TEMMUZ AYI İHRACAT RAKAMLARINDA SEVİNDİREN ARTIŞ [01.08.2017]

Gaziantep’ten Temmuz ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 30,1 artışla 481 milyon 563 bin dolarlık ihracat gerçekleştirildi. Geçen yılın aynı döneminde 370 milyon 73 bin dolarlık ihracat yapılmıştı

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, bu yılın ilk 7 aylık ihracatının yüzde 4,4 oranında artışla 3 milyar 662 milyon 492 bin dolara ulaştığını belirterek, “Geçen yılın aynı döneminde Gaziantep’ten 3 milyar 507 milyon 417 bin dolarlık ihracat gerçekleştirilmişti” dedi.

GSO-MEM’DE MESLEKİ EĞİTİMLER HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR [06.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), 5 dalda 100 kişilik mesleki eğitim programı başladı.

Gaziantep 2.Organize Sanayi Bölgesi’nde, yaklaşık 10 bin metrekare alanda yer alan GSO-MEM’de başta gaz altı kaynakçılığı olmak üzere, elektrik ark kaynağı, ambalaj ve paketleme, bilgisayarlı 3 d tasarım (solidworks), dış ticaret uzmanlık ve Microsoft Office olarak 5 alanda eğitimlere başlandı.

KONUKOĞLU:“ÜRETİMİN ARTMASI BÜYÜMEYİ DESTEKLEYECEKTİR” [08.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu, TÜİK tarafından açıklanan Haziran ayı Sanayi Üretim Endeksi’nin geçen yılın aynı ayına göre yüzde 3,4 artış gösterdiğine dikkati çekerek, “Ekonomide güzel gelişmeler oluyor. Üretimin artması büyümeyi destekleyecektir. Önemli bir gelişme” dedi.

MAKİNE-METAL SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİ GSO-MEM’DE KONUŞULDU [13.08.2017]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) işbirliğinde, Başpınar 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan, GSO Mesleki Eğitim Danışmanlık Merkezi’nde (GSO-MEM), ‘Makine-Metal Sektörel Değerlendirme Toplantısı’ yapıldı.

İlk kayıt 1 Son kayıt