GAZİANTEP’İN 2015 YILI İHRACAT ŞAMPİYONLARI AÇIKLANDI [25.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye’nin en büyük 1000 ihracatçısı arasına giren Gaziantepli firmaları kutlayarak, ‘’İhracatı hem pazar hem de ürün çeşitlendirmesi yoluyla artırmaya dönük çalışmalara hız vererek devam etmeliyiz’’ dedi.

‘’YENİ KURULAN GÜÇLÜ HÜKÜMET, TÜRKİYE’Yİ DAHA İLERİYE TAŞIYACAKTIR’’ [24.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yeni kurulan hükümeti tebrik ederek, ‘’Sayın Binali Yıldırım başbakanlığındaki güçlü yeni hükümetin, Türkiye’yi daha ileriye taşıyacak adımlar atacağına ve azimle çalışacağına inancımız tamdır’’ dedi.

GSO MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [18.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) elektrik tüketiminin Ocak-Nisan 2016 döneminde yüzde 11,6 artmasının yeni yatırımların devreye girdiğinin ve yeni işçi alımı yapıldığının göstergesi olduğunu belirtti.
GSO Mayıs ayı Meclis Toplantısı, odanın hizmet binasında gerçekleştirildi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’nın konuk olarak katıldığı toplantıda, sanayiciler şehir gündeminde yaşanan son gelişmeleri ve ekonomik durumu değerlendirdiler.

‘’SEVGİLİ GENÇLERİMİZ, TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GÜCÜ VE AYDINLIK YARINLARIMIZIN TEMİNATIDIR’’ [18.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın yıl dönümünü kutlayarak, ‘’Türkiye’nin en büyük gücü ve aydınlık yarınlarımızın teminatı sevgili gençlerimize inancımız sonsuzdur’’ dedi.

GSO SEKTÖREL TİCARET HEYETİNDEN ETİYOPYA ÇIKARTMASI [17.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) organizasyonunda, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) desteğiyle Etiyopya’ya Sektörel Ticaret Heyeti programı gerçekleştirildi.

GSO, GENEL KURULA TOBB DELEGELERİ İLE KATILDI [11.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurulu’na katıldı.
TOBB 72. Genel Kurulu, Ankara’da TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

SANAYİCİ NACİ TOPÇUOĞLU’NUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ [10.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu, vefatının 8. yılında saygı ve rahmetle anılıyor.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yayımladığı mesajında, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten ve Oda’nın kurucu Meclis Başkanı olan değerli sanayici merhum Naci Topçuoğlu’nun yarın ölüm yıldönümünde anılacağını hatırlattı.

KONUKOĞLU:,‘’ŞEHRİMİZİN TAKIMINA BÜTÜN GÜCÜMÜZLE DESTEK VERELİM’’ [06.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında yarın kendi sahasında Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor’a destek çağrısında bulundu.

‘’KİLİSLİLER BİZİM CAN KARDEŞİMİZDİR. HER ZAMAN YANLARINDAYIZ’’ [06.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, son günlerde yaşanan üzücü olaylardan dolayı Kilis halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek, ‘’Kilisliler bizim can kardeşimizdir. Acılarını ve sıkıntılarını yakinen hissediyoruz. Her zaman yanlarındayız’’ dedi.

SANAYİCİ KAMİL ŞERBETÇİ’NİN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ [02.05.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Sanayi Odası başkanlarından merhum Kamil Şerbetçi’yi ölüm yıl dönümünde rahmet, saygı ve minnetle andı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt