GAZİ ŞEHİRDEN ‘’15 TEMMUZ DAYANIŞMA KAMPANYASI’’NA ANLAMLI BAĞIŞ [02.10.2016]

Gaziantepli sanayiciler, ‘’15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’’na anlamlı bir bağışta bulundular.
Başbakanlık tarafından, 15 Temmuz darbe teşebbüsünde şehit olan vatandaşlarımızın ailelerine ve yaralanan vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen yardım kampanyasına, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) üye sanayiciler iki aydan kısa bir sürede 21 milyon 634 bin 660 TL bağış yaptılar.

GAZİANTEP EYLÜL AYINDA 5’İNCİLİK KOLTUĞUNU KORUDU, 483 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPTI [01.10.2016]

Gaziantep ihracatı, Eylül ayında uzun bayram tatilinin de etkisiyle geçen yılın aynı ayına göre düşüş gösterdi.
Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin bu yıl Eylül ayı ihracatının geçen yılın aynı ayına göre yüzde 5,6 oranında düşerek, 483 milyon 421 bin dolar değerine olduğunu bildirdi.

GSO BAŞKANLARINDAN MOODY’S KARARINA TEPKİ: ‘’NOT İNDİRİM KARARI SİYASİDİR’’ [29.09.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s’in Türkiye’nin notunu yatırım yapılabilir seviyesinin altına indirmesine tepki göstererek, ‘’Not indirim kararı siyasidir. G20 ülkelerine çağrıda bulunuyorum; gelin siz yeni bir kuruluş kurun ve bu rating kuruluşlarını derecelendirin’’ dedi.

SRİ LANKA’NIN ANKARA BÜYÜKELÇİSİ GSO’YU ZİYARET ETTİ [22.09.2016]

Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Pakeer Mohideen Amza, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.

GSO, ''ANTEP KUTNU KUMAŞI'' COĞRAFİ İŞARET TESCİLİNİ ALDI [18.09.2016]

Medeniyetler beşiği Gaziantep’in asırlık el sanatlarından kutnu kumaşının, ‘’coğrafi işaret’’ tescili alındı.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, ülkemizde sadece Gaziantep’te üretilen ve dokuma sanatı 16. yüzyıla kadar uzanan “Antep Kutnu Kumaşı” için gerçekleştirdiği coğrafi işaret başvurusu, Türk Patent Enstitüsü (TPE) tarafından onaylandı.

‘’DAHA YÜKSEK ORANLARDA NİTELİKLİ BÜYÜMEYE İHTİYACIMIZ VAR’’ [09.09.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ikinci çeyrek büyüme rakamlarının beklentilerin altında geldiğini belirterek, ‘’Büyüme rakamını Avrupa ile kıyaslarsak önemli, ama Türkiye ekonomisinin potansiyelini yansıtmaktan uzak’’ dedi.

‘’ALLAH HER EVİ BAYRAM SEVİNCİYLE DOLDURSUN’’ [08.09.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutlayarak, ‘’Allah her evi bayram sevinciyle doldursun’’ dedi.

TOPÇUOĞLU:“BAYRAMLAR BARIŞ VE HUZUR İÇİN EN BÜYÜK ŞANSTIR” [08.09.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, Kurban Bayramı’nın dünyaya ve Türkiye’ye barış, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.

‘’TEŞVİK PAKETİ, DOĞU VE GÜNEYDOĞU BÖLGESİNDE EKONOMİNİN ÇARKLARINI HIZLANDIRACAKTIR’’ [05.09.2016]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Doğu ve Güneydoğu bölgesine yönelik yeni yatırım ve destek hamlesi paketinin, bölgede ekonominin çarklarının hızlanması açısından olumlu katkısı olacağını bildirdi.

Konukoğlu, yaptığı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım tarafından Diyarbakır’da açıklanan ‘’Doğu ve Güneydoğu Yatırım-Destek Hamlesi’’ paketini önemli bulduklarını belirtti.

SGK SİGORTA PRİMLERİ GENEL MÜDÜRÜ AÇIKGÖZ GSO’YU ZİYARET ETTİ [01.09.2016]

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Sigorta Primleri Genel Müdürü Ahmet Açıkgöz, Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulundu.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt
Toplam:22031354