“AMANOS TÜNELİ” PROJESİ 2018 YILI YATIRIM PROGRAMINA ALINDI [17.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bölge illerinin İskenderun Limanı’na daha kısa mesafeden ulaşımını sağlayacak olan Amanos Tüneli Projesi’nin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından yatırım programına alındığını söyledi.

Konukoğlu, yaptığı açıklamada, “Bölge ihracatçılarının Akdeniz’e kısa sürede ulaşmasını sağlayacak ve bizim için ‘Çılgın Proje’ olan projenin yatırım programına alınmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Projenin kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz” dedi.

GAPTARIM VE GAPFOOD FUARLARI AÇILDI [16.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen, “9. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)” ile ‘’14. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD)”, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın katılımıyla Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

KONUKOĞLU:“ALLAH KAHRAMAN ORDUMUZU MUZAFFER EYLESİN” [21.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Suriye’de, “dost ve bölge halkını baskı ve zulümden kurtarmak" amacıyla “Zeytin Dalı” ismiyle başlattığı harekâtı değerlendirdi.

Konukoğlu, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır” sözünün, Zeytin Dalı harekâtına Türk milletin bakış açısının şablonu olduğunu vurgulayarak, “Allah kahraman ordumuzu muzaffer eylesin. Yüreğimiz kahraman ordumuzun her bir ferdinin burnu kanamadan harekâtı tamamlaması için atıyor” dedi.

GAPTARIM VE GAPFOOD FUARLARINI 245 BİN KİŞİ ZİYARET ETTİ [21.01.2018]

Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde eş zamanlı olarak 16-20 Ocak tarihlerinde düzenlenen 9’uncu GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı ile 14’üncü GAPFOOD Gıda Fuarı’nı 245 bin kişi ziyaret etti.

GSO KURUCU BAŞKANI SANİ KONUKOĞLU’NU ANIYORUZ [16.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu, GSO’nun kurucu başkanı Sani Konukoğlu’nun, Gaziantep ve Türkiye için yaptıklarının kendilerine her zaman yol gösterici olduğunu söyledi.

Topçuoğlu, GSO’nun kuruluşuna öncülük yapan ve 1989-1990 yılları arasında ilk Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Sani Konukoğlu’nun 16 Ocak 1994’te hayatını kaybettiğini anımsattı.

GSO-MEM’DE ARGE VE TASARIM MERKEZİNİN ÖNEMİ KONUŞULDU [22.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi (GSO-MEM) Yönetim Kurulu Başkanı ve GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, Ar-Ge ve inovasyonun günümüzde rekabetin vazgeçilmez unsurlarından birisini haline geldiğini belirterek, “Etkin Ar-Ge teşvikleri ile sanayisi desteklenen ülkeler Dünya rekabet sıralamasında en üst seviyelerde yer alıyor” dedi.
GSO-MEM’de AR-GE ve tasarım merkezi kurulmasında yapılacak işlemler ve başvuru süreçleri ile ilgili bilgilendirmenin yapıldığı seminer düzenlendi.

GSO-MEM İLE YAPILAN İŞBİRLİĞİ TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK [11.01.2018]

Birleşmiş Milletler (BM) Türkiye Mukim Koordinatörü ve BM Kalkınma Programı (UNDP) Türkiye Mukim Temsilcisi Irena Vojáčková-Sollorano ve berberindeki heyet, Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim ve Danışmanlık Merkezi’ni (GSO-MEM) ziyaret ederek merkezde incelemelerde bulundu.

GSO’NUN E-TİCARET ATAĞI PROJESİ EĞİTİMİNE YOĞUN İLGİ [25.01.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından, oda üyelerinin ve ürünlerinin tanıtımının yapılması, ihracatın artırılması ve E- ticaret kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla başlatılan, ‘GSO E-Ticaret Projesi’ kapsamında düzenlenen eğitime firmalar yoğun ilgi gösterdi.
GSO Sani Konukoğlu Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan bilgilendirme eğitiminde, katılımcılara E-ticaret dönüşümünde firmaların dikkat etmesi gereken noktalar, dijital pazardaki son durum ve gelişmeler hakkında bilgi verildi.

GAZİANTEP 2017’DE İHRACATINI YÜZDE 6,9 ARTIRDI [03.01.2018]

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin rakamlarına göre 2017 yılı Aralık ayında Gaziantep’ten toplam 588 milyon 819 bin dolar ihracat yapıldı.

Geçen yılın Aralık ayına göre ihracatı yüzde 6,9 oranında yükseldi. 2016 yılının Aralık ayında 551 milyon 8 bin dolarlık ihracat gerçekleştirilmişti.

SAĞLIK VE TURİZM ESKİ BAKANLARINDAN BÜLENT AKARCALI, GSO BAŞKANI KONUKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ [23.01.2018]

Sağlık ve Turizm eski bakanlarından Bülent Akarcalı, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu’nu ziyaret etti.

Gaziantep’in sanayisi ve girişimcilik ruhuyla örnek bir şehir olduğunu belirten Akarcalı, “Gaziantep’in çok farklı bir üretim kültürü var. Sanayi kenti Gaziantep bu kültürüyle gerçekten örnek şehir. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 Son kayıt
Toplam:24219504