GSO YÖNETİMİNDEN, GAÜN REKTÖRÜ PROF. DR. GÜR’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ [01.11.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) yönetimi, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Ali Gür’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, GAÜN Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Ali Gür’ü makamında ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle tebrik ettiler.

GSO MECLİS BAŞKANI MUSTAFA TOPÇUOĞLU: ”MÜREFFEH BİR TÜRKİYE İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ” [28.10.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Türkiye’nin büyük hedeflerinin sanayinin çarklarının daha fazla dönmesiyle mümkün olacağını söyledi.

‘’DAHA BÜYÜK BAŞARILARLA CUMHURİYETİMİZİ TAÇLANDIRACAĞIZ, DEVLETİMİZİ İLELEBET PAYİDAR KILACAĞIZ’’ [27.10.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını gururla kutlayarak, ‘’Milletimiz, darbe girişimini başarısızlıkla sonuçlandırarak ‘egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözünü bir kez daha tescilledi’’ dedi.

HİSARCIKLIOĞLU, DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ İÇİN TOPLANAN PARAYI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A TAKDİM ETTİ [26.10.2016]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve beraberlerindeki heyeti kabul etti.

GSO’DA ENERJİ VERİMLİLİĞİ KONUSU ELE ALINDI [25.10.2016]

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı (ETKB), Avrupa Birliği, Dünya Bankası ve Gaziantep Sanayi Odası işbirliği (GSO) ile Türkiye’de enerji verimliliği konusunda bilinçlendirme ve teknik çalışmaların geliştirilmesi amacıyla “Enerji Verimliliği Danışmanlık Hizmetleri” bilgilendirme toplantısı yapıldı.

GSO URGE PROJELERİ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR [25.10.2016]

Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) Unlu Mamuller Kümesi Projesi, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi konulu tebliğ uyarınca Ekonomi Bakanlığının desteğiyle yürütülüyor.

GSO UR-GE PLASTİK KÜMESİ HEYETİ ALMANYA K PLASTİK FUARI’NDA [20.10.2016]

Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) konulu tebliğ kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), URGE Projesi Plastik Kümesi K Plastik Fuarı Sektörel Ticaret Heyeti, Almanya’da düzenlenen ve alanında dünyanın en büyük ve prestijli plastik fuarlarından biri olan, “K Plastik ve Kauçuk Fuarı’ndaki yerini aldı.

‘’GAZİANTEP, BAYRAĞI VE VATANI İÇİN CANINDAN, HER ŞEYİNDEN VAZGEÇER’’ [20.10.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep’te sanayici olmanın farklı bir gururunu yaşadıklarını belirterek, ‘’Bu şehrin ülkesi için yapamayacağı hiçbir fedakarlık yoktur, bayrağı ve vatanı için yeri geldiğinde canından, her şeyinden vazgeçer’’ dedi.
Konukoğlu, GSO Ekim ayı Olağan Meclis ve Meslek Komiteleri Ortak Toplantısında yaptığı konuşmasına, geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te terör örgütü DAEŞ’in hücre evine yapılan baskın sırasında şehit olan özel harekat polislerimize Allah’tan rahmet dileyerek başladı.

GSO’DA ARGE VE TASARIMIN ÖNEMİ KONUŞULDU [18.10.2016]

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Gaziantep Sanayi Odası işbirliğinde, ARGE ve tasarım merkezi olma potansiyeline sahip firmaların desteklerden faydalanmasını sağlamak amacıyla bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

GSO UNLU MAMULLER KÜMESİ FRANSA’DA [17.10.2016]

Ekonomi Bakanlığı’nın Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (URGE) konulu tebliğ kapsamında, Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen, gıda fuarları arasında prestijli bir yere sahip olan “SIAL Paris 2016” Fuarı'na sektörel ticaret heyeti düzenledi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt