“FAO İSTİHDAM FUARI” AÇILIŞ TOPLANTISI YAPILDI [04.12.2017]

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) tarafından finanse edilen Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) ve Gaziantep Sanayi Odası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ortaklığında yürüttüğü “Suriyeli Mültecilerin ve Ev Sahibi Toplulukların Dayanıklılıklarının Ekonomik Fırsatların Arttırılması Yoluyla Desteklenmesi” projesi kapsamındaki İstihdam Fuarı’nın seminer açılışı yapıldı.

İŞVEREN VE KURSİYERLER GSO-MEM’DE FAO İSTİHDAM FUARI’NDA BULUŞTU [06.12.2017]

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) tarafından finanse edilen Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü’nün (FAO) ve Gaziantep Sanayi Odası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ortaklığında yürüttüğü “Suriyeli Mültecilerin ve Ev Sahibi Toplulukların Dayanıklılıklarının Ekonomik Fırsatların Arttırılması Yoluyla Desteklenmesi” projesi kapsamında İstihdam Fuarı düzenlendi.

GSO’DA SANAYİCİLERE, “DALGALI PİYASALARDA RİSK YÖNETİMİ VE KORUNMA” KONUSU ANLATILDI [30.11.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Ünverdi, GSO ile Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği işbirliğinde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, “Sanayiciler olarak bize düşen görev sakinliğimizi koruyarak, paniğe kapılmadan üretime devam etmek, riski akılcı ve doğru olarak yönetmek” dedi.

KONUKOĞLU:“SON AYLARDA DÖVİZ KURLARINDA YAŞANAN İNİŞ ÇIKIŞLARA RAĞMEN İSTİKRARLI ARTIŞIN OLMASI DOĞRU YOLDA OLDUĞUMUZUN İFADESİDİR” [01.12.2017]

Gaziantep’ten 2017 Kasım ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,1 artışla 586 milyon 722 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. 2016 yılı Kasım ayında 563 milyon 565 bin dolarlık ürün ihraç edilmişti.

Türkiye İhracatçılar Meclisi verilerini değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, 2017 Ocak – Kasım ihracatının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,6 oranında artışla 5 milyar 964 milyon 887 bin dolar olarak gerçekleştiğini söyledi.

KONUKOĞLU:“İBRAHİM ÇAĞLAR KARDEŞİMİ KAYBETMENİN DERİN ÜZÜNTÜSÜ İÇİNDEYİM. ALLAH GANİ GANİ RAHMET EYLESİN, MEKÂNI CENNET OLSUN” [11.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar’ın, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmesinden derin üzüntü duyduğunu bildirdi.

GSO-MEM’DE MESLEKİ EĞİTİMLER 2018 YILINDA HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK [12.12.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), sanayicilerin en büyük ihtiyaçlarından biri olan nitelikli eleman ihtiyacına cevap verebilmek amacıyla, 2018 yılında Alman Uluslararası İşbirliği Kurumu’nun (GIZ) proje önerisi ile Ocak ayında GSO Mesleki Eğitim Merkezi’nde (GSO-MEM) başlayacak eğitimlerde birçok sektöre kalifiye eleman yetiştirecek.

KONUKOĞLU:“SANAYİ VE ÖZELLİKLE KATMA DEĞERLİ ÜRETİME YÖNELMEK, GÜÇLÜ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜMENİN EN ÖNEMLİ ŞARTIDIR” [11.12.2017]

Türkiye ekonomisi, 2017 yılının üçüncü çeyreğinde yüzde 11,1 büyüdü. Türkiye, baz etkisi ve başta Kredi Garanti Fonu (KGF) olmak üzere uygulanan teşviklerin desteğiyle üçüncü çeyrekte güçlü artışı yakaladı.

Türkiye, bu büyüme rakamı ile dünya genelinde açık ara birinci olurken, büyüme rakamlarında Türkiye’yi yüzde 6,9 ile Filipinler, 6,8 ile Çin, 6,3 ile Hindistan, 6,2 ile Malezya izledi.

Büyüme rakamlarını değerlendiren Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, açıklanan büyüme rakamlarının piyasa beklentilerinin üzerinde gelmesinin sevindirici olduğunu söyledi.

İlk kayıt 1 Son kayıt
Toplam:23661979