GAZİANTEP KADIN GİRİŞİMCİ DESTEK MERKEZİ GİRİŞİMCİLERİNİ ARIYOR [01.04.2019]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ortaklığında girişimci kadınlara yönelik kurulan, Gaziantep Kadın Girişimci Destek Merkezi (KAGİDEM) kadın girişimcilerini arıyor.
Kadın girişimcilere kendi işini kurma imkanı sağlayan KAGİDEM’e, 18-50 yaş aralığında olan, imalata yönelik iş fikri bulunan ve iş fikri için gerekli öz sermayenin bir kısmına sahip tüm kadınlar 20 Nisan 2019 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM YOLUYLA SOSYAL VE EKONOMİK UYUM PROJESİ GSO’DA DEĞERLENDİRİLDİ [02.04.2019]

AB Proje İzleme Ekibinden Donata Macelli, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Necip Kafadar ve beraberindeki heyet Mesleki ve Teknik Eğitim Yoluyla Sosyal ve Ekonomik Uyum Projesi kapsamında Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi’yi ziyaret etti.
Proje kapsamında yapılacak çalışmalar ve yeni işbirliklerinin değerlendirildiği ziyarette, GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, bölgenin sanayi altyapısı ve Gaziantep Sanayi Odası tarafından yürütülen projeler hakkında bilgiler verdi.

ADNAN ÜNVERDİ:“BUNDAN SONRA GECEMİZ GÜNDÜZÜMÜZ EKONOMİ OLMALI” [01.04.2019]

Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin Ülkemize, Gaziantep’e ve Milletimize hayırlı olmasını dileyerek, “Ülkemiz demokratik bir seçimin ardından yeni bir sürece girmiştir. Seçimler artık gündemimizden çıkıyor ve önümüzde dört buçuk yıllık, kesintisiz bir dönem var. Artık ekonomiye odaklanmalı, gecemiz gündüzümüz ekonomi olmalıdır” ifadelerini kullandı.

ADNAN ÜNVERDİ: “GAZİANTEP İHRACATIN LOKOMOTİFİ OLMAYA DEVAM EDİYOR” [04.04.2019]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep’ten 2019 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 8,3 oranında artışla 1 milyar 821 milyon 345 bin dolar ihracat gerçekleştirildiğini belirterek, “Gaziantep ihracattaki başarısıyla lokomotif kent olmaya devam ediyor. Bu başarının mimarı olan tüm sanayici ve işadamlarımıza teşekkür ediyor, yürekten kutluyorum” dedi.

ABD BÜYÜKELÇİLİĞİ TİCARET ATAŞESİ SHARİ STOUT GSO’YU ZİYARET ETTİ [09.04.2019]

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi Shari Stout ve berberindeki heyet Gaziantep Sanayi Odası’na (GSO) ziyarette bulunarak Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ile bir araya geldi.
Gaziantep ile ABD arasındaki ticari işbirliklerini geliştirme noktasında yapılacak çalışmaların konuşulduğu ziyarette GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, kentin üretim ve ihracatı hakkında bilgiler verdi.
Gaziantep’in üreten ve çalışan bir kent olduğunu dile getiren Adnan Ünverdi, çok geniş yelpazede üretim yaptıklarını ve ihracat yapan iller sıralamasında 6’ıncı sırada yer aldıklarını söyledi.

TRİKO VE HAZIR GİYİM SEKTÖR TOPLANTISI GSO’DA YAPILDI [10.04.2019]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, triko ve hazır giyim sektör temsilcilerinin katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.
Triko ve hazır giyim sektörünün sorunları, çözüm önerileri ve sektörün geleceğinin konuşulduğu toplantıda çözüm önerileri değerlendirildi.
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi toplantıda yaptığı konuşmada triko ve hazır giyim sektörünün Gaziantep ve Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.
Bu sektörlerin daha iyi noktalara gelmesini istediklerini kaydeden Ünverdi, “GSO olarak elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki gelin bize sorunlarınızı anlatın. El ele verip, ‘neler yapabiliriz’ bunu konuşalım. Kendimize yol haritası çizelim” dedi.

GSO’DA "ÜRÜN GÜVENLİĞİ VE TEKNİK DÜZENLEMELER KANUN TASLAĞI" SEMİNERİ DÜZENLENDİ [12.04.2019]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) ev sahipliğinde, "Ürün Güvenliği ve Teknik Düzenlemeler Kanun Taslağı" hakkında bilgilendirme semineri düzenlendi.
Katılımcılara ürün güvenliği konusunda bilgiler veren Ticaret Bakanlığı Ürün Güvenliği ve Denetimi Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Karabay, piyasaya sürülen ürünlerin kanun ve yönetmeliklerle kontrol edildiğini söyledi.
Karabay, hazırlanan yeni taslak kanunla ürünlerin güvenli ve ilgili teknik düzenlemelere uygun olmasını, daha güvenli ve kaliteli ürünlerin üretilip piyasaya sürülmesini, yurtiçi ve yurtdışına pazarlanmasını, Türk Malı imajının korunmasının sağlanmasının hedeflendiğini kaydetti.

MESLEK LİSELİ MAHİR ELLER BİR ADIM ÖNE GEÇİYOR [17.04.2019]

Gaziantep - Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırmaları Vakfı (TEPAV) ortaklığıyla yürütülen “Mahir Eller Projesi” nitelikli çalışanla verimli üretimi teşvik etmek amacıyla Gazaintep İl Milli Eğitim Müdürlüğü temsilcileri ile Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinin (MTAL) temsilcileri Gaziantep Sanayi Odası’nda buluştu.

GAZİANTEP KADIN GİRİŞİMCİ DESTEK MERKEZİ’NE BAŞVURULAR 6 MAYIS’TA SONA ERECEK [16.04.2019]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO), İpekyolu Kalkınma Ajansı (İKA) ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ortaklığında girişimci kadınlara yönelik kurulan ve kadın girişimcilere önemli fırsatlar sunan Gaziantep Kadın Girişimci Destek Merkezi’ne (KAGİDEM) başvurular sektörel çeşitliliği artırmak amacıyla ve gelen talepler doğrultusunda 6 Mayıs 2019 tarihine kadar uzatıldı. GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi yaptığı açıklamada Türkiye’de ilk olan KAGİDEM’e bütün girişimci kadınları beklediklerini kaydetti.

GSO YÖNETİMİNDEN GAOSB BAŞKANI ŞİMŞEK'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ [18.04.2019]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, meclis divanı ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, GAOSB Başkanlığına seçilen Cengiz Şimşek ve yeni yönetim kurulunu kutlayarak, başarılar diledi.

İlk kayıt 1 2 Son kayıt