“GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ” YAPILDI [25.12.2016]

Bu haber 2070 defa görüntülendi. >>Habere git
GAZİANTEP İHRACATI YILIN SON AYINDA ÇİFT HANELİ ARTTI [03.01.2017]

Gaziantep, içerde ve dışarda ekonomide zor bir dönemden geçilen 2016 yılında toplam 6 milyar 258 milyon 347 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

İhracat verilerini değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2016 yılı Aralık ayında şehrin ihracatının, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11,2 oranında artarak 554 milyon 677 bin dolar olduğunu bildirdi.

Bu haber 2065 defa görüntülendi. >>Habere git
DUAYEN SANAYİCİ SANİ KONUKOĞLU’NUN VEFAT YIL DÖNÜMÜ [15.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GSO’nun kurucu başkanı merhum Sani Konukoğlu’nu vefatının 23. yıl dönümünde rahmet, şükran ve özlemle andı.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Sanayi Odası’nın kuruluşunu gerçekleştiren ve 1989-1990 yılları arasında ilk Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yapan duayen sanayici Sani Konukoğlu’nun 16 Ocak günü aramızdan ayrılıp Yüce Rabbine kavuştuğunu anımsatarak, hayır duasında bulundu.

GSO’DA, “DEVLET DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ PROGRAMI” YAPILDI [27.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), KOSGEB, Gaziantep Üniversitesi, İpekyolu Kalkınma Ajansı ve İŞKUR tarafından, sanayinin rekabet gücünün arttırılmasına yönelik, “Devlet Destekleri Bilgilendirme Eğitimi Programı” düzenlendi.

GAPTARIM VE GAPFOOD FUARLARI AÇILDI [26.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen, “8. Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı (GAPTARIM)” ile ‘’13. Gıda, Gıda Teknolojileri ve Ambalaj Fuarı (GAPFOOD)”, Ortadoğu Fuar Merkezi’nde törenle açıldı.

GSO’DA, “MESLEKİ YETERLİLİK BELGESİ” SINAVLARI HIZ KESMİYOR [30.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Genel Sekreteri Kürşat Göncü, sanayisiyle lider konumda olan Gaziantep’te, tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde çalışan işçilere yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları yapmaya devam ettiklerini belirterek, “İşçilerin Mesleki Yeterlilik Belgesi alması 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren zorunlu hale geldi” dedi.
GSO öncülüğünde, Gaziantep’te, tehlikeli mesleklerde çalışan işçilere yönelik, “Mesleki Yeterlilik Belgesi” belgelendirme sınavları hız kesmeden yapılmaya devam ediyor.

GSO, “DOMOTEX ULUSLARARASI HALI FUARI’’NDA STANT AÇTI [14.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), halı sektörünün dünyadaki en büyük fuarı olan “Domotex Hannover 2017 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’’nda stant açtı.

GSO’NUN KURUCUSU SANİ KONUKOĞLU VEFATININ 23’NCÜ YILDÖNÜMÜNDE MEZARI BAŞINDA ANILDI [16.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) kurucusu Sani Konukoğlu, vefatının 23’ncü yılında Asri Mezarlık’taki kabri başında anıldı.

KONUKOĞLU, “ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ”NÜ KUTLADI [08.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ülkemiz genelinde görev yapan bütün basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, ‘’Kamuoyunun gözü kulağı olan basın çalışanlarını özverili çabalarından dolayı takdir ediyoruz” dedi.

‘’KAHRAMAN POLİSLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM’’ [10.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne yönelik gerçekleştirilen hain saldırıyı kınayarak, “Dikkatleri sonucu olası bir faciayı önleyen kahraman polislerimize teşekkür ederim” dedi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15  ... Son kayıt