELİNDE HİÇBİR ZAMAN SÖNMEYECEKTİR” [18.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, tüm ulusun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayarak, “Bağımsızlık meşalesi, geleceğimizin teminatı sevgili gençlerimizin elinde hiçbir zaman sönmeyecektir” dedi.

“KONUKOĞLU, ÜRETİM REFORM PAKETİ’Nİ DEĞERLENDİRDİ” [16.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, büyüme için yatırımın şart olduğunu belirterek, “Sanayicilerin maliyet yükünü azaltan Üretim Reform Paketi, yeni yatırımların önünün açılması için fırsattır’’ dedi.

“GİRİŞİM SERMAYESİ ANADOLU BULUŞMALARI” GAZİANTEP TOPLANTISI [12.05.2017]

Türkiye Girişim Meclisi’ne üye girişim sermayesi fonlarının yöneticileri ile Gaziantepli yatırımcıların bir araya geldiği “Girişim Sermayesi Anadolu Buluşmaları” toplantısı TOBB organizasyonunda ve Gaziantep Ticaret Odası, Gaziantep Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Borsası ortaklığında düzenlendi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt