GSO’NUN ‘E-TİCARET ATAĞI PROJESİ’ BAŞLADI [01.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracat kapasitelerinin artırılması ve E- ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla, ‘GSO E-ticaret Atağı Projesi’ni başlattı.
GSO üyeleri, proje ile 1 yıl boyunca uluslararası piyasalarda daha fazla müşteriye ulaşmak amacıyla düzenlenen faaliyetler aracılığıyla E- ticaret konusunda eğitim ve danışmanlık hizmetleri alacak ve GSOTRADE portalına üyelik hakkı kazanacak.

KONUKOĞLU:“2018, TÜRKİYE İÇİN FIRSAT YILI OLACAKTIR” [28.12.2017]

Konukoğlu, yayınladığı yeni yıl mesajında, 2017’de iç ve dış kaynaklı ekonomik ve siyasi gerginliklere rağmen Türkiye’nin sağladığı büyüme başarısının, 2018 yılından beklentileri artırdığını belirtti.

“İŞ DÜNYASINA YENİ SOLUK: ARABULUCULUK” [28.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 1 Ocak 2018 tarihinde yürürlüğe girecek olan 7036 Sayılı İş mahkemeleri Kanunu’nu ile iş uyuşmazlıklarında dava şartı haline gelen arabuluculuğun iş dünyasına olan etkilerini değerlendirdi.

MİLLETVEKİLİ KOÇER’DEN GSO-MEM’E ÖVGÜ [28.12.2017]

AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’nin (GSO-MEM), etkin kullanılmasıyla Gaziantep’in inovasyon ve tasarım merkezi olacağını söyledi.
Koçer, Gaziantep 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 11 bin metrekare alan üzerinde kurulan GSOMEM’i ziyaret ederek, GSO-MEM Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’den bilgi aldı.

GSO YILIN SON MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [27.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Aralık ayı meclis toplantısı Milletvekili Nejat Koçer, danışma kurulu ve meclis üyelerinin katılımıyla Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu başkanlığında yapıldı.

Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, 2018 yılından umutlu olduğunu belirterek, “Her alanda başarılı işlere imza atacağımız bir yıl olacak” dedi.

Koçer, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, 2017 yılının genel olarak iyi geçtiğini, birçok algı operasyonuna rağmen Türkiye’nin yoluna devam ettiğini söyledi.

GSO-MEM – GAGİAD İŞBİRLİĞİNİN İLK ADIMLARI ATILDI [27.12.2017]

Gaziantep Genç İşadamları Derneği (GAGİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Bora Tezel, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’yi ziyaret etti.
Ziyareti için başkan Tezel’e teşekkür eden Ünverdi, GAGİAD ile işbirliği çalışmalarının ilk adımlarını atmak açısından ziyaretin önemli olduğunu söyledi.

KONUKOĞLU:“25 ARALIK, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN YAPI TAŞLARINDANDIR” [23.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşunun, Türkiye Cumhuriyeti’nin yapı taşlarından biri olduğunu kaydetti.

Konukoğlu, Gaziantep’in Kurtuluş Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 25 Aralık’ın her türlü silah ve teçhizata sahip sözde medeni ülkelere karşı elde edilen zaferin yıldönümü olmakla kalmadığını, sömürgeci zihniyetteki emperyalist devletin ordusu karşısında bir avuç kent halkının; her türlü yoksunluğa rağmen vatanı, bayrağı, milleti, bağımsızlığı, namusu ve gururu için neler yapabileceğini dünyaya ispat ettiği gün olarak tarihte onurlu yerini aldığına vurgu yaptı.

TOPÇUOĞLU: KURTULUŞ GÜNÜNÜ ONURLA KUTLUYORUM [23.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Gazianteplilerin girişimcilik ruhunun Antep Savunmasına dayandığını söyledi.
Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96'ncı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Topçuoğlu, Gaziantep’in geçmişten gelen ve atalardan miras kalan mücadele gücünü hayatın her alanında uyguladığını söyledi.

KONUKOĞLU:“TÜRKİYE İLE IRAK ARASINDA ÇOK KÖKLÜ BİR TİCARİ BAĞ VAR. AMACIMIZ MEVCUT DURUMU DAHA İLERİ NOKTALARA TAŞIMAK” [21.12.2017]

Gaziantep-Irak İş ve Yatırım Forumu kapsamında Iraklı iş adamları ve Gaziantepli sanayiciler, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, “Türkiye ile Irak arasında çok köklü bir ticari bağ var. Amacımız mevcut durumu daha ileri noktalara taşımaktır” dedi.

GSO UR-GE PROJELERİNDE EĞİTİM FAALİYETLERİ BAŞLADI [20.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) tebliği kapsamında yürütülen; plastik, iplik ve şekerli ürünler projelerinde yer alan firmalara yönelik eğitim faaliyetleri gerçekleştirildi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt