GAZİANTEP İHRACATI YILIN SON AYINDA ÇİFT HANELİ ARTTI [03.01.2017]

Gaziantep, içerde ve dışarda ekonomide zor bir dönemden geçilen 2016 yılında toplam 6 milyar 258 milyon 347 bin dolarlık ihracat gerçekleştirdi.

İhracat verilerini değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2016 yılı Aralık ayında şehrin ihracatının, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 11,2 oranında artarak 554 milyon 677 bin dolar olduğunu bildirdi.

“GAZİANTEP’İN YILDIZLARI ÖDÜL TÖRENİ” YAPILDI [25.12.2016]

DUAYEN SANAYİCİ SANİ KONUKOĞLU’NUN VEFAT YIL DÖNÜMÜ [15.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GSO’nun kurucu başkanı merhum Sani Konukoğlu’nu vefatının 23. yıl dönümünde rahmet, şükran ve özlemle andı.

Konukoğlu, yayımladığı mesajında, Sanayi Odası’nın kuruluşunu gerçekleştiren ve 1989-1990 yılları arasında ilk Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yapan duayen sanayici Sani Konukoğlu’nun 16 Ocak günü aramızdan ayrılıp Yüce Rabbine kavuştuğunu anımsatarak, hayır duasında bulundu.

‘’KAHRAMAN POLİSLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM’’ [10.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Gaziantep Emniyet Müdürlüğüne yönelik gerçekleştirilen hain saldırıyı kınayarak, “Dikkatleri sonucu olası bir faciayı önleyen kahraman polislerimize teşekkür ederim” dedi.

KONUKOĞLU, “ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ”NÜ KUTLADI [08.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, ülkemiz genelinde görev yapan bütün basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, ‘’Kamuoyunun gözü kulağı olan basın çalışanlarını özverili çabalarından dolayı takdir ediyoruz” dedi.

GSO’DA, “DEVLET DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME EĞİTİMİ PROGRAMI” YAPILDI [27.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), KOSGEB, Gaziantep Üniversitesi, İpekyolu Kalkınma Ajansı ve İŞKUR tarafından, sanayinin rekabet gücünün arttırılmasına yönelik, “Devlet Destekleri Bilgilendirme Eğitimi Programı” düzenlendi.

GSO’NUN KURUCUSU SANİ KONUKOĞLU VEFATININ 23’NCÜ YILDÖNÜMÜNDE MEZARI BAŞINDA ANILDI [16.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası’nın (GSO) kurucusu Sani Konukoğlu, vefatının 23’ncü yılında Asri Mezarlık’taki kabri başında anıldı.

GSO, “DOMOTEX ULUSLARARASI HALI FUARI’’NDA STANT AÇTI [14.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), halı sektörünün dünyadaki en büyük fuarı olan “Domotex Hannover 2017 Uluslararası Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı’’nda stant açtı.

GSO VE KOCAELİ SO ORTAK KOMİTE TOPLANTISI’NDA BULUŞTU [19.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, Kocaeli Sanayi Odası ile hazır yemek, çikolata ve şekerleme sektörüne yönelik ortak komite toplantısı yapıldı.
Gaziantep Sanayi Odası ve Kocaeli Sanayi Odası’nın tanıtım sunumlarının yapıldığı toplantıda gıda sektörünün yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

GSO YILIN İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI [21.01.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2016 yılında dünyada ekonominin daraldığı bir dönem yaşandığını belirterek, “Böyle bir dönemde üretmekten, yatırım ve ihracat yapmaktan hiçbir zaman vazgeçmeyen Gaziantepli işverenlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederim’’ dedi.

Konukoğlu, GSO Ocak ayı Meclis Toplantısında yaptığı konuşmasına başlarken, terör olaylarına tepki gösterdi ve İstanbul’da yılbaşı gecesinde eğlence merkezini kana bulayan terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve yabancı misafirlerimize Allah’tan rahmet diledi.

İlk kayıt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Son kayıt