GAZİANTEP’İN AĞUSTOS AYI İHRACATI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ [01.09.2016]

Gaziantep ihracatı Ağustos ayında, hem aylık bazda hem de sekiz aylık dönemde artışa geçerek yüzleri güldürdü.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı açıklamada, Gaziantep’ten bu yıl Ağustos ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 9,6 oranında artışla 575 milyon 782 bin dolarlık ihracat yapıldığını belirtti.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI [29.08.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Zafer Bayramı’nın yıl dönümünü gururla kutladıklarını belirterek, ‘’Bu büyük zaferlerden ilham alarak Türkiye’mizin kalkınma hamlesini hızlandırmaya ve ay yıldızlı bayrağımızı göklerde dalgalandırmaya devam edeceğiz’’ dedi.

KONUKOĞLU, TERÖR MAĞDURU AİLELERİN ACILARINI PAYLAŞTI [26.08.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep’te terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı diledi.

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU GSO’YU ZİYARET ETTİ [23.08.2016]

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti.
Gaziantep’te yaşanan terör saldırısı dolayısıyla bir dizi taziye ziyaretlerinde bulunan Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Sanayi Odası’na gelişinde, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu tarafından karşılandı.

GSO’DAN TERÖR MAĞDURU AİLELERE VE BİTLİS ŞEHİDİNE TAZİYE ZİYARETİ [23.08.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu, bombalı terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine ve şehit Uzman Çavuş Adem Özen’in ailelerine taziye ziyaretlerinde bulundu.

GSO'DAN TERÖR SALDIRISINDA YARALANANLARA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ [23.08.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu, bombalı terör saldırısında yaralananları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

GSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA TOPÇUOĞLU TERÖR SALDIRISINI KINADI [23.08.2016]

Gaziantep’te 54 kişinin yaşamını yitirdiği terör saldırısını kınayan Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu Türkiye’nin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve milletçe sağduyulu olarak birlikteliğin korunması gerektiğini vurgulayarak,  terörün en önemli panzehirinin birlik ve beraberlik olduğunu ifade ederek vatandaşlara sağ duyu çağrısı yaptı.

GSO BAŞKANI KONUKOĞLU'NDAN DÜĞÜNE YAPILAN TERÖR SALDIRISINA KINAMA [21.08.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, terör saldırısından dolayı Gaziantep halkının her bir ferdine başsağlığı dileyerek, ‘’Gözünü kan bürümüş canilerin bu acımasız eylemini lanetliyorum’’ dedi.

GSO MECLİS TOPLANTISI YAPILDI [10.08.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, tüm ülkede güzel bir birliktelik gösterildiğini vurgulayarak, ‘’Arzumuz, bu birlikteliği bundan sonra da devam ettirmektir. İnşallah siyasiler ülkenin geleceği konusunda birlikte karar alırlar ve refah seviyesini çok daha yükseltiriz’’ dedi.
Konukoğlu, GSO Ağustos ayı Olağan Meclis Toplantısında yaptığı konuşmada, 15 Temmuz akşamı yaşanan darbe girişiminin, her görüşten insanın dimdik ayakta durması ve milletin vatanına sahip çıkmasıyla önlendiğini söyledi.

GAZİANTEP'İN ''İKİNCİ 500 BÜYÜK SANAYİ KURULUŞU'' GURURU [08.08.2016]

Sanayinin önemli merkezlerinden birisi olan Gaziantep, Türkiye’nin ikinci en büyük sanayi kuruluşları arasına 30 firmayla adını yazdırmayı başardı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yapılan ‘’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu - 2015 Araştırması’’ açıklandı. Araştırma sonuçlarına göre, Gaziantep’ten toplam 30 firma Türkiye’nin ikinci 500 büyük sanayi kuruluşu arasına girerek, kentin gururu oldu.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Toplam:22031349