“İŞ VE İSTİHDAM FORUMU” GSO MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ’NDE YAPILDI [10.05.2017]

Kamu ve özel sektörden, uluslararası kuruluşlara, sivil toplum kuruluşlarından, girişimcilere iş ve istihdam dünyasının birçok aktörü, 10-11 Mayıs’ta Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenlenen “İş ve İstihdam Forumu”nda bir araya geldi.

KONUKOĞLU’NA TSK MEHMETÇİK VAKFI’NDAN ANLAMLI PLAKET [09.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’na, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfı’na yaptığı bağışa istinaden “Gümüş Plaket” ve “Plaket Beratı” takdim edildi.

SANAYİCİ NACİ TOPÇUOĞLU’NIN VEFAT YIL DÖNÜMÜ [09.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) ilk Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu, 9. vefat yıl dönümünde saygıyla ve rahmetle anılıyor.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yayımladığı anma mesajında, 1989-1998 yılları arasında GSO Meclis Başkanlığı görevini yürüten ve Oda’nın kurucu Meclis Başkanı olan değerli sanayici merhum Naci Topçuoğlu’nun 11 Mayıs 2008 tarihinde aramızdan ayrıldığını anımsatarak, Allah’tan gani gani rahmet diledi.

“İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ FUARI” AÇILDI [04.05.2017]

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından “31. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası” etkinlikleri kapsamında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) işbirliğiyle gerçekleştirilen “İş Sağlığı ve Güvenliği Fuarı” törenle açıldı.

GSO ESKİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI KAMİL ŞERBETÇİ MEZARI BAŞINDA ANILDI [02.05.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi vefatının 19. yıl dönümünde mezarı başında dualarla anıldı.

Anma törenine, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Genel Sekreter Kürşat Göncü, sanayiciler iş adamları ile oda personeli katıldı.

GAZİANTEP NİSAN AYI İHRACATI AÇIKLANDI [01.05.2017]

Gaziantep’ten, bu yıl Nisan ayında yüzde 1,3 oranında artışla 542 milyon 577 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi.

İhracat rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’ten bu yılın Nisan ayında yapılan ihracatın geçen yılın aynı ayına göre yüzde 1,3 oranında artış göstererek 542 milyon 577 bin dolar olduğunu bildirdi.

SANAYİCİ MERHUM KAMİL ŞERBETÇİ RAHMETLE ANILIYOR [30.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) eski Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi vefatının 19. yıl dönümünde anılıyor.

GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yayımladığı anma mesajında, 1990-1998 yılları arasında Sanayi Odasının başkanlığını yapan rahmetli Kamil Şerbetçi’nin gazi şehrin ve ülkemizin gelişmesine hizmet eden çok değerli bir işadamı olduğunu belirtti.

GSO, COĞRAFİ İŞARETLİ ÜRÜNLER ZİRVESİNE KATILDI [28.04.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, “Oda olarak, ‘Antep Baklavasının’ uluslararası alanda tescil edilmesi sürecinde çok çaba sarf etmemizin karşılığını aldık” dedi.
GSO, Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından 28-29 Nisan tarihlerinde, Türkiye’nin yöresel ürünlerini dünyaya tanıtmak, Ankara’yı bu ürünlerin ticaret ve ihracatının merkezi haline getirmek amacıyla düzenlenen, Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi’ne katılarak stant açtı.

GSO MAKİNE METAL KÜMESİ URGE HEYETİ ALMANYA’DA [26.04.2017]

Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) konulu tebliğ kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Makine Metal Kümesi heyeti, Hannover Messe Teknoloji ve Sanayi Fuarı’na ticari heyet düzenledi.

ETİYOPYA HEYETİ GSO’DA SANAYİCİLERLE BULUŞTU [25.04.2017]

Etiyopya Federal Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği, Ekonomik ve Ticaret Diplomatik İlişkiler Müsteşarı Tesfakiros Hailu Gebremariam ve berberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası’nda (GSO) sanayicilerle bir araya geldi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt