GSO’DA, REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASINDA KOSGEB DESTEKLERİ TOPLANTISI YAPILDI [14.06.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ve KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğinde, "Rekabet Gücünün Artırılmasında KOSGEB Destekleri" konulu toplantı düzenledi.

TÜRKİYE BÜYÜME RAKAMI [10.06.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türkiye ekonomisinin bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 4,8 büyümesini son derece olumlu olarak değerlendirdiklerini belirtti.

GSO’DAN “GAZİANTEP YILLIK EKONOMİK BÜYÜKLÜK ANKETİ ÇALIŞMASI” [09.06.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından kentin yıllık ekonomik büyüklüğünü tespit ve bundan sonraki süreçte de takip etmek amacıyla sanayi kuruluşlarına yönelik bir anket çalışması yapılacak.

GAZİANTEP’İN ‘’İSO 500’’ BAŞARISI [07.06.2016]

Gaziantep sanayisi, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları arasında başarı grafiğini yükseltti.
İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yapılan ‘’Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu – 2015 Araştırması’’ açıklandı.

GAZİANTEP DERNEKLERİ FEDERASYONU GSO'YU ZİYARET ETTİ [03.06.2016]

Gaziantep Dernekleri Federasyonu Başkanı Necati Göksu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.

ALMAN MECLİSİNİN ERMENİ İDDİALARINA İLİŞKİN KARARINA TEPKİ [02.06.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Almanya Federal Meclisi’nin Ermeni iddiaları kararına ilişkin, ‘’Soykırım tasarısını kabul kararını şiddetle kınıyoruz. Bizim için hiçbir anlamı yoktur’’ dedi.

GSO’DA, GIDA SEKTÖRÜNDE İŞ TEFTİŞİ UYGULAMALARI SEMİNERİ [01.06.2016]

ÇSGB İş Teftiş Kurulu Başkanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde, “Gıda, İçecek, Tütün İmalatı Yapan İşyerlerinde İş Sağlığı ve Güvenliği-İşin Yürütümü Semineri” düzenlendi.

MAYIS İHRACATI AÇIKLANDI [01.06.2016]

Gaziantep’ten, bu yılın Mayıs ayında 518 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yılın Mayıs ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,6 oranında azalışla 518 milyon 229 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

23. ULUSLARARASI GAPSHOES FUARI 2016 KIŞ MODASINA DAMGA VURACAK [30.05.2016]

Hazırlık çalışmalarının hızla sürdüğü ve 2016 kış modasına damga vuracak, 23. Uluslararası Ayakkabı, Terlik Saraciye ve Yan Sanayileri Fuarı (GAPSHOES) istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

GSO’DA SURİYELİLERİN İSTİHDAMI KONUŞULDU [27.05.2016]

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğinde, Türkiye'de geçici koruma kapsamında bulunan Suriyelilerin 15 Ocak 2016 tarihinden itibaren başlayan çalışma izni ve istihdamlarına ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt