‘’SANAYİ ÜRETİMİNİN HIZLANMASI BÜYÜMEYE GÜÇ KATACAK’’ [14.07.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Mayıs ayında sanayi üretiminin piyasa beklentilerinin üstünde gelmesinin önemli olduğunu belirterek, ‘’Rakamlar, ekonomik büyümenin ikinci çeyrek için güç kazandığı sinyali veriyor’’ dedi.

‘’BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRME, BİRLİK BERABERLİK ZAMANIDIR’’ [01.07.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

GAZİANTEP İHRACATI İLK YARIYILI ARTIŞLA KAPATTI [01.07.2016]

Gaziantep’ten yılın ilk altı ayında yüzde 1,5 oranında artışla 3 milyar 140 milyon 863 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Haziran ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,8 oranında artışla 550 milyon 63 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

KONUKOĞLU: ‘’TÜM DÜNYA TERÖRE KARŞI KARARLI BİR MÜCADELE YÜRÜTMELİDİR’’ [29.06.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınayarak, ‘’Milletçe yastayız, başımız sağ olsun’’ dedi.

GSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA TOPÇUOĞLU TERÖRÜ LANETLEDİ [29.06.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısını lanetleyerek, “Türkiye olarak her zamankinden daha çok kucaklaşmaya, kenetlenmeye ve sağduyuyla hareket etmeye ihtiyacımız var. Amacı korku ve kaos oluşturmak olan terörü ve destekçilerini lanetliyorum” dedi.

BAŞSAVCI ABDULLAH BAYIR’DAN GSO’YA VEDA ZİYARETİ [27.06.2016]

Emekliye ayrılan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) veda ziyaretinde bulundu.

GSO’DA, REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASINDA KOSGEB DESTEKLERİ TOPLANTISI YAPILDI [14.06.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğinde, "Rekabet Gücünün Artırılmasında KOSGEB Destekleri" konulu toplantı düzenledi.

TÜRKİYE BÜYÜME RAKAMI [10.06.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,8 büyümesini son derece olumlu olarak değerlendirdiklerini belirtti.

GSO’DAN “GAZİANTEP YILLIK EKONOMİK BÜYÜKLÜK ANKETİ ÇALIŞMASI” [09.06.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından kentin yıllık ekonomik büyüklüğünü tespit ve bundan sonraki süreçte de takip etmek amacıyla sanayi kuruluşlarına yönelik bir anket çalışması yapılacak.

GAZİANTEP’İN ‘’İSO 500’’ BAŞARISI [07.06.2016]

Gaziantep sanayisi, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında başarı grafiğini yükseltti.
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yapılan ‘’Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu – 2015 Araştırması’’ açıklandı.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Toplam:22031346