GAZİANTEP’TEN YAPILAN İHRACATTA TARİHİ REKOR [01.12.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Gaziantep’in Kasım ayında gerçekleştirdiği 665 milyon 637 bin dolar ihracatla aylara göre tarihinin en yüksek ihracat rakamına ulaştığını söyledi. Adnan Ünverdi, bu zorlu süreçte tarihi rekorun kırılmasını sağlayan tüm sanayici ve işadamlarını kutlayarak, emeği olan herkese teşekkür etti.

ADNAN ÜNVERDİ:“GAZİANTEP’İN ÜRETİM GÜCÜNDE AYAKKABI SEKTÖRÜ ÇOK ÖNEMLİ BİR YER TUTUYOR” [04.12.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, geniş ürün yelpazesiyle üretim yapılan Gaziantep’te ayakkabı sektörünün çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Ünverdi, 12 Aralık Çarşamba günü Ortadoğu Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak olan 28. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES) ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Gelişen dünya ekonomisinde çok fazla üretim yapmanın yanında katma değerli, yenilikçi anlayışla üretim yapmanın şart olduğunu dile getiren Ünverdi, katma değerli yüksek teknolojili ürün üreten firmalar, şehirler ve ülkelerin ihracat birim fiyatları daha yüksek olmaktadır. Özellikle dünya çapında bilinen markalı üretim yapmamız hem şirketlerin birim üretimden kazancını artıracak hem de kentimiz ve ülkemiz ekonomisinin büyümesine katkı sağlayacak” dedi.

MÜHENDİSLERDEN GSO’YA ZİYARET [05.12.2018]

5 Aralık Dünya Mühendisler Günü’nde mühendis odalarının temsilcilerini ağırlayan GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, ülke ve toplumların gelişmesinde mühendisliğin önemine vurgu yaparak, “Matematik ve analitik düşünce ile bilimsel veriler ışığında yaşamımızın her alanına dokunan, iz bırakan, kalkınmamıza öncülük eden tüm mühendislerimizin Dünya Mühendisler Günü’nü kutluyorum” dedi.
İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Makina Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Hüseyin Ovayolu, Elektrik Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan ve Mimarlar Odası Gaziantep Şube Başkanı Özgür Girişken Gaziantep Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.

ÜNVERDİ:“ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİMİZİN ÇALIŞMALARINA ODA OLARAK HER ZAMAN DESTEK VERMEYE HAZIRIZ” [06.12.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, üniversite öğrencilerinin ve gençlerin çalışmalarında, projelerinde oda olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını söyledi.
Adnan Ünverdi Gaziantep Üniversitesi Sağlık Spor ve Kültür Daire Başkanlığı bünyesinde bulunan Otomobil Robot ve Enerji Topluluğu (ORET) mühendislik öğrencileri ile bir araya geldi.
Gençlerle her zaman buluşmaya ve onların projelerini dinlemeye önem verdiklerini kaydeden Ünverdi, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ‘Cumhuriyet gençlerimizin omuzlarında yükselecek’ sözü çok anlamlıdır ve gençliğin ülkemiz için önemini anlatmaktadır. Biz de bu anlayışla gençlerimizle sık sık bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Onların çalışmalarını, fikirlerini dinliyoruz. Gençlerimiz bizim için çok önemli. Bu anlamda yaptığınız çalışmalar gerçekten çok başarılı. Sizleri tebrik ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum “dedi.

VALİ DAVUT GÜL’DEN GSO’YA ZİYARET [07.12.2018]

Gaziantep Valisi Davut Gül Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti. GSO Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, Meclis Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Vali Davut Gül sanayicilerin yaşadıkları sorunlar ve talepleri hakkında bilgi aldı.

GSO HEYETİNDEN GAOSB BAŞKANI MUSTAFA TOPÇUOĞLU’NA ZİYARET [11.12.2018]

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GAOSB) Başkanı Mustafa Topçuoğlu ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
OSB’de gerçekleştirilen çalışmalar, yeni dönem projeleri, sektörlere yönelik laboratuvarların kurulması ve savunma sanayine yönelik konularının görüşüldüğü ziyarette ülke ekonomisinde yaşanan gelişmeler de değerlendirildi.

İlk kayıt 1 Son kayıt