GSO BAŞKANI KONUKOĞLU'NDAN DEMOKRASİ NÖBETİ TUTAN MİLLETİMİZE VE GENÇLERİMİZE ÖVGÜ [20.07.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, aziz milletimizin darbe girişimine karşı ortaya koyduğu mücadelenin tüm dünyaya örnek olduğunu vurgulayarak, ‘’15 Temmuz demokrasinin temellerinin ne kadar sağlam olduğunun gösterildiği gündür’’ dedi.

Demokrasi dışı kalkışmanın başladığı ilk günden itibaren milletin yanında yer alan ve meydanlarda birlikte demokrasi nöbeti tutan GSO Başkanı Konukoğlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

GSO MECLİSİNDE, DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNE DUA EDİLDİ [20.07.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ‘’Bütün sanayiciler olarak bundan sonra bize düşen görev daha fazla çalışarak, ülkemizi daha ileriye götürmektir’’ dedi.

GSO Temmuz ayı Olağan Meclis Toplantısında, sanayiciler 15 Temmuz gecesi yapılmak istenen darbe girişimini şiddetle kınadılar. Milletin iradesi ve demokrasiyi korumak için şehit olan sivil vatandaşlar, polis ve askerler anısına saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından dua okundu.

İŞ DÜNYASINDAN DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI ORTAK BİLDİRİ [19.07.2016]

GSO BAŞKANI ADİL KONUKOĞLU'NDAN DARBE GİRİŞİMİNE SERT KINAMA [16.07.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, milletimizin büyüklüğüne yaraşır ve yakışır şekilde demokrasiye sahip çıktığını belirterek, ‘’Milletimizin ezici gücü karşısında darbeciler kaybetti, ülkemiz kazandı’’ dedi.

‘’SANAYİ ÜRETİMİNİN HIZLANMASI BÜYÜMEYE GÜÇ KATACAK’’ [14.07.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Mayıs ayında sanayi üretiminin piyasa beklentilerinin üstünde gelmesinin önemli olduğunu belirterek, ‘’Rakamlar, ekonomik büyümenin ikinci çeyrek için güç kazandığı sinyali veriyor’’ dedi.

‘’BAYRAMLAR KARDEŞLİĞİMİZİ PEKİŞTİRME, BİRLİK BERABERLİK ZAMANIDIR’’ [01.07.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladı.

GAZİANTEP İHRACATI İLK YARIYILI ARTIŞLA KAPATTI [01.07.2016]

Gaziantep’ten yılın ilk altı ayında yüzde 1,5 oranında artışla 3 milyar 140 milyon 863 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.
İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yıl Haziran ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 2,8 oranında artışla 550 milyon 63 bin dolar değerinde ihracat yapıldığını bildirdi.

KONUKOĞLU: ‘’TÜM DÜNYA TERÖRE KARŞI KARARLI BİR MÜCADELE YÜRÜTMELİDİR’’ [29.06.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını şiddetle kınayarak, ‘’Milletçe yastayız, başımız sağ olsun’’ dedi.

GSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA TOPÇUOĞLU TERÖRÜ LANETLEDİ [29.06.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan terör saldırısını lanetleyerek, “Türkiye olarak her zamankinden daha çok kucaklaşmaya, kenetlenmeye ve sağduyuyla hareket etmeye ihtiyacımız var. Amacı korku ve kaos oluşturmak olan terörü ve destekçilerini lanetliyorum” dedi.

BAŞSAVCI ABDULLAH BAYIR’DAN GSO’YA VEDA ZİYARETİ [27.06.2016]

Emekliye ayrılan Gaziantep Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Bayır, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) veda ziyaretinde bulundu.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt